Pa ako neko odgovori bio bih zahvalan
https://gifyu.com/image/p7uc
Moderator: anex
paket otišao na carinuvaljuga wrote:Ako neko zna kakvo je ovo stanje,nije mi jasno.Kao došlo u Sarajevo a neki Alert prikazuje![]()
Pa ako neko odgovori bio bih zahvalan![]()
https://gifyu.com/image/p7uc
Zavisi da li ćeš se prodati za 120 Eura ili ipak više vrijediš.ala_se_uvalih wrote:Hej ljudi, imam jednu situaciju, pa mi trebaju vasi saveti. Narucila sam nesto sa Boohoo sajta i bilo nekih problema jer sam cekala malo duze na taj paket a na tracking sajtu od 11. decembra pise ovo: Not Delivered - Several reasons - Scheduled for further action i kontaktirala ja sajt nemaju pojma sta je pa rekli da ce da istraze i u znak izvinjenja mi posalju shipping refund od 7eura. Isla ja u postu i nema paketa i odem danas kad moj paket im stoji na ormaru boga pitaj koliko dugo, sav ofucan i prljav.. Narucila sam dve jakne u iznosu od 115 eura i jos platim 100KM carinu, pdv i sve sto ide uz to...Dolazim kuci krenem da kucam mail ovom sajtu da ih obavestim da je paket dosao i da je sve ok, kad pre toga dolazi meni mejl da su mi refundirali ostalih 108 eura iako ja to nisam zahtevala. I sta ja sad da radim? Hoce li se promeniti nesto na tracking sajtu s obzirom na to da sam preuzela paket? I mogu li oni opet sebi povuci te pare? Razmisljam da li da ih obavestim da mi je ipak paket dosao ili da cutim, jer sad imam i paket i pare (osim troska 100KM carine)...Refund je bio na njihovu odluku, niti sam zahtevala, niti ocekivala jer sam htela jos par dana da sacekam na paket. Kako biste vi postupili?
Hajd prosvlijetli nas molim te kako si došla do ovog zaključka ? Po čemu si ti imala pravo da zadržiš sve pare i pošiljku ? To što je kasnilo ? Samim tim što si naručila nešto znači da razumiješ da to nije 5 metara udaljenosti već nekoliko hiljada kilometara i da su kašnjenja sasvim moguća, tako da kašnjenje nije pravo da zadržiš i pare i pošiljku.ala_se_uvalih wrote:Ha imala sam pravo da zadrzim sve pare a i posiljku i nikad im se ne javim (i to nije kradja kao sto me neko osudio).
ODRON žešći.Ovako većina razmišlja.Konta, ako imaš radnju imaš i para, ne treba ti.ala_se_uvalih wrote:Hahahah kako ste samo smesni, lepi mali moralisti. Ja iznesem situaciju oni mi skoce na glavu. Aplauz za vas, nisam trazila da mi solite pamet. Prvi put mi se ovako nesto desilo, a verujte mnogo puta sam dozivela da ljudi ispadaju nefer prema meni sto se tice online kupovine. Tim ovog sajta je bio jako ljubazan prema meni i stvarno jesu ispali fer pa zato ne bih mogla mirno da spavam, iako su oni globalni brend i svakodnevno zaradjuju ogromne sume novca, nije za njih nista 100 eura. No, bez obzira na sve to, svejedno sam se javila i predlozili mi da platim ako zelim 50% jer je posiljka kasnila vise od 20 dana, a imala sam pravo da zadrzim sve pare a i posiljku i nikad im se ne javim (i to nije kradja kao sto me neko osudio). Dogovorili smo se i jos sam dobila kod za popust od 50% na narednu kupovinu. Sigurna sam da vi ne biste postupili kao ja. Jel mirno spavate moralisti dragi? Ja da. Pozz
Ali ti ne shvatas, oni nemaju nikakav zakon, ni pravilo da kad refundiraju citav iznos i meni ipak stigne posiljka da sam ja duzna da resavam situaciju. Moj je izbor hocu li ih obavestiti o tome ili ne. Niti sam ja zahtevala refund, ni sekundu se nisam zalila, niti sam ja kriva sto je posiljka kasnila i sto su oni sami odlucili da mi vrate pare. Ne razumem osude stvarno. Pa nisam ja nikoga prevarila, niti sam imala nameru i ipak sam na kraju ispravno postupilaMehemed wrote:Hajd prosvlijetli nas molim te kako si došla do ovog zaključka ? Po čemu si ti imala pravo da zadržiš sve pare i pošiljku ? To što je kasnilo ? Samim tim što si naručila nešto znači da razumiješ da to nije 5 metara udaljenosti već nekoliko hiljada kilometara i da su kašnjenja sasvim moguća, tako da kašnjenje nije pravo da zadržiš i pare i pošiljku.ala_se_uvalih wrote:Ha imala sam pravo da zadrzim sve pare a i posiljku i nikad im se ne javim (i to nije kradja kao sto me neko osudio).
