Pisao si da je Amar najbolji izbor.Dino Djurbuzovic wrote:
Jesam li ja napisao da je Amar bolji izbor od Robija ?
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/spo ... ezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pisao si da je Amar najbolji izbor.Dino Djurbuzovic wrote:
Nisam se referisao na Amara po tom pitanju. Nisam poredio.BHF_Manijak wrote:Pa sad... Razlika izmedju Amara i Robija 2 godine...Tomahawk11 wrote: Mislim da je mlad trener koji je u usponu i koji bi mogao napraviti dosta dobru trenersku karijeru.
Kakve to veze imaBHF_Manijak wrote:Pa sad... Razlika izmedju Amara i Robija 2 godine...Tomahawk11 wrote: Mislim da je mlad trener koji je u usponu i koji bi mogao napraviti dosta dobru trenersku karijeru.
Hajde da pokusam jos jednomBazinga1234 wrote: Samo si zaboravio dodati da je Hrvatska liga 10x bolja i konkurentnija od naše.
Ma ja upravu si, odo spremat taktiku za polusezonuBazinga1234 wrote:Pisao si da je Amar najbolji izbor.Dino Djurbuzovic wrote:
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/spo ... ezentacije
Jurcica. Ali porediš babe i žabe.mali_milojica wrote:Hajde da pokusam jos jednomBazinga1234 wrote: Samo si zaboravio dodati da je Hrvatska liga 10x bolja i konkurentnija od naše.
Jurcic vs Susic?
Sta mislis koga bi HNS izabrao?
Slomise se oko njega... Pa sto ne ide, bolje mu uslove mogu sigurno ponuditi.Bazinga1234 wrote: Kakve to veze imaRobija traži Slovenija i Bih kao selektora a ko Osima traži?
Amar ima ruzne brkove i nekulturan je.BHF_Manijak wrote:Slomise se oko njega... Pa sto ne ide, bolje mu uslove mogu sigurno ponuditi.Bazinga1234 wrote: Kakve to veze imaRobija traži Slovenija i Bih kao selektora a ko Osima traži?
![]()
I nemaju godine nikakve veze, ali je besmisleno da se "mlad i perspektivan trener" spominje u kontekstu Prosineckog, a razlika izmedju Osima i nega je dvije godine, nije 15! Zato sam to i napisao.
Jos uvijek nisi licno napisao zasto je Prosinecki bolje/dobro rjesenje. Nemoj mi se referisati na Tomahawka, tebe pitam, ne njega.
Ne. Ali to je tvoje misljenje.Bazinga1234 wrote:Jurcica. Ali porediš babe i žabe.mali_milojica wrote:Hajde da pokusam jos jednomBazinga1234 wrote: Samo si zaboravio dodati da je Hrvatska liga 10x bolja i konkurentnija od naše.
Jurcic vs Susic?
Sta mislis koga bi HNS izabrao?
Licno nemam problem da ni jedan nije Bosnjak.Bazinga1234 wrote:
Jedino da Gordan konvertira u islam, posto je Robi kao selektor Hrvat.
Jurcic=amar???? Njih stavljas u istu ravan? Zajebajes semali_milojica wrote: Ne. Ali to je tvoje misljenje.
Jurcic=Amar
Nemas ti, ali imaju u Savezu.Point. wrote: Licno nemam problem da ni jedan nije Bosnjak.
Uzmi cijeli kontekst priče,upali te 3 sive ćelije što imaš. Pa se vratiSSemir wrote:Jurcic=amar???? Njih stavljas u istu ravan? Zajebajes semali_milojica wrote: Ne. Ali to je tvoje misljenje.
Jurcic=Amar
Čija?leškarenje wrote:Jurcic Mamiceva kujicadobro
cija je Amar kujica onda ?
Pa ovom gore logikom se da naslutitiultima_palabra wrote:Čija?leškarenje wrote:Jurcic Mamiceva kujicadobro
Koliko znam, babo ga je ugurao samo u JEF.leškarenje wrote:Pa ovom gore logikom se da naslutitiultima_palabra wrote:Čija?leškarenje wrote:Jurcic Mamiceva kujicadobro
jer gdje bi bio da nije babe da ga voda i da mu nalazi poslove.
Joj Lesko dragi tacno me nekad zabrinjavas s logikom, Boga mi. Jarane ba pa Mamic se doslovno sprda s Krunom, dakle tacno k'o kad se ono bogati ljudi bahate, pa ponizavaju sve oko sebe, sto se kod nas kaze pisaju po sirotinji...leškarenje wrote:Pa ovom gore logikom se da naslutitiultima_palabra wrote:Čija?leškarenje wrote:Jurcic Mamiceva kujicadobro
jer gdje bi bio da nije babe da ga voda i da mu nalazi poslove.