PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- Sir Charles
#4226 Re: PlayStation 4 - all about
Svaka čast @REDDEVILS
Ja sam stvarno oduševljen kako RDR2 izgleda. Gledao sam nekoliko streamova i igra je vrh.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#4227 Re: PlayStation 4 - all about
Sir Charles wrote: @heat Ovo je sigurna varijanta?
Da.
Profil napravis i kupuj dok imas love
Kodovi stizu na prijavljeni e-mail u roku od par min.
https://cardscodes.com/login.html
Last edited by heat on 05/11/2018 18:35, edited 2 times in total.
- arnes_king
#4228 Re: PlayStation 4 - all about
Ovi PC gejmeri ce za nekoliko mjeseci konvertirat u PS4 gejmere
Moram i ja postaviti koji ss sa RDR2, ali mrsko mi prebacivati 
- beni-bu-man
#4229 Re: PlayStation 4 - all about
Jeste imas i na pcgamesupply kodova kupitiSir Charles wrote:Haha, igraću ja RDR2, ali samo zato što ga nema na PC-u. Ali fakat je za sina
@heat Ovo je sigurna varijanta?
- Sir Charles
#4230 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala ljudi. A što se konvertovanja tiče.... 
- beni-bu-man
#4231 Re: PlayStation 4 - all about
Come to the dark sideSir Charles wrote:Hvala ljudi. A što se konvertovanja tiče....
- Ultraviolent
#4232 Re: PlayStation 4 - all about
@REDDEVILS Do kojeg si chaptera? Slabo ti to nesto ako ti je ovo svjez screenshoot iz rdr2
Nisam ni ja daleko (46%) jer uzivam u svakom momentu igre hehe. Npr. krenem do neke misije i na putu do iste mi se svasta jebeno izdesava i izgubim tu sahatak, dva.
Uglavnom, nisam se ovako stopio u svijet igre jos od Witchera
Nisam ni ja daleko (46%) jer uzivam u svakom momentu igre hehe. Npr. krenem do neke misije i na putu do iste mi se svasta jebeno izdesava i izgubim tu sahatak, dva.
- REDDEVILS
#4233 Re: PlayStation 4 - all about
Nema se vremena ja sam tek na charter 2 uglavnom samo nedjeljom igram ali ću sad vise pažnje posvetiti RDR jer sam ovih dana nabavio i 55XF9005 TV pa je sad uživancija igrati u 4K HDR-uUltraviolent wrote:@REDDEVILS Do kojeg si chaptera? Slabo ti to nesto ako ti je ovo svjez screenshoot iz rdr2![]()
Nisam ni ja daleko (46%) jer uzivam u svakom momentu igre hehe. Npr. krenem do neke misije i na putu do iste mi se svasta jebeno izdesava i izgubim tu sahatak, dva.![]()
-
PS4 Share
#4234 Re: PlayStation 4 - all about
Eto rekli su ti par sajtova imas i g2a, kupis kod na bilo kojoj dobijes ga na mail i ukucasSir Charles wrote:Naručio sam danas u BHTelecomu PS4 Pro i već neko vrijeme čitam ovu temu da pokupim informacije. Inače sam okorjeli PC gamer, ali moram klincu kupiti PS4, pa mi je sve ovo totalno novi svijet. Odlučio sam da napravim US account i koliko sam shvatio, najbolje je kupovati gift card kodove na amazonu. Otišao sam na amazon i kad izaberem gift karticu, dobijam upozorenje “Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States.”. Nisam pokušavao kupiti, ali me zanima da li je neko od vas kupovao ovako sa karticama iz BiH i da li je to uopšte moguće? Hvala
Za Amazon prvo moras kupiti gift card za Amazon pa kod sa Amazona jos je skuplje
Akaunta mozes imati koliko hoces, uglavnom Us je najbolji, ali npr. Na eu bude neki popust na neku igru napravis njega kupis tu igru i sl.
