Pa normalno, kad neko nije u pravu i nece da prizna gresku i treba ga u cosakMarlboroGold wrote:Nemoj takotriconja wrote: Izgleda tautologija je spansko selo za karlin![]()
Međutim primjeti se da ne voli biti satjerana u ćošak, a jbg nekad mora
Danasnji "feminizam"
- triconja
#4226 Re: Danasnji "feminizam"
- Connaisseur Karlin
#4227 Re: Danasnji "feminizam"
ne razumijem vastriconja wrote:Pa normalno, kad neko nije u pravu i nece da prizna gresku i treba ga u cosakMarlboroGold wrote: Nemoj tako![]()
Međutim primjeti se da ne voli biti satjerana u ćošak, a jbg nekad mora![]()
- triconja
#4228 Re: Danasnji "feminizam"
Jednostavno je moja ti, kad nisi u pravu kazes nisam u pravu i eto ga, nisam jednom to prizno ovdje na forumu.Connaisseur Karlin wrote:ne razumijem vastriconja wrote:Pa normalno, kad neko nije u pravu i nece da prizna gresku i treba ga u cosakMarlboroGold wrote: Nemoj tako![]()
-
Hakiz
#4229 Re: Danasnji "feminizam"
Ja već rekoh da muškarac ne može histerisati iz anatomskih razloga.Connaisseur Karlin wrote:ma ti si super, Hakiz jos vise histeriše od tebe![]()
![]()
Karlin, nešto ti Hakiza previše uzimaš u usta.
-
Hakiz
#4230 Re: Danasnji "feminizam"
Sa sve kapicomtriconja wrote:Pa normalno, kad neko nije u pravu i nece da prizna gresku i treba ga u cosakMarlboroGold wrote:Nemoj takotriconja wrote: Izgleda tautologija je spansko selo za karlin![]()

- Connaisseur Karlin
#4231 Re: Danasnji "feminizam"
Aoida je to jako lijepo i jubazno obrazlozila , ne histerišiHakiz wrote:Ja već rekoh da muškarac ne može histerisati iz anatomskih razloga.Connaisseur Karlin wrote:ma ti si super, Hakiz jos vise histeriše od tebe![]()
![]()
Karlin, nešto ti Hakiza previše uzimaš u usta.
pa moram, tepam ti
- Connaisseur Karlin
#4232 Re: Danasnji "feminizam"
na mojoj glaavi ima potpuno drugacije znacenjeHakiz wrote:Sa sve kapicomtriconja wrote:Pa normalno, kad neko nije u pravu i nece da prizna gresku i treba ga u cosakMarlboroGold wrote: Nemoj tako![]()
https://www.atlasobscura.com/articles/t ... -so-stupid
-
Hakiz
#4233 Re: Danasnji "feminizam"
Prije ovoConnaisseur Karlin wrote:
na mojoj glaavi ima potpuno drugacije znacenje
- CPT
#4234 Re: Danasnji "feminizam"
sad se vec Paul Joseph Watson citira... jos malo pa Tommy Robinsontriconja wrote:
Izbaci mi na recommended i pogledah, mislim da je glavni razlog ovog previse pojedinaca sa "zenskim" osobinama (empatija i tako ta sranja) koji su trenutno na vlasti. Eee, Gustav Adolf se okrece u grobu ko na raznju![]()
![]()
- triconja
#4236 Re: Danasnji "feminizam"
Ovdje mi ovo zvuci kao propaganda i smijem glavu dat da jedno od 20 do 50 % nije istina. Cuj, po tebz ispada da sam jedan onaj antivaxer praznoglavac kojeg se moze propagandom tjerat da mijenja misljenje kako nekim politickim grupama prahne.CPT wrote:sad se vec Paul Joseph Watson citira... jos malo pa Tommy Robinsontriconja wrote: Izbaci mi na recommended i pogledah, mislim da je glavni razlog ovog previse pojedinaca sa "zenskim" osobinama (empatija i tako ta sranja) koji su trenutno na vlasti. Eee, Gustav Adolf se okrece u grobu ko na raznju![]()
![]()
![]()
Ali i dalje ostajem pri tezi da previse "zenskih" osobina (empatije pogotovo) u politici ne vodi nicemu dobrom.
- djevojka bez imena
#4237 Re: Danasnji "feminizam"
triconja wrote:Ovdje mi ovo zvuci kao propaganda i smijem glavu dat da jedno od 20 do 50 % nije istina. Cuj, po tebz ispada da sam jedan onaj antivaxer praznoglavac kojeg se moze propagandom tjerat da mijenja misljenje kako nekim politickim grupama prahne.CPT wrote:sad se vec Paul Joseph Watson citira... jos malo pa Tommy Robinsontriconja wrote: Izbaci mi na recommended i pogledah, mislim da je glavni razlog ovog previse pojedinaca sa "zenskim" osobinama (empatija i tako ta sranja) koji su trenutno na vlasti. Eee, Gustav Adolf se okrece u grobu ko na raznju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ali i dalje ostajem pri tezi da previse "zenskih" osobina (empatije pogotovo) u politici ne vodi nicemu dobrom.
