The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Logovan

#4226 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Tek sada odgledah ovu novu epizodu...
Epizoda dosadna, ništa specijalno. U nekim trenucima dobiješ osjećaj da gledaš neku drugu seriju, a ne TWD. Da makar nema one glupe zabave, pa i nekako, nego ovako ispade kao da nije u pitanju borba protiv mrtvaca i loših ljudi koji ti žele preoteti sklonište. Dok oni tamo piju i pričaju, može im neko provaliti i tada bi jebali ježa u leđa. :oops: :D Glupo je i ono što domaćini ne žele niko da stražari.
Rick će definitivno zaskočiti onu plavušu, čeka se samo taj trenutak. :D Daryl nije želio uzeti pištolj :-) a Carol se skroz odvikla oružja. :-) Šteta što Daryl nije uspio uhvatiti konja, bilo bi zanimljivo da ga imaju za hitne slučajeve, kao što je bilo na onoj farmi. Odakle iskočiše svi oni zombiji kada su krenuli da uhvate konja. :lol:
korisnik.1

#4227 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by korisnik.1 »

Konto sam da će riđokosi dobit neku poziciju vezanu za oružje, ipak je u seriji marinac, vojnik zajedno s onom latinkom što je dere. Bolje landarat po njivi i pit pive jbg, i ja bi :D
Mada svi bi smo se mi osjećali sigurnije da nas brani ženska s dredovima i mačem, i psihički bolesna crnkinja, nego dva vojnika. 8-)
Pop otac još nije održao misu, a čifutaa ccc :evil:
kritichar

#4228 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kritichar »

Tito_i_Partija wrote:
kritichar wrote:muž od plavuše će ispasti neki teži oblik kretena tako da ona ostane Šerifu
Al' sto mi je najsmjesnije, ode on da donese pice njoj i Ricku, i da ih usput ostavi malo nasamo da popricaju. De majke ti jos im usput napravi krevet da im ne bude neudobno dok se taslace. :-)

Skroz su bezveze napisali lika, toliko je ofirno da ce je Rick uskoro povalit' bez imalo problema.
nisu ga trebali ni ubacivati, ovako će izgubiti dvije epizode kad on pogine
Margita81

#4229 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Margita81 »

Rick se jeeedva obuzdava 8-)
Meni je situacija u gradicu vrlo cudna..nekako naopaka. Nesto ne valja, mozda ovaj put nasa grupa bude ta koja ce napraviti kurslus medju onim finjacima..ugl nenormalni su mi skroz onako normalni. Ak me razumete ;-)
Partijaner

#4230 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Partijaner »

Incident se osjeti u zraku. :-D
ExNihilo

#4231 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Svrbe ga prsti :D
Margita81

#4232 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Margita81 »

Malo je rec :mrgreen:
Logovan

#4233 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Partijaner wrote:Incident se osjeti u zraku. :-D
Biće belaj.
Pitarrr82

#4234 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pitarrr82 »

Rick ce onog roknuti ako zatreba :mrgreen:
irac300

#4235 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Margita81 wrote:Rick se jeeedva obuzdava 8-)
Meni je situacija u gradicu vrlo cudna..nekako naopaka. Nesto ne valja, mozda ovaj put nasa grupa bude ta koja ce napraviti kurslus medju onim finjacima..ugl nenormalni su mi skroz onako normalni. Ak me razumete ;-)
Ma ovi ''naši'' očito pate od težeg oblika PTSP-a, dok ovi žive nekim normalnim životom. Sranje na vidiku, kvota 1,01 da će neko od Rickove ekipe započeti pyzdariju. :D
klixoris

#4236 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

irac300 wrote:
Ma ovi ''naši'' očito pate od težeg oblika PTSP-a, dok ovi žive nekim normalnim životom. Sranje na vidiku, kvota 1,01 da će neko od Rickove ekipe započeti pyzdariju. :D
Al kako se Rick na kraju prisloni na zid i osluskuje walkera kako grebe sa druge strane... :D Zazelio se covjek akcije :izet:
irac300

#4237 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Upravo to, sjebani su oni zauvijek, samo im je u glavi pucnjava i lupanje zombi lobanja.
Margita81

#4238 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Margita81 »

Po meni su ovi sto forsiraju neki privid normalnosti gori od Rickove grupe koja se ponasa otprilike sludjeno jer prosli su pakao i plus toga stanje svijeta je nepromjenjeno. Koji je smisao praviti mikro sredinu s nekim fol pravilima a okruzen si i zarazen si ..
Logovan

