Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- drug_profi
#42101 Re: Edin Džeko
E čuj njega Edin razočaro.
hajd moke ne ... da ne kažem šta.
hajd moke ne ... da ne kažem šta.
- Point.
#42102 Re: Edin Džeko
Fazon je sto ti sve gledas kroz tu faking bordo-zeljo furku kojoj nije mjesto kad se prica o reprezentaciji. Svi znamo da se ti pojede sto je Dzeko king u repki zato ga i ne gotivis, davio si forum sa Duljevicem i Cimirotom i kad su se oni pokazali da su blaza kita, opet si opleo po Dzeki. Jeste, svi su krivi za poraz od Dzeke do Guse, ali za Dzeku govoriti da je najveci krivac za primljena tri gola. Kako bi ti to nazvao?leškarenje wrote:Sve je super,vidim dokle su nas doveli pobrojaniPoint. wrote:Tacno sam znao koji ce tipovi izaci iz rupe i krenuti sa pricom da je Dzeko kriv za poraz. To vise nije ni trollanje, to je jebena bolest, neka dijagnoza.
Znam da je Lesku sada najgore, hem kapiten Dzeko, hem Mesa selektor hem se evo igra na Grbavici. Lesko, izdrziostalo je da jos probaju na grbavici cupati se
![]()
Ovo za bolest,evo ti moderacije neka te upute malo
Kroz svaki post poslije Kipra ti se vidi da uzivas u ovome svemu, jer su eto sad zeljovci koji se blamiraju, cvrsto vjerujem da ti vise volis da se Mesa izblamira i Dzeko fuli penal nego da se plasiramo na to Svjetsko.
Ps. I znamo da volis da moderaciji kukas i prijavljujes postove koje nisu ni b za bana. Nastavi tako.
- Thorgerson
#42103 Re: Edin Džeko
Ma svi igraci su podbacili. Pa tako i Dzeko.
Eh sad...druga je stvar sto su oci uvijek na Edinu, pa se ocekuju cuda. A jebo to sto tamo nekakav jajalo, vranjes prave budale od sebe... To ce vidjet 5% ljudi.
Kazem svi igraci su bili teske karine. U oba ova meca.
Jedino sto ih moze izvuci u mojim ocima, jeste da poginu, ali poginu protiv Belgije i dobiju ih. A sanse da se to desi su miminalne.
Eh sad...druga je stvar sto su oci uvijek na Edinu, pa se ocekuju cuda. A jebo to sto tamo nekakav jajalo, vranjes prave budale od sebe... To ce vidjet 5% ljudi.
Kazem svi igraci su bili teske karine. U oba ova meca.
Jedino sto ih moze izvuci u mojim ocima, jeste da poginu, ali poginu protiv Belgije i dobiju ih. A sanse da se to desi su miminalne.
- leškarenje
#42104 Re: Edin Džeko
Nemaš ti pojma
vjeruj....
Šta bolan Duljevic....pa bio bi bolji od Lulica sa jednom nogom
Cimirot zavaljen zajedno sa Pjanicem od Husike....odigrao jednu utakmicu i ti konstatovo da nema pojma.
Davno rekoh,pitaj @LSD-ja i neke druge forunase..jer očito nisi bio na tom času kad se pisalo da ostavi momke iz Japana,makar bi u dvije tekme protiv ovih amatera vidjeli koju smislenu akciju i zelju u igri.
Ti da pratis sta pišem vidio bi da sam pisao za Hodzica kad niko nije,za Bajica isto....nemam ja problem sa tim.
Meni su problem razni Miličevici koji su u cvatu mladosti pa tek sad debituju....i odnos ovih nezamjenjivih prema dresu.
Ko te ba prijavljuje
ali nećeš ni ti niti bilo ko drugi pisati o bolesti,dijagnozi i ostalo 
Šta bolan Duljevic....pa bio bi bolji od Lulica sa jednom nogom
Davno rekoh,pitaj @LSD-ja i neke druge forunase..jer očito nisi bio na tom času kad se pisalo da ostavi momke iz Japana,makar bi u dvije tekme protiv ovih amatera vidjeli koju smislenu akciju i zelju u igri.
