Haneke je Haneke ipak tako da pogledam čim se pojavi vanka.markioni wrote:preseravanje u stilu "moze mi se". smor zivi. satro art neki ...pa da je na 12 viskija 5 boba i 5 grama bjelog pisao scenarij imao bi vise smisla..ma ajte molim vas....johnnykola wrote:Javni kaki je.markioni wrote:Happy End od Hanekea odo pogledat iako su kritike bljak prilicno ali mrzi me kuci sjedit i nervozan sam ko svinja pred klanje pa kolko izdrzim izdrzim...a nikad se ne zna mozda i legne hihi (klin se klinom izbija)
btw znal ko kojom logikom su ovi retardi iz cinema.c stavili u 18h ovaj Novine od spilberga?ko drukcije kaze klevece i laze!
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- johnnykola
#42151 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
-
nema me tamo
#42152 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
jedan od onih sto ti se provuce
http://www.imdb.com/title/tt1082853/?ref_=tt_urv
fin filmcic vrijedi pogledati
http://www.imdb.com/title/tt1082853/?ref_=tt_urv
fin filmcic vrijedi pogledati
-
kakavdanakneiskustvu
#42153 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
John Cleese wrote:Bio je i na RTS 2 kao i Lov (Jagten, The Hunt) i Komuna (Kollektivet, The Commune)...kakavdanakneiskustvu wrote:johnnykola wrote:Svako malo bude ili na Pink World Cinema ili na CineStar TV.
svasta,nisam nikad primijetio da je na cinestaru
jbg,nisam upratio
-
nema me tamo
#42154 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Primer je film koji je vecina vas ovdje govorila da je remek djelo dok je stalno neka djevojka bila koja je pljuvala film na svakom koraku?
Film je C produkcija https://www.youtube.com/watch?v=mMH-nZ06G2o
I kao što sam kaže kad jednom odlutaš onda ni sam ne znaš gdje si..
Tako da pokušaj da rijesis misteriju ovog filma mozes odma odbacit
Film je C produkcija https://www.youtube.com/watch?v=mMH-nZ06G2o
I kao što sam kaže kad jednom odlutaš onda ni sam ne znaš gdje si..
Tako da pokušaj da rijesis misteriju ovog filma mozes odma odbacit
- Tomahawk11
- Globalni moderator
-
nema me tamo
#42156 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Otkud ovo da gledaš
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42157 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Jutros se probudio, upalio tv i bio taj film.nema me tamo wrote:Otkud ovo da gledaš
Nije loš.
-
nema me tamo
#42158 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Na cinestaru je svako malo 
-
John Cleese
-
nema me tamo
#42160 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Samo zbog slike?
- karanana
#42161 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
vau. koji je film? jebote, ne kontam ljudi stave sliku a ne stave ime filma. i sta ja sad treba da radim da nadjem ime? evo ukuco sam ovo faem meg fa i nista ne izlazi na imdb-u. zar je problem ukucati ime filma?
dodji der curice, daj da ti cika karanana malo pomogne.
- Zejnep
#42162 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
https://youtu.be/SiqwSyqswlskaranana wrote:vau. koji je film? jebote, ne kontam ljudi stave sliku a ne stave ime filma. i sta ja sad treba da radim da nadjem ime? evo ukuco sam ovo faem meg fa i nista ne izlazi na imdb-u. zar je problem ukucati ime filma?
http://m.imdb.com/title/tt1650407/
- karanana
#42163 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
ok. turn me on dammit.
dobra plavka ali sumnjam da ovde ima golotinje ili nekog sexi materijala jer mi se cini poprilicno mladjahna da se skida u filmu. mozda samo te scene masturbacije ali ispod gaca. ne vrijedi mi palit i gledat.
dobra plavka ali sumnjam da ovde ima golotinje ili nekog sexi materijala jer mi se cini poprilicno mladjahna da se skida u filmu. mozda samo te scene masturbacije ali ispod gaca. ne vrijedi mi palit i gledat.
- johnnykola
#42164 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Karanana u akciji.
Večeras dokumentarac o Bouviju na HRT-u. Najtoplija preporuka.

