Pa eto ako je uredu, onda pusti da kritikujemo.fordinjo wrote: Ne razumijem sta si htjeo sa ovim reci ,kakva je poruka i sta se zeli sa ovim reci, kritika je uvijek u redu samo je problem pretjerivanje i nepostivanje istog , lijecenje kompleksa se moze poceti i od sebe !!!!!
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#42051 Re: Edin Džeko
-
incognito071
#42052 Re: Edin Džeko
Ovo upravo sve kaze o tebi i tvom dometu.leškarenje wrote:Edin prvo igra za sebe,predstavlja sebe pa onda sve ostalo. Pošto je naš samim tim predstavlja nas. Ne kontam ovu pricu zaduzio nas. Čime?
- leškarenje
#42053 Re: Edin Džeko
Pa napiši intelektualac ČIME?incognito071 wrote:Ovo upravo sve kaze o tebi i tvom dometu.leškarenje wrote:Edin prvo igra za sebe,predstavlja sebe pa onda sve ostalo. Pošto je naš samim tim predstavlja nas. Ne kontam ovu pricu zaduzio nas. Čime?
Frajko igra za sebe i za svoju promociju,nastupi u repki su rekreativni.
Jel nas i sad zaduzuje?
Pojasni....
- kakotakonikako
#42054 Re: Edin Džeko
Ovom postom si kazao sve o sebi. Sam si se pronasao.leškarenje wrote:Postovi ovakve vrste su nesto najjadnije sto ljudski um moze napisatikakotakonikako wrote:Interesantno, isti likovi uvijek opletu po Edinu. Zasto li ????
Zavist i ljubomora je cudo.Pa vise sam ljubomoran na Almira Bekica jbt....lik koji nije za fudbala ko i ja a uzima kakav takav keš za nase uslove.
-
incognito071
#42055 Re: Edin Džeko
leškarenje wrote:Pa napiši intelektualac ČIME?incognito071 wrote:Ovo upravo sve kaze o tebi i tvom dometu.leškarenje wrote:Edin prvo igra za sebe,predstavlja sebe pa onda sve ostalo. Pošto je naš samim tim predstavlja nas. Ne kontam ovu pricu zaduzio nas. Čime?
Frajko igra za sebe i za svoju promociju,nastupi u repki su rekreativni.
Jel nas i sad zaduzuje?
Pojasni....
- mO k3
#42056 Re: Edin Džeko
i mene bas zanima o kojem dometu pises??incognito071 wrote:Ovo upravo sve kaze o tebi i tvom dometu.leškarenje wrote:Edin prvo igra za sebe,predstavlja sebe pa onda sve ostalo. Pošto je naš samim tim predstavlja nas. Ne kontam ovu pricu zaduzio nas. Čime?
- Charuga
- Globalni moderator
#42057 Re: Edin Džeko
Nije problem ni kritikovati, svako ima pravo na to. Kritike idu iz milion razloga, to je totalno nebitno.
Jedino je "problem" što pojedinci kritikuju samo Džeku, kao da je on bio i golman, i odbrana, i veza i napad pa je sve sam mogao.
Tema Vedad Ibišević posljednji post 15.07.2017.
Tema Senad Lulić posljednji post 21.06.2017.
Tema Miralem Pjanić 06.06.2017.
.....
P.S. Ne smeta mi, nije mi ni rod ni ... Morao sam da napišem, a vi samo nastavite gdje ste stali ...
Jedino je "problem" što pojedinci kritikuju samo Džeku, kao da je on bio i golman, i odbrana, i veza i napad pa je sve sam mogao.
.....
P.S. Ne smeta mi, nije mi ni rod ni ... Morao sam da napišem, a vi samo nastavite gdje ste stali ...
- leškarenje
#42058 Re: Edin Džeko
kakotakonikako wrote:Ovom postom si kazao sve o sebi. Sam si se pronasao.leškarenje wrote:Postovi ovakve vrste su nesto najjadnije sto ljudski um moze napisatikakotakonikako wrote:Interesantno, isti likovi uvijek opletu po Edinu. Zasto li ????
Zavist i ljubomora je cudo.Pa vise sam ljubomoran na Almira Bekica jbt....lik koji nije za fudbala ko i ja a uzima kakav takav keš za nase uslove.
Bjez ba.. .ovim postom sam reko ako cu biti ljubomoran onda je to ovaj lik,a ne Dzeko.
