Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pametan politicar nikad ne gura svoju zene na visoke funkcije. Supruga mu ima velike ambicije kada je u pitanju polozaj. Takve ambicije nije imala za vrijeme studja, jer je studirala 12 godina. Bakir je kod kuce po svoj prilici papucar. Zani se cini sve realno pa i to da je na posao vozi auto namijenjeno clanu Predsjednistva BiH.
Inace, nasi politicari u ovoj neimastini kupuju izuzetno skupa auto. Golf bi bio odlicno auto sa clanove predsjednistva i ministre. O skupljim i boljim ne bi trebali da razmisljaju sve dok od BiH ne naprave pravnu drzavu, drzavu koju ce voljeti svi njeni gradjani, drzavu u kjojoj ce mladi imati posla itd.
Jebem ti zivot... Sta kaze...
Uhvatili "snajperistu" iznad njegove kuce, ali, eto, ono nece da se prica o tome, a "sve je dokumentovano"... Neki lovac silazio s Nahoreva s legalnom lovackom puskom, sta li...
Eeeee, Bakire, Bakire... da si i dan proveo na nekoj ratnoj liniji, znao bi da nije svako ko nosi pusku s optikom snajperista... Nemas ti pojma o tome. Da je tu zaista bio snajperista, ti ne bi mogao davati takve nebulozne izjave medijima...
Sta kaze jos... Prijetili mu, i hanumi mu, bombama i sl., sto je takodjer "dokumentovano", ali, eto, ono nece da se ni o tome prica...
Pa gdje na planeti ima da se kriju pokusaji atentata na predsjednika drzave (kod nas jednog od tri jebena predsjednika)?!
Usput, da je neko zaista naumio da te raznese, jade jadni, ti bi bio raznesen.
Shvati - kada neko odluci da te ubije, niko i nista ga ne moze zaustaviti.
Sta kaze - hanuma mu dozivljava razne neugodnosti... Pa, bijednice, gdje ih nece dozivljavati s obzirom kako se ponasa?! A ti joj ne smijes ni zucnuti, posto te bije i suta k'o kakvo kerce, ali ti to ionako vrlo dobro znas.
A kako nece dozivljavati neugodnosti kad otpusta doktore kojima je ostalo po 2-3 mjeseca do penzije, i to samo zato sto su Srbi ili Hrvati, i jer su sposobniji i strucniji od nje.
Rastjerala je SVE iz UKC-a koji se nisu slagali s njenom klasicnom diktaturom, a kojom prikriva svu svoju nesposobnost i zivotne frustracije proistekle iz malogradjanstine i papanluka.
Ni ona, a ni ti Bakire, niste bili u stanju ni vlastito dijete odgojiti kako treba, pa danas tu nesretnu kcer krijete k'o zmija noge, prijetite medijima da ne objavljuju pricu o njoj i o njenom lijecenju od teskih droga u Makedoniji, gdje je i upoznala trenutnog muza, Srbina inace (meni nebitno, ali vama imbecilima je to ocito vrlo bitno, inace to ne biste krili), kojem je i dijete rodila. Vase unuce, ako toga niste svjesni...
I sad sve svoje frustracije zivotnim i porodicnim neuspjesima lijecite kroz maltretiranje nadasve glupog naroda koji za vas glasa...
Izmisljate kojekakve bajke, prijetnje, ugozenosti i slicne nebuloze, sve kako biste opravdali neumoljivu pljacku narodnih/drzavnih para...
Oj, narode, narode...glup li si do besvijesti...
Last edited by Dozer on 25/04/2017 10:45, edited 1 time in total.
hizo ramidovic wrote:svi koi rade u adiministraciji zive dobro ato znaci dase iovde more zivijet ljepo iugodno ato stose pojedini nisu snasli jerbosu ne sposobni inemaju skole pahin ni ko ni je uvalijo naota radna mijesta epatoe njihov problem nikohin ni je kriv
upravo ovako Bakir objasnjava kako se netko u tranziciji snasao, netko ne. Bas ovako
hizo ramidovic wrote:svi koi rade u adiministraciji zive dobro ato znaci dase iovde more zivijet ljepo iugodno ato stose pojedini nisu snasli jerbosu ne sposobni inemaju skole pahin ni ko ni je uvalijo naota radna mijesta epatoe njihov problem nikohin ni je kriv
upravo ovako Bakir objasnjava kako se netko u tranziciji snasao, netko ne. Bas ovako
A nije da nisu pootvarali fakulteta k'o pekara, ko hoće može ga završiti za vikend. Dakle oni koji ne rade su lijeni jer ne žele završavati fakultete. Pa čak su i Amira Zukića sa ekipom posebno obučili da ljudima olakša proceduru prilikom zaposlenja i narod jopet nezadovoljan.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 25/04/2017 10:51, edited 1 time in total.
