Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
vješalica

#4226 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

haos1 wrote:jeste culi za ovaj novi zakon o susenju vesa na zgradama? mamicu im njihovu, nasli zajebavat gradjane a citavim gradom hodaju dzukele. pa koja je ovo selendra to nema nigdje.. sve cekam kad ce neka zaraza da izbije da ne mozes proci gradom od bijesnih pasa.. bijesan pas!!!!
Image
sve vas ovo kad tad ceka...
pali ste svi sa marsa,prvo ako je iko od vas pročitao već u svakom haustoru stoji ta odredba i mnoge druge već hiljadu godina,samo je druga stvar što portali prenose kao da je to nešto novo,a nije,klasična amaterska priča novinara koji ni sami očito nisu pročitali odluku o kućnom redu
funeral blues

#4227 Re: Problem pasa lutalica

Post by funeral blues »

5 0 5 wrote:
haos1 wrote:jeste culi za ovaj novi zakon o susenju vesa na zgradama? mamicu im njihovu, nasli zajebavat gradjane a citavim gradom hodaju dzukele. pa koja je ovo selendra to nema nigdje.. sve cekam kad ce neka zaraza da izbije da ne mozes proci gradom od bijesnih pasa.. bijesan pas!!!!
Image
sve vas ovo kad tad ceka...
Kućni ljubimci su na drugoj temi.
5 0 5

#4228 Re: Problem pasa lutalica

Post by 5 0 5 »

funeral blues wrote:
5 0 5 wrote:
Kućni ljubimci su na drugoj temi.
izvinjavam se. nisam mogao naci tvoju sliku.
L u c i f e r

#4229 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

forum.klix.ba/dozvola-za-oruzje-p11020878.html#p11020878
Zeljoooo

#4230 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zeljoooo »

Jucer sam napadnut od strane lutalice. Znaci idem normalno ulicom, slusalice u usima i samo osjetim nesto mi se zakacilo za nogu. Sreca pa je samo uhvatio za trenerke znaci nije zakacio kozu. Tako sam ga sa merakom nabio nogom dva puta dok se otkacio, vjerujem da krv pisa.
Tvrtko II Kotromanić

#4231 Re: Problem pasa lutalica

Post by Tvrtko II Kotromanić »

sram te bilo, udaras oke male nevine!!!
odmah se iskupi nekom velikodusnom donacijom na kendin paypal
urgent urgent shintors shinters!
shbc

#4232 Re: Problem pasa lutalica

Post by shbc »

Kod mene lokalni copor dobio pridoslice. Sad jos agresivniji. Komsija nabavio palicu "za do granapa". Kako su krenuli, mrtva glava ce pasti. Jal' nasa, jal' njihova, ostaje da se vidi.

A problem izgleda iz dana u dan sve vise raste. Ne mogu ovdje vise ni eutanazije, ni sterilizacije, ni sintori pomoci. Lovci su jedina opcija.
zrakomlat

#4233 Re: Problem pasa lutalica

Post by zrakomlat »

shbc wrote:Kod mene lokalni copor dobio pridoslice. Sad jos agresivniji. Komsija nabavio palicu "za do granapa". Kako su krenuli, mrtva glava ce pasti. Jal' nasa, jal' njihova, ostaje da se vidi.

A problem izgleda iz dana u dan sve vise raste. Ne mogu ovdje vise ni eutanazije, ni sterilizacije, ni sintori pomoci. Lovci su jedina opcija.
:lol: :lol: :lol:
vješalica

#4234 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

Zeljoooo wrote:Jucer sam napadnut od strane lutalice. Znaci idem normalno ulicom, slusalice u usima i samo osjetim nesto mi se zakacilo za nogu. Sreca pa je samo uhvatio za trenerke znaci nije zakacio kozu. Tako sam ga sa merakom nabio nogom dva puta dok se otkacio, vjerujem da krv pisa.

šuplja ti je priča
to kofol išao normalno i odjednom te cukice napale
pa mislim stvarno koja ti ovdje zajebavaš*
izazivaš po ulici cuke i praviš se žrtvom koji si ti bolesnik bolesni :P
Zeljoooo

#4235 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zeljoooo »

Tvrtko II Kotromanić wrote:sram te bilo, udaras oke male nevine!!!
odmah se iskupi nekom velikodusnom donacijom na kendin paypal
urgent urgent shintors shinters!
Pa to sami uradio! Otisao u crkvu da se ispovjedim i da mi grijeh oprsoste i rekose mi da ce mi grijeh biti oprosten kad uplatim na Kendin paypal racun!
Zeljoooo

#4236 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zeljoooo »

vješalica wrote:
Zeljoooo wrote:Jucer sam napadnut od strane lutalice. Znaci idem normalno ulicom, slusalice u usima i samo osjetim nesto mi se zakacilo za nogu. Sreca pa je samo uhvatio za trenerke znaci nije zakacio kozu. Tako sam ga sa merakom nabio nogom dva puta dok se otkacio, vjerujem da krv pisa.