OMG! O cemu pricamo? Ti ne shvatas sta znaci globalni brend koji ima milione kupaca. Ovde nije "radnja" u pitanju, niti prodavac kao jedinka. Naravno da se razne situacije desavaju, gube se paketi, pare, nisam im ja jedini slucaj i sigurno nece propasti. Ali vidis kako su postupili, da je njima stvarno stalo do 100 eura, zahtevali bi da im sve isplatim. Njima je glavni cilj da kupci imaju njihovo poverenje i nastave biti njihove musterije.Mr.Who wrote:ODRON žešći.Ovako većina razmišlja.Konta, ako imaš radnju imaš i para, ne treba ti.ala_se_uvalih wrote:Hahahah kako ste samo smesni, lepi mali moralisti. Ja iznesem situaciju oni mi skoce na glavu. Aplauz za vas, nisam trazila da mi solite pamet. Prvi put mi se ovako nesto desilo, a verujte mnogo puta sam dozivela da ljudi ispadaju nefer prema meni sto se tice online kupovine. Tim ovog sajta je bio jako ljubazan prema meni i stvarno jesu ispali fer pa zato ne bih mogla mirno da spavam, iako su oni globalni brend i svakodnevno zaradjuju ogromne sume novca, nije za njih nista 100 eura. No, bez obzira na sve to, svejedno sam se javila i predlozili mi da platim ako zelim 50% jer je posiljka kasnila vise od 20 dana, a imala sam pravo da zadrzim sve pare a i posiljku i nikad im se ne javim (i to nije kradja kao sto me neko osudio). Dogovorili smo se i jos sam dobila kod za popust od 50% na narednu kupovinu. Sigurna sam da vi ne biste postupili kao ja. Jel mirno spavate moralisti dragi? Ja da. Pozz
Postaviš pitanje, pa se onda ljutiš kada dobiješ odgovor. Ako nisi spremna čuti odgovor koji ti se ne sviđa, ne pitaj.ala_se_uvalih wrote:OMG! O cemu pricamo? Ti ne shvatas sta znaci globalni brend koji ima milione kupaca. Ovde nije "radnja" u pitanju, niti prodavac kao jedinka. Naravno da se razne situacije desavaju, gube se paketi, pare, nisam im ja jedini slucaj i sigurno nece propasti. Ali vidis kako su postupili, da je njima stvarno stalo do 100 eura, zahtevali bi da im sve isplatim. Njima je glavni cilj da kupci imaju njihovo poverenje i nastave biti njihove musterije.Mr.Who wrote:ODRON žešći.Ovako većina razmišlja.Konta, ako imaš radnju imaš i para, ne treba ti.ala_se_uvalih wrote:Hahahah kako ste samo smesni, lepi mali moralisti. Ja iznesem situaciju oni mi skoce na glavu. Aplauz za vas, nisam trazila da mi solite pamet. Prvi put mi se ovako nesto desilo, a verujte mnogo puta sam dozivela da ljudi ispadaju nefer prema meni sto se tice online kupovine. Tim ovog sajta je bio jako ljubazan prema meni i stvarno jesu ispali fer pa zato ne bih mogla mirno da spavam, iako su oni globalni brend i svakodnevno zaradjuju ogromne sume novca, nije za njih nista 100 eura. No, bez obzira na sve to, svejedno sam se javila i predlozili mi da platim ako zelim 50% jer je posiljka kasnila vise od 20 dana, a imala sam pravo da zadrzim sve pare a i posiljku i nikad im se ne javim (i to nije kradja kao sto me neko osudio). Dogovorili smo se i jos sam dobila kod za popust od 50% na narednu kupovinu. Sigurna sam da vi ne biste postupili kao ja. Jel mirno spavate moralisti dragi? Ja da. Pozz
Na stranu sve, meni je bilo neverovatno kako ste svi reagovali...
