Dešavanja u Srbiji

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#42151 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

zavrzlama wrote:
RasAlGhul wrote:Volio bih da ih Pičkousti sve razbuca samo što je pažnju uzeo onaj majmun Obradović, ko njega instalira na čelo ove borbe otac ga fašistički četnički jebo
Pa vucic..

a ko je iza vucica... stari sef

UDARNO! ŠEŠELJ UPOZORAVA: U toku je ostvarenje plana za ubistvo predsednika Vučića!
Lider SRS Vojislav Šešelj izneo je danas tvrdnju da je u toku ostvarenje plana za ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića
bh.tornjak

#42152 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

eve je....ugledala se na dragog Acu....pa pocela sazivati sjednice na najvisem nivou:

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović održat će sutra sastanak sa visokim dužnosnicima tog entiteta.
Cvijanović će sutra razgovarati sa predsjednikom i potpredsjednicima Vlade Radovanom Viškovićem, Antonom Kasipovićem i Srebrenkom Golić, predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, te predsjednicima parlamentarnih stranaka koje čine većinu u entitetskom parlamentu.

Za sada nije poznato šta su teme razgovora sutrašnjeg sastanka.

sta im je palo na pamet...Bog sami zna.

moguce je "rasterecenje" velikog vodje....i da malo srbijanskog derneka ubace u BiH
pici

#42153 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Predsednik SRS zapazio je i da je motorna testera, kojom su nasilnici vitlali po upadu u zgradu RTS-a, u gužvi, mnogo opasnija od pištolja.

bjez te noge usra vas gujca :lol:
pici

#42154 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

bh.tornjak wrote:eve je....ugledala se na dragog Acu....pa pocela sazivati sjednice na najvisem nivou:

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović održat će sutra sastanak sa visokim dužnosnicima tog entiteta.
Cvijanović će sutra razgovarati sa predsjednikom i potpredsjednicima Vlade Radovanom Viškovićem, Antonom Kasipovićem i Srebrenkom Golić, predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, te predsjednicima parlamentarnih stranaka koje čine većinu u entitetskom parlamentu.

moguce je "rasterecenje" velikog vodje....i da malo srbijanskog derneka ubace u BiH
Image
Maraschino

#42155 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

pici wrote:
zavrzlama wrote:
RasAlGhul wrote:Volio bih da ih Pičkousti sve razbuca samo što je pažnju uzeo onaj majmun Obradović, ko njega instalira na čelo ove borbe otac ga fašistički četnički jebo
Pa vucic..

a ko je iza vucica... stari sef

UDARNO! ŠEŠELJ UPOZORAVA: U toku je ostvarenje plana za ubistvo predsednika Vučića!
Lider SRS Vojislav Šešelj izneo je danas tvrdnju da je u toku ostvarenje plana za ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića
:thumbup:
Maraschino

#42156 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

mO k3 wrote:
Maraschino wrote:Nije ni Nike vrijedan sto je nekad bio.
123 miljarde :) nikad vrijedni
Nekada se nije birao povod da se izadje na ulice samo da se koja prodavnica isprazni a sada su vec digli lestvicu.
L u c i f e r

#42157 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by L u c i f e r »

Porijeklom je iz Vranića, sela pokraj Čačka, školovao se u Beogradu gdje je na Filozofskom fakultetu studirao srbistiku.
:D :roll:
bh.tornjak

#42158 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

L u c i f e r wrote:
Porijeklom je iz Vranića, sela pokraj Čačka, školovao se u Beogradu gdje je na Filozofskom fakultetu studirao srbistiku.
Kuj bre to...???
horkesh

#42159 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

pici wrote:
bh.tornjak wrote:eve je....ugledala se na dragog Acu....pa pocela sazivati sjednice na najvisem nivou:

Image
Hoće li ovo i ona, po uzoru na Vučića, početi da saziva svake hefte savjet za nacionalnu sigurnost :zzzz:
L u c i f e r

#42160 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by L u c i f e r »

bh.tornjak wrote:
L u c i f e r wrote:
Kuj bre to...???
Dverovac obradovic

Srbistika!

Imamo i mi nasu nauku - balistika :D
155_mm

#42161 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

L u c i f e r wrote:
Dverovac obradovic

Srbistika!

