SDP
- beco
#42051 Re: SDP
Nastup "Lijevice" na Centru u Sarajevu za načelnika, bio je sramotan, da Ajdnadzic uzme. Ove se zove cuvanje vlastite guzice prije interesa samih gradana, poslije ovoga mogu samo da šute.
- MikroBelaj
#42052 Re: SDP
Heller wrote:Ja sam za nezavisnost Tuzle. Ko Monako. Prodajemo struju, ćumur, so. Može nam bit.oakville wrote: I članovima klinički mrtvog DF-a se preporučuje da učine slično, dok su vrata SDP-a otvorena u nedostatku glasača i kadra. Nakon toga SDP kao regionalna tuzlanka stranka treba povesti sve općine Tuzlanskog kantona ka većoj fiskalnoj, finansijskoj i svakoj drugojoj autonomiji i EU, te uspostaviti Olovo kao distrikt i administrativnu liniju prema nezavisnom, suverenom i cjelovitom Kantonu Sarajevo. Da se razgraničenje bošnjačkog Fataha i Hamasa završi
hajmo pravit referendum,ja bi glaso ZA
-
El_comadante
#42053 Re: SDP
ako gledamo načelnika dobar rezultat za SDP izgubili centar Sarajevo a ostalo odbranili. evo gledam u KS u 8 od 9 opština su iza DF plus u pojedinim su i iza Nase Stranke
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#42054 Re: SDP
ma ja, sad ispade da tece med i mlijeko tamo gdje je SDPHeller wrote:Ja sam za nezavisnost Tuzle. Ko Monako. Prodajemo struju, ćumur, so. Može nam bit.oakville wrote: I članovima klinički mrtvog DF-a se preporučuje da učine slično, dok su vrata SDP-a otvorena u nedostatku glasača i kadra. Nakon toga SDP kao regionalna tuzlanka stranka treba povesti sve općine Tuzlanskog kantona ka većoj fiskalnoj, finansijskoj i svakoj drugojoj autonomiji i EU, te uspostaviti Olovo kao distrikt i administrativnu liniju prema nezavisnom, suverenom i cjelovitom Kantonu Sarajevo. Da se razgraničenje bošnjačkog Fataha i Hamasa završi
jedino da se odvojimo pa pripojimo Njemackoj, na primjer
-
VjecitiStudent
#42055 Re: SDP
U gradskim općinama prepolovljeni.El_comadante wrote:ako gledamo načelnika dobar rezultat za SDP izgubili centar Sarajevo a ostalo odbranili. evo gledam u KS u 8 od 9 opština su iza DF plus u pojedinim su i iza Nase Stranke
-
nightvision
#42056 Re: SDP
Ako vas bakir cuje predace vas na sud, i to ustavni. 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#42057 Re: SDP
A sad.bi se i refetendum provukao kao Bakirova glupost....salonci, salonci.viri vam bradanightvision wrote:Ako vas bakir cuje predace vas na sud, i to ustavni.
-
Crvene_brigade
#42058 Re: SDP
Ljigavac Slaven Kovačević, predsjednik OO SDP Centar Sarajevo nakon teškog stranačkog i ličnog poraza na izborima objavio je putem Facebooka kako je spalio člansku karticu SDP?
Slavena Kovačevića brojne staranačke kolege optužuju za otvorenu saradnju sa SDA i opstrukciju izborne kampanje SDP-a u Općini Centar Sarajevo.
Slavena Kovačevića optužuje se i za teške finansijske malverzacije i otuđenje/krađu stranačkog novca tokom relativno kratkog vođenja SDP-a u Općini Centar Sarajevo
Slavena Kovačevića brojne staranačke kolege optužuju za otvorenu saradnju sa SDA i opstrukciju izborne kampanje SDP-a u Općini Centar Sarajevo.
Slavena Kovačevića optužuje se i za teške finansijske malverzacije i otuđenje/krađu stranačkog novca tokom relativno kratkog vođenja SDP-a u Općini Centar Sarajevo
Last edited by Crvene_brigade on 03/10/2016 20:14, edited 2 times in total.
-
nightvision
#42059 Re: SDP
A ti kad ne bi na usta onda bi na zicagu. Negdje si se prepoznao, jel momcino?KatarinaKosaca wrote:A sad.bi se i refetendum provukao kao Bakirova glupost....salonci, salonci.viri vam bradanightvision wrote:Ako vas bakir cuje predace vas na sud, i to ustavni.
-
AsharaK
#42060 Re: SDP
Odbranjena Gracanica. Idemo dalje u razvitak nase opstine kao jedne od najrazvijenijih u Bosni i Hercegovini.
