Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#4226 Re: FK Sarajevo
Blekić navodno rekao da sigurno nećemo ostati samo na Arsenijeviću, te da se očekuju još neki igrači, ali ne želi spominjati imena prije nego što sve bude završeno....
Polako se kolo okreće...... Trebaju još najmanje trojica (napad, vezni i odbrana)......
Polako se kolo okreće...... Trebaju još najmanje trojica (napad, vezni i odbrana)......
-
Nuclear Winter
#4227 Re: FK Sarajevo
Evo ga potpisao Arsenijević,ostali će (valjda) uskoro,pa polako praviti i klub i tim kakav mi navijači zaslužujemo i čekamo već jedno 15-tak godina.north wrote:Blekić navodno rekao da sigurno nećemo ostati samo na Arsenijeviću, te da se očekuju još neki igrači, ali ne želi spominjati imena prije nego što sve bude završeno....
-
north
#4228 Re: FK Sarajevo
Upravo tako, jebo te, pa od rata na ovamo, 15 godina prošlo, mi imamo jednu titulu, poneki kup i dva-tri bljeska u euro kupovima???Nuclear Winter wrote:Evo ga potpisao Arsenijević,ostali će (valjda) uskoro,pa polako praviti i klub i tim kakav mi navijači zaslužujemo i čekamo već jedno 15-tak godina.north wrote:Blekić navodno rekao da sigurno nećemo ostati samo na Arsenijeviću, te da se očekuju još neki igrači, ali ne želi spominjati imena prije nego što sve bude završeno....
Za takav klub i za navijače je to razočarenje i slobodno mogu reći frustracija samo takva, i zato moramo vjerovati (naravno s malom dozom rezerve i opreza) da ovo jednostavno mora uspjeti, ili nas nema, sigurno neće ići lagano, ali ne želim ni onu priču treba vremena, ne može preko noći, za par godina, koji ba par godina???, pa nećemo živiti 300 godina, ako u naredne 2-3 godine max. ne napravimo neke veće rezultate, ali stvarno VEĆE rezultate, šta onda imamo pričati, kada da očekujemo, možda tamo neke 2020?
-
Fordas
#4229 Re: FK Sarajevo
Samo koja razlika kad normalni ljudi stoje u kadru i slikaju se sa pojacanjem a kad se sjetim baljka, bajramovica i ostalih... 
-
samo_ovaj_put
#4230 Re: FK Sarajevo
najmanje jos 6 igraca,po 2 u svakoj linijinorth wrote:Blekić navodno rekao da sigurno nećemo ostati samo na Arsenijeviću, te da se očekuju još neki igrači, ali ne želi spominjati imena prije nego što sve bude završeno....
ovaj igracki kadar koji je ostao je katastrofalan,dva su najbolja igraca ostala,i novi igraci bi odmah trebali uletiti u prvi tim
-
north
#4231 Re: FK Sarajevo
Oni se nisu ni slikali, nego su ko miševi bježali od svega i svakoga.....Fordas wrote:Samo koja razlika kad normalni ljudi stoje u kadru i slikaju se sa pojacanjem a kad se sjetim baljka, bajramovica i ostalih...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4232 Re: FK Sarajevo
Oba beka i oba spicaćiro wrote:-------------------------------------Alaim
Dudo-------------Torlak---------------Maksumić---------------Škoro Anel
Hamzagić----------Džakmić---------------Ihtijarević----------------K.Handžić
-----------------------Hadžić---------------Jahović
Klupa: Hamzić, Avdić, H.Handžić, Dupovac, Šeko, Čomor, Pliska, Čampara
Koliko nedostaje ovoj ekipi da ispuni naše želje u slijedećoj sezoni?
Hajmo biti realni, a ne lagati sami sebe, jer ćemo se manje razočarati. Bili smo svi optimisti nakon pobjede u BL i svi u klubu su najavljivali titulu, nikad bolje pripreme i sl. a na proljeće totalni raspad sistema. To se ponavlja godinama, uvjek velike najave a isti pristup i na kraju naravno veliko razočarenje za nas navijače.
