Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BHF_Manijak

#4226 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by BHF_Manijak »

Bez puno pametovanja, Barca je iskoristila svoje sanse za razliku od Reala i to je kljuc pobjede bio, cak BArca i nije igrala ovaj Klasiko kako inace zna, da sijeva sa svih strana(tacno je da su postali znatno bolji poslije treceg gola kada se Real skroz raspo!), odigrali su hajmo reci dobro, ali ne perfektno kako inace znaju, i uprkos toj cinjenici Real ih nije uspio dobiti, tu se vracan na iskoristenost sansi, a nije da ih Real nije imao, ali kad imas nekoliko sebicnjaka u ekipi, kad promasis 3-4 dobre sanse, kad uleti realno frljoka Barce i malo srece imaju, tad ne mozes dobiti.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#4227 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Faruk »

ono ronaldo :lol: kome ba?

bravo BARSA
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#4228 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by anthraxQ »

Milan mnogo bolje igra sa Barcom od ovog Reala.
ocaj

#4229 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ocaj »

eeee moj ronaldo... :x :x
ljevoruki

#4230 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ljevoruki »

cindrlimindrli wrote:
ljevoruki wrote:zao mi murinja
i meni je :D
nije nikome iskopo oko veceras :D
Madrid

#4231 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Madrid »

Prvi gol Barca da nakon zicera Ronalda, drugi gol da nakon drugog zicera Ronalda...
Pored toga je ubjedljivo najlosiji na terenu, ali ne smije Mourinho njega izvaditi, kao da mu je sin jbt...
Barca sva tri gola da iz kontri, ko kaze da Guardiola ne mjenja taktiku, pa poderase ih na onaj nacin na koji se ocekivalo da ce Real jedino moci...
MrMaliJoe

#4232 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by MrMaliJoe »

BHF_Manijak wrote:Bez puno pametovanja, Barca je iskoristila svoje sanse za razliku od Reala i to je kljuc pobjede bio, cak BArca i nije igrala ovaj Klasiko kako inace zna, da sijeva sa svih strana(tacno je da su postali znatno bolji poslije treceg gola kada se Real skroz raspo!), odigrali su hajmo reci dobro, ali ne perfektno kako inace znaju, i uprkos toj cinjenici Real ih nije uspio dobiti, tu se vracan na iskoristenost sansi, a nije da ih Real nije imao, ali kad imas nekoliko sebicnjaka u ekipi, kad promasis 3-4 dobre sanse, kad uleti realno frljoka Barce i malo srece imaju, tad ne mozes dobiti.
Upravu si Barsa je realno loše igrala. Kontrola lopte u prvo poluvremenu je bila loša, ali su pobjedili. Šteta je što nije bilo kartona. Jedva čekam izjavu Special One-a.
RMD

#4233 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by RMD »

BHF_Manijak wrote:
shiljak wrote:ko god bude rekao da je pregledao utakmicu preko interneta od pocetka do kraja - laze :D :D :D
Jesam ja majkemi, evo ide snimak ko mlijeko sve vrijeme! :mrgreen:

Di Marija, koji debil, jedan dobar potez, predje covjeka i usere! :roll:

Sto se tice linkova, SportLemon je zakon stranica, meni svih 90 minuta bez da je jedanput zastopalo
BHF_Manijak

#4234 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by BHF_Manijak »

Madrid wrote:Prvi gol Barca da nakon zicera Ronalda, drugi gol da nakon drugog zicera Ronalda...
Pored toga je ubjedljivo najlosiji na terenu, ali ne smije Mourinho njega izvaditi, kao da mu je sin jbt...
Barca sva tri gola da iz kontri, ko kaze da Guardiola ne mjenja taktiku, pa poderase ih na onaj nacin na koji se ocekivalo da ce Real jedino moci...
Da je imo muda izbacit njega a Ozila ostavit, mogo je mozda nesto i napraviti, ali...Ovaj bi plako dva dana zbog toga! Kako Ozil izadje nije imo ko da razigrava, Kaka pokusavao ali ostali gledaju i stoje!
Saian