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
-
nightvision
#42061 Re: SDP
Moracemo vam jasmina poslati na obuku.AsharaK wrote:Odbranjena Gracanica. Idemo dalje u razvitak nase opstine kao jedne od najrazvijenijih u Bosni i Hercegovini.
-
AsharaK
#42062 Re: SDP
Nakon attacka SDA/SBB/DF/BPS/NS na nacelnika opstine , te kandidovanjem ovih ljudi misleci da ce se odvuc glasovi, kandidovanjem Amira Hasicevica ispred NS koji je bio savjetnik ministru iz redova SDA, nas Daso je upisao jos jednu laganu pobjedu. Pretpostavljam posljednji mandat Dasi, sretno nacelnice.
-
oakville
#42063 Re: SDP
A možda da od Tuzlanskog kantona napravimo treći entitet, uspostavimo bliske odnose sa susjednom Hrvatskom te kao županija s jakom autonomijom unutar Hrvatske instantno postanemo član EU i NATO? Članovi SDA u Sarajevu imaju puno rodbine, ko će dočekati dok se oni svi na vlasti izredaju, život je kratak treba grabiti naprijed. Ne bi bilo loše primjeniti recept RS-a - proglasiti sve zakone FBiH nevažećim na teritoriji Tuzlanskog kantona ali ultimativno zahtjevati da se institucije prebace u Tuzlu kao i dio prihoda s tzv državnog niva, pod prijetnjom referenduma. Vidiš da paliplain vanilla wrote:ma ja, sad ispade da tece med i mlijeko tamo gdje je SDPHeller wrote:Ja sam za nezavisnost Tuzle. Ko Monako. Prodajemo struju, ćumur, so. Može nam bit.oakville wrote: I članovima klinički mrtvog DF-a se preporučuje da učine slično, dok su vrata SDP-a otvorena u nedostatku glasača i kadra. Nakon toga SDP kao regionalna tuzlanka stranka treba povesti sve općine Tuzlanskog kantona ka većoj fiskalnoj, finansijskoj i svakoj drugojoj autonomiji i EU, te uspostaviti Olovo kao distrikt i administrativnu liniju prema nezavisnom, suverenom i cjelovitom Kantonu Sarajevo. Da se razgraničenje bošnjačkog Fataha i Hamasa završi![]()
jedino da se odvojimo pa pripojimo Njemackoj, na primjer
-
costacurta
#42064 Re: SDP
Nećemo morati. Dovoljno je što nam je Tuzlu "odbranio od najezde hordi zelenih fašista", koga ba još briga za razvoj i prosperitet.nightvision wrote:Moracemo vam jasmina poslati na obuku.AsharaK wrote:Odbranjena Gracanica. Idemo dalje u razvitak nase opstine kao jedne od najrazvijenijih u Bosni i Hercegovini.
On je naš spasioc, ima viziju Tuzle do 2026. šha će nam ša više
Dok mu je onih uhljeba i penzionera on će imati kritičnu masu koja mu je dovoljna da gospodari gradom.
Gračanlijama svaka čast
Last edited by costacurta on 03/10/2016 21:16, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#42065 Re: SDP
imam osjecaj da si ti o ovome ozbiljno razmisljaooakville wrote:
A možda da od Tuzlanskog kantona napravimo treći entitet, uspostavimo bliske odnose sa susjednom Hrvatskom te kao županija s jakom autonomijom unutar Hrvatske instantno postanemo član EU i NATO? Članovi SDA u Sarajevu imaju puno rodbine, ko će dočekati dok se oni svi na vlasti izredaju, život je kratak treba grabiti naprijed. Ne bi bilo loše primjeniti recept RS-a - proglasiti sve zakone FBiH nevažećim na teritoriji Tuzlanskog kantona ali ultimativno zahtjevati da se institucije prebace u Tuzlu kao i dio prihoda s tzv državnog niva, pod prijetnjom referenduma. Vidiš da pali
inace, mislim da Banovici ne bi s nama isli
-
Heller
#42066 Re: SDP
Poslat Envera Bijedića s listom zahtjeva, izgubio bi ih oko Olova negdje.plain vanilla wrote:imam osjecaj da si ti o ovome ozbiljno razmisljaooakville wrote:
