Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#4226 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Blekić navodno rekao da sigurno nećemo ostati samo na Arsenijeviću, te da se očekuju još neki igrači, ali ne želi spominjati imena prije nego što sve bude završeno....

Polako se kolo okreće...... Trebaju još najmanje trojica (napad, vezni i odbrana)......
Nuclear Winter

#4227 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

north wrote:Blekić navodno rekao da sigurno nećemo ostati samo na Arsenijeviću, te da se očekuju još neki igrači, ali ne želi spominjati imena prije nego što sve bude završeno....

Polako se kolo okreće...... Trebaju još najmanje trojica (napad, vezni i odbrana)......
Evo ga potpisao Arsenijević,ostali će (valjda) uskoro,pa polako praviti i klub i tim kakav mi navijači zaslužujemo i čekamo već jedno 15-tak godina.
north

#4228 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Nuclear Winter wrote:
north wrote:Blekić navodno rekao da sigurno nećemo ostati samo na Arsenijeviću, te da se očekuju još neki igrači, ali ne želi spominjati imena prije nego što sve bude završeno....

Evo ga potpisao Arsenijević,ostali će (valjda) uskoro,pa polako praviti i klub i tim kakav mi navijači zaslužujemo i čekamo već jedno 15-tak godina.
Upravo tako, jebo te, pa od rata na ovamo, 15 godina prošlo, mi imamo jednu titulu, poneki kup i dva-tri bljeska u euro kupovima???
Za takav klub i za navijače je to razočarenje i slobodno mogu reći frustracija samo takva, i zato moramo vjerovati (naravno s malom dozom rezerve i opreza) da ovo jednostavno mora uspjeti, ili nas nema, sigurno neće ići lagano, ali ne želim ni onu priču treba vremena, ne može preko noći, za par godina, koji ba par godina???, pa nećemo živiti 300 godina, ako u naredne 2-3 godine max. ne napravimo neke veće rezultate, ali stvarno VEĆE rezultate, šta onda imamo pričati, kada da očekujemo, možda tamo neke 2020?
Fordas

#4229 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Samo koja razlika kad normalni ljudi stoje u kadru i slikaju se sa pojacanjem a kad se sjetim baljka, bajramovica i ostalih... :cry:
samo_ovaj_put

#4230 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

najmanje jos 6 igraca,po 2 u svakoj liniji
ovaj igracki kadar koji je ostao je katastrofalan,dva su najbolja igraca ostala,i novi igraci bi odmah trebali uletiti u prvi tim
north

#4231 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Fordas wrote:Samo koja razlika kad normalni ljudi stoje u kadru i slikaju se sa pojacanjem a kad se sjetim baljka, bajramovica i ostalih... :cry:
Oni se nisu ni slikali, nego su ko miševi bježali od svega i svakoga.....
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4232 Re: FK Sarajevo

Post by Admir_1984 »

ćiro wrote:-------------------------------------Alaim

Dudo-------------Torlak---------------Maksumić---------------Škoro Anel

Hamzagić----------Džakmić---------------Ihtijarević----------------K.Handžić

-----------------------Hadžić---------------Jahović

Klupa: Hamzić, Avdić, H.Handžić, Dupovac, Šeko, Čomor, Pliska, Čampara

Koliko nedostaje ovoj ekipi da ispuni naše želje u slijedećoj sezoni?
Hajmo biti realni, a ne lagati sami sebe, jer ćemo se manje razočarati. Bili smo svi optimisti nakon pobjede u BL i svi u klubu su najavljivali titulu, nikad bolje pripreme i sl. a na proljeće totalni raspad sistema. To se ponavlja godinama, uvjek velike najave a isti pristup i na kraju naravno veliko razočarenje za nas navijače.
Oba beka i oba spica
Debilcic

#4233 Re: FK Sarajevo

Post by Debilcic »

ćiro wrote:
north wrote: Upravo tako, jebo te, pa od rata na ovamo, 15 godina prošlo, mi imamo jednu titulu, poneki kup i dva-tri bljeska u euro kupovima???
Za takav klub i za navijače je to razočarenje i slobodno mogu reći frustracija samo takva, i zato moramo vjerovati (naravno s malom dozom rezerve i opreza) da ovo jednostavno mora uspjeti, ili nas nema, sigurno neće ići lagano, ali ne želim ni onu priču treba vremena, ne može preko noći, za par godina, koji ba par godina???, pa nećemo živiti 300 godina, ako u naredne 2-3 godine max. ne napravimo neke veće rezultate, ali stvarno VEĆE rezultate, šta onda imamo pričati, kada da očekujemo, možda tamo neke 2020?
Sve je slažem, samo jedna ispravka dvije titule su bile.
I ja znam za jednu. Koja je to druga?

U Vjeruj! vjeruj
Nuclear Winter

#4234 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

Debilcic wrote:
ćiro wrote:
north wrote: Upravo tako, jebo te, pa od rata na ovamo, 15 godina prošlo, mi imamo jednu titulu, poneki kup i dva-tri bljeska u euro kupovima???

U Vjeruj! vjeruj
Cikcanga mogu li ti reći da ti ovaj nick NAJVIŠE odgovara :D
Šta ima inače na kalovitim brdima? Jel još tuga zbog poraza od klokana? Hoće li biti šta od onog Arsenala :D
Sarajevski

#4235 Re: FK Sarajevo

Post by Sarajevski »

Debilcic wrote:
ćiro wrote:

1999 i 2007 naravno, cetiri ukupno u historiji kluba

U Vjeruj! vjeruj
Debilcic

#4236 Re: FK Sarajevo

Post by Debilcic »

blent wrote:
Nuclear Winter wrote: Cikcanga mogu li ti reći da ti ovaj nick NAJVIŠE odgovara :D
Šta ima inače na kalovitim brdima? Jel još tuga zbog poraza od klokana? Hoće li biti šta od onog Arsenala :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ko se zadnji smije.....