#4235 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Saian »

ljevoruki wrote: zao mi murinja :sad:
iskreno zalit murinja je kolosalan karakterni feler :D

Don Andres, El Ilusionista :thumbup: igrach utakmice
East_side

#4236 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by East_side »

o yebote tito :-) probao sam 1945876 stream linkova, usput instalirao tonu nekakvih čudesa koje poslije nisam ni koristio :lol: desktop pun k'o brod :mrgreen:

i prvo poluvrijeme mi prođe u tom "hakerisanju" :-)

a sama tekma... priznajem, očekivao sam (pa i priželjkivao) da će Real ovo dobiti nekako ili makar neriješeno izvući...

Ne zato što volim Real (vala i ne volim sad nešto), niti što mrzim Barcu (to pogotovo ne), već jednostavno što sam se "malo" zasitio ove Barcine dominacije :roll:

Međutim, SVAKA IM ČAST ! :thumbup:

Mourinho je uvijek do sada imao neko opravdanje za poraz a sada je krajnje vrijeme da prizna zaslužen poraz i kaže "pokušao sam zaista sve ali mi protiv njih ipak NE MOŽEMO NIŠTA"
erik2

#4237 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by erik2 »

rashtiman wrote:Ovdje je najmanje onih koji navijaju za barcu ovdje vecina mrzi real
Nisi u pravu !
Sasvim_Obican

#4238 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Sasvim_Obican »

Bolno prizemljene prepotentnih Realovih zvijezdica samo kao potvrda da su imali, da imaju i da će još dugo imati kompleks manje vrijednosti kad god izađu na teren protiv Barcelone. Psihologija je jako, jako čudna stvar :)
Gandalf

#4239 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Gandalf »

Ronaldo je majstor malih utakmica - znači, daj mu što više malaga, albacetea, herculesa i sl. i Ronaldo će zabiti 100 komada - daj mu da igra jaču tekmu protiv jake ekipe i nema ga nigdje - ako mu saigrači ne odigraju bajno i sjajno ekipa sigurno neće pobijediti, jer on je tanak psihički - pravi majstori su Messi, Xavi, Iniesta koji u 2 centa prostora okrenu dva igrača k'o malu djecu - Ronaldo je fizikaner kojem treba aerodromska pista da se zatrči i krene u dribling - to će svaka jača ekipa u LP znati iskoristiti i neće mu dati prostora da se razleta po krilu.

P.S. Smourinho je ubica fudbala - njegova taktika se uvijek svodi na odvratnu i grubu fizičku duel igru sa milion malih ( i malo većih ) prekršaja, naguravanja, uklizavanja, povlačenja i kamaru sličnih destruktivnosti :x Ma fuj :x Ako mi ima odvratnije "igre" na terenu od Grčkih izvedbi na SP/EP a klupskih od bilo koje ekipe koju vodi Joze.
Antifriz

#4240 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Antifriz »

ljevoruki wrote: zao mi murinja :sad:
I Guardioli je.... vidi se :dance: :run:

Image
Last edited by Antifriz on 11/12/2011 00:16, edited 1 time in total.
zeleni xy

#4241 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by zeleni xy »

Neprocjenjivo

ImageImageImageImageImage
LSD

#4242 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

Igraci Barce su odigrali utamicu previše labavo i kao sline, ali kompleksi od Blaugrane Realu svežu noge pa zaborave i ono što znaju.
Nesavladivi, u velikom nizu pobjeda na svim frontovima, gaze sve redom i onda dođe Barca ,koja odigra skroz kilavo, ali ih svejedno pobjedi i to u Madridu.
Baš me zanima koje ce sad razloge "specijalac" navesti :-)
Last edited by LSD on 11/12/2011 00:17, edited 1 time in total.
erik2

#4243 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by erik2 »

