Sebija All about
- Dozer
#4226 Re: Sebija All about
Pa da, to, to 
- petunija
#4227 Re: Sebija All about
Mojne tako, Dozer, vidiš da žena vraća dugoveDozer wrote:Pa, jbg...ipak se tu vrte stotine miliona KM godisnje. U zdravstvu, mislim.... Valja to nekako raskrcmiti...
- Dozer
#4228 Re: Sebija All about
Realno - ne vidim.
Samo cujem, kao i svi ostali, da ONA prica o tome da vraca nekakve dugove.
Da li je iko ikada, i jedan jedini put, bar cuo kome vraca te dugove? Kojim to tacno dobavljacima?
Samo cujem, kao i svi ostali, da ONA prica o tome da vraca nekakve dugove.
Da li je iko ikada, i jedan jedini put, bar cuo kome vraca te dugove? Kojim to tacno dobavljacima?
-
Novak20
#4229 Re: Sebija All about
http://ba.n1info.com/a168141/Vijesti/Vi ... u-NNV.html
........Kaže da su joj uposlenici fakulteta rekli ko je vršio pritisak na njih, ali da ona ni danas ne zna šta je razlog tome svemun (smjeni), budući da je zakonski propisano odredbama zbog čega dekan može biti smijenjen. Za N1 je kazala da je prije mjesec dana bila pod direktnim prijetnjama od Sebije Izetbegović.
"Ja sam prije mjesec dana, kada je organizovano naučno-nastavno vijeće bila pod direktnim mobingom, direktnim prijetnjama od Sebije Izetbegović. Rekla mi je da nije prikladno da se smijem. Rekla sam joj da se ne smijem, nego da bih najradije plakala. Na što je ona rekla da ću plakati uskoro"......
........Kaže da su joj uposlenici fakulteta rekli ko je vršio pritisak na njih, ali da ona ni danas ne zna šta je razlog tome svemun (smjeni), budući da je zakonski propisano odredbama zbog čega dekan može biti smijenjen. Za N1 je kazala da je prije mjesec dana bila pod direktnim prijetnjama od Sebije Izetbegović.
"Ja sam prije mjesec dana, kada je organizovano naučno-nastavno vijeće bila pod direktnim mobingom, direktnim prijetnjama od Sebije Izetbegović. Rekla mi je da nije prikladno da se smijem. Rekla sam joj da se ne smijem, nego da bih najradije plakala. Na što je ona rekla da ću plakati uskoro"......
- Dozer
#4230 Re: Sebija All about
Cak i da ne povjerujem nicemu u medijima, sasvim mi je dovoljno ono sto cujem od raje koja rade u KC... Opsti odron. Od toga da nema nicega, sto je vec opstepoznta cinjenica, do Sebijinog potpuno idiotskog ponasanja.
Zena se ponasa kao klasicni histericni idiot, krcata nekim licnim frustracijama koje ispoljava na svakome oko nje ko nije dio njene klike. Horor opsti.
Ja samo ne kontam kako ona, ni njen blesavi muz, kao i svi ostali u toj SDA kamarili ne kontaju da zapravo nisu nimalo nedodirljivi...
Pa dovoljno je samo da ta budaletina od Sebije jedan dan u nekom hodniku naleti na nekoga s PTSP-om, a koga ce iziritirati njeno maloumno ponasanje i ophodjenje, i da joj tu bude kraj. Dzaba joj onda i muz preCjednik, i sve pare koje ima, i raznorazne qrceve titule...
Zena se ponasa kao klasicni histericni idiot, krcata nekim licnim frustracijama koje ispoljava na svakome oko nje ko nije dio njene klike. Horor opsti.
Ja samo ne kontam kako ona, ni njen blesavi muz, kao i svi ostali u toj SDA kamarili ne kontaju da zapravo nisu nimalo nedodirljivi...
Pa dovoljno je samo da ta budaletina od Sebije jedan dan u nekom hodniku naleti na nekoga s PTSP-om, a koga ce iziritirati njeno maloumno ponasanje i ophodjenje, i da joj tu bude kraj. Dzaba joj onda i muz preCjednik, i sve pare koje ima, i raznorazne qrceve titule...
- Janjicar
#4231 Re: Sebija All about
Problem kod nasih politicara ili et ti uticajnih osoba sto nemaju kontakt i komunikaciju s obicnim narodom. Pa tako kad bi Sebija na meni licno ispoljavala neke frustracije dobila bi šamar da je Melaine Trump. Dosta ljudi tako misli ali ona se krece u raju koji je podrzavaju, koji su njezini ili pak ne smiju zbog posla itd.Dozer wrote:Cak i da ne povjerujem nicemu u medijima, sasvim mi je dovoljno ono sto cujem od raje koja rade u KC... Opsti odron. Od toga da nema nicega, sto je vec opstepoznta cinjenica, do Sebijinog potpuno idiotskog ponasanja.
- Dozer
#4232 Re: Sebija All about
Upravo to i govorim. Od mene ne bi dobila samar, nego puni mawashi. Ne bi sebi dosla bar 5 dana.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4233 Re: Sebija All about
sjeća li se neko triježnjenja Brankovića kada je neko napisao grafit na njegovoj zgradi da je lopov?
čovjek mjesec dana nije mogao sebi doći
čovjek mjesec dana nije mogao sebi doći
- Dozer
#4234 Re: Sebija All about
Jadnicak...
Valjda mu zato, sto nije lopov, danas mali visi u onom Tesli, ili kako se vec zove onaj klub u Valtera Perica (bivsi Boemi), i lesi se iz onih ogromnih boca, a svakovecernji ceh preko 1000 KM.
I u srednjoj skoli mu je mali imao dnevni dzeparac 100 KM (bar se tako hvalio, a to tvrde i njegova skolska "raja"), i ponasao se kao klasicni nadobudni kreten, ponizavao drugu djecu, slao ih po sokove i hranu, itd.
Sve, valjda, jer mu je babo "po zakonu" zasluzan za nesto i sve je zaradio radom, a nije lopov
Valjda mu zato, sto nije lopov, danas mali visi u onom Tesli, ili kako se vec zove onaj klub u Valtera Perica (bivsi Boemi), i lesi se iz onih ogromnih boca, a svakovecernji ceh preko 1000 KM.
I u srednjoj skoli mu je mali imao dnevni dzeparac 100 KM (bar se tako hvalio, a to tvrde i njegova skolska "raja"), i ponasao se kao klasicni nadobudni kreten, ponizavao drugu djecu, slao ih po sokove i hranu, itd.
Sve, valjda, jer mu je babo "po zakonu" zasluzan za nesto i sve je zaradio radom, a nije lopov
-
sarajevo999999
#4235 Re: Sebija All about
Ako je ikakva utjeha samo Sebija ce direktno uzeti SDA 10000 glasova
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#4236 Re: Sebija All about
Lako je vama koji nemate konjića pisati protiv bošnjačke sultanije,hajte nabavite konju pa onda pišite ako smijete...
Pokaži odgovornost,traži odgovornost...