Ti zaista misliš da su žene u politici empaticne? Izgleda li ti Majkicka kao empaticna osoba?
Žene u biznisu, politici, na funkciji, su prije svega vrlo pragmatične, senzibilitet im samo pomaže u pravilnom rasuđivanju, što muškarcima podobro nedostaje po određenim pitanjima, zahvaljujući tome žene gledaju šire, i donose odluke dugoročno mudrije. Da je više žena u politici bilo bi nam bolje.
- CPT
#4238 Re: Danasnji "feminizam"
PJW bi i mamu prodao za saku dolara, pogledaj njegove nastupe u "mladosti" i sadtriconja wrote:Ovdje mi ovo zvuci kao propaganda i smijem glavu dat da jedno od 20 do 50 % nije istina. Cuj, po tebz ispada da sam jedan onaj antivaxer praznoglavac kojeg se moze propagandom tjerat da mijenja misljenje kako nekim politickim grupama prahne.CPT wrote:sad se vec Paul Joseph Watson citira... jos malo pa Tommy Robinsontriconja wrote: Izbaci mi na recommended i pogledah, mislim da je glavni razlog ovog previse pojedinaca sa "zenskim" osobinama (empatija i tako ta sranja) koji su trenutno na vlasti. Eee, Gustav Adolf se okrece u grobu ko na raznju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
- CPT
#4239 Re: Danasnji "feminizam"
jasta bi...djevojka bez imena wrote:Ti zaista misliš da su žene u politici empaticne? Izgleda li ti Majkicka kao empaticna osoba?![]()
Žene u biznisu, politici, na funkciji, su prije svega vrlo pragmatične, senzibilitet im samo pomaže u pravilnom rasuđivanju, što muškarcima podobro nedostaje po određenim pitanjima, zahvaljujući tome žene gledaju šire, i donose odluke dugoročno mudrije. Da je više žena u politici bilo bi nam bolje.
- triconja
#4240 Re: Danasnji "feminizam"
"Zenske" osobine nisu karakteristicne samo za zenske, kao sto "muske" osobine nisu samo za muske, nego jednostavno kazem da ne treba "zenskih" osobina u politici, jer im tu nije mjesto.djevojka bez imena wrote:
Ti zaista misliš da su žene u politici empaticne? Izgleda li ti Majkicka kao empaticna osoba?![]()
- djevojka bez imena
#4241 Re: Danasnji "feminizam"
CPT wrote:jasta bi...djevojka bez imena wrote:Ti zaista misliš da su žene u politici empaticne? Izgleda li ti Majkicka kao empaticna osoba?![]()
E jesi našao primjer
Sto nisi stavio Merkel i Fajon
- triconja
#4242 Re: Danasnji "feminizam"
Prvi put vidim da taj kanal postoji, a da se i primijetiti da ja ne prosipam nikakvu desnicarsku propagandu kakvu oni prosipaju. A bogami da se primijetiti ko prosipa ljevicarsku propagandu, i jos plus onu "progresivnu" kolko hošCPT wrote: PJW bi i mamu prodao za saku dolara, pogledaj njegove nastupe u "mladosti" i sad
- djevojka bez imena
#4243 Re: Danasnji "feminizam"
Opet na isto dodje, slobodno stavi znak jednakosti. Treba u politici više ženskih osobina. Definitivno. Društvo u cijelom svijetu je dehumanizirano, viši sta Trump radi, razdvaja majke migrante od djece. A da mu je malo vise tih ženskih osobina, sigurno to ne bi radio, razumijem da sprovodi neku sebi zacrtani politiku, ali malo empatije ne bi mu škodilo.triconja wrote:"Zenske" osobine nisu karakteristicne samo za zenske, kao sto "muske" osobine nisu samo za muske, nego jednostavno kazem da ne treba "zenskih" osobina u politici, jer im tu nije mjesto.djevojka bez imena wrote:
Ti zaista misliš da su žene u politici empaticne? Izgleda li ti Majkicka kao empaticna osoba?![]()
Last edited by djevojka bez imena on 28/06/2018 21:54, edited 1 time in total.
- CPT
#4244 Re: Danasnji "feminizam"
Merkel, tipicna zenska... ahamdjevojka bez imena wrote:CPT wrote:jasta bi...djevojka bez imena wrote:Ti zaista misliš da su žene u politici empaticne? Izgleda li ti Majkicka kao empaticna osoba?![]()
E jesi našao primjer![]()
Sto nisi stavio Merkel i Fajon
po cemu je to Fajonova neki superlativ?