U Vjeruj! vjeruj
edinho crull

#4237 Re: FK Sarajevo

Post by edinho crull »

Nadati se boljim danima
Upravo gledam Blekica koji odgovora na pitanja navijaca, ako ovo nije dobitna kombinacija ne znam sta je:
s o u r c e . b a
:sax:
Gde si sad cica maco

#4238 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

REALNO JA BI SE ISJEKO KA BI SE TO PONOVO DESILO! :lol: :lol: Genije. :mrgreen:
north

#4239 Re: FK Sarajevo

Post by north »

samo_ovaj_put wrote:

ovaj igracki kadar koji je ostao je katastrofalan,dva su najbolja igraca ostala,i novi igraci bi odmah trebali uletiti u prvi tim
Najbolje bi bilo dovesti 11 igrača, ali ja govorim o kvalitetu, a ne kvantitetu, slažem se da od ovih postojećih ne znam na koga više računati, , možda Torlak, ali i on se na kraju utopio u sivilo.....

Nerelano je očekivati dovođenje 7 KVALITETNIH IGRAČA, ja bih bio zadovoljan sa još barem tri......

Zamjena treba redom za:: Avdića, Maksumića, Ihtijarevića, Dudu.....POD HITNO!!!
todd_smith

#4240 Re: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

north wrote:
samo_ovaj_put wrote:

Najbolje bi bilo dovesti 11 igrača, ali ja govorim o kvalitetu, a ne kvantitetu, slažem se da od ovih postojećih ne znam na koga više računati, , možda Torlak, ali i on se na kraju utopio u sivilo.....

Nerelano je očekivati dovođenje 7 KVALITETNIH IGRAČA, ja bih bio zadovoljan sa još barem tri......

Zamjena treba redom za:: Avdića, Maksumića, Ihtijarevića, Dudu.....POD HITNO!!!
ovo prvo da ide!
upaljac83

#4241 Re: FK Sarajevo

Post by upaljac83 »

ćiro wrote:Gledam video sa današnjeg pres-a, čestitke nakon potpisivanja i ne mogu da vjerujem svojim očima. FUJ
Sta ima nacionalista... :roll:
Arsenijevic je Srbijanac, covjek se ljubi 3 puta, ovi nasi bili kulturni i sta sad :?
Svaka cast ako ti je to jedino sto si vidio na konferenciji... :roll:
Last edited by upaljac83 on 29/06/2010 22:27, edited 2 times in total.
Gde si sad cica maco

#4242 Re: FK Sarajevo

ćiro, stidi se.
odsutraopetultra

#4243 Re: FK Sarajevo

Post by odsutraopetultra »

ćiro wrote:Gledam video sa današnjeg pres-a, čestitke nakon potpisivanja i ne mogu da vjerujem svojim očima. FUJ

Sta je ba tebi nista ne valja,siris negativnu energiju medju rajom,ne valja ti uprava,ne valjaju igraci,ne valja press konferencija...Ljudi su ispali gospoda i ucinili da se igrac osjeca dobrodoslim,on je tu bitan ne oni.

Evo vidio sam da najvise postova imas na temi FK Zeljeznicar pa mi je kristalno jasno kakav si ti navijac Sarajeva.
north

#4244 Re: FK Sarajevo

Post by north »

A što jarane sviju ti, i jsa sam razočaran svim dosadašnjim dešavanjima i neuspjesima, ali ako ti je imalo stalo do kluba, ne znam u čemu je problem, došao Srbin u klub koji je kako mnogi kažu dobar igrač (što ćemo naravno svi moći vidjeti i uvjeriti se je li baš tako), pozdravljanje i čestitke je normalno svugdje u svijetu i šta je sad tu fuj?
burek_in_space

#4245 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

Bitnije mu je kako se neko ljubi, od toga kakav je chovjek/igrach. :oops:
north

#4246 Re: FK Sarajevo

Post by north »

burek_in_space wrote:Bitnije mu je kako se neko ljubi, od toga kakav je chovjek/igrach. :oops:
Aha, tek skontah kad ponovo pogledah, ponta je u tri puta, e jebi ga sad....možda je bilo na foru :D

Šalu na stranu, ma to je u svemu najmanje bitno....... mali detalj koji ništa ne govori, pa nije došo čovjek sa majicom ratnog zločinca :-) ...
Gde si sad cica maco

#4247 Re: FK Sarajevo

I to dvaput po tri! Sramota!
lerdi

#4248 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

ćiro wrote:Ne znam za drugi puta, jer sam prekinuo gledanje nakon predsjednika.
Jesi li odveo djecu u drugu sobu? :-) :-) :-)
lerdi

#4249 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

ćiro wrote:
lerdi wrote:
ćiro wrote:Ne znam za drugi puta, jer sam prekinuo gledanje nakon predsjednika.
Jesi li odveo djecu u drugu sobu? :-) :-) :-)
Tačno tako :-)
Haj bar djeca nisu gledala taj sramotni čin :-)
lerdi

#4250 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

ćiro wrote:
lerdi wrote: Haj bar djeca nisu gledala taj sramotni čin :-)
Gledali su vjerovatno naši kadeti, pa će biti još slika po facebook-u :-)
Ma ja. Počinje se ljubljenjem tri puta, a završava sa tri prsta :-)

Kakav si ti mentalni sklop čovječe. Stvarno moraš biti nešto posebno da staviš ovo dvoje u istu ravan
Locked