.a možemo koordinisati tempo sa Srbijom
Pustimo da srbija odlucuje o nasem ulasku u nato. Rece bakir vozac nas stari dobri.
Pustimo da srbija odlucuje o nasem putu u nato. Srbija koj ne zeli u nato. Bravo, samo nas
.a možemo koordinisati tempo sa Srbijom
OČEKIVANO: SDA izašla u susret Dodiku – protiv su NATO puta BiH
http://izdvojeno.ba/ocekivano-nasa-stra ... -puta-bih/

Da li će put BiH u NATO postati žrtva skupštinskih uhljeba s poteza SCC - BBI?
Ključno pitanje koje se u konačnici postavlja je da li će SDA i općenito probosanska scena sebi na kraju dozvoliti da zbog političkog diletantizma, kratkovidnosti, mogućih skrivenih interesa i nespremnosti na odgovornost jedne političke stranke postanu žrtve političke filozofije koja egzistira na potezu SCC-BBI?
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/10 ... malta.html
Bosna i Hercegovine bi trebala zanemariti svoj put u NATO. Ne, nije to još jednom ponovljeni stav aktuelnog predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika već stav SDA, odnosno njenog predsjednika Bakira Izetbegovića.
http://saff.ba/sabina-cudic-potpredsjed ... ut-u-nato/
Ko ne zeli u Nato?izvrsni direktor wrote:Vjerujem da ce i dodik pristati na to.bunk wrote:ANP je uslov bez kojeg nema vlasti a za sve ostalo ce se dogovarati u buducnosti..
A ja mislio mi zelimo u nato, kad ono bakir nece vlast da formira bez onog ko mu otvoreno kaze da nece bih u nato..
Samo...pitate li vi sefa svog: sta ces dogovarati sa nekim ko otvoreno kaze da nece u nato?
I ja to kazembunk wrote: Majke mi tolika zaslijepljenost nije normalna..
i sve to bez pošalica o čvarcima i brlji, nacrtanih brada i kokardi...beli mimdžijama istekla licenca za photoshop.izvrsni direktor wrote:Sda hoce u nato, ali nece da formira vlast bez dodika koji nece u nato.
Sda hoce u nato ali nece ako nece srbi.
Sda hoce u nato ali predlaze da uskladimo procese ulaska u nato sa srbijom koja nece u nato.
Sda hoce u nato, ali ce redukovati anp onako kako dodiku odgovara koji nece u nato.
citaj s razumijevanjem kaze
Sreća pa se, van vlastite stranke, ništa ne pita.escobar__ wrote:Šta veli lider, ako Srbi (otvoreni neprijatelji ove zemlje i likovi koji su naše gradove držali pod opsadom, ubijali nas i našu djecu) ne žele u NATO onda tamo nećemo ni ići?
Leci ce ti...zar par dana ces pravdati i tobunk wrote:Anp ako bude prihvacen u Briselu onda mozes nazvat i sakati Anp.
Bez ruke srba u parlamentu ne mozes u Nato a sarovic iz sds je 8 ili 9 puta skidao anp sa dnevnog reda VM.
Toliko o sds spremnosti za Nato.
E,ovaj dio o uskladjivanju sa susjednom zemljom ni meni nije legao...
Najbitnije se drzati usvojenih zakona i Ustava .
Tamo je tacno navedeno sta i kako i sto je najbitnije usvojeno u vremenu kad su i srbi bili svi za nato...
A tamo ce nas odvesti SDPbiske wrote:Sreća pa se, van vlastite stranke, ništa ne pita.escobar__ wrote:Šta veli lider, ako Srbi (otvoreni neprijatelji ove zemlje i likovi koji su naše gradove držali pod opsadom, ubijali nas i našu djecu) ne žele u NATO onda tamo nećemo ni ići?