Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
udrch
#4227 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro će izgraditi 14 traka od aerodroma do centra..
Što u prevodu znači da će srušiti redom Vojničko, Neđariće, Alipašino, Čengić vilu, Socijalno i Marin dvor..
Mora da je razočaran brojem svojih simpatizera iz tih dijelova grada
..
Što u prevodu znači da će srušiti redom Vojničko, Neđariće, Alipašino, Čengić vilu, Socijalno i Marin dvor..
Mora da je razočaran brojem svojih simpatizera iz tih dijelova grada
-
convict
#4228 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
.
Last edited by convict on 08/02/2014 14:29, edited 1 time in total.
-
reklimov
#4229 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Koliko god vama ideje o dodatnim cestovnim trakama, većim neboderima i podzemnim stanicama zvučale onako naučnofantastički ili londonski pa i beogradski, to je nešto čemu kao glavni grad jedne države u najmanjoj ruci trebamo težiti a ne da se tome ismijavamo.respo wrote:poredis beograd i sarajevoreklimov wrote:Sviđalo se to nekim kompleksašima ili ne, ali ako neko u Sarajevu ima kredibilitet da priča o izgradnji onda je to sigurno Radončić. Prošetajte malo do Beograda, ne morate dalje, pa ćete vidjeti šta se pod tih 14 traka podrazumijeva.mo`s mislit 14, hoce li biti na etaze![]()
i ja cu graditi podzemnu skokni samo do londona pa vidi sta se podrazumjeva po podzemna
Da kojim slučajem Radončić i ostvari ovo što obećaje, ili makar pola od toga, ubijeđen sam da bi se ovi isti ovdje i tim trakama ismijavali kao što se sada njegovim neboderima ismijavaju.
-
reklimov
#4230 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sačekaj do 4tog oktobra pa će ti biti jasnije.
-
nonca
#4231 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
[/quote]
poredis beograd i sarajevo
i ja cu graditi podzemnu skokni samo do londona pa vidi sta se podrazumjeva po podzemna[/quote]
Koliko god vama ideje o dodatnim cestovnim trakama, većim neboderima i podzemnim stanicama zvučale onako naučnofantastički ili londonski pa i beogradski, to je nešto čemu kao glavni grad jedne države u najmanjoj ruci trebamo težiti a ne da se tome ismijavamo.
Da kojim slučajem Radončić i ostvari ovo što obećaje, ili makar pola od toga, ubijeđen sam da bi se ovi isti ovdje i tim trakama ismijavali kao što se sada njegovim neboderima ismijavaju.[/quote]
aha, evo dokaza koliko je pokvaren tvoj fahro, vodi ga kuci:
http://www.youtube.com/watch?v=TQzOUyY5pGk
poredis beograd i sarajevo
i ja cu graditi podzemnu skokni samo do londona pa vidi sta se podrazumjeva po podzemna[/quote]
Koliko god vama ideje o dodatnim cestovnim trakama, većim neboderima i podzemnim stanicama zvučale onako naučnofantastički ili londonski pa i beogradski, to je nešto čemu kao glavni grad jedne države u najmanjoj ruci trebamo težiti a ne da se tome ismijavamo.
Da kojim slučajem Radončić i ostvari ovo što obećaje, ili makar pola od toga, ubijeđen sam da bi se ovi isti ovdje i tim trakama ismijavali kao što se sada njegovim neboderima ismijavaju.[/quote]
-
zavrzlama
#4232 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
bosnjacima je najlakse znati za koga ne glasati....za one koje podrzava reis ceric
posto je fahro postao cericev finansijer i kompanjon...bjezite od fahre,da ne dobijemo jos jednog tihica..
posto je fahro postao cericev finansijer i kompanjon...bjezite od fahre,da ne dobijemo jos jednog tihica..