Takodzer mozes gameshare odraditi jer svaki akaunt se moze koristiti na dvije ps4 pa te onda jbg ispadne igra jos duplo jeftinija
Ti gori od mene kad sam uzeo ps4 hahahIzudinES wrote:ucis dok si ziv, niko se naucen nije rodio, pitat ces me da ti pomognem za par mjeseci![]()
Pusti radnike santadomenice, akaunta pravi kako hoces i kako ti odgovara, oni su ionako nevazni mozes ih brisati/dodavati uvijek oni su jednostavno user na ps4
Igre neces moci tako kupovati kako si zamislio, dva artikla mozes na pretplatu bhta uzeti, a opet uzmes ne znam fifu 19 ti je placas i dalje a fifa 21 izlazi
Gore imas i od mene i ostalih stranice za kodove i za igre, sad ce crni petak, nova godina biti ce bas popusta za igre
I da opet ja pitam dok je jos aktivan popust za f1 ima li ko za gameshare zainteresovan
-
PS4 Share
#4235 Re: PlayStation 4 - all about
Ako je kao na proslim pitalo te na pocetku ili kad krenes na kickoff ono yojstik da lijevo pomaknes mozda trokut ili je kocka uglavnom neka tipka ti otvara meni za podešavanja kontrolaIzudinES wrote:Uhafizao vecinu stvari![]()
samo mi nije jasno kako prebaciti u PES-u igranje sa gumba na strelice, jeli se podesava na igrici ili u PS4 meniju? i gdje
- diablobih
#4236 Re: PlayStation 4 - all about
Ako je k'o na kompu, start, pa sides, i onda kocka i nastimas na strelice i sta vec zelis.
- beni-bu-man
#4237 Re: PlayStation 4 - all about
Nije fazon oko kesha nego oko kupovine KUNA, jer ces ti morati gift cardove kupovati u kunamaIzudinES wrote:
Jbg![]()
Napravio sam HR., nije mi frka oko keša toliko da moram gledati sada oko toga, isplativije jeste ali idem linijom manjeg otpora, nekako mi sigurnije, jbg nisam ja ko vi, 90% nemam pojma, ovako sta god da zeznem samo ove zvrcnem
hvala na ostalim info
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4238 Re: PlayStation 4 - all about
Ma hajde nek ispuca hr pa nek se onda šalta na us.
Nego, jesi nabavio memorijsku karticu?
Nego, jesi nabavio memorijsku karticu?
- Ironman_88
#4239 Re: PlayStation 4 - all about
Igra li ko NBA 2K19 online a da ne prekida utakmicu kada počne gubiti sa 10 razlike? 
- beni-bu-man
#4240 Re: PlayStation 4 - all about
Igras li ti FifuIronman_88 wrote:Igra li ko NBA 2K19 online a da ne prekida utakmicu kada počne gubiti sa 10 razlike?
- Ironman_88
#4241 Re: PlayStation 4 - all about
Natežem se da li da nabavim i FIFU, od PES-a sam digao ruke skroz iako sam određeni dio života bio spreman pokrviti se kad neko spomene da je FIFA bolja od PES-a.beni-bu-man wrote:Igras li ti FifuIronman_88 wrote:Igra li ko NBA 2K19 online a da ne prekida utakmicu kada počne gubiti sa 10 razlike?
- beni-bu-man
#4242 Re: PlayStation 4 - all about
Neas se sta natezat, nabavi jeIronman_88 wrote:Natežem se da li da nabavim i FIFU, od PES-a sam digao ruke skroz iako sam određeni dio života bio spreman pokrviti se kad neko spomene da je FIFA bolja od PES-a.beni-bu-man wrote:Igras li ti FifuIronman_88 wrote:Igra li ko NBA 2K19 online a da ne prekida utakmicu kada počne gubiti sa 10 razlike?
Pa da igramo ko ljudi onlajn
- Ironman_88
#4243 Re: PlayStation 4 - all about
Dokle si dogurao? Ja sam na nekih 40% cjelokupnog progresa. Sve top, pogotovo priča i razrađeni karakteri. Jedini veliki minus mi je što pucačine nisu ni mrvicu zahtjevne. U 99% slučajeva možes se ukopati na jednom mjestu i potamamiti sve, pogotovo ako Dead Eye razviješ malo bolje. A ako koristiš automatsko nišanjenje, onda je baš smiješno. Nisam očekivao Dark Souls po tom pitanju i jasno mi je da je igrica napravljena za najšire mase, ali mogli su ovaj put staviti par razina, pa ko šta voli nek izvoli.arnes_king wrote:
Bas tako, i ja sinoc jasem na konju al ono skroz najlaganiji tempo i uzivam, bas dok igram osjecam se kao dijeter zbog miline koju igra pruza.
A potrudili su se da je naprave da bude sto je vise moguce realna, ima toliko stvari do sada nevidjenih u igrama.
