BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
medo28

#4226 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by medo28 »

stokton wrote:Kako se ova naša raja pali to nije normalno.
Neke tamo novine odrade neki tamo izmišljen intervju i odma se malom i seadu počinje sve jebavat.
Ako išta trebamo znati je da su naši susjedi svjetski prvaci u dezinformacijama.
X zato smo mi odavnina smatrani inteligentnijim stanovnicima balkana
Nuken wrote:Jebem ja njima obojici najmilije.Državni dres je svetinja,a onaj Alen ako neće da igra ne mora.Jesul mu trebali doći sa helikopterom/limuzinom pred kuću pa odvesti u kakav restoran na večeru pa poslije na kurve da bi on zaigrao za nas?Nije mali Maradona pa da ga na koljenima molimo da zaigra za nas...
SaPnA wrote:cuj da mu ivica ide na noge :-) :-) a mali tek poceo da igra, nije jos ni i od igraca pa i da je mesi nije vrijedan svabinog dolaska :-)
Radi ovakvog mentaliteta naših ljudi jako je malo šansi da Alen zaigra za BIH. Niko ne spominje Ivicu ali nogometni savez i trener moraju biti non stop u kontaktu, ja mislim da več jesu ali očito je da se nemate blage veze kako se novače potencialni reprezentativci pa čak i igrači u klubove.
Nuken

#4227 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Nuken »

Vidjet ćemo malog da 25 godina kakav će biti.Čuj Maradona.
Ovakve dječurlije kao što je Alen imaš u svakom:naselju,selu..
Samo oni nemaju Mamića i slične koji bi ih razvikali na sav glas i onda zaradili koju paru..
Evo ja poznajem bar 10tak momaka koji su Alenova dob al nema k`o da ih "pogura",a mislim da im Alen nije ni do jaja xd
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#4228 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Slo Burner »

You stupid, stupid man
Nuken

#4229 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Nuken »

@LIVE:Edin Džeko u tuzi i nevjerici odlučio da pošalje svoju Amru,da "ubjedi" malog za koju repku treba igrati.......
amoninan

#4230 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by amoninan »

Nuken wrote:Vidjet ćemo malog da 25 godina kakav će biti.Čuj Maradona.
Samo oni nemaju Mamića i slične koji bi ih razvikali na sav glas i onda zaradili koju paru..
Evo ja poznajem bar 10tak momaka koji su Alenova dob al nema k`o da ih "pogura",a mislim da im Alen nije ni do jaja xd
:-)
Nuken

#4231 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Nuken »

Izjava Halilovića-Prije nekoliko dana:"Malo sam povrijeđen pa nisam puno o tome razmišljao. O tome ću još razgovarati sa svojim ocem", kazao je Halilović".
Momak se odma ogradio i već tada je bilo jasno za koga će igrati.
ArthurSpooner

#4232 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ArthurSpooner »

Ok sto nece igrati za BiH, ali ovaj otac je ispao supcina sa ovim izjavom da je Osim trebao doci u ZG da ga ubijedi da igra za BiH :-) Kakva arogantnost :-)
amoninan

#4233 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by amoninan »

nije se odazvao za odlučujuću tekmu Hrvatske U19, odmah je jasno za koga će igrat :-)
Gdje žuriš bolan, slomićeš vrat
Nuken

#4234 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Nuken »

Alen je rođen u Zagrebu, a ne kao ja u Kokotnici kraj Doboja i on ovdje gradi svoju karijeru. On nije neki bezimeni klinac kojeg je neko primjetio, a za kojeg će kad se ne pojavi na okupljanju reći - on ne želi igrati za Bosnu. Hrvatska je zemlja u kojoj sam se fudbalski afirmisao, u toj zemlji zarađujem kruh i radujem se sportskom uspjehu hrvatskih sportaša.-Sejad Halilović
fantom slobode

#4235 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by fantom slobode »

