AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bosnianidiot

#4226 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Pustite te price...
Lopte su isle na Balu cisto jer Milan konacno ima napadaca koji moze primiti loptu i razgrnuti sve oko sebe, i onda je slati na krilo. Takvog igraca nismo imali do sad. Ovakav Balotelli ce otvoriti ogroman prostor i Faraonu i Niangu da trpaju jos vise golova (da je Niang bio malo precizniji trebao je dati bar 2, a oba mu je Balo nastimao).
El Sharaawy je igrac koji i treba da ima nekog ko ce ga rasteretiti, sto Balotelli radi savrseno. Momak nema neke ego tripove i Balo ga moze uciniti samo boljim igracem nego sto jeste :thumbup:

Za one koji ne znaju, El Sharaawy je upravi Milana dostavio bianco papir sa njegovim potpisom, i tako im dao odrijesene ruke u odredjivanju visine njegovih primanja :thumbup: Igracina i ljudina
Mustang1

#4227 Re: AC Milan

Post by Mustang1 »

Atticus Finch wrote:Image
Ma ovo ne da je penal .. Nego crveni i gol bez sutanja penala :oops:
ganjeta

#4228 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Objasnio čovjek :D .
Logovan

#4229 Re: AC Milan

Post by Logovan »

Atticus Finch wrote:Image
Čist penal.
Česitam Balotelliju na golovima. :thumbup:
Son1

#4230 Re: AC Milan

Post by Son1 »

bosnianidiot wrote:Pustite te price...
Lopte su isle na Balu cisto jer Milan konacno ima napadaca koji moze primiti loptu i razgrnuti sve oko sebe, i onda je slati na krilo. Takvog igraca nismo imali do sad. Ovakav Balotelli ce otvoriti ogroman prostor i Faraonu i Niangu da trpaju jos vise golova (da je Niang bio malo precizniji trebao je dati bar 2, a oba mu je Balo nastimao).
El Sharaawy je igrac koji i treba da ima nekog ko ce ga rasteretiti, sto Balotelli radi savrseno. Momak nema neke ego tripove i Balo ga moze uciniti samo boljim igracem nego sto jeste :thumbup:

Za one koji ne znaju, El Sharaawy je upravi Milana dostavio bianco papir sa njegovim potpisom, i tako im dao odrijesene ruke u odredjivanju visine njegovih primanja :thumbup: Igracina i ljudina
Ma ovo gore je cisto pogled iz drugog ugla.
Saraf igra lopte jer voli igru i sigurno ce da izraste u klasnog napadaca.
Balo ako ostane disciplinovan i hladne glave Milan se ne mora brinuti za realizaciju, vec samo gledati da zacepi rupe u odbrani.
Mustang1

#4231 Re: AC Milan

Post by Mustang1 »

Sad sam skonto .. Ljudi misle sto je ovaj Milanov prije dosao do lopte pa je gurnuo da je penal :D Ne kontaju valjda da nema veze to ali eto .. Popustit cemo im jos su mladi neka uce :D
bosnianidiot

#4232 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GtUZF_rr ... r_embedded[/youtube]

Trenutak koji smo svi cekali :lol: 8-)
bosanska senzacija

#4233 Re: AC Milan

Post by bosanska senzacija »

Danas Interu Siena zabi iz čistog ofsajda i kao šlag na toru nije sviran penal nad Cassanom. Ovo se dešava iz kola u kolo.

Izgleda da je FIGC borbu za Ligu Šampiona uzeo u svoje ruke.
bosnianidiot

#4234 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Gledao sam utakmicu, Siena je Intera oprala na ruke danas, izgledali su kao hrpa amatera protiv mocne Siene :roll:
Chivu je jedini odbrambeni igrac na svijetu koji je losiji od Bonere, kakav idiotski penal lik pravi, zna da ce direktan crveni dobiti. Ni prije toga se Inter sa loptom kako treba nije sastavio, tako da je prica o nekom stimanju u najmanju ruku smijesna, da ne koristim neki drugi izraz za koji se dobiva put u Banovice u jednom smijeru :-)
Son1

#4235 Re: AC Milan

Post by Son1 »

bosnianidiot wrote:Gledao sam utakmicu, Siena je Intera oprala na ruke danas, izgledali su kao hrpa amatera protiv mocne Siene :roll:
Chivu je jedini odbrambeni igrac na svijetu koji je losiji od Bonere, kakav idiotski penal lik pravi, zna da ce direktan crveni dobiti. Ni prije toga se Inter sa loptom kako treba nije sastavio, tako da je prica o nekom stimanju u najmanju ruku smijesna, da ne koristim neki drugi izraz za koji se dobiva put u Banovice u jednom smijeru :-)
Ma penal za Milan je bio diskutabilan, sto odma znaci da se moze svirati.
Nema tu nikakvog mudrovanja i veca se sranja desavaju.
Na kraju krajeva, ne sudi isti sudija sve utakmice.
bosnianidiot

