Prijatelju kada god zijanis dobio si po guzici da li namjerno ili nenemjerno i od kada znam za sebe to se tako govorilo a nemoj da sad trazim komentare nakon vasih pobjeda u derbijima sa 1:0 i 2:1 kako smo mi dobili po guzici kao sto i jesmoTomahawk11 wrote:@hrasno, dobro, eto greskom golmana, znam da je nesto bilo![]()
Nebitno ba, ne mozes na 1-0 reci da je neko dobio po guzici![]()
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#42276 Re: Premijer liga BiH
- Anestezija
#42277 Re: Premijer liga BiH
hocel ko u avatar derbi opkladu 
- Logovan
#42278 Re: Premijer liga BiH
Pa ne odgovara ti ono što je napisao @north, a ne znaš normalno nekoga citirati, nego od ljutnje svašta nešto spomeneš.hrasno38 wrote:![]()
![]()
![]()
a sta mi to ne odgovara
Evo napisao si da ni mi ne idemo uvijek na pobjedu, nešto oko nerješenih rezultata, pa onda spominješ remi sa Radnikom, tu imamo i neko pravdanje (čuj pravdanje
Sve ovo što si napisao, nema veze sa onim što je napisao @north.
- avetinja
#42279 Re: Premijer liga BiH
Dobro znaš da ovi u Klix-u ne znaju napraviti da ti se avatar vidi više od dva dana u kontinuitetu, ako i toliko.Anestezija wrote:hocel ko u avatar derbi opkladu
- hrasno38
#42280 Re: Premijer liga BiH
Malo se ti gubis momcino ko abdest.......Logovan wrote:Pa ne odgovara ti ono što je napisao @north, a ne znaš normalno nekoga citirati, nego od ljutnje svašta nešto spomeneš.hrasno38 wrote:![]()
![]()
![]()
a sta mi to ne odgovara
Evo napisao si da ni mi ne idemo uvijek na pobjedu, nešto oko nerješenih rezultata, pa onda spominješ remi sa Radnikom, tu imamo i neko pravdanje (čuj pravdanje), pitari dobili po guzovima 1:0.
![]()
Sve ovo što si napisao, nema veze sa onim što je napisao @north.
- Charuga
- Globalni moderator
#42281 Re: Premijer liga BiH
Ovu sezonu, na klupama klubova, je počelo 12 trenera. Od njih 12, samo je jedan ostao do sada, a to je Starčević iz Krupe.
- Anestezija
#42282 Re: Premijer liga BiH
vala basavetinja wrote:Dobro znaš da ovi u Klix-u ne znaju napraviti da ti se avatar vidi više od dva dana u kontinuitetu, ako i toliko.Anestezija wrote:hocel ko u avatar derbi opkladu
- ganjeta
#42283 Re: Premijer liga BiH
Kakvi su ovo napadi novih nikova na temi
.
Došli po bod, bod uzeli a drastično oštećeni. Golem je Željo
.
Došli po bod, bod uzeli a drastično oštećeni. Golem je Željo
- leškarenje
#42284 Re: Premijer liga BiH
Već ja napisa,kazniti Valjica doživotno jer nije dozvolio da uputite šut,hejjj jedan jebeni šut 
- Anestezija
#42285 Re: Premijer liga BiH
kone pola vam tima ima po 2 zuta,ako fasuju sad nema derbija
))
- ganjeta
#42286 Re: Premijer liga BiH
Evo ja se u svoje ime izvinjavam svima zato što nismo imali šut u okvir gola.
Treba upisati Zrinjskom 3. bobe, to je najpoštenije. Ipak su oni imali šut u okvir gola.
