Irak
-
L u c i f e r
#4226 Re: ISIS zauzeo Mosul
dupli
Last edited by L u c i f e r on 23/08/2014 00:49, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#4227 Re: ISIS zauzeo Mosul
Darkstorm wrote:L u c i f e r wrote:Idi ba jarane guzi šta il barem izdrkaj na onu sliku klanja, kad ih već tako zdušno braniš...Darkstorm wrote: Ne interesuju me ni jedni ni drugi ni treci niti njihove prljave politicke igre u kojima strada samo neduzni narod, ali vidjeh ovo i odlucih se da te upitam..Darkstorm wrote: Obmana ili placenik.Treceg nema.
Kakvi Allahovi zakoni, kakve Allahove drzave... a u ime Allaha zvjerstva pocinise i religiju osramotise.
Jel moze neko od forumasa da mi objasni kako to ja podrzavam ISIS ? Molim za bilo kakvu evidenciju.
Ko god uz osudu lijepi opravdanja...
Isto tako ta budala iz kandahara mogla je pozvati se na 11.09., kontaš bolan...?Kakav je mozak i ideologija covjeka koji uzme 16 ljudi u Kandaharu za taoce i onda ih pobije ? Da li si se zapitao ista ova pitanja i tad ?
Samo OSUDA, brez ali...e onda si insan...ko god stavlja ali taj relativizira
-
Darkstorm
#4228 Re: ISIS zauzeo Mosul
Badava tebi bilo sta vise pisati.
-
L u c i f e r
#4229 Re: ISIS zauzeo Mosul
Pa kad si vidio da si prno u šišu...Darkstorm wrote:Badava tebi bilo sta vise pisati.

-
Darkstorm
#4230 Re: ISIS zauzeo Mosul
Iako sam ti nacrtao poentu svog pitanja, ti je opet nisi vidio.L u c i f e r wrote:Pa kad si vidio da si prno u šišu...Darkstorm wrote:Badava tebi bilo sta vise pisati.
I ako cemo na licnoj bazi, bujrum u inbox.Bespotrebno spamas temu ljudima cisto iz potrebe da, sto se u narodu kaze, tvoja bude zadnja.
- insomnia78
#4231 ISIS zauzeo Mosul

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
-
L u c i f e r
#4232 Re: ISIS zauzeo Mosul
I najodvratnija ideologija ima svoje pristalice, pa tako i ovi monstrumi.
Po prirodi sam pacifista, ali kad vidim onu sliku kako jadnika zavezanog kolju i to snimaju kamerom...
Stvarno im mooda treba dobro spržiti USA napalmom.
Ima naravno i Amerika svojih mana, kao i svaka velesila u istoriji nisu plaho skrupulozni kad su njihovi interesi u pitanju, ali nikad nisu klali zarobljenike, a kamo li to još snimali to ponosno kačili na jutjub da svi vide muke tog jadnika.
Čak su i osuđivali na visoke zatvorske kazne one koji bi ih samo slikavali gole i sl.
Da bošnjo ima USA moć, vidili bi šta je pravo kurčenje i handrenje.
Pa Bošnjo kad nabavi dvicu il ne do bog kakvog zvučnijeg polovnjaka švabu, konta da je gospodar svemira, izbaci ruku da mu visi kroz prozor, odvrne cecu i rula ulicama, ne jebe ni crveno ni pemzionere na pješačkom...
A vidi nam se pamet i obraz bogme podobro i na ovom forumu.
Jedini razlog što dolazim ovde je što sam fasciniran količinom gluposti ljudi među kojima živim.
Po prirodi sam pacifista, ali kad vidim onu sliku kako jadnika zavezanog kolju i to snimaju kamerom...
Ima naravno i Amerika svojih mana, kao i svaka velesila u istoriji nisu plaho skrupulozni kad su njihovi interesi u pitanju, ali nikad nisu klali zarobljenike, a kamo li to još snimali to ponosno kačili na jutjub da svi vide muke tog jadnika.
Čak su i osuđivali na visoke zatvorske kazne one koji bi ih samo slikavali gole i sl.
Pa Bošnjo kad nabavi dvicu il ne do bog kakvog zvučnijeg polovnjaka švabu, konta da je gospodar svemira, izbaci ruku da mu visi kroz prozor, odvrne cecu i rula ulicama, ne jebe ni crveno ni pemzionere na pješačkom...
Jedini razlog što dolazim ovde je što sam fasciniran količinom gluposti ljudi među kojima živim.
-
hAZNADAR
#4233 Re: ISIS zauzeo Mosul
Pomalo je licemjerno zestoko reagovati tek sada kada je ISIS ubio novinara sa zapada. Slusam i citam ovih dana erupciju optuzbi i osuda ISIS-a a ne tako malo ko da je uopce komentarisao njihovse slike klanja iz Sirije ili masovne egzekucije u Iraku poput ovoga.

Ispada da je zivot jednog Amerikanca vrijedniji nego zivot sto Iracana. Jedno je statistika a drugo zlocin izgleda. Strasno je ovo klanje nesretnog novinara, ali isto je strasno i ubistvo svakog Iracana, Sirijca,.. svi oni imaju isto i imena i licnost koja nije nista manje vrijedna.
Da se kojom srecom moze ovaj sukob samo obraniciti na Amerika/Izrael vs ISIS pa neka se dva losa pobiju uzajamno koliko mogu a normalan svijet ostave na miru.

