Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
high_volume

#42026 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

palermo wrote:
high_volume wrote:
Sve dok se držite za SDA skute - hoćete. Proširi dalje :D
Nabijem vas na neku stvar......proširi dalje

Prošireno prema @Čmolji

Vjerujem da će te vratiti na početnu obuku iz pristojnosti, nedostaje ti
thekupus

#42027 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by thekupus »

high_volume wrote:
Prošireno prema @Čmolji

ZAŠTO LAŽEŠ??

Prvi sam ga ja reportovao, molim lijepo. :oops: :lol:
high_volume

#42028 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

thekupus wrote:
high_volume wrote:
Prošireno prema @Čmolji

ZAŠTO LAŽEŠ??

Prvi sam ga ja reportovao, molim lijepo. :oops: :lol:
Pa nisam ni napisao da sam ja :D
palermo

#42029 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

high_volume wrote:

Prošireno prema @Čmolji

kme, kme, kme.......liberali, antinacionalisti, prosvjetitelji, mislioci.....ma kurac ste vi krasni.....
high_volume

#42030 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

palermo wrote:
high_volume wrote:

Prošireno prema @Čmolji

kme, kme, kme.......liberali, antinacionalisti, prosvjetitelji, mislioci.....ma kurac ste vi krasni.....
Znači - SDA i u Mostaru gubi pozicije :D Pa neka, vrijeme je bilo odavno
zippoo87

#42031 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

palermo wrote:
high_volume wrote:

Prošireno prema @Čmolji

nesto nam je komrad ljut...ko dir'o ?
horkesh

#42032 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by horkesh »

asker wrote:
horkesh wrote:
asker wrote:
Suti, ne talasaj, da se ne odcijepe u paketu :D
Tišina, molit ću.

Image

Šta o ovom lažnom patriotizmu misli Bakir, pitate se?

Image

Razumijem da nekim ljudima ništa nije sveto, pa ni državna zastava i da su spremni odreći se svega samo kako bi ocrnili političke protivnike.

Zaista, razumijem. Ali makar trunku principijelnosti kad biste imali, trunčicu, bilo bi divno. Hvala.
Znamo za ove seljacine, izdajnike, krezube, mafijase, nepismene, jesam li reko izdajnike, itd iz SDA brloga.

Ali NS je drugacija, postena, drzavotvorna, progresivna, imaju sve zube, Forto kad prdne to mirise na lavandu............sta njima bi :shock: :?
Ti si replicirao na moj post u kojem sam prozvao delegaciju KS jer nije bilo zastave BiH. To sebi dopuštam jer sam isto tako prozvao i Zvizdića i Novalića kad su šenlučili pod ikonama i zastavama RS-a u Istočnom Sarajevu, bez ijednog obilježja BiH. Ovo je barem bila delegacija kantona, ali heeej, premijer države na sastanku bez ijedne jedine, makar i malene, zastavice te države...

Za razliku od uobičajene ezdeaovske neprincipijelnosti, ja nemam nikakav problem da prozovem bilo koga. Ne bih, recimo, imao problem da pohvalim Bakira kad bi izdejstvovao ANP, kao što neću imati problem da se smijem lažnim patriotama kad Bakir odustane.

Nisam baš ni oduševljen samom posjetom i podrškom Banjaluci umjesto Mostara, ali, hajde, vidjet ćemo šta će se još izdešavati. Mislim, osim što će ezdeaovska glasila par dana grmiti o izdaji, između glasanja za Poplašena, Puzigaću i Majkićku :roll:

BTW u delegaciji KS je i predstavnik stranke s kojom je SDA u koaliciji. Zar oni nisu sad državotvorni i mudri? :D

Principijelnost se ne može kupiti.
Styling

#42033 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Styling »

palermo wrote:
Styling wrote:
Kikibombona wrote:
Fenomenalan potez Forte ako mene pitas. Banjaluka je BiH i tako se treba ponasati. Snage integracije moraju biti jace od snaga dezintegracije, ljubav mora biti jaca od mrznje, dobra namjera jaca od lose itd.

Vlada Kantona Sarajevo uziva podrsku stranih ambasada sto potvrdio Komsic i SDA. Vrse pritisak na njih da ne ruse vladu. Bice da je Evropa prepoznala vladu KS kao evropsku vladu.

