Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne volim Murinja nimalo, ali PSG je sam kriv za svoje ispadanje, tako da mi ne smeta puno. Drugo je da je to bilo na neki hinjski nacin, odglumljen penal ili faul za crveni karton...ali nije. PSG je pokazao, kao i Manchester City prije njega, da unatoc silnim arapskim milionima nije uigrana ekipa koja moze da vrsi i izdrzi pritisak na najvecem evropskom nivou.
Za Dortmund mi je stvarno zao jer fakat nije niko nista ni ocekivao od njih, govorilo se cak o "turistickoj" posjeti Reala, ali borili su se strasno. Reus je igracina i po, i svaka mu cast za fantasticnu igru. Mkhitaryan je, kao sto sam i prije govorio, nedorastao ovome nivou kompeticije i po meni jedan skupi promasaj od 30 miliona eura.
Digao se Chelsea iz pepela, kad se malo ko nada oni prođu dalje. Mourinho pokazao po ko zna koji put da je odličan trener. Drugi gol na silu zabiše. Jedva...
Real se obrukao sa onakvom igrom. Oba gola primiše nakon velikih grešaka. Pepe hoće da vrati loptu Casillasu a ne zna gdje se nalazi nego onako mu napamet dodavao a onaj drugi levat daltonista pa dodao loptu igraču Dortmunda. Trebali su oni njih u prvoj utakmici nabiti sa većom razlikom a ne stati kod 3:0 i čekati kraj. Ovako zamalo da ispadnu.
Treba da se nauci da kulira ko Pape, imamo rezultat, plasman na Svjetsko prvenstvo, ima neiskoristenu izmjenu, ali mrsko mu mijenjati i ukrasti malo vremena Mirnoca dolazi sa iskustvom
celava_dlaka wrote:Chelsea bog i batina u evropi.. Znaju ovi "najveci" klubovi kako je kad dodjes na megdan Celziju, i da je to najborbenija ekipa u evropi
Iker spasio Real, a bili su zreli za ispadanja (dokaz da ni 3-0 iz prvog meca ništa ne znaci)...nakon promašenog penala Borusija je dobila ogroman impuls jer takvi promašaji znaju skupo koštati.
Čelzi - PSG iskreno nisam gledao, ali sam znao od ranije da PSG nema ozbiljnog trenera...što se ispostavilo i veceras.
celava_dlaka wrote:Chelsea bog i batina u evropi.. Znaju ovi "najveci" klubovi kako je kad dodjes na megdan Celziju, i da je to najborbenija ekipa u evropi
Nije to Chelsea nego Mourinho !
Murinjo je fakat dobar trener, meni se svidjelo pravo kako leti ko metak da se baci na kamaru sa igračima... Kod gola....
Govorio sam i nakon njegovih 4-5 utakmica kad je dosao reci cu i sad:
Mikhtaryan je jedna ogromna kar'na od igraca i najveci flop kojeg fudbal pamti, mislim na ove sto su placeni +20 mil eura! On i Carroll u pet deka!
Vicibatino jedna, vrati pare!!! Koja karinusina od igraca!
Dortmund je sam sebi kriv. Ne znam tim u Evropi da je bolje rangiran i da bolje kotira, a da vise sansi promasi. Nema utakmice da ne usere 2-3 100% sanse! U Madridu, veceras, trebali su najmanje imati 2 gola vise na kontu ukupno!
FUJ!!!
Jos jednom HenriČe, jebem ti najmilije! Futavce jedan futavi!
Sinoć rekoh i sad opet: "igračinu" treba nogom u guzicu nabiti, i to odmah. Raskid ugovora ili kaljenje u Sportfreunde Siegen, pa nek tamo gađa stative s 3 metra.
Real ponovo pokazao da je kraljevski qrac, skupina preplaćenih odvratnjakovića.
Chelsea zaslužio prolaz, mada je i PSG imao šansi, ali falilo je i malo sreće u ovom revanšu.
RM-BVB skoro preslikana situacija od prošle sezone, samo sa obrnutim ulogama... jedna ekipa glatko dobije kod kuće, u gostima onda fula šanse da riješi sve, prima dva gola i strahuje do kraja.