-
Debilcic
#4233 Re: FK Sarajevo
I ja znam za jednu. Koja je to druga?ćiro wrote:Sve je slažem, samo jedna ispravka dvije titule su bile.north wrote: Upravo tako, jebo te, pa od rata na ovamo, 15 godina prošlo, mi imamo jednu titulu, poneki kup i dva-tri bljeska u euro kupovima???
Za takav klub i za navijače je to razočarenje i slobodno mogu reći frustracija samo takva, i zato moramo vjerovati (naravno s malom dozom rezerve i opreza) da ovo jednostavno mora uspjeti, ili nas nema, sigurno neće ići lagano, ali ne želim ni onu priču treba vremena, ne može preko noći, za par godina, koji ba par godina???, pa nećemo živiti 300 godina, ako u naredne 2-3 godine max. ne napravimo neke veće rezultate, ali stvarno VEĆE rezultate, šta onda imamo pričati, kada da očekujemo, možda tamo neke 2020?
U Vjeruj! vjeruj
-
Nuclear Winter
#4234 Re: FK Sarajevo
Cikcanga mogu li ti reći da ti ovaj nick NAJVIŠE odgovaraDebilcic wrote:I ja znam za jednu. Koja je to druga?ćiro wrote:Sve je slažem, samo jedna ispravka dvije titule su bile.north wrote: Upravo tako, jebo te, pa od rata na ovamo, 15 godina prošlo, mi imamo jednu titulu, poneki kup i dva-tri bljeska u euro kupovima???
U Vjeruj! vjeruj
Šta ima inače na kalovitim brdima? Jel još tuga zbog poraza od klokana? Hoće li biti šta od onog Arsenala
-
Sarajevski
#4235 Re: FK Sarajevo
Debilcic wrote:I ja znam za jednu. Koja je to druga?ćiro wrote:Sve je slažem, samo jedna ispravka dvije titule su bile.north wrote: Upravo tako, jebo te, pa od rata na ovamo, 15 godina prošlo, mi imamo jednu titulu, poneki kup i dva-tri bljeska u euro kupovima???
1999 i 2007 naravno, cetiri ukupno u historiji kluba
U Vjeruj! vjeruj
-
Debilcic
#4236 Re: FK Sarajevo
Ko se zadnji smije.....blent wrote:Nuclear Winter wrote: Cikcanga mogu li ti reći da ti ovaj nick NAJVIŠE odgovara![]()
Šta ima inače na kalovitim brdima? Jel još tuga zbog poraza od klokana? Hoće li biti šta od onog Arsenala![]()
![]()
![]()
![]()
U Vjeruj! vjeruj
-
edinho crull
#4237 Re: FK Sarajevo
Nadati se boljim danima
Upravo gledam Blekica koji odgovora na pitanja navijaca, ako ovo nije dobitna kombinacija ne znam sta je:
s o u r c e . b a

Upravo gledam Blekica koji odgovora na pitanja navijaca, ako ovo nije dobitna kombinacija ne znam sta je:
s o u r c e . b a
- Gde si sad cica maco
#4238 Re: FK Sarajevo
REALNO JA BI SE ISJEKO KA BI SE TO PONOVO DESILO!
Genije. 
-
north
#4239 Re: FK Sarajevo
Najbolje bi bilo dovesti 11 igrača, ali ja govorim o kvalitetu, a ne kvantitetu, slažem se da od ovih postojećih ne znam na koga više računati, , možda Torlak, ali i on se na kraju utopio u sivilo.....samo_ovaj_put wrote:najmanje jos 6 igraca,po 2 u svakoj linijinorth wrote:Blekić navodno rekao da sigurno nećemo ostati samo na Arsenijeviću, te da se očekuju još neki igrači, ali ne želi spominjati imena prije nego što sve bude završeno....
ovaj igracki kadar koji je ostao je katastrofalan,dva su najbolja igraca ostala,i novi igraci bi odmah trebali uletiti u prvi tim
Nerelano je očekivati dovođenje 7 KVALITETNIH IGRAČA, ja bih bio zadovoljan sa još barem tri......
Zamjena treba redom za:: Avdića, Maksumića, Ihtijarevića, Dudu.....POD HITNO!!!
