Ako bude i kupasuncica24 wrote:Ako bude jos lige5 0 5 wrote:samo polako. sad treba osvojiti ligu.
Edit: A i u tom slucaju najvazniji je kup
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#42251 Re: FC Barcelona
- suncica24
#42252 Re: FC Barcelona
Pa to.skenderija04 wrote:Ako bude i kupasuncica24 wrote:Ako bude jos lige5 0 5 wrote:samo polako. sad treba osvojiti ligu.
Edit: A i u tom slucaju najvazniji je kup
Ako bude lige i kupa... sad je najvazniji kup
- Towelie
#42253 Re: FC Barcelona
Cestitke. Sasvim rutinski odradjeno.
- supercali
#42254 Re: FC Barcelona
nije to da li zeli biti ili ne zeli biti trenerHB_BHF wrote:Čitao sam ovih dana raspravu oko Luisa Enriquea na ovoj temi. Neki forumaši su me skoro ubijedili da je ovo sve njegova zasluga. Međutim, večeras se opet pokazao da kad "želi biti trener", zajebe sve moguće.
on je trener
a u ovoj utakmici mogao je dozvoliti ovaj luksuz
posto znamo da su bili suigraci mozda je i pustio pepu kolegijalno da pobjedi mozda je i kladionica u pitanju odmarao igrace za ligu itd
naravno mozda i nije kalibar trenera kao sto su van gaal ivic rinus itd al opet mislim da je u rangu pepa murinja klopa i danasnjih aktuelnih trenera
- HB_BHF
#42255 Re: FC Barcelona
https://www.facebook.com/inboks.ba/vide ... 065095999/simonese wrote:cestitke,sve u svemu je Barca bila bolja
-
tufahija12345
#42256 Re: FC Barcelona
Za prvu teku Buskec me ne cudi. On je srce barce i pep je sve ucinio da ga zatvori, al zato mu se Rakitic obio o glavu, velika enrikeova uzdanica. Veceras nije ni mogo, nisu kontrolisali loptu i on se gubio. al dobro, kako je odigro protiv citija i psg halal mu bilo do kraja zivota!
Sto se tice lige, igraci su izgurali svoje, nastavlja se!
za detalje evo: http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 43057.html
Sto se tice lige, igraci su izgurali svoje, nastavlja se!
za detalje evo: http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 43057.html
- simonese
#42257 Re: FC Barcelona
HB_BHF wrote:https://www.facebook.com/inboks.ba/vide ... 065095999/simonese wrote:cestitke,sve u svemu je Barca bila bolja
- House
#42258 Re: FC Barcelona
HB_BHF wrote:https://www.facebook.com/inboks.ba/vide ... 065095999/simonese wrote:cestitke,sve u svemu je Barca bila bolja
- BHF_Manijak
#42259 Re: FC Barcelona
Ma jebo sve to Skender-beze kad se ispadne, sav taj "gospodskluk" i svu tu kurtoaziju. Ispali su, jebat ih. Dvije godine zaredom u polufinalu, 11 primljenih golova. Mnogo li je, taman da si drugorazredna ekipa!skenderija04 wrote: Na kraju onaj krug oko stadiona gdje su ih nakon ispadanja navijaci ispratili ovacijama. Veliki klub, gospodski navijaci, kako oni na stadionu tako i forumski. Svaka cast
- skenderija04
#42260 Re: FC Barcelona
Pep:" Sada neka ne ispadnu naivcine i neka donesu petu titulu u Barcelonu" 
-
5 0 5
- BHF_Manijak
#42262 Re: FC Barcelona
To izjavio? Kakav kreten, jebo te. Rekoh ja nakon one posjete utakmici Barce nedavno i onog savlja na svaki gol. On je ba mislima u Kataloniji, jebe se njemu za Minhenom, mrljavac onaj pretplaceni.