-
reklimov
#4233 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pregledao sam klip, i oduvijek su ljudi na predizbornim skupovima i autobusima dolazili, tako da ovaj kolumbo nije ništa novo otkrio, još da je samo naučio iznad deset brojati...aha, evo dokaza koliko je pokvaren tvoj fahro, vodi ga kuci:
-
nonca
#4234 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
reklimov wrote:Pregledao sam klip, i oduvijek su ljudi na predizbornim skupovima i autobusima dolazili, tako da ovaj kolumbo nije ništa novo otkrio, još da je samo naučio iznad deset brojati...aha, evo dokaza koliko je pokvaren tvoj fahro, vodi ga kuci:
hahaha
lazove,hoces to reci da ne vjerujemo ono sto smo vidili nego tebe da slusamo??
pokvaren si kao masa ljudi u tom savezu, koji ce posle 3. oktobra biti manji od makova zrna, misevi!
-
reklimov
#4235 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Opet ponavljam, ukoliko ste vi ovaj klip snimali, trebali ste prethodno naučiti brojati,... ili si možda iz svog sela posmatrao kolonu?nonca wrote:reklimov wrote:Pregledao sam klip, i oduvijek su ljudi na predizbornim skupovima i autobusima dolazili, tako da ovaj kolumbo nije ništa novo otkrio, još da je samo naučio iznad deset brojati...aha, evo dokaza koliko je pokvaren tvoj fahro, vodi ga kuci:
hahaha
lazove,hoces to reci da ne vjerujemo ono sto smo vidili nego tebe da slusamo??
pokvaren si kao masa ljudi u tom savezu, koji ce posle 3. oktobra biti manji od makova zrna, misevi!![]()
- Corto Maltese
#4236 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nisam skontao, u čemu je fol sa ovim klipom?nonca wrote:
- respo
#4237 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
jesi ti normalanreklimov wrote:
Da kojim slučajem Radončić i ostvari ovo što obećaje, ili makar pola od toga, ubijeđen sam da bi se ovi isti ovdje i tim trakama ismijavali kao što se sada njegovim neboderima ismijavaju.
poredis konfiguraciju zemljista na kojoj lezi beograd i konfiguraciju na kojoj lezi sarajevo
poredis metro u londonu i u sarajevu
ajd priberi se malo
-
djes_ba
#4238 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
fol je da dovlace jedne te iste ljude po skupovimaCorto Maltese wrote:Nisam skontao, u čemu je fol sa ovim klipom?nonca wrote:
a govore da je to domaca raja
unistavaju grad
samo Sarajevo ista situacija samo malo manje autobusa konto da ce doci raja iz grada
dola je al u .....
mogo je biti gospodin da je nastavio svoj posao
sad sad ga
-
tigar29
#4239 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Samo me jedno interesuje a posto vidim da ima pristalica SBB mozda dobijem i odgovor.Zasto su svi skupovi na Avazu mogli da se komentarisu samo skup iz Tuzle nije mogao.Spominje da je bilo 10000 ljudi a niko ne spominje da su izvizdali neke od njegovih kandidata,da su GIPROMOVI radnici dosli pijani u radnim odijelima???Najgore od svega je sto je svijet ko ovca kojoj na dlanu das soli pa ide za tobom.Jos se samo iskreno nadam da necu prodati ovo malo sto imam u zivotu i sa porodicom otici u tri PM.I jos nesto nadam se da ce se obistiniti ono VRATICE SE VALTER.
-
convict
#4240 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
.
Last edited by convict on 08/02/2014 14:30, edited 1 time in total.
- index_box
#4241 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Meni se čini da je od svega ovdje najbitnije odKaleN je ko
i da mu se vide leđa kad krene u to svoje, jel, selo...
Leijpo je govorila jedna moja komšinica, nek joj je laka zemlja, Ja lijepog nam Sarajeva, a moja majka njoj Jah, vala, kad nam ga izgradiše seljaci...
Toliko
Leijpo je govorila jedna moja komšinica, nek joj je laka zemlja, Ja lijepog nam Sarajeva, a moja majka njoj Jah, vala, kad nam ga izgradiše seljaci...
Toliko
-
reklimov
#4242 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Slažem se, Sarajevo je izgubilo svoju ljepotu onda kada se iz njega ( zbog Karađićeve propagande) 100 000 Srba iselilo a zatim se sa okolnih brda slilo "građanstvo" u njega, a Fahro i Sandžaklije su samo kap koja je na kraju prelila čašu....index_box wrote:Meni se čini da je od svega ovdje najbitnije odKaleN je koi da mu se vide leđa kad krene u to svoje, jel, selo...