Gandalf wrote:Ronaldo je majstor malih utakmica - znači, daj mu što više malaga, albacetea, herculesa i sl. i Ronaldo će zabiti 100 komada - daj mu da igra jaču tekmu protiv jake ekipe i nema ga nigdje - ako mu saigrači ne odigraju bajno i sjajno ekipa sigurno neće pobijediti, jer on je tanak psihički - pravi majstori su Messi, Xavi, Iniesta koji u 2 centa prostora okrenu dva igrača k'o malu djecu - Ronaldo je fizikaner kojem treba aerodromska pista da se zatrči i krene u dribling - to će svaka jača ekipa u LP znati iskoristiti i neće mu dati prostora da se razleta po krilu.

P.S. Smourinho je ubica fudbala - njegova taktika se uvijek svodi na odvratnu i grubu fizičku duel igru sa milion malih ( i malo većih ) prekršaja, naguravanja, uklizavanja, povlačenja i kamaru sličnih destruktivnosti :x Ma fuj :x Ako mi ima odvratnije "igre" na terenu od Grčkih izvedbi na SP/EP a klupskih od bilo koje ekipe koju vodi Joze.
Potpis i pečat :thumbup:
mrtva kokoš

#4244 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by mrtva kokoš »

Gandalf wrote:Ronaldo je majstor malih utakmica - znači, daj mu što više malaga, albacetea, herculesa i sl. i Ronaldo će zabiti 100 komada - daj mu da igra jaču tekmu protiv jake ekipe i nema ga nigdje - ako mu saigrači ne odigraju bajno i sjajno ekipa sigurno neće pobijediti, jer on je tanak psihički - pravi majstori su Messi, Xavi, Iniesta koji u 2 centa prostora okrenu dva igrača k'o malu djecu - Ronaldo je fizikaner kojem treba aerodromska pista da se zatrči i krene u dribling - to će svaka jača ekipa u LP znati iskoristiti i neće mu dati prostora da se razleta po krilu.

nadam se da si madrista!! :thumbup:
astala_vistala

#4245 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by astala_vistala »

Gdje su svi oni sto su pisali bice 10-0 100-0 za real ?? javite se fudbalske neznalice.. 8-)
Jack Be Nimble

#4246 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Jack Be Nimble »

erik2 wrote:
Gandalf wrote:Ronaldo je majstor malih utakmica - znači, daj mu što više malaga, albacetea, herculesa i....
...Bosne :D

Pocinje mi biti zao Reala, ako sada nisu iskoristili ovu priliku, kada ce?
bingov buraz

#4247 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by bingov buraz »

Acheron wrote:Vidjeli ste gdje je Valdes stajao sad. Isto kao i jedan golman koji je nedavno izazvao pljuvacinu 'strucnjaka'.

pozdravcek za njih ;-)
Odlicno primjeceno!

Iniesta igrac utakmice,u Realu Diarra najbolji.
skenderija04

#4248 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

Prvo da kazem da nisam ocekivao pobjedu a jos manje 1-3. Barca moze bolje a Real je sam sebe pobijedio pretjeranim respektom prema Barceloni. Liga ostaje otvorena Real i dalje ima prednost, ali vidjecemo kako ce se oporaviti nakon ovoga.Nakon proslogodisnjih tekmi ovo je bilo gospodski.
sumirprimus

#4249 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by sumirprimus »

tako je to kad krilo glumi glavu..ko u kuci ,kad zena ima primat..tacka ba,ba na
! :mrgreen: :mrgreen:
JohnnyS

#4250 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by JohnnyS »

astala_vistala wrote:Gdje su svi oni sto su pisali bice 10-0 100-0 za real ?? javite se fudbalske neznalice.. 8-)

1. Messi je trebao dobiti drugi žuti.
2. Pogledaj akciju za gol Barcelone
Image
Ofsajd ko suza

Dvije kardinalne greške suca, al hajde, nije da nismo navikli...
Last edited by JohnnyS on 11/12/2011 00:25, edited 1 time in total.
Locked