- Ironman_88
#4244 Re: PlayStation 4 - all about
Nabavi ti NBA 2Kbeni-bu-man wrote: Neas se sta natezat, nabavi je![]()
Pa da igramo ko ljudi onlajn
Vjerovatno ću ispazariti FIFA-u čim naleti kakav sejl pa se budem javio.
- arnes_king
#4245 Re: PlayStation 4 - all about
Nisam siguran dok ne provjerim, ali mislim da sam tek 15-20% jer bas uzivam u igri i gledam da izvucem maksimumIronman_88 wrote:Dokle si dogurao? Ja sam na nekih 40% cjelokupnog progresa. Sve top, pogotovo priča i razrađeni karakteri. Jedini veliki minus mi je što pucačine nisu ni mrvicu zahtjevne. U 99% slučajeva možes se ukopati na jednom mjestu i potamamiti sve, pogotovo ako Dead Eye razviješ malo bolje. A ako koristiš automatsko nišanjenje, onda je baš smiješno. Nisam očekivao Dark Souls po tom pitanju i jasno mi je da je igrica napravljena za najšire mase, ali mogli su ovaj put staviti par razina, pa ko šta voli nek izvoli.arnes_king wrote:
Bas tako, i ja sinoc jasem na konju al ono skroz najlaganiji tempo i uzivam, bas dok igram osjecam se kao dijeter zbog miline koju igra pruza.
A potrudili su se da je naprave da bude sto je vise moguce realna, ima toliko stvari do sada nevidjenih u igrama.
Da napomenem jednu stvar za vlasnike PS4 pro. Ukoliko igrate na FHD TV a ne na 4k, isplati se ugasiti supersampling. Jeste da sa upaljenim izgleda mrvicu bolje na nekim mjestima (npr sjene), ali se zato konzola cuje ko mlazni avion a i bude nestabilniji fps. Ja sam ranije igrao sve igre sa upaljenim supersamplingom, ali sada sam ga ugasio jer se ovako konzola skoro i ne cuje, dobijem stabilniji fps a razlika sa grafikom je bas mala tako da je zanemarivo.
- Humljanin
#4246 Re: PlayStation 4 - all about
Malo da razbijem idilu... Gdje je najjeftinije kupiti PS4?
I koji je najisplativije kupiti jer vidim da ima različitih modela a ne razumijem se baš...
I koji je najisplativije kupiti jer vidim da ima različitih modela a ne razumijem se baš...
- beni-bu-man
#4247 Re: PlayStation 4 - all about
Nadji profil ps3games na piku .Humljanin wrote:Malo da razbijem idilu... Gdje je najjeftinije kupiti PS4?
Ako imas 4k tv onda uzmi pro verziju ako ne dosta ti je slim verzija plejke
- Humljanin
#4248 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala! Ma kakav 4K tv... Znači sa slimom ne gubim ništa značajno osim te 4K rezolucije?beni-bu-man wrote:Nadji profil ps3games na piku .Humljanin wrote:Malo da razbijem idilu... Gdje je najjeftinije kupiti PS4?
A koliko se kreću normalne cijene tih Slim modela?
Edit: evo vidim sad i da osim Slim i Pro ima i "obični" PS4... Valjda je to stariji model jer je jeftiniji... Ima li razlike između njega i Slim modela?
-
sale07
#4249 Re: PlayStation 4 - all about
Mislim da je na slimu potrosnja struje manja i buka, al opet provjeriHumljanin wrote:Hvala! Ma kakav 4K tv... Znači sa slimom ne gubim ništa značajno osim te 4K rezolucije?beni-bu-man wrote:Nadji profil ps3games na piku .Humljanin wrote:Malo da razbijem idilu... Gdje je najjeftinije kupiti PS4?
A koliko se kreću normalne cijene tih Slim modela?
Edit: evo vidim sad i da osim Slim i Pro ima i "obični" PS4... Valjda je to stariji model jer je jeftiniji... Ima li razlike između njega i Slim modela?
-
PS4 Share
#4250 Re: PlayStation 4 - all about
Pišite ili saljite psn id da vas dodam, obje igre imam pa da odigramo kojuIronman_88 wrote:Nabavi ti NBA 2Kbeni-bu-man wrote: Neas se sta natezat, nabavi je![]()
Pa da igramo ko ljudi onlajn![]()
Vjerovatno ću ispazariti FIFA-u čim naleti kakav sejl pa se budem javio.
A imate na razmjeniigara fifu i pes po nekih 40-60KM zavisi kako naleti