#4236 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Man of steel wrote:
bosnianidiot wrote:Gledao sam utakmicu, Siena je Intera oprala na ruke danas, izgledali su kao hrpa amatera protiv mocne Siene :roll:
:lol:
Nisam vidio tvoj post prije edita, tako da mi bas nije jasno sta je smijesno :roll:
Ljudi pricaju o nekom stimanju kontra Intera, a ljude Siena kuci hladno uzme.
Penal za Milan nije bio, ali daleko od toga da je situacija bila ocigledna. Dosta sudaca bi ovo sviralo, jer je start sa dvije noge, i jako je tesko vidjeti da igrac Udinesea ipak u zadnji trenutak dodiruje loptu prije nego mete El Sharaawya sa terena.
Uhvatila prpa sto ni dogodine nema Lige prvaka, razumljivo :wink:
oridjidji

#4237 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

Rossoner sam, ali penal za Milan nije bio, covjek je cisto odnjeo loptu, jednostavno je bio brzi, pa potom malo zakacio Saravija. Sudija je pogrijesio i Alegri je izjavio da im je sudija poklonio pobjedu svojom greskom i da je Udineze odigrao dobru utakmicu.
STB08

#4238 Re: AC Milan

Post by STB08 »

Na početku sam mislio da je nigdje veze penal. Ali nakon više puta ponovljenog snimka, djelimično sam promijenio mišljenje. Da je ovo suđeno u 60, 70min malo ko bi prigovarao. Sve u svemu diskutabilna je situacija ima materijala i ZA i PROTIV.
Ne volim pomoć sudija i kada se oštete manje ekipe, tako da sam ovdje neutralan.

Kako mi se samo sviđa mali Niang, ono će biti zvijer, samo da ostane, što bi se kod nas reklo, "o sebi pri sebi", da mu slava ne udari u glavu.

Šaraviju bih ja za koju godinu dao kapitensku. Kralj!!!!
oridjidji

#4239 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

Son1 wrote:Penal nije postojao, igrac je cisto odnio loptu, ali iskreno razumijem sudiju sto je svirao.
Sta oni ublehasi pored gola gledaju, valjda im dosadi da stoje ukopani sat i po, pa i koncentracija opadne.

Balo je vec u prvoj utakmici stekao status "Ibrahimovica" u ekipi, tj. svaka lopta ide na njega, kada je slobodan.
Saravi je toliko dao Milanu, a sada ce sve ici u pravcu Baloteli show-a.

Balo u svom stilu u prvoj utakmici i u novoj ekipi odma za loptu da puca penal, a i ostali igraci ga gledaju k'o da je neka super zvijezda i iznad njih - a nije. Cak ga je i onaj komentator spominjao svake minute.
Ako Milan nastavi da ovako igra, tj. da se bazira na Balotelija, ja vjerujem da ce on zabijati, jer je kvalitetan napadac.

Jedini problem je sa Faraonom, jer kako @F&N rece ode Saravi u drugi plan, a on je sigurno igrac kojeg bih ja volio da vidim u Juventusu (sto govori da mi se svidja njegov nacin igre), a i pored toga mi se cini da pored igrackih kvaliteta ima i one ljudske.

Grabi Milan prema LP, nadam se da ce je i izboriti, jer su ozbiljna ekipa za LP, a ako se Lazio izbori mogli bi ispasti u pretkolu, inter svakako ne volim, pa ono ko ih prca :D
Ma ne brini se za El Saravija, u zadnje 4 utakmice dao je jedan go. Njega kad prosere prosere, kad stane, stane. Ali kako god, dobar je. Ipak je Bali ovo prva utakmica i nije se bas naprimao lopti, koliko ih se naprimao Niang, cak sta vise Balo je dosta puta prebacio loptu El Saraviju da odigra po lijevoj strani.

Fin su oni tandem u reprezentaciji, bice i u Milanu, samo im malo treca krijesta jebe planove, ali i on je dobar, bolji bi bio kad bi malo vise djelio lopte drugima.

Opet u LP-u centralna figura ekipe ce biti Saravi do naredne sezone.
oridjidji

#4240 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

STB08 wrote:Na početku sam mislio da je nigdje veze penal. Ali nakon više puta ponovljenog snimka, djelimično sam promijenio mišljenje. Da je ovo suđeno u 60, 70min malo ko bi prigovarao. Sve u svemu diskutabilna je situacija ima materijala i ZA i PROTIV.
Ne volim pomoć sudija i kada se oštete manje ekipe, tako da sam ovdje neutralan.

