Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#4226 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma jebo to,cuj otjero.Nema me sta budala otjerat, nego nema svrhe budali ista objasnjavat.Nema smisla.Svakako ce ti izvrnut svaku rijec i misao.Nego samo opusteno.Sega sala.Kome je do crnjaka, nek jebe svoju mater.Da mi je ko reko da ce me muhin kurcic vratit na forum u 2 ujutro, reko bi mu da je lud. 
- HAVANA
#4227 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jebo mater ne spava mi se,sto dodjoh kuci. 
- славянин
#4228 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ni meni istoHAVANA wrote:Jebo mater ne spava mi se,sto dodjoh kuci.
PS: I mjesta gdje bi vjerovatno bilo incidenata
- HAVANA
#4229 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Mogo bi ka sad i pereca kakvih i kifle mada sam se napuco.
Ne navracaj me sad.
- славянин
#4230 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bjezi svaki put u pekaru kad krenem kasno zaustavljaju me i traze oruzije nekakvoHAVANA wrote:Mogo bi ka sad i pereca kakvih i kifle mada sam se napuco.Ne navracaj me sad.
- HAVANA
#4231 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kupi citroena kakvog i stavi djeciju sjedalicu nazad. 
- HAVANA
#4232 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja ne vozim kad se odajem bludu i nemoralu.Ima ciko 1515
- HAVANA
#4233 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#4234 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#4235 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vid sto me jebe ovo nesta.3 puta izadje
- славянин
#4236 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Klikaj klikaj...HAVANA wrote:Vid sto me jebe ovo nesta.3 puta izadje
-
Hendrix
#4237 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ovaj Melbourne je snob kakav se rijetko vidja, to je ta "pisaj po fukarama" novokomponovana raja, brutala brate. Kvadrati samo kvadrati, sve ostalo je kokuzluk.
Zive u balonu snobovskom i seru, al nije ni to dovoljno nego smeta kad neko nesto lose kaze, kvari idilu i rahatluk. Najbolje bi bilo da svi ignorisemo stvari oko sebe i samo seremo o Bjelasnici i apartmanima, a smeta im i raja koja dodje gore na dan, fukare dolaze i kvare ambijent. Treba zatvorit staze i da smiju na njih samo gazde iz apartmana iz kojih ste zasrali Vrelo Bosne...al to nije vas problem jel tako?
Ja sam imao u firmi par ovakvih likova, covjece ljudi zive u paralelnom univerzumu. Namjesteni poslovi i zivoti, naslijedjene zasluge i privilegije...samo kokuzi seru i kvare ambijent.
Zive u balonu snobovskom i seru, al nije ni to dovoljno nego smeta kad neko nesto lose kaze, kvari idilu i rahatluk. Najbolje bi bilo da svi ignorisemo stvari oko sebe i samo seremo o Bjelasnici i apartmanima, a smeta im i raja koja dodje gore na dan, fukare dolaze i kvare ambijent. Treba zatvorit staze i da smiju na njih samo gazde iz apartmana iz kojih ste zasrali Vrelo Bosne...al to nije vas problem jel tako?
Ja sam imao u firmi par ovakvih likova, covjece ljudi zive u paralelnom univerzumu. Namjesteni poslovi i zivoti, naslijedjene zasluge i privilegije...samo kokuzi seru i kvare ambijent.
-
elcaliente
#4238 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jos idu rasprave ovdje a evo vec kraj januara.
Zar nije dugo najavljivani egsodus trebao krenuti odmah prvog januara kada mahmurluk prodje.
U novembru i decembru se po medijima pisalo da niko u BiH nece ostati od prvog januara. 88 miliona radnika fali u Njemackoj ljudi otvorili granice i sa cvijecem docekuju svakog ko iskaze volju za radom, dosta palamudzenja na forumu, odmah pakujte stvari i prvac Alemanja.
Zar nije dugo najavljivani egsodus trebao krenuti odmah prvog januara kada mahmurluk prodje.
U novembru i decembru se po medijima pisalo da niko u BiH nece ostati od prvog januara. 88 miliona radnika fali u Njemackoj ljudi otvorili granice i sa cvijecem docekuju svakog ko iskaze volju za radom, dosta palamudzenja na forumu, odmah pakujte stvari i prvac Alemanja.
- Prpa.ba
#4239 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kad si toliko kivan i bijesan na svoje sugradjane koji srecu traze drugdje, idi volontiraj u Ambasadi SR Njemacke da ubrzas proces izdavanja viza. 
I tebi ce biti bolje jer nece biti kuknjave i fukare, a i skratit ces listu cekanja sa godinu i po na pola godine.