Imamo i mi nasu nauku - balistika :D
Samo Balistika Baliju Spasava.

pogotovo ona raketna balistika.
:D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#42162 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Pitar sa Kariba »

Samo da izrazim duboku zabrinutost zbog situacije u susjednoj Srbiji. Pozivam sve na suzdržanost i mir jer evropski put nema alternativu.

:oops:
seln

#42163 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Ono, guslanje, rakijanje, kurcenje...?
jagugu

#42164 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jagugu »

Šta kaže, miš skočio i ujeo ga za nos
mO k3

#42165 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

Pitar sa Kariba wrote:Samo da izrazim duboku zabrinutost zbog situacije u susjednoj Srbiji. Pozivam sve na suzdržanost i mir jer evropski put nema alternativu.

:oops:
Suza suzu goni toliko sam zabrinut da sam popio Apaurin
pici

#42166 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Image

uzas, balvani se rezu :shock:

Image
spreca

#42167 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Interesantan interviju...vrjedi poslusati do kraja

pici

#42168 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

spreca wrote:Interesantan interviju...vrjedi poslusati do kraja

Image
Roccohljup

#42169 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Roccohljup »

Dno dna......kad su trajali jalovi napadi na RTS, ne dade mi đavo mira pa prebacih na Pink :D:D:D Tito mili koja plagijada Vučićevih dupelizaca i koje samo teorije :-) :-) A tek kad sam na istom kanalu sutradan dok su ko fol opsjedali predsjedništvo u studiju tog sranja od TV vidio glavom i bradom voju šešelja da brani vlast i napada opoziciju ......dno dna :D

Nego, jedan zanimljiv tekst u prilogu :)
Lični stavovi
Pismo srpske književnice iz Berlina, profesionalne beskućnice, o protestima
Ako uzmete fekalne motke u ruke, zovite me obavezno
I ja sam 1 od 4 miliona.
0Piše: Sanja Nikolić18. marta 2019. 14.33

