Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dinooh wrote:Pepe ne igra. Jedan zuti manje. Prva izmjena Atletico. Izaci ce Diego Costa
pogodi ti
Ma logicno. Kazu 100% spreman a on prosle sedmice izlazi vec u prvih 20min. Eto oporavit ce se za 7 dana. Bas glupa odluka trenera. Umjesto da ga uvede zafdnjih 30 minuta, on na pocetku gubi jednu izmjenu
kako je ovaj atletiko slaba fizicki ekipa ja ne mogu da vjerujem. protiv barce su isto ovo radili , bukvalno stajali i nisu mogli da trce za igracima vise haj u ligi al u finalu lige prvaka ccc smijesno
kantanje ocekivano samo su mogli bolje proci da su u regularnom toku zijanili. usao onaj otpadak neki i to je to sto su oni napravili ovu tekmu. nije se ni real naigrao ali ipak imao je bale jedini 3 dobre prilike koje su bile bolje od oba gola u regularnih 90 minuta ....
Uhvatim Atletico x2, Juanfrana, Mirandu i Villu žute, manje udaraca u okvir gola (16.5) al' padnem na prvoj izmjeni. Igr'o da će Real imati al' Costa jad u 10. izađe.
a ovo sam imao u planu igrati medjutim ne probudih se na vrijeme naravno da mogu stici do kladionice jer me debil povalio sinoc opet jebo li mu kos majku u usta na cenera 145 dobitak... jebat cu mu jos vise majku prodjel listic...
PriNc_ba wrote:jebem ti dzemo majku kroz majku da ti jebem vise
a ovo sam imao u planu igrati medjutim ne probudih se na vrijeme naravno da mogu stici do kladionice jer me debil povalio sinoc opet jebo li mu kos majku u usta na cenera 145 dobitak... jebat cu mu jos vise majku prodjel listic...