Gojeni H wrote:Uz svu ekstra mjuzu koja se svirala u Jugoslaviji, ovi ljudi su bili sa neke druge planete - Drugi nacin:
imaju puno dobrih stvari
Gojeni H wrote:Uz svu ekstra mjuzu koja se svirala u Jugoslaviji, ovi ljudi su bili sa neke druge planete - Drugi nacin:
spreca wrote:![]()
![]()
![]()
Mazno autobus reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Njemackoj, vozao po gradu, zaustavljao se na stanicama i naplacivao karte.radostan dan wrote:Ovo vec ne znam, znaci pricam iz -čuvenja-, sto se kaze...od milion ljudi sam to.cuo.-kazu, sta su bogi i sead radili, da to beograd nije pamtio, niti ce ponovo dozivjeti...da su 20 posto trosili na treninge koliko na cure i provod, ne bi bilo dileme pele ili maradona...muha_sa wrote:najveci mangup JU fudbala![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aBUJ9_ojbp0&t=1523s[/youtube]radostan dan wrote:Lazete za medjeda, necu vise pisat, jebte se...
muha_sa wrote:
Edin H. wrote:Mazno autobus reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Njemackoj, vozao po gradu, zaustavljao se na stanicama i naplacivao karte.radostan dan wrote:Ovo vec ne znam, znaci pricam iz -čuvenja-, sto se kaze...od milion ljudi sam to.cuo.-kazu, sta su bogi i sead radili, da to beograd nije pamtio, niti ce ponovo dozivjeti...da su 20 posto trosili na treninge koliko na cure i provod, ne bi bilo dileme pele ili maradona...muha_sa wrote:najveci mangup JU fudbala![]()
![]()
Onda ga opalio. Ne sjecam se ko je bio sa njim.
Šta zna bugojanski drot kako evropska aristokratija stoljećima lovi, uzeo šerpu pa udara. Tito biJo dobar čoJek pa mu nije rek'o da aristokratija u lovu sjedi na konjima, a sluge za njima pješice u rogove pušu.Gojeni H wrote:Nekad poslije rata u sluzbi, kupili mi bivse policajce sa svih strana da rade, ... Sretnem lika, kaze bio jednom na sluzbi u Bugojnu, drug Tito ide u lov.
Prvo su veli lovci osamutili meDjeda, policajci lupaju u serpe da natjeraju medu prema najvecem sinu, i dolazi medo pred Tita, a iza Tita 10 najboljih strijelaca bivse Jugoslavije, i naravno ... medo se jedva krece, al' drug ga Tito strese od prve.
Slijedeci dan, naslovnica u novinama: "Drug Tito - oci u oci sa razjarenom zvijeri."
Povlacimo se iz institucija dok istina o medjedu ne ispliva na povrsinu !radostan dan wrote:Lazete za medjeda, necu vise pisat, jebte se...
Vjerujes li mi da se cak sjecam Zeljka Milivojevica !spreca wrote:Ko se od vas sjeca ubistva turskog ambasadora u Beogradu
Bravo!piupiu wrote:Šta zna bugojanski drot kako evropska aristokratija stoljećima lovi, uzeo šerpu pa udara. Tito biJo dobar čoJek pa mu nije rek'o da aristokratija u lovu sjedi na konjima, a sluge za njima pješice u rogove pušu.Gojeni H wrote:Nekad poslije rata u sluzbi, kupili mi bivse policajce sa svih strana da rade, ... Sretnem lika, kaze bio jednom na sluzbi u Bugojnu, drug Tito ide u lov.
Prvo su veli lovci osamutili meDjeda, policajci lupaju u serpe da natjeraju medu prema najvecem sinu, i dolazi medo pred Tita, a iza Tita 10 najboljih strijelaca bivse Jugoslavije, i naravno ... medo se jedva krece, al' drug ga Tito strese od prve.
Slijedeci dan, naslovnica u novinama: "Drug Tito - oci u oci sa razjarenom zvijeri."![]()
![]()
Nit' se sjecam gdje se igralo ni protiv koga, ali se sjecam bio u rezervi u repki i udje sa brojem 20 (ptice pitaj kako se bas toga sjecam), i poce igrati, sansa, zapuca je negdje ili u precku ili tako nesto. Komentator poce nesto "Sead Susic pokusao ovde-onde ...", kad kaze gost (ni to pojma nemam ko je bio) nesto kao, parafraziram: "Kakav protraceni talenat, a mogao je biti u vrhu ..."muha_sa wrote:radostan dan wrote:Ovo vec ne znam, znaci pricam iz -čuvenja-, sto se kaze...od milion ljudi sam to.cuo.-kazu, sta su bogi i sead radili, da to beograd nije pamtio, niti ce ponovo dozivjeti...da su 20 posto trosili na treninge koliko na cure i provod, ne bi bilo dileme pele ili maradona...muha_sa wrote:najveci mangup JU fudbala![]()
![]()
dobro si--na svjetskom prvenstvu je mazno bus
znam da je brujala Juga o tome--al zaboravio gdje je bilo