Upravo.irac300 wrote:Zbog ovakvih i dospijemo na crne liste.
ala_se_uvalih wrote:hahahha ne vredi, jel vi znate citati? JAVILA SAM IM SE i rekli su mi da mogu platit AKO ZELIM 50%, to sam i UCINILA i jos me nagradili sa kuponom. Trebala bih mozda vas da poslusam pa platim 100% ? HAHA Evo luda sam. Ko ste vi? Zalim sto sam uopste iznela situaciju ovde. Sve iskompleksirani ljudi, nezadovoljni svojim zivotom i online kupovinom i placanjem carine. Sigurna sam da vi ne biste vratili pare da ste u mojoj situaciji, samo tako serete okolo. Vise me ne interesuje vase misljenje, moja situacija je resena. Hvala, dovidjenja. Molim da vise ne odgovarate.
ala_se_uvalih wrote:Razmisljam da li da ih obavestim da mi je ipak paket dosao ili da cutim, jer sad imam i paket i pare (osim troska 100KM carine)...Refund je bio na njihovu odluku, niti sam zahtevala, niti ocekivala jer sam htela jos par dana da sacekam na paket. Kako biste vi postupili?
irac300 wrote:Vrati pare lopove!
Tebi ne dam, nema gorih od vas Hercegovaca.zlo zlo wrote:irac300 wrote:Vrati pare lopove!
kaš ti razbit petaka i vratit one 2 marke od prije 2 god lopove?
Samo sam čekao ovakav odgovor pa da i ja napišem svoje iskustvo.ala_se_uvalih wrote:hahahha ne vredi, jel vi znate citati? JAVILA SAM IM SE i rekli su mi da mogu platit AKO ZELIM 50%, to sam i UCINILA i jos me nagradili sa kuponom. Trebala bih mozda vas da poslusam pa platim 100% ? HAHA Evo luda sam. Ko ste vi? Zalim sto sam uopste iznela situaciju ovde. Sve iskompleksirani ljudi, nezadovoljni svojim zivotom i online kupovinom i placanjem carine. Sigurna sam da vi ne biste vratili pare da ste u mojoj situaciji, samo tako serete okolo. Vise me ne interesuje vase misljenje, moja situacija je resena. Hvala, dovidjenja. Molim da vise ne odgovarate.
Zbog ovog Tomtom stranica, te odredjeni trgovci sa Bangooda uopce ne salju svoje artikle u BiH, nalazimo se u grupi zemalja sa Etiopijom, Malijem i ostalim 3rd world country.ala_se_uvalih wrote:OMG! O cemu pricamo? Ti ne shvatas sta znaci globalni brend koji ima milione kupaca. Ovde nije "radnja" u pitanju, niti prodavac kao jedinka. Naravno da se razne situacije desavaju, gube se paketi, pare, nisam im ja jedini slucaj i sigurno nece propasti. Ali vidis kako su postupili, da je njima stvarno stalo do 100 eura, zahtevali bi da im sve isplatim. Njima je glavni cilj da kupci imaju njihovo poverenje i nastave biti njihove musterije.Mr.Who wrote:ODRON žešći.Ovako većina razmišlja.Konta, ako imaš radnju imaš i para, ne treba ti.ala_se_uvalih wrote:Hahahah kako ste samo smesni, lepi mali moralisti. Ja iznesem situaciju oni mi skoce na glavu. Aplauz za vas, nisam trazila da mi solite pamet. Prvi put mi se ovako nesto desilo, a verujte mnogo puta sam dozivela da ljudi ispadaju nefer prema meni sto se tice online kupovine. Tim ovog sajta je bio jako ljubazan prema meni i stvarno jesu ispali fer pa zato ne bih mogla mirno da spavam, iako su oni globalni brend i svakodnevno zaradjuju ogromne sume novca, nije za njih nista 100 eura. No, bez obzira na sve to, svejedno sam se javila i predlozili mi da platim ako zelim 50% jer je posiljka kasnila vise od 20 dana, a imala sam pravo da zadrzim sve pare a i posiljku i nikad im se ne javim (i to nije kradja kao sto me neko osudio). Dogovorili smo se i jos sam dobila kod za popust od 50% na narednu kupovinu. Sigurna sam da vi ne biste postupili kao ja. Jel mirno spavate moralisti dragi? Ja da. Pozz
Na stranu sve, meni je bilo neverovatno kako ste svi reagovali...
ccc..prije 10 godina nisam znala ni na karti gdje je ta Hercegovinairac300 wrote:Tebi ne dam, nema gorih od vas Hercegovaca.zlo zlo wrote:irac300 wrote:Vrati pare lopove!
kaš ti razbit petaka i vratit one 2 marke od prije 2 god lopove?