Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#4226 Re: Manchester United FC
Ferguson je fenkirao, Demba Ba druga fenka, poslije prve Yakubua
.
- and
#4227 Re: Manchester United FC
ovaj united baš iznenadi.ili odlično ili dno dna.sramota da im je gigs sa 4 banke najbolji igrač.
- just principe
#4228 Re: Manchester United FC
nemojte se nista cuditi Premiership je to...
Blackburn razvali Uniteda u gostima da bi izgubio kuci od Stokea, A Villa razvali Chelsea u gostima a kuci popusi od Swansea..Prije B.Burna United puca petarde, ali sve se vraca i u 2 tekme primi 6 komada...
Ima jos milion primjera...
Blackburn razvali Uniteda u gostima da bi izgubio kuci od Stokea, A Villa razvali Chelsea u gostima a kuci popusi od Swansea..Prije B.Burna United puca petarde, ali sve se vraca i u 2 tekme primi 6 komada...
Ima jos milion primjera...
- bingov buraz
#4229 Re: Manchester United FC
Kakva je ono izmjena Runi-Anderson,ili se shrek povrijedio ili je rumenko konzumirao losu brlju?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4230 Re: Manchester United FC
Bit ce da je to drugo 
- BHF_Manijak
#4232 Re: Manchester United FC
Pa nema Vidica do kraja sezone...missko wrote:Ovo treba biti opomena pred derbi.
Zasluzeno izborena pobjeda Svraka, Unitedu je falilo srece i nadam se da ce ga posluziti sad za vikend. Svrake me iznenadile kondicijom i smirenoscu, atmosfera na stadionu paklena. Ide se dalje, ovo neka bude poucna tekma za mlade talente.
Ostaje da zeljno iscekujemo povratak Younga, Vidica, Cleverlija
-
todd_smith
#4233 Re: Manchester United FC
njihove odbrane nema evo cijelu sezonuBHF_Manijak wrote:Pa nema Vidica do kraja sezone...missko wrote:Ovo treba biti opomena pred derbi.
Zasluzeno izborena pobjeda Svraka, Unitedu je falilo srece i nadam se da ce ga posluziti sad za vikend. Svrake me iznenadile kondicijom i smirenoscu, atmosfera na stadionu paklena. Ide se dalje, ovo neka bude poucna tekma za mlade talente.
-
missko
#4234 Re: Manchester United FC
BHF_Manijak wrote:Pa nema Vidica do kraja sezone...missko wrote:Ovo treba biti opomena pred derbi.
Pa nije smak svijeta na kraju sezone. Ima onda jos jedna sezona, ne mora se ove sve srediti.
Bitno je se svake godine boriti za trofeje a svako druge osvojiti po 2-3
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#4235 Re: Manchester United FC
što ste osvajali, osvajali ste
al fobro se držite još, što jest-jest.. zadnji trzaji
al fobro se držite još, što jest-jest.. zadnji trzaji
- fidoremilienko
#4236 Re: Manchester United FC
Jes i to što kažeš, doš'o red i na drugorazredne klubove

- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#4237 Re: Manchester United FC
e jarane, meni draže sad 100 maraka imat u džepu nego lani što sam ih imao 
- fidoremilienko
#4238 Re: Manchester United FC
jest, jest finanCijska kriza 
-
missko
#4239 Re: Manchester United FC
Ahahaha ova je dobra ona starinska seljacka,ne vrijedjam svega miodesveuhonduras wrote:e jarane, meni draže sad 100 maraka imat u džepu nego lani što sam ih imao
sjetim se samo jedne prilike mi neko pricao da se fakultet ne pika u Hercegovini ako ne prodjes Podvelesku skolu a i Gacko nije daleko, pa mi je ova izreka extra smijesna.
Last edited by missko on 04/01/2012 23:52, edited 1 time in total.
- odesveuhonduras
#4240 Re: Manchester United FC
to se kaže škola marifetluka 
-
missko
#4241 Re: Manchester United FC
Tebi dobro ide, nisi bio los dzakodesveuhonduras wrote:to se kaže škola marifetluka
- odesveuhonduras
#4242 Re: Manchester United FC
ne mEreš bRez marifetluka u ovaj vakat nikako, inače si donji 
- quasar
#4243 Re: Manchester United FC
quasar wrote:Samo da se pribiljezi da sam dosao i malo pio krv...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4244 Re: Manchester United FC
ooo majko...missko wrote:Tebi dobro ide, nisi bio los dzakodesveuhonduras wrote:to se kaže škola marifetluka
Džak je džak, đak je đak...