Ali nisi ti nivo da kontas
- mO k3
#42059 Re: Edin Džeko
Charuga wrote:Nije problem ni kritikovati, svako ima pravo na to. Kritike idu iz milion razloga, to je totalno nebitno.
.....
Napravio si sebi posla i izlistao kada je zadnji post postavljen na temama od vedi,senadu i pjanicu
O tome se i radi sta meni smeta , zapostavlja se ostatak repke ma gdje god igrali ....
- Logovan
#42060 Re: Edin Džeko
Ostali se igrači kritikuju na drugim temama, tema o selektoru, o utakmici sa Kiprom/Gibraltarom i općenito o reprezentaciji.Charuga wrote:Nije problem ni kritikovati, svako ima pravo na to. Kritike idu iz milion razloga, to je totalno nebitno.
.....
- BarbaDue
#42061 Re: Edin Džeko
Charuga wrote:Nije problem ni kritikovati, svako ima pravo na to. Kritike idu iz milion razloga, to je totalno nebitno.
.....
- kakotakonikako
#42062 Re: Edin Džeko
Prvo nemoj da vrijedjas. Nauci se malo kulture.leškarenje wrote:kakotakonikako wrote:Ovom postom si kazao sve o sebi. Sam si se pronasao.leškarenje wrote: Postovi ovakve vrste su nesto najjadnije sto ljudski um moze napisatiPa vise sam ljubomoran na Almira Bekica jbt....lik koji nije za fudbala ko i ja a uzima kakav takav keš za nase uslove.
![]()
Bjez ba.. .ovim postom sam reko ako cu biti ljubomoran onda je to ovaj lik,a ne Dzeko.
Ali nisi ti nivo da kontas
Ze tebe i ostale hejtere:

- Charuga
- Globalni moderator
#42063 Re: Edin Džeko
31/08/2017Logovan wrote:Ostali se igrači kritikuju na drugim temama, tema o selektoru, o utakmici sa Kiprom/Gibraltarom i općenito o reprezentaciji.
Na ovaj način ...Logovan wrote:Džeko? Jesi ozbiljan?emigrazione wrote:Dzeko i Pjanic daleko najbolji
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42064 Re: Edin Džeko
Jah, a dobra vila uputila loptu za odlučujući golmO k3 wrote: Hallo druze ohani , da nije bilo druga dva igraca koje ne spominju ovdje mi nikada ne bi vidjeli brazil ...
Nikoga edin nije zaduzio , niti je ko koga zaduzio .Nije Edin svetinja ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42065 Re: Edin Džeko
Otkad ja to govorim, ali jok, bitno je da se pljuje onaj koji će se sutra od blata praviti.Charuga wrote:Nije problem ni kritikovati, svako ima pravo na to. Kritike idu iz milion razloga, to je totalno nebitno.
.....
- mO k3
#42066 Re: Edin Džeko
Tomahawk11 wrote:Jah, a dobra vila uputila loptu za odlučujući golmO k3 wrote: Hallo druze ohani , da nije bilo druga dva igraca koje ne spominju ovdje mi nikada ne bi vidjeli brazil ...
Istina
-
Fudo387
#42067 Re: Edin Džeko
Naravno da je u nasim fudbalskim krugovima upravo to, svetinja.mO k3 wrote:Hallo druze ohani , da nije bilo druga dva igraca koje ne spominju ovdje mi nikada ne bi vidjeli brazil ...fordinjo wrote:Ljudi dodzite sebi ako nemate kome,Edin je toliko nas sviju zaduzio da mu nikad to ne mozemo vratiti , naravno na svoj nacin kroz dajuci golove i dajuci nam s tim mnoge radosti , da ne pisem da ne bi nikad vidjeli Brazila bez njega nema potrebe puno pisati ni spominjati , samo sto smo mi takav narod priznali ili ne, ne postujemo(Cijenimo) nista sto nam je nase i dobro , da ne lapudim puno ovde , ne pisem i ne javljam se cesto ovde na pdf-u al ne mogu da gledam i citam sta pojedinci ovde pisu . Mi ovakvog igraca nismo nikad imali a daj boze da ikad i bude vise .......
Da smo na svim pozicijama imali igrace njegovog kvaliteta, a to je sama krema svjetskog fudbala, nikad se ne bi zajebavali sa barazima i jebenim kiprovima, polufinala ne bi bila nerealna.
Mislim da smo mu pomalo doqrcili, naporan smo mi svijet, ja bih na njegovom mjestu davnih dana sve poslao u tri pm.
