Ahem. Neki od nas su samo kinky bez da smo gay...Bloo wrote:Pa to ćemo postići ovom gay propagandom....svi će se početi lizati i gurati u čmar neprirodno i neramnožavajuće i voila!Velkoski wrote:Treba skresati populaciju planete na dvije milijarde svakako
Povorka ponosa u Sarajevu
-
broj dva
#4226 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- SmokingMan
#4227 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Možda si i ti za nekoga krava,pa bi se našla uvijeđenim.Sara03 wrote:Neko ko krene u FIZIČKI OBRAČUN sa ljudima koji su došli pogledati izložbu, nije ništa drugo do razularena gamad.SmokingMan wrote:...
Pravo da ti kažem, boli me đon, što ti kao smeta. Pripadnici LGBTQA zajednice se ovdje nazivaju svakakvim, uglavnom pežorativnim terminima, pa nešto ne vidim da si se izjašnjavao po tom pitanju.
Dakle, kako rekoh? Gamad, upravo to.
- AleksoMKD
#4228 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Naravno da nije, ali ja samo konstantiram fakt.izvrsni direktor wrote: Da. Ali to ne treba da sluzi kao razlog zasto ne treba poceti.
Uzimajuci u obzir da smo 30 godina u tranziciji, za jedno 20-30ak godina ce homoseksualci moci da se drze za ruku na ulici.
U vecim gradovima.
U centru.
- Bloo
- Globalna šefica
#4229 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zašto bi analni seks bio kinky?broj dva wrote:Ahem. Neki od nas su samo kinky bez da smo gay...Bloo wrote:Pa to ćemo postići ovom gay propagandom....svi će se početi lizati i gurati u čmar neprirodno i neramnožavajuće i voila!Velkoski wrote:Treba skresati populaciju planete na dvije milijarde svakako
Jer ne proizvodi djecu?
Ljudska seksualnost in general je možda za neku drugu temu.
-
1Dante1
#4230 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa ovdje i jest rijec o tim nasilnicima. Isti likovi sa kojim imas obracune kroz skolu. Naucis s kim se moze vodit dijalog a cije postovanje moras zaradit batinama.Hakiz wrote:Dante, žene to i bolje nauče. Naime ima više onih koji ih maltretiraju.
Muškarci uglavnom moraju strahovati od nasilnika. Mnogo rjeđe od ostalih opasnosti.
Žene osim od nasilnika moraju strahovati i od nasilnica, profesora itd.
-
mali_balon
#4231 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Fuj.....u po frke zeljnik na alatki...fuj
-
Hakiz
#4232 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nije ista situacija kada te dva nasilnika presreću u školi i otimaju ti stvari ili te tuku kao situacija u kojoj te dvije nasilnice presreću, ona dva nasilnika te pokušavaju silovati, a profesor gleda priliku kad god može da te uhvati za dupe ili sisu.1Dante1 wrote:Pa ovdje i jest rijec o tim nasilnicima. Isti likovi sa kojim imas obracune kroz skolu. Naucis s kim se moze vodit dijalog a cije postovanje moras zaradit batinama.Hakiz wrote:Dante, žene to i bolje nauče. Naime ima više onih koji ih maltretiraju.
Muškarci uglavnom moraju strahovati od nasilnika. Mnogo rjeđe od ostalih opasnosti.
Ne poredi neuporedive stvari.
-
broj dva
#4233 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Valjda je to i poenta, da (makar meni lično) seksualnost je širok pojam. Nije ograničena na dio dio tjela između pupka i noga i na kombinaciju muško + žensko, uz Sade ili Berry White u pozadini, sa plemenitim ciljem produženja ljudske vrste i patriotskim ciljem jačanja domovine.
Fun and games. A neki ljudi se jednostavno više i bolje i maštovitije igraju...
- Bloo
- Globalna šefica
#4234 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
*facepalm*broj dva wrote:Valjda je to i poenta, da (makar meni lično) seksualnost je širok pojam. Nije ograničena na dio dio tjela između pupka i noga i na kombinaciju muško + žensko, uz Sade ili Berry White u pozadini, sa plemenitim ciljem produženja ljudske vrste i patriotskim ciljem jačanja domovine.
Berry White ffs
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4235 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Da se malo ne pretjeruje sa silovanjem? Koliko se piše o "kulturi silovanja" pomislit ću da svaki muškarac, isključivo bijeli, u karijeri ima bar jednu silovanu ženu.
Hiperboliranje at it's best. O Africi ne bih
- arzuhal
#4236 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Narod i Prajda 
- Sara03
#4237 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
.
Last edited by Sara03 on 24/08/2019 13:22, edited 2 times in total.
-
broj dva
#4238 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Totalni facepalm, vidim piše se BArry WhiteBloo wrote:*facepalm*broj dva wrote:Valjda je to i poenta, da (makar meni lično) seksualnost je širok pojam. Nije ograničena na dio dio tjela između pupka i noga i na kombinaciju muško + žensko, uz Sade ili Berry White u pozadini, sa plemenitim ciljem produženja ljudske vrste i patriotskim ciljem jačanja domovine.