![]()
Leijpo je govorila jedna moja komšinica, nek joj je laka zemlja, Ja lijepog nam Sarajeva, a moja majka njoj Jah, vala, kad nam ga izgradiše seljaci...![]()
Toliko
- psydelija
#4243 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
strasno koji animozitet ka ljudima koji su sa vama delili dobro i zlo!!!
-
_Ismail_
#4244 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
reklimov wrote:Slažem se, Sarajevo je izgubilo svoju ljepotu onda kada se iz njega ( zbog Karađićeve propagande) 100 000 Srba iselilo a zatim se sa okolnih brda slilo "građanstvo" u njega, a Fahro i Sandžaklije su samo kap koja je na kraju prelila čašu....index_box wrote:Meni se čini da je od svega ovdje najbitnije odKaleN je koi da mu se vide leđa kad krene u to svoje, jel, selo...
![]()
Leijpo je govorila jedna moja komšinica, nek joj je laka zemlja, Ja lijepog nam Sarajeva, a moja majka njoj Jah, vala, kad nam ga izgradiše seljaci...![]()
Toliko
hahahaha, samo malke da te ispravim, nije se jađove jedan slilo "građanstvo" u njega već GRANATE, jadan ne bio.
treba li crtati?!
-
reklimov
#4245 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa da, to i govorim, Sarajevo je cvjetalo upravo zbog onih koji su njime vladali ( koji su bili na vodećim pozicijama)...pastirck wrote:Srbi i Sandzaklije su po mentalitetu tu negdje, skoro pa isti. Srbi su prije rata bez obzira nareklimov wrote: Slažem se, Sarajevo je izgubilo svoju ljepotu onda kada se iz njega ( zbog Karađićeve propagande) 100 000 Srba iselilo a zatim se sa okolnih brda slilo "građanstvo" u njega, a Fahro i Sandžaklije su samo kap koja je na kraju prelila čašu....
skolsku spremu bili na vodecim pozicijama u gradu (direktori, šefovi, generali...), Sandzaklije
su trenutno zamijenili te vase prijeratne pozicije, tako da nam je isto. Nece ni oni dugo, pripremite im
docek u vasim sumama i gorama.
Ovi sa okolnih krševa nisu nikada ni bili neki faktor.....
Gledaj, ja uopće nisam Srbin, već Bosanac-ateista, i ovo gore što pišem uopće nije moj lični stav, samo sam zaključivao po tvom metodu razmišljanja... stoga, ukoliko uistinu misliš ti ( i takvi ksenofobi poput tebe) to što i tvrdiš, onda te ovakav zaključak na kraju čeka.
I nisam Sarajlija, a odrastao sam u Frankfurtu ( ali opet, uprkos tome na vas, sarajevske ksenofobe ne gledam kao na seljačine, a imao bih na to više pravo nego što ga vi sebi pripisujete u vezi "Sandžaklija";) ), volim ovaj grad i uprkos tome što su u velikoj manjini oni koji su otvorenog i orginalnog duha, toliko su jaki da vas u potpunosti zasjenjuju tako da vam presotaje samo da lajete i po tarasama roštiljate.
-
_Ismail_
#4246 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
reklimov wrote:pastirck wrote:Pa da, to i govorim, Sarajevo je cvjetalo upravo zbog onih koji su njime vladali ( koji su bili na vodećim pozicijama)...reklimov wrote: Slažem se, Sarajevo je izgubilo svoju ljepotu onda kada se iz njega ( zbog Karađićeve propagande) 100 000 Srba iselilo a zatim se sa okolnih brda slilo "građanstvo" u njega, a Fahro i Sandžaklije su samo kap koja je na kraju prelila čašu....
Ovi sa okolnih krševa nisu nikada ni bili neki faktor.....
Gledaj, ja uopće nisam Srbin, već Bosanac-ateista, i ovo gore što pišem uopće nije moj lični stav, samo sam zaključivao po tvom metodu razmišljanja... stoga, ukoliko uistinu misliš ti ( i takvi ksenofobi poput tebe) to što i tvrdiš, onda te ovakav zaključak na kraju čeka.