Ne znam koji nas djavo trpi, i on i Pjanic.
Koji ce im qrac sve ovo?
Vazda neka drama, krkanluk, a ljudi sve imaju i bez nas i nasih zajebancija.
- Logovan
#42068 Re: Edin Džeko
Da, i? Niđe veze. Poenta je da se ostali igrači kritikuju na drugim temama, a ne na njihovim, dok se Džeko spominje i na ostalim i na svojoj.Charuga wrote:
Na ovaj način ...
-
incognito071
#42069 Re: Edin Džeko
mO k3 wrote:i mene bas zanima o kojem dometu pises??incognito071 wrote:Ovo upravo sve kaze o tebi i tvom dometu.leškarenje wrote:Edin prvo igra za sebe,predstavlja sebe pa onda sve ostalo. Pošto je naš samim tim predstavlja nas. Ne kontam ovu pricu zaduzio nas. Čime?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42070 Re: Edin Džeko
Ne kritikuju se. Ni blizu.Logovan wrote:Da, i? Niđe veze. Poenta je da se ostali igrači kritikuju na drugim temama, a ne na njihovim, dok se Džeko spominje i na ostalim i na svojoj.Charuga wrote:
Na ovaj način ...
Zato i jeste fascinantno, kod nas je uvijek najbolji igrač na tapetu.
- Charuga
- Globalni moderator
#42071 Re: Edin Džeko
Kako niđe veze? Čovjek govori da su njih dvojica najbolji, a ti odgovaraš sa "Džeko?". Pjanića ne spominješ, što znači da djeliš njegovo mišljenje. Ili sam ja nešto pobrkao.Logovan wrote:Da, i? Niđe veze. Poenta je da se ostali igrači kritikuju na drugim temama, a ne na njihovim, dok se Džeko spominje i na ostalim i na svojoj.Charuga wrote:
Na ovaj način ...
Ni blizu se ne kritikuju, ali baš ni blizu kao ovaj. Evo, pošto sam sa tobom ušao u "raspravu", pregledao sam ti postove i ne vidim nigdje da si Miralema kritikovao. Možda nisam dobro ukucao, ali po imenu nigdje, jedino neka grupna kritika možda u par postova.
Da ne idemo dalje, rekao sam da mi ne smeta, samo vi pišite i kritikujte, nemam nikakvog hajra od njega.
- Logovan
#42072 Re: Edin Džeko
Ne kao Edin, ali se kritikuju. Najbolji igrači su u većini slučajeva na udaru, a on još i kapiten. Jebi ga, tako to ide.Tomahawk11 wrote:Ne kritikuju se. Ni blizu.Logovan wrote:Da, i? Niđe veze. Poenta je da se ostali igrači kritikuju na drugim temama, a ne na njihovim, dok se Džeko spominje i na ostalim i na svojoj.Charuga wrote:
Na ovaj način ...
Zato i jeste fascinantno, kod nas je uvijek najbolji igrač na tapetu.
-
tr_ba
#42073 Re: Edin Džeko
.....
Ako vec brojite krvna zrnca,pa pogledajte bar na tviteru ili fejsu koliko koji ima pratilaca,fanova,lajkova qraca palaca... Znaci pobrojani ne mogu u isti kos sa njim nikako.
Neznam nesto ni da je Luliceva zena napisala nesto u folu "moj Senad je vitez,a ostali su kmetovi".
Ovdje niko nista ne pise pogrdno,vec samo ako mu se ne igra,brate mili,kazi ne mogu,umoran,zateze me loza,slazi nesto,ima ko igrat,ima i ko ce kapiten bit.
Igre preko qrca je dosta.
A u ostalom i sam je porucio poslije tekme da su kritike opravdane,i neznam sta ga sada branite koji qrac?!
- Charuga
- Globalni moderator
#42074 Re: Edin Džeko
Fulio si poentu posta, ali nema veze.
Ukratko, protiv Kipra su svi igrači bili bezmudi sa blagom dozom kurcobolje, i za mene su svi bili isto loši.
Ukratko, protiv Kipra su svi igrači bili bezmudi sa blagom dozom kurcobolje, i za mene su svi bili isto loši.
-
Fudo387
#42075 Re: Edin Džeko
Ma ove dvije utakmice i to je to, bice alahimanet ljudi, eto vas tamo, dobro vas.
Ostaje mali Meho kao neka nada, realno, ostalo je go qrac.
Ostaje mali Meho kao neka nada, realno, ostalo je go qrac.