SDA, njihova ideologija i nacin rada, simpatije mogu naci jedino u Ankari i Teheranu.

Mi ako zelimo biti dio Evrope mora raditi evropski. I to vrijeme ce doci samo je pitanje koliko cemo vremena izgubiti pod vodstvom etno-klerikalnih stranaka. Sa takvim lidestvom Evropa nas moze gledati jedino sa gadjenjem.
:thumbup:

Jasno poslana poruka HDZ i SDA da njihova politika podjele Mostara nema podrsku.
:kiss: pa konačno da netko to jasno kaže, draži mi je SNSD-ov banjalučanin od SDA-HDZ-ovskog mostarca........
A koji je to HDZ-SDA Mostarac? Na kojoj obali grada zivi i u ciju tikvu puse? Konacno neko da posalje poruku ono malo Bosnjaka u Banja Luci sa nisu zaboravljeni.

Sumnjam da ce bilo ko dodijeliti titulu prijestonice kulture gradu koji je politicki i etnicki podijeljen.
Styling

#42034 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Styling »

Akibh wrote:
Styling wrote:
Kikibombona wrote:
Fenomenalan potez Forte ako mene pitas. Banjaluka je BiH i tako se treba ponasati. Snage integracije moraju biti jace od snaga dezintegracije, ljubav mora biti jaca od mrznje, dobra namjera jaca od lose itd.

Vlada Kantona Sarajevo uziva podrsku stranih ambasada sto potvrdio Komsic i SDA. Vrse pritisak na njih da ne ruse vladu. Bice da je Evropa prepoznala vladu KS kao evropsku vladu.

SDA, njihova ideologija i nacin rada, simpatije mogu naci jedino u Ankari i Teheranu.

Mi ako zelimo biti dio Evrope mora raditi evropski. I to vrijeme ce doci samo je pitanje koliko cemo vremena izgubiti pod vodstvom etno-klerikalnih stranaka. Sa takvim lidestvom Evropa nas moze gledati jedino sa gadjenjem.

:thumbup:

Jasno poslana poruka HDZ i SDA da njihova politika podjele Mostara nema podrsku.
I sa druge strane poruka da radojicic, snsd i njihova politika suzivota i pomirenja ima punu podrsku NS i Vlade.
Ne pisite gluposti
Govori u svoje ime i postuj pravo drugog na drugacije misljenje.
Styling

#42035 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Styling »

Kada SDA razvaljuje talove sa Miletom i podrzava njegove kandidate za Dom Naroda onda je to drzavotvorno, a kada predstavnici KS odu u BL onda je to izdaja. Licemjerno, zar ne?
asker

#42036 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by asker »

horkesh wrote:
asker wrote: Znamo za ove seljacine, izdajnike, krezube, mafijase, nepismene, jesam li reko izdajnike, itd iz SDA brloga.

Ali NS je drugacija, postena, drzavotvorna, progresivna, imaju sve zube, Forto kad prdne to mirise na lavandu............sta njima bi :shock: :?
Ti si replicirao na moj post u kojem sam prozvao delegaciju KS jer nije bilo zastave BiH. To sebi dopuštam jer sam isto tako prozvao i Zvizdića i Novalića kad su šenlučili pod ikonama i zastavama RS-a u Istočnom Sarajevu, bez ijednog obilježja BiH. Ovo je barem bila delegacija kantona, ali heeej, premijer države na sastanku bez ijedne jedine, makar i malene, zastavice te države...

Za razliku od uobičajene ezdeaovske neprincipijelnosti, ja nemam nikakav problem da prozovem bilo koga. Ne bih, recimo, imao problem da pohvalim Bakira kad bi izdejstvovao ANP, kao što neću imati problem da se smijem lažnim patriotama kad Bakir odustane.