Clinton, Pelosi... ili stara dobra:
- triconja
#4245 Re: Danasnji "feminizam"
A jesu li slucajno ti migranti popunili svu papirologiju pa dolaze u drzavu?djevojka bez imena wrote: Opet na isto dodje, slobodno stavi znak jednakosti. Treba u politici više ženskih osobina. Definitivno. Društvo u cijelom svijetu je dehumanizirano, viši sta Trump radi, razdvaja majke migrante od djece. A da mu je malo vise tih ženskih osobina, sigurno to ne bi radio, razumijem da sprovodi neku sebi zacrtani politiku, ali malo empatije ne bi mu škodilo.
Eee, sto ne mogu takve empatije nikako
- CPT
#4246 Re: Danasnji "feminizam"
Lik kojeg citiras prosipa sta hoces za novac... sve za 6 figurestriconja wrote:Prvi put vidim da taj kanal postoji, a da se i primijetiti da ja ne prosipam nikakvu desnicarsku propagandu kakvu oni prosipaju. A bogami da se primijetiti ko prosipa ljevicarsku propagandu, i jos plus onu "progresivnu" kolko hošCPT wrote: PJW bi i mamu prodao za saku dolara, pogledaj njegove nastupe u "mladosti" i sad![]()
![]()
- CPT
#4247 Re: Danasnji "feminizam"
On sprovodi ono sto "ova" zacrta (sa Millerom):djevojka bez imena wrote:Opet na isto dodje, slobodno stavi znak jednakosti. Treba u politici više ženskih osobina. Definitivno. Društvo u cijelom svijetu je dehumanizirano, viši sta Trump radi, razdvaja majke migrante od djece. A da mu je malo vise tih ženskih osobina, sigurno to ne bi radio, razumijem da sprovodi neku sebi zacrtani politiku, ali malo empatije ne bi mu škodilo.triconja wrote:"Zenske" osobine nisu karakteristicne samo za zenske, kao sto "muske" osobine nisu samo za muske, nego jednostavno kazem da ne treba "zenskih" osobina u politici, jer im tu nije mjesto.djevojka bez imena wrote:
Last edited by CPT on 28/06/2018 22:00, edited 1 time in total.
- djevojka bez imena
#4248 Re: Danasnji "feminizam"
Nisam je niti navela kao primjer žene političara u 'superlativu' nego kao primjer žene koja u svojoj politici, mislim u odnosu na BiH je sasvim sigurno pokazala dosta razumijevanja kakvo samo žena može da ima, ne spominjem trud, rad i čupanje nas iz našeg blata, to jos nikom nije pošlo za rukom pa ni njoj. Merkel nije takodje navedena kao 'zenska' već u istom kontekstu kao Fajon, samo globalnije.CPT wrote:
Merkel, tipicna zenska... aham
Eto Jel ti Cvijanovicka tipična zenska
- CPT
#4249 Re: Danasnji "feminizam"
Blize je tipicnoj zeni na Balkanu od Fajonove koja iz male stranke u maloj drzavi ex-YU... BiH (i exYU) joj dodje haman u opisu posla.djevojka bez imena wrote:Nisam je niti navela kao primjer žene političara u 'superlativu' nego kao primjer žene koja u svojoj politici, mislim u odnosu na BiH je sasvim sigurno pokazala dosta razumijevanja kakvo samo žena može da ima, ne spominjem trud, rad i čupanje nas iz našeg blata, to jos nikom nije pošlo za rukom pa ni njoj. Merkel nije takodje navedena kao 'zenska' već u istom kontekstu kao Fajon, samo globalnije.CPT wrote:
Merkel, tipicna zenska... aham
Eto Jel ti Cvijanovicka tipična zenska
- triconja
#4250 Re: Danasnji "feminizam"
CPT wrote:Lik kojeg citiras prosipa sta hoces za novac... sve za 6 figurestriconja wrote:Prvi put vidim da taj kanal postoji, a da se i primijetiti da ja ne prosipam nikakvu desnicarsku propagandu kakvu oni prosipaju. A bogami da se primijetiti ko prosipa ljevicarsku propagandu, i jos plus onu "progresivnu" kolko hošCPT wrote: PJW bi i mamu prodao za saku dolara, pogledaj njegove nastupe u "mladosti" i sad![]()
![]()
On mislim da je vec kod 7 al ok
ovce treba sisati
Eee, slab ti je pokusaj argumenta, ali ja cu povuc ad hominem i recu da ti prosipas propagandu koja se ne razlikuje ni sekunde od propagandi koju pojedini prosipaju (malo sto bi se reklo "poznatiji" ljudi na youtube i par blogova i slicnih sranja, i mozes mislit i to mi je yt izbacivo kao i tog od koga sam postavio link) koji bi isto prodali mater za pola marke (a i prodali su), ali eto, bitno je da je ljevicarska propaganda i to je pozeljno.
Blago onom ko ne mora razmisljat nego pusta druge da za njega razmisljaju