Za snimanja video klipa za Ashes to Ashes Dejvid je skontao kako nije jedinstvena niti prelijepa snježna pahuljca. Priča ide ovako. Momak koji se brine za sitne promjene u postavkama svjetla u pauzi snimanja video broja za Miracle Goodbye skupio je hrabrosti i prišao svom idolu s pitanjem:
„Poštovanje, gospodine Bowie. Izvinite na smetnji. Htio bih vas nešto pitati. Koji moment u vašoj karijeri smatrate najvećim?“
Odgovor je, kako kaže momak od luči, bio epski:
„Reći ću ti nešto. Kad si svjetski poznata pop zvijezda i još na to mlad počneš gajiti baš nadobudan stav. Slava te promijeni. Tako je to. Ovo što ću ti ispričati desilo se na snimanju spota za Ashes to Ashes pjesmu. Znaš za nju?“
„Naravno!“
„Eto. Na plaži smo. Stojim pored velikog buldožera. Od glave do pete sam odjeven u odjelo klauna. Tako sam i našminkan. Što da ne. Kamera me snima izdaleka, ali na način da zamalo sav stajem u kadar. I tako, sve je spremno, puštaju pjesmu s razglasa, počinjem hodati i pjevati kad se između mene i kamere ukaza neki stariji čova s maltene još starijim pesekom. Izveo ga u šetnju. Vidjevši da će potrajati dok on prođe i mi nastavimo sa snimanjem odem skroz do kamere i sjednem pored nje. Dok je on tako prolazio režiser spota ga upita: „Izvinite gospodine, znate li možda ko je ovo?“, pokazujući na mene. Čovjek stane pogleda u mene, odmjeri me od glave do pete i reče:“
„Naravno da znam, to je neka pizda u odjelu klauna!“
„To je bio važan trenutak za mene. Vratio me na pravo mjesto i pomogao mi da shvatim, pa da, ja sam pizda u odjelu klauna. Svako malo pomislim na tog starog čovu.“
Više na:
Film na TV-u
Večeras dokumentarac o Bouviju na HRT-u. Najtoplija preporuka.

Za snimanja video klipa za Ashes to Ashes Dejvid je skontao kako nije jedinstvena niti prelijepa snježna pahuljca. Priča ide ovako. Momak koji se brine za sitne promjene u postavkama svjetla u pauzi snimanja video broja za Miracle Goodbye skupio je hrabrosti i prišao svom idolu s pitanjem:
„Poštovanje, gospodine Bowie. Izvinite na smetnji. Htio bih vas nešto pitati. Koji moment u vašoj karijeri smatrate najvećim?“
Odgovor je, kako kaže momak od luči, bio epski:
„Reći ću ti nešto. Kad si svjetski poznata pop zvijezda i još na to mlad počneš gajiti baš nadobudan stav. Slava te promijeni. Tako je to. Ovo što ću ti ispričati desilo se na snimanju spota za Ashes to Ashes pjesmu. Znaš za nju?“
„Naravno!“
„Eto. Na plaži smo. Stojim pored velikog buldožera. Od glave do pete sam odjeven u odjelo klauna. Tako sam i našminkan. Što da ne. Kamera me snima izdaleka, ali na način da zamalo sav stajem u kadar. I tako, sve je spremno, puštaju pjesmu s razglasa, počinjem hodati i pjevati kad se između mene i kamere ukaza neki stariji čova s maltene još starijim pesekom. Izveo ga u šetnju. Vidjevši da će potrajati dok on prođe i mi nastavimo sa snimanjem odem skroz do kamere i sjednem pored nje. Dok je on tako prolazio režiser spota ga upita: „Izvinite gospodine, znate li možda ko je ovo?“, pokazujući na mene. Čovjek stane pogleda u mene, odmjeri me od glave do pete i reče:“
„Naravno da znam, to je neka pizda u odjelu klauna!“
„To je bio važan trenutak za mene. Vratio me na pravo mjesto i pomogao mi da shvatim, pa da, ja sam pizda u odjelu klauna. Svako malo pomislim na tog starog čovu.“
Više na:
Film na TV-u
- pirmin
#42165 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Focus (2015)
Sta cu kad volim romanticne filmove.
Margot
Sta cu kad volim romanticne filmove.
Margot
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42166 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
pirmin wrote:Focus (2015)
Sta cu kad volim romanticne filmove.![]()
Margot
-
John Cleese
#42167 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

http://asianwiki.com/Pieta_-_Korean_Movie
Crni mrak, gluho bilo...
Isti coJek (Kim Ki-duk) je snimio i
http://asianwiki.com/Spring,_Summer,_Fa ... and_Spring
kad je bio bolje raspolozen...
-
John Cleese
#42168 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Sumnje su opravdane, nije takav filmkaranana wrote:ok. turn me on dammit.
(Inace, glavna glumica je tada imala 19 godina, a lik koji tumaci nema ni punih 16.)
-
nema me tamo
- johnnykola
#42170 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
FOX Movies 14.45.
Dobrih provala.

Pink World Cinema 19.00.
Od režisera Levijatana i najnovijeg Lovelessa vrlo dobar debitantski.

Film na TV
Dobrih provala.

Pink World Cinema 19.00.

Film na TV
-
kakavdanakneiskustvu
#42171 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
johnnykola wrote: Pink World Cinema 19.00.
Film na TV
uh,kako je ovo dobar film
- Tito_i_Partija
#42172 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ne, nego naopako: vecina nas je govorila da je bezveze, dok je Bloo jedina branila taj film.nema me tamo wrote:Primer je film koji je vecina vas ovdje govorila da je remek djelo dok je stalno neka djevojka bila koja je pljuvala film na svakom koraku?
-
John Cleese
- Zejnep
#42174 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Šta, valjal?John Cleese wrote:
- Tito_i_Partija
#42175 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ne zna ni on sam, nego svidja mu se poster.