Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzeko i Vedo su radili citavu tekmu, pokusavali razvuci njihovu odbranu da bi neko iz drugog plana zabio. Zbog toga su cesto bili na krilnim pozicijama.
Ja se sinoc ni u jednom trenutku nisam prepo. I ne znam o kakvoj sreci pricate. Oni su imali srece, ne mi. Go iz izradene akcije. Islo mi je na zivce kad smo nabacivali s pola terena. Ali toga nije bilo previse. I onda se fino sabrali, polako, bez panike, gradili i izgradili. Za go treba i Papeta pohvalit. Vidilo se da ne moze kroz sredinu i onda razvlacili po strani. Tako smo ga i dali. Cisto ko suza. Zasluzena pobjeda i zasluzen plasman.
Samo mi nije jasno sto ne napravi jos dvije zamjene kad smo ga dali. Onaj slobodnjak pred kraj nam nije trebo. Onde se vazda moze odbit, okliznut...
Ma nebitno sve. Konacno smo uspjeli, cestitke svima
mali_balon wrote:Jel bio Hajrovica sinoc na slavlju.
Zasto ne bi bio ?
NIsam ga vidio, pa zato pitam. Ustvari bio je jedan lik sa kacketom pa kontam da to nije Izet, ali mi nekako visok za Izeta
sve je ispalo lijepo i ne bih da to "kvarim" svojim komentarom, ali sinoc su dva igraca morala dobiti svoje minute u pobjedi. jedan je izet, ciji nas je gol doveo u situaciju da nam ova utakmica donese plasman, a drugi je elvir rahimic, covjek koji je uradio puno u ranijim utakmicama. bila je prilika prije svega jer smo izmjenama mogli jos ukrasti koju minutu na kraju kada se zelilo da sacuvamo rezultat. nadam se da ce obojica igrati protiv argentine i to vise od 15 minuta ...
Ma ja mahalam nako, at ko je trebao igrati i kako, to cemo kad se smirimo, ipak ovako na prvu, trebalo je ici na sigurno i milim kad je pao gol da je svima bilo na pameti da se cuvaju, nikakve izmjene nista, samo cuvaj loptu i ako moze sta iz brze kontre.