A ovaj je definitivno za 18+
45:27
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Fauja Singh wrote:Pamet u glavu ljudi i otvoriti cetvero ociju, bilo da vozite bilo da ste na pjesackom
A ovaj je definitivno za 18+![]()
U ovoj Rusiji,ako nisi dobro pjan,onda ne možes ni voziti kako valja.
vidjao sam to vise puta kada se vracam s posla oko pola 11 navecehopi wrote:neki dan, bijeli merc, nisam skontao koji dobro, jest neka baš zvjerka od auta, stade na semafor na pofalićima kod energoinvesta, crveno mu, sačeka koju sekundu i lagano krenu kroz raskrnicu, crveno i dalje gori dakako. A i nije bilo neko gluho doba noći, možda 12-pola 1. Treba neko poginuti zbog debila.
iza 12 navece bruku raje ne staje na semafor, bruku puta sam bio svjedok tim scenamaquarterback wrote:vidjao sam to vise puta kada se vracam s posla oko pola 11 navecehopi wrote:neki dan, bijeli merc, nisam skontao koji dobro, jest neka baš zvjerka od auta, stade na semafor na pofalićima kod energoinvesta, crveno mu, sačeka koju sekundu i lagano krenu kroz raskrnicu, crveno i dalje gori dakako. A i nije bilo neko gluho doba noći, možda 12-pola 1. Treba neko poginuti zbog debila.
danas u rajlovcu su neka dva debila imala kao neko takmicenje,da prestignu auto,ali samo kada im neko dolazi u susret..svjesno idu u makazice..i papak u prvom autu golf4 naravno kroz prostor pokazuje palac drugom papku,kao svaka cast,dobro je...i tako redom prestizu,ispaljuju se sa cetvorkom baje...ovom prilikom samo da ih obojicu nabijem na k..uLeon16v wrote:Dobro neko reče na forumu, neki proljetni nagon za trkanje pojavio se, danas gledam to svaki drugi leti, bez zmigavca, po 5 puta mijenja trake, ispali se sa semafora, ulijecu ispred, a o pogledima da i ne pričam, to neki Vin Diesel pogledi kroz prozor, ruke, kajle, ma haos
Al sleper u kojem vozac kucka sms pa ne gleda bas na cestu!kloniran wrote:Takvima covjek samo moze pozeliti slepera dok preticu
17:40Fauja Singh wrote:
A ovaj je definitivno za 18+![]()
Ovo je ona baba sa reklame za golf 3 crvena onaesso_sa wrote:Dok ih ova gospodja gdje ne stigne![]()
http://vesti.mojauto.rs/Aktuelne-vesti/ ... -300-konja