Pokaži odgovornost,traži odgovornost...

-
LARVA
- Dozer
#4238 Re: Sebija All about
Pa da... Jel' ono njoj ova spodoba rekla da "ce uskoro plakati"?
- JThomas
#4239 Re: Sebija All about
koliko god da je jak gospojin izljev vlasti u mozak...ovo je prva runda, valja to i provesti, a nije ni ova repa bez korijena. i ovo je vrsta poteza koji već počinju da otuđuju i bazu. za ovo ne možeš reći čak ni onu floskulu "zavodi se red".
- oldtajmer
#4240 Re: Sebija All about

kad avaz objavi sliku
- XXS
#4241 Re: Sebija All about
Bakir ima kobilu koju ne umije da jase. 
- JThomas
#4242 Re: Sebija All about
ja mislim da je bakir ovdje odavno postao konjo...
- insomnia78
#4244 Re: Sebija All about
Samo trpaj predsjednice

- Toffee karamela
#4246 Re: Sebija All about
Povratak u budućnost

- insomnia78
#4247 Re: Sebija All about
Bil ga meto teta Sebiji?
- Toffee karamela
#4248 Re: Sebija All about
insomnia78 wrote:Bil ga meto teta Sebiji?
koga pitaš? samog sebe?
- Toffee karamela
#4250 Re: Sebija All about
insomnia78 wrote:Jesi corava?