Uživalaca nemačke socijale. Međutim, to sam, jer nisam 1 od 5 miliona. Može ili jedno, ili drugo. Da odmah istaknem moj prvoborački si-vi, da me ne biste shvatili pogrešno: sa 19 godina pobegla sam od kuće, jer sam zlostavljano dete, zimu ’96-’97. provela sam na protestima, po ceo dan, na Brankovom mostu dobila sam batine kad i Tadić, kad smo kao kozice bežali uzbrdo ka Vencu, 5. oktobra, razume se, ispred skupštine nagutala sam se bojnog otrova i svaka čast onim babama što su sa balkona saksijale policiju, dosta su pomogle. 2014. biciklom pedalala sam do Srebrenice na mirovni marš bicikli, e tad su četnici u Valjevu pokušali da nas linčuju, pa nas je policija evakuisala. Dakle imam solidan staž, a ne može mi se prebaciti ni lenjost duha i tela.
Podrazumeva se da nikad nisam bila član nijedne stranke. Posle svih ovih napora, došla je 2015. kad sam se jednog jutra probudila kao beskućnik bez posla, sa diplomom fakulteta u džepu. Onda sam malo razmislila i shvatila da je ipak bolje da sve to budem na Zapadu, makar me neće izjedati dosada, niti će me jebati srpski sistem, niti tlapnja koju mi je godinama usađivala u glavu – Demokratska stranka. I tako bih sada mogla da vam pričam o nekom hepiendu, međutim neće moći, jer prijatelji iz Srbije su me obavestili da neodložno za vikend odem na proteste u Berlinu. Priopćenje o protestima koje ima dosta od osnovnoškolskog skojevskog spiča, iz mojih dana pionira, kaže:
„Naši građani u Berlinu poručuju da bez obzira na to što su bili prinuđeni da napuste Srbiju, stoje uz svoji narod i bore se da se demokratija i pravda vrate u njihovu zemlju.“ Prvo, jeste da sam bila prinuđena da odem iz moje zemlje Srbije, zbog Demokratske stranke i posledica njihove despotije, drugo, nikad nikakvu demokratiju u Srbiji nisam videla, pa se pitam kako demokratija može da se vrati, treće, o pravdi da ne govorim, o njoj tek nikad nije bilo ni govora.
Ne znam koji je to dokon pop odlučio da pokrsti berlinske Srbijance i da ih prevede na ispravnu stranu, ali zvuči kao PR tim stranaka, koje nevino šetaju u svojstvu običnih građana, koje ama baš ništa u državi nisu promenile dok su bile na vlasti onih 15 najlepših godina mog života, međutim i najpraznijih godina mog života. Te stranke, makar sve i da nisu u korupciji do grla, direktno su omogućile SNS. (Da vam sad ovde ne kadim o značaju stabilnog državnog sistema za nervni sistem, nakon što ste došli iz neke sistemske vukojebine. Neprocenjivo).
Dakle nekome je palo na pamet da bi bilo zgodno protestovati u Berlinu, jer u Parizu je samo moda i instalacije, u Berlinu ne prolazi dan bez protesta, tamo je mesto i Srbijancima van matice da podignu svoj glas protiv vlasti u matici, protiv koje sam i ja naravno, ali više sam dijalektičar, ja sam i protiv takozvane opozicije, čak i više ako smem da priznam. Iz prostog razloga – što tu nikakve razlike i nema. Jer da ima, ne bi bilo sporta zvanog preletanje. Tako vam je u petak u Nišu na belom konju prošetao Uča, bivši gradski funkcioner, osoba koja je izmenjala tri stranke, SPO, DS i SNS. Umesto da je radio ono što najbolje ume, da bude učitelj. Jak i poučan primer.
Ne znam zašto bih im ja to sada oprostila i arčila se u šetnjama u ovom belosvetskom potucanju da ih odavde vraćam na vlast? Šetnja je zdrava, ali dosadno je meni to, navikla sam na adrenalin. Ako uzmete fekalne motke u ruke, zovite me obavezno. Jer ovo mi dođe kao seks sa zaštitom, nije loše, ali nema tu rizika, niti pravog zadovoljstva. Nema rezultata, samo penetracija radi penetracije, odnosno šetnja radi šetnje i radi društvenih mreža. Ideja naravno može vrlo lepo da se primi kod nekih, nagledala sam se ja devojčica od 50 godina koje žive sa mamama i protestuju u laganim šetnjicama dok im psić laje u rukama av-av.
I što kaže moj mudriji kolega Basara u svojoj kolumni, otog posla, braćo, nema ništa! Ovako bih ja to.
Svima u Srbiji, ja profesionalni beskućnik, preporučujem da makar jedan dan pokušaju da budu na primer Sandra Silađev, kad je već Basara teško biti, koju bih ja uvela pred TV Dnevnik svaki dan. Savu iz Kikinde bih dala da bude predsednik. On je jednom došao na genijalnu ideju: mesec dana je čekao komunalnu službu da mu očisti poplavljenu septičku jamu, nisu se pojavili. Taj siromašni čovek Savo potom je pozvao istu tu službu i predstavio se kao Savov komšija, i prijavio kako se Savo udavio u fekalijama svoje septičke jame u komšiluku. Služba je došla, lepo očistila jamu tražeći davljenika. Evo konačno jednog hepienda, jer fekalije su očišćene, služba je proradila. Jedan baš pozitivan primer prave ljudske borbe sa čišćenjem do kraja. Takav nam i treba.
muzicar_iz_parka

#42170 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muzicar_iz_parka »

Vuk je biznismen, žena mu ima sjaset funkcija po firmama, brat kupio fabriku Takovo, sad se malo zajebava okolo.
Gatački klan srpska verzija. :mrgreen:
insomnia78

#42171 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

A vodja u egzilu
Image
muzicar_iz_parka

#42172 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muzicar_iz_parka »

Lako je tuđim mlatiti.
spreca

#42173 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

muzicar_iz_parka wrote:

Vuk je biznismen, žena mu ima sjaset funkcija po firmama, brat kupio fabriku Takovo, sad se malo zajebava okolo.
Gatački klan srpska verzija. :mrgreen:
posle 11 minute kaze da su kasapi jugoslavije bili Tudjman i Milosevic sto 95% srba i hrvata negira i nece jos dugo priznati
SmokingMan

#42174 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Šta bi sa drvosječama? :D
bh.tornjak

#42175 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

horkesh wrote:
pici wrote:

Image
Hoće li ovo i ona, po uzoru na Vučića, početi da saziva svake hefte savjet za nacionalnu sigurnost :zzzz:
mozda i hoce.....ali je tema sastanka izgleda bila presuda Karadzicu 20. 3.

zbog toga se i precednik zdao put pod noge do Begisa kod dragog Ace da se posavjetuju:

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastat će se sutra u Beogradu sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom
Post Reply