šuplja ti je priča
to kofol išao normalno i odjednom te cukice napale
pa mislim stvarno koja ti ovdje zajebavaš*
izazivaš po ulici cuke i praviš se žrtvom koji si ti bolesnik bolesni :P
Ja ti nemam sta vise objasnjavati! Ako si vidjela kako napadaju automobile, bicikliste kad prodju tako napadnu i pjesaka! A da provociramo kerove sto hodamo. Kerovi izvinite necemo vise ni hodati.
L u c i f e r

#4237 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Ahem

Mescini se salila
Tvrtko II Kotromanić

#4238 Re: Problem pasa lutalica

Post by Tvrtko II Kotromanić »

covjeku lutalice sjebale i prepoznavanje sarkazma :D
Zeljoooo

#4239 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zeljoooo »

Nisam upratio pisanje @vjesalice na temi a i smajlic nisam uocio u naletu bjesa. Av av av
vješalica

#4240 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

av av avvv :mrgreen:
Forsaken

#4241 Re: Problem pasa lutalica

Post by Forsaken »

Zeljoooo wrote:Nisam upratio pisanje @vjesalice na temi a i smajlic nisam uocio u naletu bjesa. Av av av
Mozda si fasovo bjesnilo :D
5 0 5

#4242 Re: Problem pasa lutalica

Post by 5 0 5 »

Forsaken wrote: Mozda si fasovo bjesnilo :D
sterilizacija, i bice miran.
Zeljoooo

#4243 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zeljoooo »

5 0 5 wrote:
Divi Neymara sto ide i suka raji okolo :oops:
Zeljoooo

#4244 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zeljoooo »

Forsaken wrote:
Zeljoooo wrote:Nisam upratio pisanje @vjesalice na temi a i smajlic nisam uocio u naletu bjesa. Av av av
Mozda si fasovo bjesnilo :D
Ima neka ogrebotina ali ne bih rekao av av av av :D
funeral blues

#4245 Re: Problem pasa lutalica

Post by funeral blues »

Zeljoooo wrote:
5 0 5 wrote:
Divi Neymara sto ide i suka raji okolo :oops:
Ja jos sebi nisam dosao od njegovog suka par postova iznad :lol:

Od sutra šipku iz gepeka u ceker i pravac granap, kao ovaj gore..
vješalica

#4246 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

5 0 5 wrote:
termin sterilizacije se koristi za ženke,a kastracije za mužjake,tako da nisi nešto se napravio pametan
a pogotovo što se bjesnilo ne liječi gore navedenim metodama
haos1

#4247 Re: Problem pasa lutalica

Post by haos1 »

ko je gledao dog whisperera, zna da je to uglavnom do "energije" kakvom zracimo prema tim zivotinjima i od tog najvise ovisi ko ce biti ujeden, pored standardnih stvari tipa glad, agresivnost copora itd... ja se bas sjecam kad sam bio ruznog raspolozenja pretprosle godine, odjednom se doslovice niotkuda pas pojavio i ujeo me... ali dobro, nisam reagovao tako da ga isutam nogama, vec samo sukladno obrani, tek toliko da me popusti.. a ni ovo sto se tice bjesnila nije sala za nas, kad znamo da ta bolest postoji i u mnogo razvjienijim drzavama od nase u kojoj će ih uskoro u glavnom gradu biti 50000 .
ZenaZbrkovima

#4248 Re: Problem pasa lutalica

Post by ZenaZbrkovima »

haos1 wrote:
ko je gledao dog whisperera, zna da je to uglavnom do "energije" kakvom zracimo prema tim zivotinjima i od tog najvise ovisi ko ce biti ujeden, pored standardnih stvari tipa glad, agresivnost copora itd... ja se bas sjecam kad sam bio ruznog raspolozenja pretprosle godine, odjednom se doslovice niotkuda pas pojavio i ujeo me... ali dobro, nisam reagovao tako da ga isutam nogama, vec samo sukladno obrani, tek toliko da me popusti.. a ni ovo sto se tice bjesnila nije sala za nas, kad znamo da ta bolest postoji i u mnogo razvjienijim drzavama od nase u kojoj će ih uskoro u glavnom gradu biti 50000 .
mene brine to sto kod nas navodno uopste nema vakcine protiv bjesnila u slucaju ujeda.. ljetos sam dozivjela napad psa i tako mi doktorica rece.. nemamo vakcine ali nemamo ni registrovanih slucajeva bjesnila. pa sta vam Bog da. mozete otici u vrazovu u to neko savjetovaliste pa vidjeti sta dalje...

sto bi rekli, ovo nidje na svijetu nema, nidje. :-D
haos1

#4249 Re: Problem pasa lutalica

Post by haos1 »

vješalica wrote:
5 0 5 wrote:
termin sterilizacije se koristi za ženke,a kastracije za mužjake,tako da nisi nešto se napravio pametan
a pogotovo što se bjesnilo ne liječi gore navedenim metodama
heh, bjesnilo se nikako ne liječi, samo spriječava jer jednom kad razviješ simptome ubije te vlastiti živčani sustav 100%, inducirana koma jedino u tom slučaju može pomoći.
ali sreća je što se vrlo jeftino spriječava anti rabičnom imunizacijom, samo je pitanje rade li to i kod nas. bilo bi dobro isto kad bi postojala umjesto operacije neka kaša, koju cuko pojede i ostane kastriran, to bi puno pojednostavilo proces.
L u c i f e r

#4250 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Da

I kad bi baba imala kurčinu bila bi deda
pozitivne energije

Da prostite
Locked