- suncica24
#42263 Re: FC Barcelona
Srce ostalo na Camp Nouskenderija04 wrote:Pep:" Sada neka ne ispadnu naivcine i neka donesu petu titulu u Barcelonu"
- skenderija04
#42264 Re: FC Barcelona
Jebi ga, ali ispali u polufinalu!!!! Stani malo, ima jos ekipa koje se bore za tu ligu sampiona. Ja svake godine kazem da je za Barcelonu polufinale uspjeh, sve preko je za muzeja. Nemoj tako. Bayern je veliki klub, ne kazem, ali imam utisak da je svake godine L.S. nesto kao "pod moranje"BHF_Manijak wrote:Ma jebo sve to Skender-beze kad se ispadne, sav taj "gospodskluk" i svu tu kurtoaziju. Ispali su, jebat ih. Dvije godine zaredom u polufinalu, 11 primljenih golova. Mnogo li je, taman da si drugorazredna ekipa!skenderija04 wrote: Na kraju onaj krug oko stadiona gdje su ih nakon ispadanja navijaci ispratili ovacijama. Veliki klub, gospodski navijaci, kako oni na stadionu tako i forumski. Svaka cast
- Lakat Jebić
#42265 Re: FC Barcelona
Na sta je pretplacen? Na express?BHF_Manijak wrote:To izjavio? Kakav kreten, jebo te. Rekoh ja nakon one posjete utakmici Barce nedavno i onog savlja na svaki gol. On je ba mislima u Kataloniji, jebe se njemu za Minhenom, mrljavac onaj pretplaceni.
- suncica24
#42266 Re: FC Barcelona
Btw, osvojiti LC sa banom. Priceless 
-
5 0 5
#42267 Re: FC Barcelona
ma pusti ga. po njemu ispada da je bayern igrao finale bar 7 puta u zadnjih 10 godina. a koliko su puta ustvari bili u zadnjoj deceniji? jednom? dva puta?skenderija04 wrote:Jebi ga, ali ispali u polufinalu!!!! Stani malo, ima jos ekipa koje se bore za tu ligu sampiona. Ja svake godine kazem da je za Barcelonu polufinale uspjeh, sve preko je za muzeja. Nemoj tako. Bayern je veliki klub, ne kazem, ali imam utisak da je svake godine L.S. nesto kao "pod moranje"BHF_Manijak wrote:Ma jebo sve to Skender-beze kad se ispadne, sav taj "gospodskluk" i svu tu kurtoaziju. Ispali su, jebat ih. Dvije godine zaredom u polufinalu, 11 primljenih golova. Mnogo li je, taman da si drugorazredna ekipa!skenderija04 wrote: Na kraju onaj krug oko stadiona gdje su ih nakon ispadanja navijaci ispratili ovacijama. Veliki klub, gospodski navijaci, kako oni na stadionu tako i forumski. Svaka cast
- MOSALJOZE
#42268 Re: FC Barcelona
Ima i ta mjesta,Bayern je na ovu zadnju titulu čekao 12 godina to je dug period,sad se očekuje da se LŠ osvoji svake 2 sezone što nije lahko.Jedan Real Madrid je toliko dugo čekao LP,Barca nakon nekoliko godina posta sigurno želi uzeti LŠ,a šta reći o Juventusu+ PSG,Čelski itd..Svi imaju neku svoju računicu.skenderija04 wrote:Jebi ga, ali ispali u polufinalu!!!! Stani malo, ima jos ekipa koje se bore za tu ligu sampiona. Ja svake godine kazem da je za Barcelonu polufinale uspjeh, sve preko je za muzeja. Nemoj tako. Bayern je veliki klub, ne kazem, ali imam utisak da je svake godine L.S. nesto kao "pod moranje"BHF_Manijak wrote:Ma jebo sve to Skender-beze kad se ispadne, sav taj "gospodskluk" i svu tu kurtoaziju. Ispali su, jebat ih. Dvije godine zaredom u polufinalu, 11 primljenih golova. Mnogo li je, taman da si drugorazredna ekipa!skenderija04 wrote: Na kraju onaj krug oko stadiona gdje su ih nakon ispadanja navijaci ispratili ovacijama. Veliki klub, gospodski navijaci, kako oni na stadionu tako i forumski. Svaka cast
505 nije Bayern često igrao finala ako ćemo gledati od 2001,ali da je uvijek blizu to sigurno.
- HB_BHF
#42269 Re: FC Barcelona
Haj vala nek su ijednu presudu dobili
-
5 0 5
#42270 Re: FC Barcelona
izbacili sampione
holandije
engleske
francuske
njemacke
i sad cekamo sampione italije u finalu. (ili treceplasiranog spanca).
holandije
engleske
francuske
njemacke
-
5 0 5
#42271 Re: FC Barcelona
znam buraz. ali polufinale je veliki uspijeh za svakoga. pa i za bayern. ne treba biti gladnih ociju.MOSALJOZE wrote: Ima i ta mjesta,Bayern je na ovu zadnju titulu čekao 12 godina to je dug period,sad se očekuje da se LŠ osvoji svake 2 sezone što nije lahko.Jedan Real Madrid je toliko dugo čekao LP,Barca nakon nekoliko godina posta sigurno želi uzeti LŠ,a šta reći o Juventusu+ PSG,Čelski itd..Svi imaju neku svoju računicu.