Treba upisati Zrinjskom 3. bobe, to je najpoštenije. Ipak su oni imali šut u okvir gola.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42287 Re: Premijer liga BiH
Ma dzabe vam sve, koja ce to ljepota od igre biti kad se izadje u Evropu
Mi i komsije, uporediti prvo poluvrijeme i onda to preslikati na neku iole ozbiljnu evropsku ekipu....ima da nas nema
Zapamtio sam jednu akciju Zrinjskog iz prvog, ide lopta od golmana, zadnji vezni salje na bek, ovaj na krilo i dosta solidan centarsut, onda sut glavom...e, to je na utakmicama nasih timova raritet
Nit se zna dodati, niti centrirati, ni sutati....al eto, nasi su, takvi kakvi su....suti i uzivaj
Mi i komsije, uporediti prvo poluvrijeme i onda to preslikati na neku iole ozbiljnu evropsku ekipu....ima da nas nema
Zapamtio sam jednu akciju Zrinjskog iz prvog, ide lopta od golmana, zadnji vezni salje na bek, ovaj na krilo i dosta solidan centarsut, onda sut glavom...e, to je na utakmicama nasih timova raritet
Nit se zna dodati, niti centrirati, ni sutati....al eto, nasi su, takvi kakvi su....suti i uzivaj
- Charuga
- Globalni moderator
#42288 Re: Premijer liga BiH
S. Stevanović, Marković, Nikolić, Stojanović, Zeba.Anestezija wrote:kone pola vam tima ima po 2 zuta,ako fasuju sad nema derbija))
Nikolić je na klupi, Zeba neće igrati protiv Krupe, tako da ostaju trojica. Sve zavisi kakav će sastav Slavko izvesti, možda neće biti ni Markovića u prvih 11. Stojanović će svakako igrati samo protiv Krupe jer je Stanić sada prva opcija.
Eto ...
- Kinaski
#42289 Re: Premijer liga BiH
leškarenje wrote:Već ja napisa,kazniti Valjica doživotno jer nije dozvolio da uputite šut,hejjj jedan jebeni šut

- N.N.
#42290 Re: Premijer liga BiH
Po prikazanom Zeljo je izvukao bod i mogu se udarati nogom u guzicu za to
Zrinjski je dobra ekipa, sta god se ovdje pisalo. Mada, posto su izvorni fasisti, treba im qurac dati da osvoje
Zrinjski je dobra ekipa, sta god se ovdje pisalo. Mada, posto su izvorni fasisti, treba im qurac dati da osvoje
- Logovan
#42291 Re: Premijer liga BiH
Ma ja.hrasno38 wrote:
Malo se ti gubis momcino ko abdest.......
- avetinja
#42292 Re: Premijer liga BiH
Od sinoć se spominje taj šut u okvir gola.
Hajde sve, ali da nas zajebavate da nemamo šut u okvir gola, a na kraju smo otišli sa jednim bodom kući sa gostovanja kod aktuelnog prvaka i lidera, a vi prije dvije i kusur hefte fasovali tricu u Tuzli, to ne mogu shvatiti.
Last edited by avetinja on 06/04/2017 11:51, edited 1 time in total.
- ganjeta
#42293 Re: Premijer liga BiH
N.N. wrote:Po prikazanom Zeljo je izvukao bod i mogu se udarati nogom u guzicu za to![]()
Naravno da je dobra ekipa, nisu bezze prvaci i lideri već dugo. To što su fašisti nije ništa novo.
Očekujem sljedeće kolo, da se komšinice napnu ko žabe i ne izgube, ako pobjede, vrh
- leškarenje
#42294 Re: Premijer liga BiH
Niste morali ni zapinjati,čemu se zamarati kad je to Valjic drzo pod kontrolomavetinja wrote:![]()
Hajde sve, ali da nas zajebavate da nemamo šut u okvir gola, a na kraju smo otišli sa jednim bodom kući sa gostovanja kod aktuelnog prvaka i lidera, a vi prije dvije i kusur hefte fasovali tricu u Tuzli, to ne mogu shvatiti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42295 Re: Premijer liga BiH
Da pobijedimo, abd
A onda s vama za vratove
A onda s vama za vratove
- Logovan
#42296 Re: Premijer liga BiH
Ma hajde dobijte neke žute, šta vam fali.Charuga wrote:S. Stevanović, Marković, Nikolić, Stojanović, Zeba.Anestezija wrote:kone pola vam tima ima po 2 zuta,ako fasuju sad nema derbija))
Nikolić je na klupi, Zeba neće igrati protiv Krupe, tako da ostaju trojica. Sve zavisi kakav će sastav Slavko izvesti, možda neće biti ni Markovića u prvih 11. Stojanović će svakako igrati samo protiv Krupe jer je Stanić sada prva opcija.