Berry White ffs
- Bloo
- Globalna šefica
#4239 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Na stranu Hakizov post, o silovanju se ne piše i ne govori dovoljnoVelkoski wrote:Da se malo ne pretjeruje sa silovanjem? Koliko se piše o "kulturi silovanja" pomislit ću da svaki muškarac, isključivo bijeli, u karijeri ima bar jednu silovanu ženu.
O da, o Africi trebaš
- Bloo
- Globalna šefica
#4240 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
and he is the fastest man alive!broj dva wrote:Totalni facepalm, vidim piše se BArry WhiteBloo wrote:*facepalm*broj dva wrote:Valjda je to i poenta, da (makar meni lično) seksualnost je širok pojam. Nije ograničena na dio dio tjela između pupka i noga i na kombinaciju muško + žensko, uz Sade ili Berry White u pozadini, sa plemenitim ciljem produženja ljudske vrste i patriotskim ciljem jačanja domovine.
Berry White ffs
-
1Dante1
#4241 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa ti si poceo porediti.Hakiz wrote:Nije ista situacija kada te dva nasilnika presreću u školi i otimaju ti stvari ili te tuku kao situacija u kojoj te dvije nasilnice presreću, ona dva nasilnika te pokušavaju silovati, a profesor gleda priliku kad god može da te uhvati za dupe ili sisu.1Dante1 wrote:Pa ovdje i jest rijec o tim nasilnicima. Isti likovi sa kojim imas obracune kroz skolu. Naucis s kim se moze vodit dijalog a cije postovanje moras zaradit batinama.Hakiz wrote:Dante, žene to i bolje nauče. Naime ima više onih koji ih maltretiraju.
Ne poredi neuporedive stvari.
- mirsek
#4242 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Aha, znaci protivljenje usvajanju djece od strane seksualno nastranih izjednacavas sa posljedicama na koje niko nije mogao uticati.Bloo wrote:Pa ako ćemo biti diskriminirati i biti ekstremisti, onda budimo do kraja!mirsek wrote:Znaci ti si ozbiljni eugenist, aferim.Bloo wrote:
Moderacija je veoma ozbiljna.
Samo čist ljudski heteroseksualni rod (fusnota - biologija). Majka + otac= dijete * porodica
Nerazmnoženi samohrani roditelji, LGBTQIA+ populacija, ljudi i djeca sa posebnim potrebama, djeca sa poteškoćama u razvoju (nadam se da si do sada naučio razliku), neudati, nevjenčani, bolesni, stari, kljasti..... sve što odskače od heteronormativnog uzora zdrave porodice i zdrave nacije!
Kad završimo sa ovim pređeno na suptilnije nijanse...svi koji imaju narandžastu kosu, plave oči, visinu ispod 1,65 za žene i 1,80 za muškarce, opseg struka preko 90 cm....
Zvuči poznato?
Samo je jedan korak ....
Zaboravila si pedofile i njihova prava. Diskriminiras ih.
Nego, cekam link da je homoseksualnost fizicka bolest, moze li sil vous plait ?
Evo sta sam ja nasao kao najcesci uzrok :
"Osam predispozicijskih čimbenika koji se najčešće javljaju kod osoba s istospolnom privlačnosti su nezdravi odnosi sa ženskim osobama u djetinjstvu, iskrivljeni pogled na spol i rodne uloge, osjećaj nepodudaranja unutar vlastitog spola, problemi u odnosima s drugim muškarcima, prerana izloženost seksualnim sadržajima, seksualno zlostavljanje, neki problemi biološke prirode i fizičkog izgleda te emocionalni i psihički problemi.
"
- Sara03
#4243 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Evo i pedofilije, gdje je medo? 
- Bloo
- Globalna šefica
#4244 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ahem
slatki mali trolić
- mirsek
#4245 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Dead end my dear friend
kao sto sam i rekao jucer na pocetku diskusije.
kao sto sam i rekao jucer na pocetku diskusije.
- mirsek
#4246 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa i dosta pedofila misle da daju bezgranicnu ljubav, i ne shvataju sto ih se napada. Pravda za neshvacene.Sara03 wrote:Evo i pedofilije, gdje je medo?
- Sara03
#4247 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Još se ljuti što mu viče da voza trolu, ma hajte molim vas.

- mirsek
#4248 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ja i dalje cekam link da je homoseksualnost fizicka bolest kao sto neki tvrde.Sara03 wrote:Još se ljuti što mu viče da voza trolu, ma hajte molim vas.![]()
Ovo za pedofile koristim tudji nacin rezonovanja, nisam ja to poceo prvi, i to je izvuceno iz clanka o istrazivanju uzroka pedofilije, nisam ja to izmislio.
Ne trolam.
Ozbiljan sam kao eugenisti u administraciji.
Last edited by mirsek on 24/08/2019 13:22, edited 2 times in total.
- Sara03
#4249 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
.
Last edited by Sara03 on 24/08/2019 13:24, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#4250 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ja sam zapravo radikalna pripadnica VHEMT pokreta i nihilist.