Ispada da je zivot jednog Amerikanca vrijedniji nego zivot sto Iracana. Jedno je statistika a drugo zlocin izgleda. Strasno je ovo klanje nesretnog novinara, ali isto je strasno i ubistvo svakog Iracana, Sirijca,.. svi oni imaju isto i imena i licnost koja nije nista manje vrijedna.
Da se kojom srecom moze ovaj sukob samo obraniciti na Amerika/Izrael vs ISIS pa neka se dva losa pobiju uzajamno koliko mogu a normalan svijet ostave na miru.
-
L u c i f e r
#4234 Re: ISIS zauzeo Mosul
Naravno da je isto vrijedan život svakog čovjeka.
Ja sam osuđivao i ta ubistva, kao i ubistva u ukrajini, palestini, bosni, itd...
Ono što je ovde specifično da gledaš lice čovjeka koji zna da će ga za koji trenutak zaklati.
Ja sam osuđivao i ta ubistva, kao i ubistva u ukrajini, palestini, bosni, itd...
Ono što je ovde specifično da gledaš lice čovjeka koji zna da će ga za koji trenutak zaklati.
- Rampage
#4235 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nažalost, tek onda kada su bradata čudovišta udarila na one jadne Jezide ovdje je počelo pojavljivanje raznoraznih dušebrižnika...hAZNADAR wrote:Pomalo je licemjerno zestoko reagovati tek sada kada je ISIS ubio novinara sa zapada. Slusam i citam ovih dana erupciju optuzbi i osuda ISIS-a a ne tako malo ko da je uopce komentarisao njihovse slike klanja iz Sirije ili masovne egzekucije u Iraku poput ovoga.
Do tada se malo ko počešao na onolike zločine koje počiniše čudovišta. Lako je to provjeriti, dovoljno se vratiti na početak ove teme.
- salik79
#4236 Re: ISIS zauzeo Mosul
...i odlikovali Legijom Zasluga (Legion of Merit) kapetana koji je naredio rusenje iranskog putnickog aviona, sa 290 putnika i clanova posade, od kojih 66 djece.L u c i f e r wrote:I najodvratnija ideologija ima svoje pristalice, pa tako i ovi monstrumi.
http://--- no links ---/ekalendar/na-danas ... -1988.html
O ovim monstrumima sam vec dovoljno rekao, ali mojne mi umanjivati zlocine njihovih kreatora. Drugo je sto se oni massmedijski zele prikriti, ili minimizirati, ali u danasnjem vaktu sramota je ne saznati, ili ne htjeti vidjeti, siru sliku od one koje nam svakodnevno serviraju.
-
L u c i f e r
#4237 Re: ISIS zauzeo Mosul
Rekoh da niko nije savršen.
Ali porediti SAD i ISIS nema veze s mozgom.
Ali porediti SAD i ISIS nema veze s mozgom.
- salik79
#4238 Re: ISIS zauzeo Mosul
Pa naravno, cedo im i jeste tu da radi sve one grozote koje oni sami ne zele. Uostalom, pitaj Snowdena. 
-
L u c i f e r
#4239 Re: ISIS zauzeo Mosul
Najlakše je umjesto samokritike kriviti druge i kovati teorije zavjere.
Sve je cionističko američka zavjera, samo nije slabost islama kojeg koje moguće tumačiti na tako radikalan način.
Naravno, sve je moguće, ali tek kad vidim dokaze vjerovaću...
Sve je cionističko američka zavjera, samo nije slabost islama kojeg koje moguće tumačiti na tako radikalan način.
Naravno, sve je moguće, ali tek kad vidim dokaze vjerovaću...
- salik79
#4240 Re: ISIS zauzeo Mosul
Dokaz je, medju ostalim, i ovaj putnicki avion koji sam naveo kao primjer. Gadafi morade (bez valjanih dokaza), nakon ravnanja, prihvatiti krivicu za Lockerbie i platiti basnoslovnu "kompenzacionu" sumu, a ovi za nedvojbeni zlocin odlikovase izvrsioca (nalogodavci su u Washingtonu) zlocina i to, ni manje ni vise, nego "Legion of Merit".
-
L u c i f e r
#4241 Re: ISIS zauzeo Mosul
Govorim o dokazu da je ISIS američko čedo...
- salik79
#4242 Re: ISIS zauzeo Mosul
Analogija i logika su cudo. Citave nauke...
-
L u c i f e r
#4243 Re: ISIS zauzeo Mosul
Da, naročito logika...
Lucifer over and out.
Lucifer over and out.
-
sarajevoxxxx
#4244 Re: ISIS zauzeo Mosul
Snimak jučerašnjeg masakra šiitskih milicija u Dijaliju:
18+
https://www.facebook.com/photo.php?v=71 ... =2&theater
18+
- Herr Flick
#4245 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nista cudno,osveta za pogubljenje 2000 šita od strane ISIS-a.Zali Boze nevinih ljudi i sta vjera uradi od njih 
- insomnia78
#4246 Re: ISIS zauzeo Mosul

- salik79
#4247 Re: ISIS zauzeo Mosul
To ovi covjekoliki i rade, samo sto sa sobom u smrt povuku jos "bruku" ljudi.insomnia78 wrote:
- webby-x
#4248 Re: ISIS zauzeo Mosul
Kakva liberalna glupost.L u c i f e r wrote:Naravno da je isto vrijedan život svakog čovjeka.
Samo toliko.
-
L u c i f e r
#4249 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ovo tvoje je samo glupost, bez odrednice.webby-x wrote:Kakva liberalna glupost.L u c i f e r wrote:Naravno da je isto vrijedan život svakog čovjeka.
Samo toliko.
- shbc
#4250 Re: ISIS zauzeo Mosul
Uz duzno postovanje prema zrtvama napada i saosjecanje sa njihovim porodicama, interesantno je kako si se bas sad javio na ovu temu. Nemas nista da kazes niti linkova da preneses kada ISIS kolje, veliki humanisto?sarajevoxxxx wrote:Snimak jučerašnjeg masakra šiitskih milicija u Dijaliju:
18+