-
todd_smith
#4240 Re: FK Sarajevo
ovo prvo da ide!north wrote:Najbolje bi bilo dovesti 11 igrača, ali ja govorim o kvalitetu, a ne kvantitetu, slažem se da od ovih postojećih ne znam na koga više računati, , možda Torlak, ali i on se na kraju utopio u sivilo.....samo_ovaj_put wrote:najmanje jos 6 igraca,po 2 u svakoj linijinorth wrote:Blekić navodno rekao da sigurno nećemo ostati samo na Arsenijeviću, te da se očekuju još neki igrači, ali ne želi spominjati imena prije nego što sve bude završeno....
Nerelano je očekivati dovođenje 7 KVALITETNIH IGRAČA, ja bih bio zadovoljan sa još barem tri......
Zamjena treba redom za:: Avdića, Maksumića, Ihtijarevića, Dudu.....POD HITNO!!!
-
upaljac83
#4241 Re: FK Sarajevo
Sta ima nacionalista...ćiro wrote:Gledam video sa današnjeg pres-a, čestitke nakon potpisivanja i ne mogu da vjerujem svojim očima. FUJ
Arsenijevic je Srbijanac, covjek se ljubi 3 puta, ovi nasi bili kulturni i sta sad
Svaka cast ako ti je to jedino sto si vidio na konferenciji...
Last edited by upaljac83 on 29/06/2010 22:27, edited 2 times in total.
-
odsutraopetultra
#4243 Re: FK Sarajevo
ćiro wrote:Gledam video sa današnjeg pres-a, čestitke nakon potpisivanja i ne mogu da vjerujem svojim očima. FUJ
Sta je ba tebi nista ne valja,siris negativnu energiju medju rajom,ne valja ti uprava,ne valjaju igraci,ne valja press konferencija...Ljudi su ispali gospoda i ucinili da se igrac osjeca dobrodoslim,on je tu bitan ne oni.
Evo vidio sam da najvise postova imas na temi FK Zeljeznicar pa mi je kristalno jasno kakav si ti navijac Sarajeva.
-
north
#4244 Re: FK Sarajevo
A što jarane sviju ti, i jsa sam razočaran svim dosadašnjim dešavanjima i neuspjesima, ali ako ti je imalo stalo do kluba, ne znam u čemu je problem, došao Srbin u klub koji je kako mnogi kažu dobar igrač (što ćemo naravno svi moći vidjeti i uvjeriti se je li baš tako), pozdravljanje i čestitke je normalno svugdje u svijetu i šta je sad tu fuj?ćiro wrote:Gledam video sa današnjeg pres-a, čestitke nakon potpisivanja i ne mogu da vjerujem svojim očima. FUJ
- burek_in_space
#4245 Re: FK Sarajevo
Bitnije mu je kako se neko ljubi, od toga kakav je chovjek/igrach. 
-
north
#4246 Re: FK Sarajevo
Aha, tek skontah kad ponovo pogledah, ponta je u tri puta, e jebi ga sad....možda je bilo na foruburek_in_space wrote:Bitnije mu je kako se neko ljubi, od toga kakav je chovjek/igrach.
Šalu na stranu, ma to je u svemu najmanje bitno....... mali detalj koji ništa ne govori, pa nije došo čovjek sa majicom ratnog zločinca
- Gde si sad cica maco
#4247 Re: FK Sarajevo
I to dvaput po tri! Sramota!
- lerdi
#4248 Re: FK Sarajevo
Jesi li odveo djecu u drugu sobu?ćiro wrote:Ne znam za drugi puta, jer sam prekinuo gledanje nakon predsjednika.
- lerdi
#4249 Re: FK Sarajevo
Haj bar djeca nisu gledala taj sramotni činćiro wrote:Tačno takolerdi wrote:Jesi li odveo djecu u drugu sobu?ćiro wrote:Ne znam za drugi puta, jer sam prekinuo gledanje nakon predsjednika.![]()
![]()
- lerdi
#4250 Re: FK Sarajevo
Ma ja. Počinje se ljubljenjem tri puta, a završava sa tri prstaćiro wrote:Gledali su vjerovatno naši kadeti, pa će biti još slika po facebook-ulerdi wrote: Haj bar djeca nisu gledala taj sramotni čin
Kakav si ti mentalni sklop čovječe. Stvarno moraš biti nešto posebno da staviš ovo dvoje u istu ravan