Meni citava ova frka za koga ce igrati mali lici na to da javnost uocava da BiH reprezentacija je u nezaustavljivom usponu, sve vise interesantna kao tim za koji treba igrati, jer pobijedjuje i igra sve ljepse, decenije kocenja BH fudbala od strane susjeda su zavrsene, dosta je bilo redovnog otimanja igraca porijeklom iz BiH. Za reprezentaciju se igra sa srcem (ne mogu da ne pomenem Barbareza), mali ce igrati ili nece, to je njegov izbor, koji treba da se poklopi sa selektorovim. Svi Bosanci koji osjecaju pripadnost i ljubav prema ovoj divnoj zemlji su dobrodosli. Sve ostalo su spekulacije i pritisak.
amoninan

#4236 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by amoninan »

Sve je što je rekao, ako su to tačno njegove riječi, je i istina. Ništa skandalozno.
No to ne mjenja stvari, da ako postoji šansa da igra za nas, da se ne odustaje od te "bitke". Rekao je u kameru da još nije odlučio, i d aće odlučiti sljedeće godine...dakle...
Seji se spočitava da glumi "uvrijeđenu mladu", a mi se ustvari urpavo tako ponašamo.
medo28

#4237 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by medo28 »

:lol: :D Naravno kao i malih Ibrahimovića takvih imamo na izvoz.... šteta što nemamo Mamića ondak bi bili jači od Brazila :-)
stokton

#4238 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by stokton »

medo28 wrote:
:lol: :D Naravno kao i malih Ibrahimovića takvih imamo na izvoz.... šteta što nemamo Mamića ondak bi bili jači od Brazila :-)
Ma ne obaziri se na ovakve likove, vidiš da je klasičan primjer onoga o čemu si govorio u svom predhodnom postu.
Još citira i boldira intervju za koji i ne znamo jel istinit, a i da je bilo intervjua zna se kako novinari to upakuju.

I naši mediji ne bi trebali prenosit ove dezinformacije sa ove njihove strane, jer ako mali ili Sead nalete na ove bljuvotine od komentara :x na ovim našim sajtovima,koje uglavnom pišu neiživljeni balavci zamislite kako će se osjećati.

sve u svemu od malog se nipošto ne smije odustajat, samo se treba pametnije radit, pa vala ako treba može i šjor Ivica ili neko drugi(Safet) uzet telefon u ruke i s vremena na vrijema popričat sa babom,
a ove malo mlađe(Baljić,Piplica...) poslat da obave pokoji razgovor,
a ne da im je jedina obaveza malo doć jednom u dva mjeseca na okupljanje. Bujrum zaradite platu.

Bez razgovora ćemo mi teško privolit i Kolašinca i Bičakčića i Hajrovića i ine, a ne samo Alena, razgovor čuda čini :D posebno kad ga obavljaju oni koji trebaju a ne slat novinare da nagovaraju :-)
Nucleo1985

#4239 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Nucleo1985 »

leet wrote:http://scsport.ba/vijest/45546

dakle, prekrižite ovog smrdu i idemo dalje :D

Bas tako :thumbup:
Ja bi jos da kazemo izvini Messi zbog ometanja :D
salle_eh1986

#4241 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by salle_eh1986 »

ma gotivio sam ja štilu, možda ponajviše od ovih koji su "haman u reprezentacijai" ali nakon priča o b.menhengladbahu on završi u ekipi koja se grčevito bori za opstanak u ukrainskoj ligi...tanko je to, i dalje mislim da je on više za klub (pa ne mora biti šahtar koji je apsolutni vladar ukrajine ali može za neki jači) poput Dinama
dok ne bude tako vala nek i ne očekuje poziv pa makar svaki meč zabijao po hettrik
shalla

#4242 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Ako je tata Sejo dao baš ovakvu izjavu, od A do Ž, onda mu se ja malo ponjamke u stau...
p206

#4243 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by p206 »

KvaziExpert wrote:Tekma Kuban Krasnodar - Dinamo, Vranješ i Misimović nisu bili ni na klupi. Kaže Vranješ na fb da je već spakovao kofere
znači ide u Manchester, Rio, Evans, Smaling i Vidić gube mjesto
udrch

