pet sekundi do kraja 1 pol, lik fula slobodna bacanja

ovo prodje jedva, iako je bilo 48 poena 1 cetvrtina...barcelona jedva ubaci 9 poena u drugoj
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

totalno glupo pravilo, opuca lik loptu i ode 2 centa pored gola i nije shut u okvir gola, a izblokira neko udarac koji pitaj boga gdje ide i to mu se kao racunachampion2 wrote:Mislim da se tu nema sta ispravljat, lopta ako ide prema okviru gola ( nema veze ako je blokiran sut) se racuna kao sut u okvir gola..
Usput pozdrav svima, novi sam ovdje
Eh u tome i jest caka, uefa tako broji, malo je glupo al je tako, znao sam to sa sokera, na sokeru se isto tako broji, takodjer jos jedna glupa stvar je to sto stativa i precka se ne pikaju kao udarac u okvir golaAdmir_1984 wrote:totalno glupo pravilo, opuca lik loptu i ode 2 centa pored gola i nije shut u okvir gola, a izblokira neko udarac koji pitaj boga gdje ide i to mu se kao racunachampion2 wrote:Mislim da se tu nema sta ispravljat, lopta ako ide prema okviru gola ( nema veze ako je blokiran sut) se racuna kao sut u okvir gola..
Usput pozdrav svima, novi sam ovdje![]()
ev vidim da je cak 8 puta izblokiran udarac, pa garant je tu tih 15 ukupno, 6 odbranio golman+1gol+8 izblokiranih![]()
ja tuge majke mi sta je sve frajer pogodio i zbog cega ne dobi pare

CollegeGunner wrote:De hodza postavi za danas sta.
Odigrao sam na Dancevica i Hanescua. Nemoj da ostanem bez predzadnjeg eura.Leopold_IV wrote:Tip dana:
- 2,5 Dodig - Dancevic - 2 (1,85 !!!!)
ili za one hrabrije cista 2 - 2,65 u SP
(Lutrija BiH)
Nadugo i nasiroko bi ovo mogao obrazlagati ali kljucno za ovaj mec:
- ocajna forma Dodiga u prvom djelu sezone
- Dodig jako lose igra na travi generalno
- Dancevic - u izuzetno dobroj formi i k tome omiljena podloga - trava....
POKLON DANA !!!
Odigrati jos:
Hansecu protiv Rosol-a (Rosol nikad nije dobio meca na travi, nece ni danas),
Ebden - Bascinger - 1
Ako ce ti biti lakse odigrao sam i jaCollegeGunner wrote: Odigrao sam na Dancevica i Hanescua. Nemoj da ostanem bez predzadnjeg eura.
Admir_1984 wrote:totalno glupo pravilo, opuca lik loptu i ode 2 centa pored gola i nije shut u okvir gola, a izblokira neko udarac koji pitaj boga gdje ide i to mu se kao racunachampion2 wrote:Mislim da se tu nema sta ispravljat, lopta ako ide prema okviru gola ( nema veze ako je blokiran sut) se racuna kao sut u okvir gola..
Usput pozdrav svima, novi sam ovdje![]()
ev vidim da je cak 8 puta izblokiran udarac, pa garant je tu tih 15 ukupno, 6 odbranio golman+1gol+8 izblokiranih![]()
ja tuge majke mi sta je sve frajer pogodio i zbog cega ne dobi pare
daju li jos ovaj bonus il je ovo zavrseno?Urban B. wrote:Bet-at-home daje 5 eura bonusa samo treba pratit upute sa sajte,jest da je na njemackom al ako nekom treba pomoc nek se javi na pm!
http://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus
dajumaxxim86 wrote:daju li jos ovaj bonus il je ovo zavrseno?Urban B. wrote:Bet-at-home daje 5 eura bonusa samo treba pratit upute sa sajte,jest da je na njemackom al ako nekom treba pomoc nek se javi na pm!
http://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus
Pisi propalo. Hanescu ce izgubiti, nema potrebe ni cekati Dancevica.Leopold_IV wrote:Ako ce ti biti lakse odigrao sam i jaCollegeGunner wrote: Odigrao sam na Dancevica i Hanescua. Nemoj da ostanem bez predzadnjeg eura.![]()
i to za moje standarde jaca uplata (50 KM)
hodža wrote:ipak sam odigrao ovo :
Partizan 1
Poljska-Rusija preko 9,5 kornera
Poljska-Rusija preko 11,5 udaraca
Poljska-Rusija oba daju i 3+
kvota : 10,61
i
Partizan(-6,5) H1
Poljska-Rusija 2+
kvota : 2,34