505 nije Bayern često igrao finala ako ćemo gledati od 2001,ali da je uvijek blizu to sigurno.
-
Crvena Tifoza
#42272 Re: FC Barcelona
Ako talijane još odrade onda će biti pravi šamponi lige prvaka5 0 5 wrote:izbacili sampione
holandije
engleske
francuske
njemacke
- skenderija04
#42273 Re: FC Barcelona
@Mosaljoze
Ovo sto Bayern radi je ogromno. Objektivno, jedina velika ekipa koja ulazi u borbu za ligu sampiona sa hendikepom. Zasto? Ima pare, vjerovatno moze priustiti sebi sve igrace na svijetu ukljucujuci Messija i Cristijana. Para ima. Problem je sto je Bayern Njemacki klub i nema korjen izvan zemlje. Da razjasnim, svaki klinac u juznoj americi sanja da ce jednog dana igrati u Madridu, Barsi ili u slucaju Argentine i u Italiji. Engleska liga i timovi kao United su svuda po svijetu vec 50 godina. Dakle u slucaju izbora, Bayern je u podredjenom polozaju. I sad dolazi Pep, kazu da internacionalizuje klub. Ok, ali za to treba vremena i vremena. Ja mislim da Pep Bayernu nije potreban vec naprotiv, Bayern kao njemacki brend. Uz jaku bundesligu kao u 80-tim i 90-tim i uz danasnju organizaciju, Bayern bi za 25 godina stigao Real.
Ovo sto Bayern radi je ogromno. Objektivno, jedina velika ekipa koja ulazi u borbu za ligu sampiona sa hendikepom. Zasto? Ima pare, vjerovatno moze priustiti sebi sve igrace na svijetu ukljucujuci Messija i Cristijana. Para ima. Problem je sto je Bayern Njemacki klub i nema korjen izvan zemlje. Da razjasnim, svaki klinac u juznoj americi sanja da ce jednog dana igrati u Madridu, Barsi ili u slucaju Argentine i u Italiji. Engleska liga i timovi kao United su svuda po svijetu vec 50 godina. Dakle u slucaju izbora, Bayern je u podredjenom polozaju. I sad dolazi Pep, kazu da internacionalizuje klub. Ok, ali za to treba vremena i vremena. Ja mislim da Pep Bayernu nije potreban vec naprotiv, Bayern kao njemacki brend. Uz jaku bundesligu kao u 80-tim i 90-tim i uz danasnju organizaciju, Bayern bi za 25 godina stigao Real.
-
5 0 5
#42274 Re: FC Barcelona
"It'd be exciting to play the final against Real Madrid." - Gerard Piqué
ko je ovdje za juve a ko za madrid?
ko je ovdje za juve a ko za madrid?
- MOSALJOZE
#42275 Re: FC Barcelona
Eh sada ona stara narodna"Bolje bit prvi u selu,nego zadnji u gradu" ima mjesta,ali slažem se i sa tobom da Bayern nema ono što imaju pomenuti klubovi.U Njemačkoj i okolini(Austrija itd..)se ne može desiti,da Bayernu promakne talentovani klinac,nema šanse.Južna Amerika je uvijek bila "rezervisana" upravo za te klubove.Njemci rade po sistemu,uzmem te dok si još dijete,i odgajam te.Slobodno možeš reći tako svi rade,ali ono što je primarno jeste da im usadi mentalitet koji je priča za sebe.Pokušaj usporediti razmišljanja Mullera i Neymara potpuno dva različita svijeta.Što se tiče BL,evo sada jednog primjera De Brujne je explodirao u Wolfsburgu,i pitanje je vremena kada će preći Bayern.Eh sada Bayern njegovom kupovinom dobija puno,ali puno i gubi.Wolfsburg u toj situaciji neće biti konkurentan,kao što bi mogao biti,a samim tim će Bayernu biti lakše da što ranije obezbjedi titulu(rezultat toga vidio si proti RM)U Njemačkoj su stvari postavljene tako da je Bayern 51%-49% ostali,i tu nema rasprave.Novca ne fali,mogu kupiti koga požele,a ova priča o "internacionalizaciji" kluba za mene ne pije vode.