Ti da pratis sta pišem vidio bi da sam pisao za Hodzica kad niko nije,za Bajica isto....nemam ja problem sa tim.
Meni su problem razni Miličevici koji su u cvatu mladosti pa tek sad debituju....i odnos ovih nezamjenjivih prema dresu.
Ko te ba prijavljuje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42105 Re: Edin Džeko
Kako vidiš kad hoćešleškarenje wrote:Cimirot zavaljen zajedno sa Pjanicem od Husike....odigrao jednu utakmicu i ti konstatovo da nema pojma.
Ali Edin je trebao nabacivati sam sebi i škaricama zabijati
- leškarenje
#42106 Re: Edin Džeko
Nije stvar u tome....pa nemoj da se ponavljam.Tomahawk11 wrote:Kako vidiš kad hoćešleškarenje wrote:Cimirot zavaljen zajedno sa Pjanicem od Husike....odigrao jednu utakmicu i ti konstatovo da nema pojma.
![]()
Ne valja mu pristup repki,setanje,ono s grcima i to doprinosi tome da se njegov svaki korak prati vise nego nečiji drugi. Tome dodaj pijancenja,odlaske sa okupljanja.....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42107 Re: Edin Džeko
Eno sad, pijančenja. Gdje je i kad pijančio Edin prije utakmice?leškarenje wrote:Nije stvar u tome....pa nemoj da se ponavljam.Tomahawk11 wrote:Kako vidiš kad hoćešleškarenje wrote:Cimirot zavaljen zajedno sa Pjanicem od Husike....odigrao jednu utakmicu i ti konstatovo da nema pojma.
![]()
Ne valja mu pristup repki,setanje,ono s grcima i to doprinosi tome da se njegov svaki korak prati vise nego nečiji drugi. Tome dodaj pijancenja,odlaske sa okupljanja.....
Bolan, ne valja pristup repki više od pola igrača. Onaj bolje igra u klubu, ovaj se pogubio, onaj vako, onaj nako....elem, cijela ekipa, qrc. Na čelu sa selektorom.
Ali vi našli farbati najboljeg. Da je on sam u tome, pa hajde. Rekao bih, osilio se Edin, hajmo ga razapeti.
- leškarenje
#42108 Re: Edin Džeko
Bosna zaključana kad su tu
ne jebi ba.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42109 Re: Edin Džeko
Onda svi piju, jelleškarenje wrote:Bosna zaključana kad su tune jebi ba.
- leškarenje
#42110 Re: Edin Džeko
Pretpostavljam,kad može kapiten koji nas je zadužio i zadužio zašto onda ne mogu ovi ostali levatiTomahawk11 wrote:Onda svi piju, jelleškarenje wrote:Bosna zaključana kad su tune jebi ba.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42111 Re: Edin Džeko
Onda ih treba sve ružiti, a ne samo kapitena.
- Point.
#42112 Re: Edin Džeko
Nisi ti mod da odredjujes sta ce ko pisati. Jest bio bi Duljevic bolji, zato jedan igra godinama u Serie A a drugi ne moze dalje od 2 BL. Cuj sad odjednim price problem su razni Milicevici, a nikad koju kritiku na racun Spahe, Pjanica, Vede nego samo kritikujes Dzeku, pa i onda kaf nije bio kapiten, jer vidim da ti je to sad glavna izvlakusa.leškarenje wrote:Nemaš ti pojmavjeruj....
Šta bolan Duljevic....pa bio bi bolji od Lulica sa jednom nogomCimirot zavaljen zajedno sa Pjanicem od Husike....odigrao jednu utakmicu i ti konstatovo da nema pojma.