- fosil
#4245 Re: Manchester United FC
Dzeka je Dzeka, Chmoljo nemoj da si patrijahalanChmoljo wrote:ooo majko...missko wrote:Tebi dobro ide, nisi bio los dzakodesveuhonduras wrote:to se kaže škola marifetluka
Džak je džak, đak je đak...
-
Corola
#4246 Re: Manchester United FC
Jah a sta je sa onim nedusudjenim penalom i igranje rukom koju bi i Sasa Matic vidio.missko wrote:Sve se vraca, a vratit ce se i onaj penal sinoc nad Yayom koji mu ni Roberto ne bi sviraoodesveuhonduras wrote:jaraniko moja, da se vraća vama za sve što ste dobili zadnjih godina, u slijedeće tri bi ispali bi u 4. ligu
- odesveuhonduras
#4247 Re: Manchester United FC
Ovo me nekako podsjeća na rukovanja Mourinha i Guardiole, ili Mancinia i Huhesa

- Jack Be Nimble
#4248 Re: Manchester United FC
United vise nema onog borbenog duha, kada su znali gubiti 3:0 i opet izvuci pobjedu od 5:3 u zadnjih 20 minuta. Kada su igrali kod kuce sa Baselom to se moglo primjetiti prvi put ove sezone. Takodjer odluce da tek krenu igrati kada gube.
- Riddle
#4249 Re: Manchester United FC
Fuck.
Dva poraza zaredom ne viđam cesto. Ali sinoc je United zasluzeno izgubio. Iako sam mislio da ce dobiti, jer se nekoliko igraca vratilo u tim. Bio sam vrlo zadovoljan kad sam vidio sastav. Ne znam u cemu je problem. Izgledaju kao da nisu zainteresovani za igru. Newcastle ih je fizicki razbio na svakom dijelu terena. Tek kad se odbrana susretne sa fizicki jakim napadacima, onda se vidi koliko fali Vidic. Ono se ne bi desavalo da je on tu. Bolton je fina prilika da se vrate na pravi put, ali u kakvom je stanju tim trenutno, i to bi mogao biti problem. Naravno do te utakmice se mora rijesiti jos jedna sitnica u Kupu.
Dva poraza zaredom ne viđam cesto. Ali sinoc je United zasluzeno izgubio. Iako sam mislio da ce dobiti, jer se nekoliko igraca vratilo u tim. Bio sam vrlo zadovoljan kad sam vidio sastav. Ne znam u cemu je problem. Izgledaju kao da nisu zainteresovani za igru. Newcastle ih je fizicki razbio na svakom dijelu terena. Tek kad se odbrana susretne sa fizicki jakim napadacima, onda se vidi koliko fali Vidic. Ono se ne bi desavalo da je on tu. Bolton je fina prilika da se vrate na pravi put, ali u kakvom je stanju tim trenutno, i to bi mogao biti problem. Naravno do te utakmice se mora rijesiti jos jedna sitnica u Kupu.
- Gandalf
#4250 Re: Manchester United FC
Fali tu još kvalitetnih igrača, što zbog ozljeda, što zbog Fergieve škrtosti da dovede dobrog veznjaka a ta pozicija im je gorući problem - Carick i Fletcher su mi uvijek bili slabi igrači da samo njih dvojica drže sredinu terena, bez adekvatne alternative, tako da se onaj čuveni Mančesterovski pritisak na protivnika, teško postiže kad tu brzu distribuciju lopti na krila ili u 16-erac trebaju vršiti ova dvojica - Fegie ima previše krila i bekova, premalo CMF i DMF igrača - povreda Vidića im je na to sve, znatno oslabila i odbranu - još kad dodaš dva nesigurna golmana, i to u Engleskoj ligi gdje golman pola utakmice provede u izlijetanju, skakanju preko trojice i boxanju lopte, loši rezultati moraju doći.
PS. Sa ovim sastavom 2. mjesto izgleda sjajno - da Fergie ima Manciniev sastav prvenstvo bi već bilo gotovo jer bi Jedinstvo već bilo na + koliko hoćeš, ali zahvaljujući rotirajućem Manciniu
sve je još uvijek otvoreno. Nadam se pobjedi Tottenhama u zaostaloj utakmici, da se zakuha još više, Engleska liga ove godine, nikad bolja.
PS. Sa ovim sastavom 2. mjesto izgleda sjajno - da Fergie ima Manciniev sastav prvenstvo bi već bilo gotovo jer bi Jedinstvo već bilo na + koliko hoćeš, ali zahvaljujući rotirajućem Manciniu