A možda da od Tuzlanskog kantona napravimo treći entitet, uspostavimo bliske odnose sa susjednom Hrvatskom te kao županija s jakom autonomijom unutar Hrvatske instantno postanemo član EU i NATO? Članovi SDA u Sarajevu imaju puno rodbine, ko će dočekati dok se oni svi na vlasti izredaju, život je kratak treba grabiti naprijed. Ne bi bilo loše primjeniti recept RS-a - proglasiti sve zakone FBiH nevažećim na teritoriji Tuzlanskog kantona ali ultimativno zahtjevati da se institucije prebace u Tuzlu kao i dio prihoda s tzv državnog niva, pod prijetnjom referenduma. Vidiš da pali![]()
- plain vanilla
#42067 Re: SDP
e on je zreo za Goli otok, makarHeller wrote:Poslat Envera Bijedića s listom zahtjeva, izgubio bi ih oko Olova negdje.plain vanilla wrote:
imam osjecaj da si ti o ovome ozbiljno razmisljao![]()
-
Heller
#42068 Re: SDP
Kad ga Nerko Tracksuit sinoć spomenu ko najzaslužnijeg za rezultat SDP-a u TK malo sam bljucno.plain vanilla wrote:e on je zreo za Goli otok, makarHeller wrote:Poslat Envera Bijedića s listom zahtjeva, izgubio bi ih oko Olova negdje.plain vanilla wrote:
imam osjecaj da si ti o ovome ozbiljno razmisljao![]()
-
oakville
#42069 Re: SDP
Pa čuj, treba primjenjivati recepte koji funkcionirajuplain vanilla wrote:imam osjecaj da si ti o ovome ozbiljno razmisljaooakville wrote:
A možda da od Tuzlanskog kantona napravimo treći entitet, uspostavimo bliske odnose sa susjednom Hrvatskom te kao županija s jakom autonomijom unutar Hrvatske instantno postanemo član EU i NATO? Članovi SDA u Sarajevu imaju puno rodbine, ko će dočekati dok se oni svi na vlasti izredaju, život je kratak treba grabiti naprijed. Ne bi bilo loše primjeniti recept RS-a - proglasiti sve zakone FBiH nevažećim na teritoriji Tuzlanskog kantona ali ultimativno zahtjevati da se institucije prebace u Tuzlu kao i dio prihoda s tzv državnog niva, pod prijetnjom referenduma. Vidiš da pali![]()
-
putokaz1
#42070 Re: SDP
SDP je napravio čudo,pardon dva čuda
Doveo u Lukavcu jednog političkog anonimusa iz KP(da, KP postojI) i ujedinio se s Df i SDu te pobjedio za načelnika,istina izgubio za vijeće.
U živinica doveo pojačanje iz NZSRZB i pobjedio aktuelnog načelnika iz SDa.
Dva pojačanja se uveliko isplatila!!!
Doveo u Lukavcu jednog političkog anonimusa iz KP(da, KP postojI) i ujedinio se s Df i SDu te pobjedio za načelnika,istina izgubio za vijeće.
-
Heller
#42071 Re: SDP
Slabo da je Delić anonimus, pogotovo u Lukavcu.putokaz1 wrote:SDP je napravio čudo,pardon dva čuda
-
putokaz1
#42072 Re: SDP
Pogrešno sam napisao
iz anonimus stranke koja je dobila par glasova prije dvije godine
a živio je u Tuzli
iz anonimus stranke koja je dobila par glasova prije dvije godine
a živio je u Tuzli
-
VjecitiStudent
#42073 Re: SDP
Zasluge SDP-a za Lukavac su skoro pa nikakve, jerbo se Delic sam prijavio za izbore, zajednička podrška dolazi poslije.putokaz1 wrote:SDP je napravio čudo,pardon dva čuda
Osim toga pokazao je na djelu i bez politike i izbora, da mu je itekako stalo do Lukavca i njegovih stanovnika.
http://www.avaz.ba/clanak/211068/odrzan ... na-imenica
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#42074 Re: SDP
pa izgubili su ga onog momenta kada je Bećirević prešao u DF.El_comadante wrote:ako gledamo načelnika dobar rezultat za SDP izgubili centar Sarajevo a ostalo odbranili. evo gledam u KS u 8 od 9 opština su iza DF plus u pojedinim su i iza Nase Stranke
- bdzs
#42075 Re: SDP
Ma nisu. SDP je izgubio kada je Ajnadžić "naselio" mjesne zajednice Šip 1,2 i 3Chmoljo wrote:pa izgubili su ga onog momenta kada je Bećirević prešao u DF.El_comadante wrote:ako gledamo načelnika dobar rezultat za SDP izgubili centar Sarajevo a ostalo odbranili. evo gledam u KS u 8 od 9 opština su iza DF plus u pojedinim su i iza Nase Stranke