I tebi ce biti bolje jer nece biti kuknjave i fukare, a i skratit ces listu cekanja sa godinu i po na pola godine.
- konjislav
#4240 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja odoh za 20 dana, jučer dao otkaz na poslu.dječak sa šibicama wrote:pozdrav svima sa Balija... dokle ste?
- vjesticanametli
#4241 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
konjislav wrote:Ja odoh za 20 dana, jučer dao otkaz na poslu.dječak sa šibicama wrote:pozdrav svima sa Balija... dokle ste?
-
elcaliente
#4242 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bravo Konjislave, sretno.
Ali malo je to, to je samo jedno novo radno mjesto a mnostvo stranica smo ispisali, sve dok ne krene taj dugo najavljivani masovni egsodus nema nista od relaksacije na trzistu rada.
Ali malo je to, to je samo jedno novo radno mjesto a mnostvo stranica smo ispisali, sve dok ne krene taj dugo najavljivani masovni egsodus nema nista od relaksacije na trzistu rada.
Last edited by elcaliente on 26/01/2019 10:48, edited 1 time in total.
- insomnia78
#4243 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma nece ni on. Trola lik
- sinuhe
#4244 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne znaci da se necete pretvoriti u Melbourna kad odete vani. Jer stranci 'ne znaju da zive', 'ne piju kafu sa tetkom', 'zene su im kurve', da vam generalno nisu potaman.
Ali on se spasio
pa i ako docekuje strane goste u kakvoj drzavnoj agenciji.
Ali on se spasio
- muha_sa
#4245 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne kontam što vam smeta pisanje iliti hvalisanje nekog od forumaša
recimo Melbourna
covjek piše da ima neke apartmane, stanove kurce palce--pa šta
trebam ga pljuvat zbog toga
il provjeravat da li ima i jok
briga me ima li il jok
znam ja da nemam i nemam se cime hvalit osim svojom djecom a najviše sa svojim neprocjenjivim bogatstvom-mojim unucadima
al mi to ne daje za pravo da zavidim onom ko je poštenim radom sve to zaradio i da bogda oko mene bili sve sami miloneri a neka mene ovakvog kakav sam--elhamdulila sucur
covjek piše da ima neke apartmane, stanove kurce palce--pa šta
trebam ga pljuvat zbog toga
briga me ima li il jok
znam ja da nemam i nemam se cime hvalit osim svojom djecom a najviše sa svojim neprocjenjivim bogatstvom-mojim unucadima
al mi to ne daje za pravo da zavidim onom ko je poštenim radom sve to zaradio i da bogda oko mene bili sve sami miloneri a neka mene ovakvog kakav sam--elhamdulila sucur
-
elcaliente
#4246 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tako je Muha.
Ja bi bio isto zadovoljan da svi koji to zarko zele odu iz Bosne , usrece se, postanu milioneri i samo salju pare za Bosnu na ovaj ili onaj nacin.
Sto vise ljudi ode biti ce bolje onima sto ostanu a i ovi sto su otisli kada nalete obligatornih 10 dana ljeti i oni ce se ocjecati dobro, to je win- win situacija.
Ja bi bio isto zadovoljan da svi koji to zarko zele odu iz Bosne , usrece se, postanu milioneri i samo salju pare za Bosnu na ovaj ili onaj nacin.
Sto vise ljudi ode biti ce bolje onima sto ostanu a i ovi sto su otisli kada nalete obligatornih 10 dana ljeti i oni ce se ocjecati dobro, to je win- win situacija.
Last edited by elcaliente on 26/01/2019 11:06, edited 1 time in total.
- zforumas
#4247 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sto vise parali insana, vise prostora za uzicat' vapacemuha_sa wrote:Ne kontam što vam smeta pisanje iliti hvalisanje nekog od forumaša![]()
recimo Melbourna
covjek piše da ima neke apartmane, stanove kurce palce--pa šta![]()
trebam ga pljuvat zbog togail provjeravat da li ima i jok
![]()
![]()
briga me ima li il jok![]()
- muha_sa
#4248 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
zforumas wrote:Sto vise parali insana, vise prostora za uzicat' vapacemuha_sa wrote:Ne kontam što vam smeta pisanje iliti hvalisanje nekog od forumaša![]()
recimo Melbourna
covjek piše da ima neke apartmane, stanove kurce palce--pa šta![]()
trebam ga pljuvat zbog togail provjeravat da li ima i jok
![]()
![]()
briga me ima li il jok![]()
naravno
sad iskreno
a redovno ih žderem--nabio holesterol i trilgliceride od njih
- HAVANA
- HAVANA
#4250 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Mozda kad te raska pegla.Ja te ne mogu zamislit zivcanog.