sometimes they come back
film
sometimes they come back for more
odustao nakon 10-ak minuta iako glumi mlada hilari svonk s kratkom kosom
Moderator: _BataZiv_0809
ExNihilo wrote:Spiderman....za djecu do 10 godina.
Jesam, što pitaš?nema me tamo wrote:ExNihilo wrote:Spiderman....za djecu do 10 godina.
pa zar si stvarno ocekivao nešto drugo?
Pa on i ne treba da ga svojim tijelom proizvodi, nego ga i po comicu pravi kroz hemijski proces. Sam Raimi vas je iskrivio za sve vremena.spree wrote:spiderman je gledljiv, samo sto ima zestokih nedostataka. npr, ne stvara mrezu svojim tijelom, nego je proizvodi nekako u laboratoriji, pa ispucava iz necega, nema nigdje spidey sensea i po meni najveci nedostatak je to sto fakticki ima odijelo ko iron man, odnosno ono sve radi, on skoro nista.
zadnje sto sam gledao i sto ne preporucijem je annabelle creation. sto je najgore u kinu ga gledao. doduse nisam siguran da iko normalan gleda takve filmove, ali eto bila je puna sala
u pravu siTito_i_Partija wrote:Pa on i ne treba da ga svojim tijelom proizvodi, nego ga i po comicu pravi kroz hemijski proces. Sam Raimi vas je iskrivio za sve vremena.spree wrote:spiderman je gledljiv, samo sto ima zestokih nedostataka. npr, ne stvara mrezu svojim tijelom, nego je proizvodi nekako u laboratoriji, pa ispucava iz necega, nema nigdje spidey sensea i po meni najveci nedostatak je to sto fakticki ima odijelo ko iron man, odnosno ono sve radi, on skoro nista.
zadnje sto sam gledao i sto ne preporucijem je annabelle creation. sto je najgore u kinu ga gledao. doduse nisam siguran da iko normalan gleda takve filmove, ali eto bila je puna sala
Nije, nego ovaj novi sa Tom Hollandom.omar little wrote:o kojem pricate, onaj sa emmom stone i onim britancem? garfield, jel no bi? tinejdzeraj teski, sa sve shipovanjem parova na platnu i izvan.
Film jeste za djecu od deset godina ali je i zabavan. Gledao sam ga zajedno sa svojom djecom i svima nam je legao.dale cooper wrote:Ovaj novi Spiderman je light fun. Čini mi se do sada najbliže izvornom stripu što se tiče
prezentacije Petera Parkera kao nadobudnog, awkward tinejdžera.
ExNihilo wrote:Jesam, što pitaš?nema me tamo wrote:ExNihilo wrote:Spiderman....za djecu do 10 godina.
Što pitaš?nema me tamo wrote:ExNihilo wrote:Jesam, što pitaš?nema me tamo wrote:
O cemu mi pricamo?
Ko si ti?
Tito_i_Partija wrote:
Pa on i ne treba da ga svojim tijelom proizvodi, nego ga i po comicu pravi kroz hemijski proces. Sam Raimi vas je iskrivio za sve vremena.