medo28 wrote:Nuken wrote:Vidjet ćemo malog da 25 godina kakav će biti.Čuj Maradona.
Ovakve dječurlije kao što je Alen imaš u svakom:naselju,selu..
Samo oni nemaju Mamića i slične koji bi ih razvikali na sav glas i onda zaradili koju paru..
Evo ja poznajem bar 10tak momaka koji su Alenova dob al nema k`o da ih "pogura",a mislim da im Alen nije ni do jaja xd

Naravno kao i malih Ibrahimovića takvih imamo na izvoz.... šteta što nemamo Mamića ondak bi bili jači od Brazila

Ma ne obaziri se na ovakve likove, vidiš da je klasičan primjer onoga o čemu si govorio u svom predhodnom postu.
Još citira i boldira intervju za koji i ne znamo jel istinit, a i da je bilo intervjua zna se kako novinari to
upakuju.
I naši mediji ne bi trebali prenosit ove dezinformacije sa ove njihove strane, jer ako mali ili Sead nalete na ove bljuvotine od komentara

na ovim našim sajtovima,koje uglavnom pišu neiživljeni balavci zamislite kako će se osjećati.
sve u svemu od malog se nipošto ne smije odustajat, samo se treba pametnije radit, pa vala ako treba može i šjor Ivica ili neko drugi(Safet) uzet telefon u ruke i s vremena na vrijema popričat sa babom,
a ove malo mlađe(Baljić,Piplica...) poslat da obave pokoji razgovor,
a ne da im je jedina obaveza malo doć jednom u dva mjeseca na okupljanje. Bujrum zaradite platu.
Bez razgovora ćemo mi teško privolit i Kolašinca i Bičakčića i Hajrovića i ine, a ne samo Alena, razgovor čuda čini

posebno kad ga obavljaju oni koji trebaju a ne slat novinare da nagovaraju