Ko te ba prijavljujeali nećeš ni ti niti bilo ko drugi pisati o bolesti,dijagnozi i ostalo
- Tito_i_Partija
#42113 Re: Edin Džeko
Pa naravno da treba, i to vecina i radi, osim ovakvih tipova koji su ograniceni na Sarajevo-Zeljo aspektu i konstantno pokazuju kako nemaju kapaciteta da to prevazidju.Tomahawk11 wrote:Onda ih treba sve ružiti, a ne samo kapitena.
- leškarenje
#42114 Re: Edin Džeko
Nisam mod,ali cu ti odrediti kako ces pisati kad sa mnom pricasPoint. wrote:Nisi ti mod da odredjujes sta ce ko pisati. Jest bio bi Duljevic bolji, zato jedan igra godinama u Serie A a drugi ne moze dalje od 2 BL. Cuj sad odjednim price problem su razni Milicevici, a nikad koju kritiku na racun Spahe, Pjanica, Vede nego samo kritikujes Dzeku, pa i onda kaf nije bio kapiten, jer vidim da ti je to sad glavna izvlakusa.leškarenje wrote:Nemaš ti pojmavjeruj....
Šta bolan Duljevic....pa bio bi bolji od Lulica sa jednom nogomCimirot zavaljen zajedno sa Pjanicem od Husike....odigrao jednu utakmicu i ti konstatovo da nema pojma.
Ko te ba prijavljujeali nećeš ni ti niti bilo ko drugi pisati o bolesti,dijagnozi i ostalo
- Point.
#42115 Re: Edin Džeko
Pricacu kako ja hocu a ne kako ti hoces, to nek ti bude jasno. 
-
Bazinga1234
#42116 Re: Edin Džeko
Samobanuj seleškarenje wrote:Nemaš ti pojmavjeruj....
- leškarenje
#42117 Re: Edin Džeko
Evo sacu 
- mO k3
#42118 Re: Edin Džeko
leškarenje wrote:Nisam mod,ali cu ti odrediti kako ces pisati kad sa mnom pricasPoint. wrote:Nisi ti mod da odredjujes sta ce ko pisati. Jest bio bi Duljevic bolji, zato jedan igra godinama u Serie A a drugi ne moze dalje od 2 BL. Cuj sad odjednim price problem su razni Milicevici, a nikad koju kritiku na racun Spahe, Pjanica, Vede nego samo kritikujes Dzeku, pa i onda kaf nije bio kapiten, jer vidim da ti je to sad glavna izvlakusa.leškarenje wrote:Nemaš ti pojmavjeruj....
znaci,u pamet
ovo ostalo nemam potrebe komentarisati,vec sam rekao sta sam imao.
@lesko rulez
- Point.
#42119 Re: Edin Džeko
Moke, napravi sebi temu sa smajlicima i recenicama od dvije tri rijeci, ovdje si nedorastao diskusiji.
- mO k3
#42120 Re: Edin Džeko
- BarbaDue
#42121 Re: Edin Džeko
Meni je i to krivo što su onaj poraz protiv kipra kukavički prećutali. Edin kao kapiten je trebao izaći pred javnost pognute glave i bar pokazati da ih je sramota.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42122 Re: Edin Džeko
Pa reko je selektor da svako može imati loš dan i da to javnost ne razumije.
Dakle, nema krivaca, u pitanju je loš dan i to je to.
- BarbaDue
#42123 Re: Edin Džeko
Nimalo uvjerljiv alibi. Međutim meni je falila izjava kapitena, imali smo izjave par drugih igrača ali ne i njegovu.
- mO k3
#42124 Re: Edin Džeko
cudno , uvijek su imali los dan nakon sto izgube ....Tomahawk11 wrote:Pa reko je selektor da svako može imati loš dan i da to javnost ne razumije.
- nadžak
#42125 Re: Edin Džeko
Tomahawk11 wrote:Pa reko je selektor da svako može imati loš dan i da to javnost ne razumije.
"Jedan dan je kiša padala tri dana". ( iz dječijeg domaćeg zadatka na neku temu)
Kod nas ovaj loš dan traje brat bratu dvije godine a još nije prest`o.
Potop će da uslijedi ne nakon sigurnog poraza od Belgije već nakon remija u Talinu!