#4239 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

irac300 wrote:
Najveće šanse da započne pizdariju ima Carol (1.55), prati je Rick (1.95), pa ide Sasha (2.20), pa onda Daryl (2.55), pa dolazi Michone (2.80), itd.
Partijaner

#4240 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Partijaner »

Carol je izbacena sa ponude. :lol: :lol:
klixoris

#4241 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

Logovan wrote: Najveće šanse da započne pizdariju ima Carol (1.55), prati je Rick (1.95), pa ide Sasha (2.20), pa onda Daryl (2.55), pa dolazi Michone (2.80), itd.
Igram X na Carol/Rick :D
Logovan

#4242 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Partijaner wrote:Carol je izbacena sa ponude. :lol: :lol:
Pa Carol je povećala svoje šanse za pizdariju zbog one rasprave sa onim malim. :D

Uglavnom, Rickova ekipa je mutnija od Dunava. :D
klixoris

#4243 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

Logovan wrote:
Partijaner wrote:Carol je izbacena sa ponude. :lol: :lol:
Pa Carol je povećala svoje šanse za pizdariju zbog one rasprave sa onim malim. :D

Uglavnom, Rickova ekipa je mutnija od Dunava. :D
Ma mali ce na kraju sve izlajati tati (muzu od one dobre plavke) i onda ce Rick morati da rokne tatu, da se informacija ne siri dalje... A usput ce sebi otvoriti i put do plavke :izet: :D
Last edited by klixoris on 12/03/2015 13:47, edited 1 time in total.
Pitarrr82

#4244 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pitarrr82 »

Imace tu i sin ove sto vodi komunu ulogu :mrgreen:
Tito_i_Partija

#4245 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Logovan wrote:a Carol se skroz odvikla oružja. :-)
Cega se bolan odvikla? Pa kako je slikovito opisala onom malcu sta ce mu se desit' ako progovori, nicega se ona nije odvikla. Njen glavni adut je to sto nije psihicki pacijent k'o Sasha, kojoj malo fali da uzme pusku u ruke i pocne da puca po gradu k'o neki terorista.

Ako se je iko odvik'o od oruzja, to je Daryl.
klixoris

#4246 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

Pitarrr82 wrote:Imace tu i sin ove sto vodi komunu ulogu :mrgreen:
A sin mi je antipatican, malo je reci. Ide mi na zivce vise nego onaj vodja ljudozdera
Pitarrr82

#4247 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pitarrr82 »

klixoris wrote:
Pitarrr82 wrote:Imace tu i sin ove sto vodi komunu ulogu :mrgreen:
A sin mi je antipatican, malo je reci. Ide mi na zivce vise nego onaj vodja ljudozdera

A bilo bi previse da su ovi svi fini jbg :mrgreen:
Logovan

#4248 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

klixoris wrote: Ma mali ce na kraju sve izlajati tati (muzu od one dobre plavke) i onda ce Rick morati da rokne tatu, da se informacija ne siri dalje... A usput ce sebi otvoriti i put do plavke :izet: :D
Vrlo moguć scenarij. :mrgreen:
Tito_i_Partija wrote: Cega se bolan odvikla? Pa kako je slikovito opisala onom malcu sta ce mu se desit' ako progovori, nicega se ona nije odvikla. Njen glavni adut je to sto nije psihicki pacijent k'o Sasha, kojoj malo fali da uzme pusku u ruke i pocne da puca po gradu k'o neki terorista.

Ako se je iko odvik'o od oruzja, to je Daryl.
Mislim na to da skoro nikako ne spominje oružje, a i koliko se sjećam nije se nešto žalila kada su trebali predati sve pištolje, puške, itd. A za Daryla si u pravu, tu se slažemo.
Tito_i_Partija

#4249 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Logovan wrote: Mislim na to da ne nosi sa sobom oružje. Ja se navikao da je gledam sa dva pištolja, jednom puškom i 2 noža, a sada nema ništa od svega ovoga. :D
Ipak mi je nekako gotivno gledat' kako glumi dobricu, ono pravi kolacice, prica sa penzionerima, smjeska se stalno...a vam' znas da bi im u sekundi skinula glavu s ramena ako bi se sta desilo.

K'o sto kazu amerikanci: "A wolf in sheep's clothing". :D
Post Reply