I nisam Sarajlija, a odrastao sam u Frankfurtu ( ali opet, uprkos tome na vas, sarajevske ksenofobe ne gledam kao na seljačine, a imao bih na to više pravo nego što ga vi sebi pripisujete u vezi "Sandžaklija";) ), volim ovaj grad i uprkos tome što su u velikoj manjini oni koji su otvorenog i orginalnog duha, toliko su jaki da vas u potpunosti zasjenjuju tako da vam presotaje samo da lajete i po tarasama roštiljate.
to da je Sarajevo cvjetalo upravo zbog onih koji su njime vladali je nebuloza kakvu odavno nisam čuo, čitao.
ima li iko da ne zna (bio ili ne Sarajlija) da je Sarajevo umiralo, gorjelo od ruku tih istih koji su njime vladali ?!
i šta više "režite" na Sandžaklije? kad se ratovalo onda su valjale Sandžaklije, jel de?
- respo
#4247 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ratovao je i juka sarajlija caco i ini
pa ih to ne opravdava da rade ono sto su kasnije uradili
tako i pojedinci sandzaklije
al vratimo se temi
pa ih to ne opravdava da rade ono sto su kasnije uradili
tako i pojedinci sandzaklije
al vratimo se temi
- glade
#4248 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
zbog takvih (sa sve tri strane) smo i dosli u situaciju da dijelimo dobro i zlo sa njima...psydelija wrote:strasno koji animozitet ka ljudima koji su sa vama delili dobro i zlo!!!
p.s. ne mislim na tebe vec na te s kojim smo dijelili
- kiky
#4249 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sad bi ova tema mogla da okrene naslov u "fahrin praktični ispad iz politike" ...

- nikad_vise
#4250 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nebi se reklo kikykiky wrote:sad bi ova tema mogla da okrene naslov u "fahrin praktični ispad iz politike" ...
osim toga SBB nakon dosad prebrojanih glasova ima jako dobar rezultat za jednu stranku formiranu prije nekoliko mjeseci dana..tako da ovo uspste nije los rezultat..
sta vise sam se uvjeri ev
Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovina -> 511 - IZBORNA JEDINICA 1
512 - IZBORNA JEDINICA 200008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 28087 24,16
00090 SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 23086 19,86
00028 DEMOKRATSKA NARODNA ZAJEDNICA - DNZ BIH 12216 10,51
00027 HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 9749 8,39
00882 STRANKA DEMOKRATSKE AKTIVNOSTI A-sda 8483 7,30
01182 SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 7483 6,44
00004 STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 6791 5,84
513 - IZBORNA JEDINICA 30027 HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 45014 38,05
01206 HRVATSKA KOALICIJA HDZ 1990 - HSP BIH 22559 19,07
00090 SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 14720 12,44
00008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 12792 10,81
00502 NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 7895 6,67
01182 SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 7489 6,33
00004 STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 4202 3,55
514 - IZBORNA JEDINICA 400008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 53754 28,33
01182 SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 34051 17,94
00090 SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 29979 15,80
00004 STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 21745 11,46
00001 BPS - SEFER HALILOVIĆ 10147 5,35
00502 NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 6992 3,68
515 - IZBORNA JEDINICA 500008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 56935 24,48
00090 SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 52246 22,46
01182 SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 32864 14,13
00027 HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 26144 11,24
00004 STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 16672 7,17
00502 NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 14789 6,36
sto se tice ovih izbora dovoljno je uradjeno i stranka je izasla na svoj prvi front..u naredne dvije godine ce se vjerovatno jako mnogo promovisati putem svojih medija i sledecim izborima se tek moze ocekivati neki ozbiljniji rezultat..jer nam i onako niko nije davao vise od 5% a mislim da smo postigli mnogo vise..00008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 76204 35,73
00090 SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 47617 22,32
01182 SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 23919 11,21
00027 HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 13900 6,52
00004 STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 12161 5,70
00036 BOSS - BOSANSKA STRANKA - MIRNES AJANOVIĆ 8465 3,97