fidoremilienko wrote:Prenosi li FACE TV sutra box meč A. Ćatića?
Usput rečeno, web stranica im je jako loša, ažurni su da Bog sačuva
luckylaka wrote:![]()
FaceTv
Moderator: anex
fidoremilienko wrote:Prenosi li FACE TV sutra box meč A. Ćatića?
Usput rečeno, web stranica im je jako loša, ažurni su da Bog sačuva
luckylaka wrote:![]()
FaceTv
hvalaluckylaka wrote:fidoremilienko wrote:Prenosi li FACE TV sutra box meč A. Ćatića?
Usput rečeno, web stranica im je jako loša, ažurni su da Bog sačuvaluckylaka wrote:![]()
FaceTv
A sto bi razumio da je u pitanju Burundimuha_sa wrote:nemojte me ružit što se smijem![]()
razumio bih da je "putovanje" u Burundi il neka zemlja u susjedstvu Burundija, al Njemacka i Kopenhagen
jebe mi se za Burudni i koji je glavni grad Burundija--kontaš li sadHavatar wrote:A sto bi razumio da je u pitanju Burundimuha_sa wrote:nemojte me ružit što se smijem![]()
razumio bih da je "putovanje" u Burundi il neka zemlja u susjedstvu Burundija, al Njemacka i Kopenhagen
A za Njemacku i Kopenhagenmuha_sa wrote:jebe mi se za Burudni i koji je glavni grad Burundija--kontaš li sadHavatar wrote:A sto bi razumio da je u pitanju Burundimuha_sa wrote:nemojte me ružit što se smijem![]()
koliko skontah u 22.55....Warashii wrote:Jel ko zna u koliko je mec Catovica? Na poslu sam do 22 pa da znam jel mogu stici kuci.
luckylaka wrote:Hvala Face hvala Marjane![]()
Gledali neke uvodne borbe a izmedju ostalih i Adnana Redzovica a poslije i neke dvije zenske se pomlatisepathyeshme wrote:Može li mi neko reći o čemu su trljali u skoro tri i pol sata uvodnog programa za Čatićev meč?