Kako mi se samo sviđa mali Niang, ono će biti zvijer, samo da ostane, što bi se kod nas reklo, "o sebi pri sebi", da mu slava ne udari u glavu.

Šaraviju bih ja za koju godinu dao kapitensku. Kralj!!!!
Mene Niang cas pozitivno iznenadi, cas negativno. Danas isto ko da mu je krivo sto je Balo dao go, nece da gurne loptu u sredini kada treba da doda, pa pretjera sa driblingom ili cuvanjem lopte. Dobar jeste, ali nocas mi je bas djelovao sebicno u par situacija.
forzamilan

#4241 Re: AC Milan

Post by forzamilan »

Balo debi i 2 gola Image

Zadnji puta kad je neko u Calciu u debiju zabio 2 gola bio je veliki Oliver Bierhoff. Idemo dalje 3 bobe u džepu. Sljedeća stanica Cagliari bit će teško ne igra Monto radi kartona ali za tim sa Sardinije ne igra ni Nainggolan.
bosnianidiot

#4242 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

forzamilan wrote:Balo debi i 2 gola Image

Zadnji puta kad je neko u Calciu u debiju zabio 2 gola bio je veliki Oliver Bierhoff. Idemo dalje 3 bobe u džepu. Sljedeća stanica Cagliari bit će teško ne igra Monto radi kartona ali za tim sa Sardinije ne igra ni Nainggolan.
Kako bih ovog lika volio vidjeti u Milanu...on, Montolivo i De Jong, bolji vezni red se sanjati ne moze :dance:
forzamilan

#4243 Re: AC Milan

Post by forzamilan »

Fakat momak je mašinerija u sredini. Nedavno je protiv Juveta sam izdominirao sredinu.

Nego Pato postigao gol a doktor Seedorf hattrick. Još jedan dan na poslu za doktora Seedorfa.

Check this out Matteo Flamini

Image
oridjidji

#4244 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

forzamilan wrote:Fakat momak je mašinerija u sredini. Nedavno je protiv Juveta sam izdominirao sredinu.

Nego Pato postigao gol a doktor Seedorf hattrick. Još jedan dan na poslu za doktora Seedorfa.

Check this out Matteo Flamini

Image
nemoj da te cudi. flamini nije dobijao kvalitetne sanse za igru kod mnogih trenera u milanu i kad je dobijao igrao je na nekim ludim pozicijama. dobro su ga zezale u proslosti povrede. nocas je bio odlican. ludi alegri ga izmjeni... :D
bosnianidiot

#4245 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Mathieu. I kako ga nece zamijeniti kad je umro na terenu, pretrcao je maraton :lol: Svugdje ga je bilo :thumbup:
Muhamed Đakmić

#4246 Re: AC Milan

Post by Muhamed Đakmić »

forzamilan wrote:Balo debi i 2 gola Image

Misliš na igrače Milana ili općenito? Pošto je Pazzini u debiju za Inter dao dva, a Vieri tri komada.
forzamilan

#4247 Re: AC Milan

Post by forzamilan »

bosnianidiot wrote:Mathieu. I kako ga nece zamijeniti kad je umro na terenu, pretrcao je maraton :lol: Svugdje ga je bilo :thumbup:
Kažem Matteo namjerno pošto ima italijanske krvi u sebi djed ili tako nešto ne sjećam se.

@Sarajevo jeste mislio sam na Milanove igrače.
kakabanja

#4248 Re: AC Milan

Post by kakabanja »

oridjidji wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6GD4hBqc#!

Ko skace nerazuro nije HEJ HEJ HEJ :lol:
Kad ovo gledam odmah se sjetim likova sto prate Bundes Ligu ili Premiership. Ovo je to, nema dalje. Galijani, advokat i svi pjevaju.
STB08

#4249 Re: AC Milan

Post by STB08 »

Razočarao me je Flamini proteklih sezona, taman sam mislio da nema ništa više od njega, kad ono... :D
Kao što neko iznad reče, svugdje ga ima, prava radilica.
Mendoza

#4250 Re: AC Milan

Post by Mendoza »

bosanska senzacija wrote:Danas Interu Siena zabi iz čistog ofsajda i kao šlag na toru nije sviran penal nad Cassanom. Ovo se dešava iz kola u kolo.

Izgleda da je FIGC borbu za Ligu Šampiona uzeo u svoje ruke.

tako i treba.Moratti krade ligu od 2006. i Calciopolia.sad kad tata vise ne gura malo kilavije ide i sudije nisu naklonjene.neka neka :D :D :D
Post Reply