I PR savjetnik u kabinetu, ocito u Travniku diplomirao i preko stele se zaposlio. Sedam dana smisljao jucerasnje objasnjenje. Strasno je PRESTRASNO koliko ta bagra potcjenjuje Bosnjake.
Dzaba vam sve, manjino sarajevska. Nigdje Bakir ne ide, a ni Sebija.
Necete se vi Baketa i Sebije kutarisat za mog zivota. Ima da vas jebu jos par decenija, i pri tom redovno i uredno osvajaju 50,000 - 70,000 glasova u seheru.
Pomirite se s tim vec jednom. Jer valja vam i ostatak zivota tako.
arzuhal wrote:Koliko me strah šta će napravit dok mu ne istekne mandat...
pa planira ponovo narod uvesti u rat, ali ne prije nego što sve rasproda!
samo ovaj put kurčina bakire, nek ti ratuju oni iz maoče i arapi sa ilidže, nema više idi oslobodi unis pretis pa pogine 20 ljudi a vi ga prepišete na sebe i prodate, nema više pošalji oslobađaj brane pa pogine 50 ljudi a vi to poklonite HDZ-u.
KatarinaKosaca wrote:I PR savjetnik u kabinetu, ocito u Travniku diplomirao i preko stele se zaposlio. Sedam dana smisljao jucerasnje objasnjenje. Strasno je PRESTRASNO koliko ta bagra potcjenjuje Bosnjake.
Mislim da grijesi(te)s po pitanju Travnika, bar sto se tice Dacicevog faksa - na njemu se, vjerovala ili ne, fakat mora uciti. I to je jedini faks tamo s certifikatom. Znam dosta ljudi koji su tamo zavrsavali prije 5-6-7 godina, i nije da su samo protrcali kroz njega, nego su se bas zadavali, pisali, morali prisustvovati, ponavljali ispite, a neki i godine. A predaju vecinom isti profesori i asistenti kao i na ekonomiji u Sarajevu i Mostaru, i iste knjige se koriste.
Ali, nebitno je to.
Cinjenica je da je objasnjenje, i to nakon 3 dana sutnje, nadasve imbecilno. Pa ko god da ga je izmislio/sastavio.
Ali, meni je jos bjednije sto ga je izgovorio jedan od 3 predsjednika drzave...
Last edited by Dozer on 25/04/2017 11:04, edited 1 time in total.
ovo ide sjasi kurta da uzjase murta... namirisa Lepi krv pa se oglasi poslije deceniju... skidaj gace da more da udje... ridji ne brini u turskoj je lepo i toplo kako je Lepi dobio tamniju put
samo ovaj put kurčina bakire, nek ti ratuju oni iz maoče i arapi sa ilidže, nema više idi oslobodi unis pretis pa pogine 20 ljudi a vi ga prepišete na sebe i prodate, nema više pošalji oslobađaj brane pa pogine 50 ljudi a vi to poklonite HDZ-u.
Nikakav problem.
SDA ima 70,000 glasaca u Sarajevu.
Kad svi izginu, mozda se mi u Tuzli i pocesemo... Ili okrenemo janje?
kase suti narod sumlja nabelai ihoce daneko obijasni
kase pro govori iobijasni jope narod ne zadovoljan
pakobi narodu ugodijo
ustari japanaca ima jedna poslovica koja veli boljetie sebi ugodit vego nekom drugom
sad je 11.10 sati,maloprije sam poslao post i nema ga.
Neko ovo sve pregleda pa naknadno filtrirano postavlja.
Evo sad zadnji post u 10.05 Nemoguće
šta se događa???
senadd wrote:sad je 11.10 sati,maloprije sam poslao post i nema ga.
Neko ovo sve pregleda pa naknadno filtrirano postavlja.
Evo sad zadnji post u 10.05 Nemoguće
šta se događa???
Piši lijepo o našem Baketu i Sebijici. Šta bi ti?
Sebija 2018.
(Vidite da će Bake otići, samo što će onda Alfons 2025. pisati na temi "Sebija odlazi".)
Nikakav problem.
SDA ima 70,000 glasaca u Sarajevu.
Kad svi izginu, mozda se mi u Tuzli i pocesemo... Ili okrenemo janje?
Sad si me podstaknuo da vidim kako je Tuzla glasala na prošlim Općim i vidim da vam se Šćepo osmjehuje...aaaa...