Ako nemaš šta pametno pisati bolje nemoj ništa_Reds_ wrote:Gdje kupiti zvake ?KiSSgirl wrote:Gdje kuptiti crne uske hlače? Naravno što jeftinije
Irma hvalaa, pogledat ću kad odem u Mo
Moderator: anex
Ako nemaš šta pametno pisati bolje nemoj ništa_Reds_ wrote:Gdje kupiti zvake ?KiSSgirl wrote:Gdje kuptiti crne uske hlače? Naravno što jeftinije
Takve hlace mozes naci u iole ozbiljnijoj prodavnici odjece, tako da je tvoje pitanje jadnom ovom mom.KiSSgirl wrote:Ako nemaš šta pametno pisati bolje nemoj ništa_Reds_ wrote:Gdje kupiti zvake ?KiSSgirl wrote:Gdje kuptiti crne uske hlače? Naravno što jeftinije![]()
Irma hvalaa, pogledat ću kad odem u Mo
čarape - PENTI, pored Bosanskog Kulturnog Centra - turska radnja imaš crvenih plavih žutih ljubičastih, crnih, smeđih, zelenihufff wrote:helanke,carape u duginim bojama ?
Onda ti je najlakse da narucis negdje sa neta.horion_bosona wrote:gdje kupiti patike za planinarenje? lakse od standardnih gojzerica, da se moze i trcati... bitno mi je jedino da mogu izdrzati kamenjar i da prelaze preko gleznja...
gledao sam u sportlife-u, alpini, intersportu, northlandu, lafume-i (tj. ono sto je ostalo od nje na M.Dvoru) i jos par prodavnica sportske opreme... najveci problem je sto mi treba 47, a takvih gotovo nema...
izgleda da ce tako i biti, ali reko da nema neko korisnu sugestiju gdje jos pogledati..._Reds_ wrote:Onda ti je najlakse da narucis negdje sa neta.horion_bosona wrote:gdje kupiti patike za planinarenje? lakse od standardnih gojzerica, da se moze i trcati... bitno mi je jedino da mogu izdrzati kamenjar i da prelaze preko gleznja...
gledao sam u sportlife-u, alpini, intersportu, northlandu, lafume-i (tj. ono sto je ostalo od nje na M.Dvoru) i jos par prodavnica sportske opreme... najveci problem je sto mi treba 47, a takvih gotovo nema...
Jebote koje se ovdje marže uzimajuNisrin wrote:U Jeordie's radnji u Merkatoru na Dobrinji je velika rasprodaja- sve kosulje su po 15 KM, vecina je S, M I L, poneka bude i XXL, odijela su 80 i 100 km (bila su oko 400-500KM), ima brojeva...Pantole, elegantne i farmerke su sve po 25 KM, dzemperi su 15 KM, jakne muske po 80, a bile su 350 KM ...cipele 50!
pa tom tailortisine wrote:Zna li neko kako se zove radnja u Ferhadiji, mislim da je pored radnje Peko, uglavnom je odjeca Tom Tailor?
rudy81 wrote:pa tom tailortisine wrote:Zna li neko kako se zove radnja u Ferhadiji, mislim da je pored radnje Peko, uglavnom je odjeca Tom Tailor?
http://eu.accessorize.com/view/product/ ... 3890092400?da nije ono Marxtisine wrote:rudy81 wrote:pa tom tailortisine wrote:Zna li neko kako se zove radnja u Ferhadiji, mislim da je pored radnje Peko, uglavnom je odjeca Tom Tailor?
Meni rekoše da je radnja otvorena tek mjesec dana, i koliko sam ja primijetila skroz je drugi naziv. A kad pokušavam da ih dobijem na broj radnje Tom Tailor niko se ne javlja.
Nema nesto posebno, sto moze zapasti za oko u Waikiki.BJB wrote:Svraca li iko u onu radnju Waikiki u Alti? Ima li novih mantilica, majica, kosuljica? Kakve su cijene? Ima li pidzama?
I je li neka od vas vidjela ovu torbu u Accessorizeu u BBI centruhttp://eu.accessorize.com/view/product/ ... 3890092400?
Vidjela sam ja tu torbu u Accessorizeu u BBI centru nekad u martu, poslje nisam svraćala. Ja sam kupita takvu, samo u teget varijanti.BJB wrote:Svraca li iko u onu radnju Waikiki u Alti? Ima li novih mantilica, majica, kosuljica? Kakve su cijene? Ima li pidzama?
I je li neka od vas vidjela ovu torbu u Accessorizeu u BBI centruhttp://eu.accessorize.com/view/product/ ... 3890092400?
Jexy, kako te slusa? Je l' se haba po savovima? Kolegica ima sa nitnama, ali mi se tako svidja sto je velika..Koliko kosta? Je l' oko 100KM?jexy wrote:Vidjela sam ja tu torbu u Accessorizeu u BBI centru nekad u martu, poslje nisam svraćala. Ja sam kupita takvu, samo u teget varijanti.BJB wrote:Svraca li iko u onu radnju Waikiki u Alti? Ima li novih mantilica, majica, kosuljica? Kakve su cijene? Ima li pidzama?
Za sad je super, doduše tek je kratko vrijeme imamBJB wrote:Jexy, kako te slusa? Je l' se haba po savovima? Kolegica ima sa nitnama, ali mi se tako svidja sto je velika..Koliko kosta? Je l' oko 100KM?jexy wrote:Vidjela sam ja tu torbu u Accessorizeu u BBI centru nekad u martu, poslje nisam svraćala. Ja sam kupita takvu, samo u teget varijanti.BJB wrote:Svraca li iko u onu radnju Waikiki u Alti? Ima li novih mantilica, majica, kosuljica? Kakve su cijene? Ima li pidzama?
All star converse imaš u onoj radnji prekoputa Tržnica u centru grada, ne znam kako se zovedona868 wrote:Gdje ima u Sarajevu kupiti trenerku i opremu All Star Converse? U Intersportu ima samo 2-3 stvari.
Sportina je moždatisine wrote:rudy81 wrote:pa tom tailortisine wrote:Zna li neko kako se zove radnja u Ferhadiji, mislim da je pored radnje Peko, uglavnom je odjeca Tom Tailor?
Meni rekoše da je radnja otvorena tek mjesec dana, i koliko sam ja primijetila skroz je drugi naziv. A kad pokušavam da ih dobijem na broj radnje Tom Tailor niko se ne javlja.