Moj post od prije 2 mjeseca:
zlajapravaraja wrote:Da su Dortmunddjani pametni, kupili bi Dzeku i Pjanica u paketu.
Dzeko + Pjanic > Lewandowski + Götze
ocam
Moderators: Charuga, Tomahawk11
zlajapravaraja wrote:Da su Dortmunddjani pametni, kupili bi Dzeku i Pjanica u paketu.
ocam
ja ne znam sta se toliko ocekuje od pjanica. meni on uopste nije opravdao ono sto se ocekivalo od njega (mozda sam ja previse ocekivao). sjecam se prije par godina bila prica talenat stoljeca, vako nako, elem ispade na kraju prosjecan igrac (nije igrac koji sam odlucuje utakmice). podsjeca me na sadasnju situaciju oko götzea, pokusava na silu da se izvuce nesta od igraca .zlajapravaraja wrote:Citam maloprije na transfermarktu najnoviji "Gerücht": Pjanic u Dortmundu!
Moj post od prije 2 mjeseca:
ocam
Mozda gledamo razlicite Pjanice.fatality wrote: ja ne znam sta se toliko ocekuje od pjanica. meni on uopste nije opravdao ono sto se ocekivalo od njega (mozda sam ja previse ocekivao). sjecam se prije par godina bila prica talenat stoljeca, vako nako, elem ispade na kraju prosjecan igrac (nije igrac koji sam odlucuje utakmice). podsjeca me na sadasnju situaciju oko götzea, pokusava na silu da se izvuce nesta od igraca .
Jesi ljubomoran.Partijaner wrote:A jbt Dortmund vise i posjecenost, koga libo kita za to, dajte malo o transferima pisite.
_terminaš_ wrote:Jesi ljubomoran.Partijaner wrote:A jbt Dortmund vise i posjecenost, koga libo kita za to, dajte malo o transferima pisite.![]()
Doveli su i Priba iz Furtha. Momak oko kojeg su se mnogi vrzamli, sve dok Furth nije odigrao sezonu u Bundesligi, nakon toga su svi pomalo ohladili!Partijaner wrote:Hanofa doveo mladog igraca po imenu Florian Ballas, tek mu je 20. god, dosao je bez obestecenja iz 2. ekipe Nurnberga. Ovaj momak vazi za velikog potencijala i momak sa velikom prespektivom, igrac je odbranbene zone.
Ako izdrzi polusezonu na klupi to ce biti uspjeh. Al sumnjam.groove wrote:onaj austria-wien-trener kojem celnici kluba nisu dozvolili da ode u werder je postao novi trener kölna![]()
ovo kao ono kad su od dzasmina trazili pipi-alarm![]()
http://www.youtube.com/watch?v=r7edC7OBfaU
cke bavarske totalno poludele...Partijaner wrote:Werder ispada.
groove wrote:cke bavarske totalno poludele...Partijaner wrote:Werder ispada.

za rajuMOSALJOZE wrote:Sinoć Rostok-BAJERN 1:1