rovac13 wrote:Ja kad se uporedim sa drugim ljudima....ne vidim nista neobicno......jedni trose malo vise od mene...jedni trose malo manje.......ali generalno svi trosimo malo.......tako da ne predajem paznju detaljima koji vas bole.......ne mozemo svi isto trosit......nemamo svi iste navike......ni iste prostore......ni izolaciju......ne koritimo uredjaje na isti nacin....i more drugih stvari.
Zoxor trosi manje od mene.......pa sta.....jel ja trebam njeg sad napast kako.....edgar (ako mu je vjerovat)trosi skroz malo.......ovdje je bio hajlac (dugo ga nema) koji je trosio extra malo......itd.
Cak sam i ja za ove 3 godine primijetio razliku u potrosnji kod sebe......kad uredjaje koristim na razlicite nacine......zato h vise ne gasim 24h........klime kad rade u minimumu imaju najbolji cop......i sve sto im postavis slabije da duvaju to im obaras cop......to su neke od sitnica
Ne shvati me pogresno,
citam te od trenutka mog prikljucivanja na forum.
Konsultovao sam se sa tobom i sa jos dosta ljudi oko odabira uredjaja itd...i zahvaljujuci vama ovde na ovim forumima (da ih ne nabrajam kojih jos ti znas po nickname-u gde jos pisemo) sam se odlucio za ovaj vid grejanja. Grejanje klimom.
Ali mi prosto neverovatno da tako malo trosis,i prosto se pitam na koji nacin ti to polazi za rukom. Kod mene je 3C manja temp nego kod tebe i da se ne ponavljam sad sta sam ti sve nabrojio...ako mozes odgovori mi na predhodna pitanja ako ne zelis OK,razumecu.
Cilj je da saznam sta radis pa ti je tako niska potrosnja.
Skontao sam iz tvojih ranijih postova da je najoptimalnije sto veca brzina ako odgovara promaja koju stvara ventilator jer je tad uredjaj najefikasniji...sto manje oscilacije u temperaturi itd. Eto nije da te sad nesto napinjem vec kazem ti pratim tvoje postove od ranije i jedan si od najaktvinijih clanova sa velikim iskustvom i i dosta malom potrosnjom,tako da je prirodno da trazim tvoj savet-misljenje