sta ti radi odbrana, odbran je "zaspala"
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ajde sto je golman na drugoj strani nego sto zivi zid kurcom nije makoBlueBlood wrote:Logovan wrote:Fakat majstorski gol.leškarenje wrote: Zabi ga Saric ko Ronaldinjo![]()
![]()
![]()
![]()
golman stao na drugu bukvalno ostavio prazan gol a zivi zid se sageo, slucajno ili namjerno procijenite sami
cuj zivi zid nije makeo, vidis da se sageo mogla ga je lopta pogoditi nedo Boghrasno38 wrote:
Ajde sto je golman na drugoj strani nego sto zivi zid kurcom nije mako![]()
![]()
![]()
ma ja zna Sloboda da josj se vise isplati ovako namaci nego ici u Evropu
Statistika=0 suteva Zelje prema golu Zrinjskog i 1 bod kod vodeceg i prvaka.....i sta nas boli kurac kad nam komsije uzivaju u pogledu! Evo citam spreman si da finansiras JUG!!! Ako ti cuje direktor dobit ces unapredjenjeleškarenje wrote:Daj statistiku suteva
Hahahahahaahrasno38 wrote:Statistika=0 suteva Zelje prema golu Zrinjskog i 1 bod kod vodeceg i prvaka.....i sta nas boli kurac kad nam komsije uzivaju u pogledu! Evo citam spreman si da finansiras JUG!!! Ako ti cuje direktor dobit ces unapredjenjeleškarenje wrote:Daj statistiku suteva![]()
![]()
Dobro nisam rekao da nismo, samo sam se nadao da je taj sindorm iza nas. Valjda bi nas iskustvo trebalo učiti nečemu.Logovan wrote:A koji je vama put? 83464555 Ili 193838893?Ricken wrote:
Evo ih opet, pitari u osvajanju svemira, vol 1234948!
U rangu ste sa nama što se tiče ovoga.

Dogovoreno....ja mu sutra dajemcvrčak_na_hedonizmu wrote:Nećemo daleko sa petobankom, al' haj. Hoćeš da pare odnesem burazu il na riječ ?
Bolji plasman u ligi, pobjednik bira mjesto![]()
Dogovoreno ?
Salu na stranu....Sarajevo je ovo posteno dobilo........kao u prodavnici posteno je kad platis da dobijes usluguBlueBlood wrote:cuj zivi zid nije makeo, vidis da se sageo mogla ga je lopta pogoditi nedo Boghrasno38 wrote:
Ajde sto je golman na drugoj strani nego sto zivi zid kurcom nije mako![]()
![]()
![]()
ma ja zna Sloboda da josj se vise isplati ovako namaci nego ici u Evropu
Dogovoreno. Zovem ga i ja sutra.leškarenje wrote:Dogovoreno....ja mu sutra dajemcvrčak_na_hedonizmu wrote:Nećemo daleko sa petobankom, al' haj. Hoćeš da pare odnesem burazu il na riječ ?
Dogovoreno ?![]()
A za mjesto,svejedno kad je sjedaljka u pitanju
Ne sumnjamcvrčak_na_hedonizmu wrote:Dogovoreno. Zovem ga i ja sutra.leškarenje wrote:Dogovoreno....ja mu sutra dajemcvrčak_na_hedonizmu wrote:Nećemo daleko sa petobankom, al' haj. Hoćeš da pare odnesem burazu il na riječ ?
Dogovoreno ?![]()
A za mjesto,svejedno kad je sjedaljka u pitanju
Spremio sam slamku da ti krv pijem
F&N wrote:Ja sam mislio da mi nemamo za kifle, odakle nam sad za kupovinu utakmica, jel to legla neka lova![]()
Ma hajte molim vascvrčak_na_hedonizmu wrote:Vazda može neki kredit il vraćanje bodEva naredne sezone. Ove kese uz Tuzle su jeftine i lako poderive, a i nije im prvi put da prodaju tekme ( hint zadnje kolo kupljene titule )
Jel lažemleškarenje wrote:Ma hajte molim vascvrčak_na_hedonizmu wrote:Vazda može neki kredit il vraćanje bodEva naredne sezone. Ove kese uz Tuzle su jeftine i lako poderive, a i nije im prvi put da prodaju tekme ( hint zadnje kolo kupljene titule )
leškarenje wrote:Ma crtaj hasimagi
Čelik dobio Viteza,Olimpic i Široki pobijedili takodjer.jeza u ledja wrote:De mi recite, Radnik, Sloboda i Krupa se bore za Evropu, jel? Ono u slucaju ako mi ili vi osvojite Kup.
Nece mislim MDK ili SB, AKO dodju u finale i izgube, ici kao finalisti?
Mislim pretpostavljam da je ipak ono prvo, da ide cetvrtoplasirani, ali eto samo pitam. Da ne bude da se Radnik, Sloboda i Krupa bore ni za sta.
A dze liga za opstanak danas, il sam nesto propustio?![]()
Jel igro Celik?