#4244 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by udrch »

shalla wrote:Ako je tata Sejo dao baš ovakvu izjavu, od A do Ž, onda mu se ja malo ponjamke u stau...
zašto?
znaš li da je Jagodić pozvao 40 igrača?
čovjek je korektno rekao da se sačeka da dijete napuni 18 godina, pa neka odluči..
zar nije posve jasno da i Sead misli da je Alen nespreman, da je ovo što se oko njega dešava kontraproduktivno, da je to pokušaj Mamića da ga proda na vrijeme..
kao čovjek koji voli ovu zemlju volio bih da mali odluči što prije za nas..
kao roditelj, postupio bih na isti način..Alen trenutno ne može mladoj reprezentaciji doprinijeti ni na koji način..
mislim da i sam Sead taži način da skine pritisak sa njega, da pravi odstupnicu da bi ga sačuvao za nas..
zlajapravaraja

#4245 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

Stila mora pod hitno nazad u reprezentaciju :!: , i mislim da je to jedan od malobrojnih Papetovih propusta da se ne sjeti ovog momka nakon sto je otisao u Karpate.

Skoro pa svi forumasi, a izgleda i Pape cini mi se, zaboravljaju koliko je ukrajinska liga jaka, smetajuci s uma da tamo igraju jedan Shakhtar, Dinamo Kiev, Metalist, Dnipro - klubovi koji trenutno haraju Evropom, a da ni ostatak lige ne spava, a i tek su organizovali EP sto je dodatno napumpalo para u ionako vrlo jaku ligu, jacu od recimo holandske, belgijske ili portugalske. A i Karpaty su prosle sezone imali zapazen uspjeh u EL.

Stila ne da samo moze igrati playmakera, nego i na lijevoj strani - no sve to na stranu, Stila jednostavno pripada u reprezentaciju i poslije Dzeke mi je nas najdraz igrac. I ne, ne navijam za zelju.

A sta reci za propalu "Misiju Halilovic", osim: DILETANTIZAM NA DJELU :shock: :roll: Samo onakav odgovor su i mogli dobiti...osim ako nije namjerno tako ispalo :x
shalla

#4246 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

udrch wrote:
shalla wrote:Ako je tata Sejo dao baš ovakvu izjavu, od A do Ž, onda mu se ja malo ponjamke u stau...
zašto?
znaš li da je Jagodić pozvao 40 igrača?
čovjek je korektno rekao da se sačeka da dijete napuni 18 godina, pa neka odluči..
zar nije posve jasno da i Sead misli da je Alen nespreman, da je ovo što se oko njega dešava kontraproduktivno, da je to pokušaj Mamića da ga proda na vrijeme..
kao čovjek koji voli ovu zemlju volio bih da mali odluči što prije za nas..
kao roditelj, postupio bih na isti način..Alen trenutno ne može mladoj reprezentaciji doprinijeti ni na koji način..
mislim da i sam Sead taži način da skine pritisak sa njega, da pravi odstupnicu da bi ga sačuvao za nas..
Zašto?
Evo zašto:
Hrvatska je zemlja u kojoj sam se fudbalski afirmisao, u toj zemlji zarađujem kruh i radujem se sportskom uspjehu hrvatskih sportaša..

Dakle tata Sejo kaže kako se on raduje uspjesima hrvatskih sportaša... Mogao je reći da se "pored uspjeha BiH sportaša raduje i uspjesima hrvatskih sportaša", ovako se po meni sasvim jasno deklarisao.

Još jednom se ograđujem i kažem ako je BAŠ OVAKO izjavio onda mu se, i nakon prospavane noći, opet ponjamke u stau...

Da me pogrešno ne razumijete, i ja smatram da se sa malim Alenom jako glupo postupilo, mislim da je ovo sve moglo dosta "tajnije" da se izvede ali me nervira što se ovakvom izjavom babuka pravi većim hrvatom od Mamića :x
deer_hunter

#4247 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by deer_hunter »

shalla wrote: Zašto?
Evo zašto:
Hrvatska je zemlja u kojoj sam se fudbalski afirmisao, u toj zemlji zarađujem kruh i radujem se sportskom uspjehu hrvatskih sportaša..

