Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo ovo je dobar balans po meni...Jednostavno ali ima dusu jer ovaj motiv u pozadini je dio kulturne bastine turske (neka keramika iz 15 stoljeca)...Na stranu sto grb nije neki i sto je crveno bas onako agresivno ali ideja je ta. Za nas u bijeloj i plavoj bi se moglo svasta predloziti =) pa cak kao sto neko rece motiv sa cilima (naravno ne u boji) ili neki stilizovani zmaj...
Mustang1 wrote:Proslo je vrijeme sirokih rukava i dresova koji vise .. Kome je gay ovaj slim dres on je "so yesterday"
Mozda sam "so yesterday", ali bar ne ucestvujem u nikakvim queer festovima. I samo žene dolaze u obzir. Kome se svidja ovaj dres, taj ili je peder ili biseksualac u najmanju ruku, a mozda i trandja. Eh eto ti, prvi si poceo
Mustang1 wrote:Proslo je vrijeme sirokih rukava i dresova koji vise .. Kome je gay ovaj slim dres on je "so yesterday"
Mozda sam "so yesterday", ali bar ne ucestvujem u nikakvim queer festovima. I samo žene dolaze u obzir. Kome se svidja ovaj dres, taj ili je peder ili biseksualac u najmanju ruku, a mozda i trandja. Eh eto ti, prvi si poceo
Sta sam poceo prvi a sta si ti zavrsio ? Znaci svako ko nosi usku majicu je gej .. A nisi primijetio da svako ko je malo nabildaniji oblaci usku majicu jer ima sta pokazati dok onaj koji nema sta da pokaze govori da to nose pederi samo
Sta sam poceo prvi a sta si ti zavrsio ? Znaci svako ko nosi usku majicu je gej .. A nisi primijetio da svako ko je malo nabildaniji oblaci usku majicu jer ima sta pokazati dok onaj koji nema sta da pokaze govori da to nose pederi samo
pravi muskarac ne ide u teretanu i ne lozi se na Schwarzneggera
@Warashii Ne stoji ti poređenje.Stavio si Pjanica u dresu u kojem smo pobijedili Litvaniju tj,dres star par mjeseci i Pjanica u dresu Lyona od prije 6 godina
EDIT:Pogledaj Pjanica u pravom dresu Legee od prije par godina na prethodnoj strani
Legea bi mogla ostati sudeci po papetovoj novoj vjetrovci. Ja je do sad nisam vidio. Ne vjerujem da bi dizajnirali nesto novo samo za rad par mjeseci. Opet ko zna mozda.
Herr Flick wrote:@Warashii Ne stoji ti poređenje.Stavio si Pjanica u dresu u kojem smo pobijedili Litvaniju tj,dres star par mjeseci i Pjanica u dresu Lyona od prije 6 godina
EDIT:Pogledaj Pjanica u pravom dresu Legee od prije par godina na prethodnoj strani
Pa to je odprilike to, ovi zadnji Legeini i nisu bili toliko ni losi, jbga ako nista drugo mora se priznati da je dosta dobar dizajn, e sad da je umjesto njeg Adidas ili Nike ili Puma dres bi "otkidao" zar ne?
berba123 wrote:Legea bi mogla ostati sudeci po papetovoj novoj vjetrovci. Ja je do sad nisam vidio. Ne vjerujem da bi dizajnirali nesto novo samo za rad par mjeseci. Opet ko zna mozda.
Pa vjerovatno nisu dresovi maksuzije dizajnirani za nas. Nova kolekcija, na početku godine, potrefilo se da nama uskoro ističe ugovor s njima.
btw Neka neko kaže Pjaniću da se obrije, veći je laf bez one bradice.
Pa sada su ok ovi Legeini, iako mi jos uvijek ide na zivce ovo njihovo potpisivanje dresa, i velicina brojeva na leđima...oboje se sa mjeseca vidi.
Ali tolike godine su nam slali poluproizvode, tako da bih rado tu vidio neku marku za koju osim dizajna kvalitet bar nije upitan...nece sebi jedan adidas nikada dopustiti onakvo krpljenje po dresovima kakve nam je legea priređivala.
A i inace, vidi se da se radi o jednoj idiotskoj firmi koja ne cijeni musteriju, niti marketing koji mu ista donosi.
Pa jbt, tri ciklusa zaredom zavrsavamo među prve dvije ekipe i ono opet nema menadzment koji ce to iskoristiti, i svoje ime pogurati a i nas zadrzati, nego nam godinama salju neke XXXXXL idiotske dizajne...sramote prvo sebe pa onda i nas uz sebe.
Takvi ljudi bi i iz neke nase firme davno bili posutani.
Legeu odjebati zbog bezobrazluka iz proslosti, tipa, svi dresovi XXXL, svaka tekma neki drugi dizajn, neproporcionalna velicina logoa koji se morao lijepiti i sakrivati i td td.