Banksy wrote:
Sve nije tačno.
Napisala sam duži odgovor, pa ga izbrisala jer je bio uvredljiv.
Budala, s osnovnim kognitivnim sposobnostima i s površnim poznavanjem engleskog, vidi i čita o čemu se ovdje radi.
Ne bih dalje, zaista, gadi mi se, oprosti.
Cekaj ba...
Ti si postavila taj dokument, a u njemu pise citirano, tj. kopirano. Prije toga si rekla da je to sve "izdvojeno misljenje sudije", sto taj dokument jeste.
Ali, u dokumentu se nalaze i stvari koje taj sudija citira, i ti onda za to kazes da - nije tacno?!
Dakle, to je sto se tice dokumenta.
Drugi par rukava je istinitost navoda u njemu. E sad - na sta ti ciljas kada kazes da "to nije istina" ?
A Woody upravo to potencira, koliko ja vidim - da li i taj UN-ov pukovnik nastavlja sa McKenzijevim spinom istine. Ja vidim, a i ti si to citirala, da je covjek postavio to pitanje. Ne vidim da je na bilo koji nacin opravdavao to i tvrdio da je istina to sto taj debil "svjedoci"...
insomnia78 wrote:
A sta je po tebi vlast presutila? To da su srbi zbog specificnosti borbe u urbanom okruzenju slucajno ubili ponekog civila?
Ono, jbg zamjenis dijete u narucju za vojnika. Desava se.
Je l' te makar malo sram?
Moram vam ovako reci - ne serite dok voz stoji!
Te nebuloze o miksanim vojnicima i civilima u gradu su najklasicnija moguca budalastina i pokusaj opravdanja ubijanja civila. Za to NEMA OPRAVDANJA! I tacka. I prestanite mi podmetati stvari koje nisam rekao.
Ako niste u stanju razluciti sta je sta i o cemu se konkretno prica, onda se bar suzdrzite od imbecilnih i besmislenih spin komentara.