Dakle tata Sejo kaže kako se on raduje uspjesima hrvatskih sportaša... Mogao je reći da se "pored uspjeha BiH sportaša raduje i uspjesima hrvatskih sportaša", ovako se po meni sasvim jasno deklarisao.

Još jednom se ograđujem i kažem ako je BAŠ OVAKO izjavio onda mu se, i nakon prospavane noći, opet ponjamke u stau...

Da me pogrešno ne razumijete, i ja smatram da se sa malim Alenom jako glupo postupilo, mislim da je ovo sve moglo dosta "tajnije" da se izvede ali me nervira što se ovakvom izjavom babuka pravi većim hrvatom od Mamića :x
ako je samo zbog ovoga, onda si ti puk'o ko lajsna :lol: čovjek se uopšte nije deklarisao, nego je rekao onako kako jest (da je u Hrvatskoj dobio priliku da zaradi kruh, da se tamo fudbalski afirmirao, na kraju krajeva tamo i živi,tamo se oženio, tamo je djecu dobio ), gdje ste vi koji ga kritikujete zbog izjave bili prije 10 godina da mu nađete kakav posao u Želji, Sarajevu,fudbalskom savezu itd. bili ste u svojim rupama, pa ste izmigoljili kad ste čuli da ima talentiranog sina koji bi mogao zaigrati za nas. zato odje.baus i pustite čovjeka na miru, zna on bolje od vas sta je dobro za njegovog sina
Ajatolah_

#4248 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Ajatolah_ »

zlajapravaraja wrote:Stila mora pod hitno nazad u reprezentaciju :!: , i mislim da je to jedan od malobrojnih Papetovih propusta da se ne sjeti ovog momka nakon sto je otisao u Karpate.

Skoro pa svi forumasi, a izgleda i Pape cini mi se, zaboravljaju koliko je ukrajinska liga jaka, smetajuci s uma da tamo igraju jedan Shakhtar, Dinamo Kiev, Metalist, Dnipro - klubovi koji trenutno haraju Evropom, a da ni ostatak lige ne spava, a i tek su organizovali EP sto je dodatno napumpalo para u ionako vrlo jaku ligu, jacu od recimo holandske, belgijske ili portugalske. A i Karpaty su prosle sezone imali zapazen uspjeh u EL.

Stila ne da samo moze igrati playmakera, nego i na lijevoj strani - no sve to na stranu, Stila jednostavno pripada u reprezentaciju i poslije Dzeke mi je nas najdraz igrac. I ne, ne navijam za zelju.
Ispod vodećih klubova ukrajinska liga je slaba, razlika je k'o nebo i zemlja. Pogotovo Karpati, treća najslabija ekipa u dosadašnjem toku.
Eborg

#4249 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Eborg »

Kakav crni Stilic. Iz dana u dan postaje sve veci Ibricic, tj. nije bas toliko los ali je generalno promasaj, steta talenta. Dok ne odigra citavu sezonu na vrhunskom nivou, 3-4 dobre utakmice u ukrajinskoj ligi me ne zanimaju.
BHF_Manijak

#4250 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Stilic je imao priliku, nije je iskoristio i to je to. Ja sam prvi bio njegov pobornik, gotivio sam momka i sad ga gotivim, ali nije kalibar za A repke, posebno ne jer vec imamo 3-4 spora igraca i slicng nacina igre koji on igra. Da je kakav brzaner pa hajde. Ovako imas Misketa (kvalitetniji), Medunjanina (kvalitetniji) te Ibricica (tu su negdje), tako da bi Stila definitivno visak bio.
Kad se momak nakon nekoliko sjajnih sezona u Lechu nije uspio prodati u ligu petice, onda je to znak da mu ono "nnesto" fali. Nije Svabo lud, gledali su ga, najavljivali, ali vidjeli su da mu fali brzine, zato su i odustali od njega.
Post Reply