Nije apartman, soba dvokrevetnakonektovan wrote:Gdje si boravio??? Privatni apartman???P308 wrote:Vratio se prije dva dana. Bio 7 dana u Tucepima. Isao na Gabelu, stajao preko sat vremena, red se ne miceOkrenem se poslije sat vremena i na Doljane, kad nigdje nikoga
Prosao za 5 minuta. Inace idem na Bijacu ali kontam, juni je, brzo cemo a i iz nekog razloga mi se islo magistralom
More nikad toplije, toplije nego u augustuJa ocekivao led, kad ono....
Nikad nisam bio na moru u junu pa sam se pozitivno iznenadio.
Vrijeme prelijepo, jednu noc padala kisa 20-ak minuta (tj. nije noc nego u 4 sata ujutro), ostale dane suncano, izuzetno toplo - izgorili smo bas
Nema previse ljudi (mada sam ocekivao da ce ih biti jos i manje
) ... Ako malo kasnije izadjes na plazu, u hladu nema mjesta a na suncu mozes birati gdje ces
![]()
Ne pamtim kad su ovoliko ljubazni bili prema meni. Ja svakako nikad nemam problema s tim, uvijek su korektni ali ove godine su svi divni i krasni. Mozda jer su odmorni jos uvijek![]()
Cijene na nivou proslogodisnjih. Ja sam oduvijek volio jesti u Marini jer tu i lokalci jedu, a i bude sjajnih dnevnih ponuda od 50 kuna za teletinu, pilece filete, rizoto i slicno, medjutim ove godine su se bas pokvarili. Skoro nejestivo. U ostalim restoranima (ja jedem u Tenisu, Dupinu i Tamarisu) su iste kao i proslih godina. Tenis malo skuplji od ostalih. Lezaljke se mogu naci i po 25 kuna (u sezoni nema ispod 40 koliko ja znam).
I oni izleti brodom na Hvar i Brac su inace 250 kuna (i sada su kod vecine) ali ove godine prvi put vidio da jedan brod nudi izlet za 150. Eto, to je ukratko to.
Kad setas skoro u svakoj kuci izbacen natpis da imaju slobodnu sobu ili apartman.