Eto ...
- avetinja
#42297 Re: Premijer liga BiH
Ako misliš na situaciju Kerla-Mešanović, odmah da ti kažem da je tu penal bio diskutabilan. Kontakta jeste bilo, ali je Mešanović teatralno pao, namještao se za penal fly, pa je vjerovatno zato Valjić samo okrenuo glavu.leškarenje wrote:Niste morali ni zapinjati,čemu se zamarati kad je to Valjic drzo pod kontrolomavetinja wrote:![]()
Nemoj da idemo u raspravu šta je namješteno. Dobro znaš da obojica možemo šupljirati i pucati kontre do besvijesti.
- ganjeta
#42299 Re: Premijer liga BiH
Rekoh ja da ću dva para fuliti, zato se i ne kladimganjeta wrote:Dobro je, bio sam se zabrinuo da nećeš više pisatiKPNCTNJAH wrote:Ovim rezultatima bi svi mogli biti zadovoljni, a za nas bi bilo idealno, zato su male sanse da se to i desiganjeta wrote:Da probam i ja, mada ne kladim se odavno.
Krupa - Radnik 0-1
Sloboda - Sarajevo 1-2
Zrinjski - Željeznicar 1-1![]()
U onoj najgoroj mogucoj varijanti, da izgubimo i vi i mi, Zrinjski bi dosao na Kosevo rasterecen, a nasi igraci bi bili pod ogromnim pritiskom, 2000 na tribinama, a pola od toga bi jebavalo sve redom nasim igracima i upravi, pa bi Zrinjski lagano mogao do tri boda tu, samim tim i na korak do titule... a vi bi bili prisiljeni navijati za nas i radovati se nasim golovimajedino sto bi to moglo malo popraviti je kup utakmica izmedju ova dva kola... bice zanimljivo, nadajmo se rezultatima iz tvog posta
Nama je dobro to sto nas svi otpisuju, evo na svakom portalu po clanak kako su Radnik i Sloboda bolji od nas, a Zrinjski i Zeljeznicar druga dimenzija u odnosu na nas... ne treba igracima bolja motivacija od toga, vidjecemo imamo li pameti da to iskoristimo... sumnjam, ali moRemo se nadati![]()
.
Vidi, batalio sam kladionicu zato što sam dobar prognozer. Tako da očekujem da fulim gore dva para.
Ja nebi imao problema kad bi ovako završile, i što kažeš bili bi svi zadovoljni. Opet nebi imao problema i da slavim vaše golove protiv Zrinjskog, sve što ide u korist Želji je dobrodošlo. Sumnjam da ti nebi slavio golove Želje a da vama ide u korist.
Naredna dva kola mogu dosta odlučiti, možda već i sutra.
Znao sam da će komšinice dobiti, jbg, ne može te jedna Sloboda zaljevati vječno. Tako i bi. Što se nas tiče, sve mi je mirisalo juče na poraz, nisam imao ni trunku optimizma. Sve se dobro završilo, osim povrede Zebe.
Novo kolo, nova prognoza.
Sarajevo-Zrinjski 1-1
Željo-Krupa 3-0
Nebi mi smetalo i da dobijete, čak naprotiv.
- hrasno38
#42300 Re: Premijer liga BiH
Ma ja kod nas Valjic a kod vas "iskonsko" prijateljstvo i navike u mecevima sa Slobodom!leškarenje wrote:Niste morali ni zapinjati,čemu se zamarati kad je to Valjic drzo pod kontrolomavetinja wrote:![]()