Nisam baš ni oduševljen samom posjetom i podrškom Banjaluci umjesto Mostara, ali, hajde, vidjet ćemo šta će se još izdešavati. Mislim, osim što će ezdeaovska glasila par dana grmiti o izdaji, između glasanja za Poplašena, Puzigaću i Majkićku :roll:

BTW u delegaciji KS je i predstavnik stranke s kojom je SDA u koaliciji. Zar oni nisu sad državotvorni i mudri? :D

Replicirao sam Francuzu, tvoj post se "potrefio". Da nema zastave nisam ni primjetio. Veca je "steta" sto Forto grli istaknutog clana SNSDa, il nam je pamcenje ko u ribice? Taj covjek je desna ruka Dodika deceniju. Doduse "iz reda ostalih" pa mozda je to ta veza :D

Drug, ovakvih stvari treba i vise. Unaprijed pozdravljam KS da opremi neku skolu u Bl, bazen, nesto. Ako se moze naravno. Ja tek ovih mjeseci saznajem da je KS kao Luksemburg, milijarde frcaju sa svih strana.

Samo pogledati se u ogledalo. Sa Srbima i Hrvatima se mora, i pregovarat, i grlit, i koalirat. To je i budali jasno. Primjetno je da sto je za jedne izdaja, za druge je mudar drzavnicki pomirljivi potez. Pih.
Nivelacija

#42037 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Nivelacija »

Politicki je nezrelo podrzavati jedan grad unutar drzave ukoliko ima jos kandidata iz iste drzave.
Zamisli clanovi nase stranke Mostar se bore svim silama da dobiju domacinstvo a onda Forto pokus zvani socijalni ekaperiment ode u Banja Luku gdje ne postoji nasa stranka i ispred svih gradjana KS pruzi podrsku Banja Luci.
Logicno je da takva stranka i politika bude kaznjena u Mostaru na izborima. I onda se cude kako je premija van Sarajeva osvojiti 1 mandat.
Ja sam ubjedjen da nasa stranka ima kvalitetnijih strucnjaka za poziciju premijera od pokusa socijalnog eksperimenta. Sjebat ce nesto golemo 100%, svaki 10 dana ima lapsus.
horkesh

#42039 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by horkesh »

asker wrote:
horkesh wrote:
asker wrote: Znamo za ove seljacine, izdajnike, krezube, mafijase, nepismene, jesam li reko izdajnike, itd iz SDA brloga.

Replicirao sam Francuzu, tvoj post se "potrefio". Da nema zastave nisam ni primjetio. Veca je "steta" sto Forto grli istaknutog clana SNSDa, il nam je pamcenje ko u ribice? Taj covjek je desna ruka Dodika deceniju. Doduse "iz reda ostalih" pa mozda je to ta veza :D

Drug, ovakvih stvari treba i vise. Unaprijed pozdravljam KS da opremi neku skolu u Bl, bazen, nesto. Ako se moze naravno. Ja tek ovih mjeseci saznajem da je KS kao Luksemburg, milijarde frcaju sa svih strana.

Samo pogledati se u ogledalo. Sa Srbima i Hrvatima se mora, i pregovarat, i grlit, i koalirat. To je i budali jasno. Primjetno je da sto je za jedne izdaja, za druge je mudar drzavnicki pomirljivi potez. Pih.
Kad se Forto bude rukovao i smijao s Dodikom, kao što se Bakir rukovao i smijao s Dodikom (a i Vučićem), kad mu bude isporučio mehanizam koordinacije, kao što je to potonji uradio, onda će ga se s pravom moći prozvati lažnim patriotom,potpuno si u pravu.

Ne može se, konkretno, Forti spočitavati sve ono što SDA radi decenijama, a SDA prati. Ne može, nikako. Ja mogu, ali ne i oni koji su voljni zaboraviti da je Berilo na SNSD-ovom mitingu agitovao da se glasa za SNSD-ovog kandidata.

Naravno da nam je pamćenje kao kod ribica. Kako inače objasniti glasanje za stranku koja je glasala (ne rukovala, ne podržala, nego - glasala) za, kao što spomenuh, Puzigaću, Majkićku, pa čak i Poplašena?

Uostalom, nemam nikakvih problema da se osude pogrešni potezi Naše stranke, Forte i Vlade KS-a. Glasao sam nekad i za neke druge pa se zeznuo i promijenio. To i jeste promjena dosadašnje paradigme. Vidjet ćemo da li je ovo bio jedan od njih, ali to sigurno neću zaključiti na osnovu saopštenja KO SDA KS, a na dio kojeg si ti replicirao Francuzu.
Nivelacija

#42040 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by Nivelacija »

Pedja Kojovic wrote:Pozdrav svima

Iako slicna tema vec postoji na jednom drugom portalu ja sam je otvorio ovdje jer vidim da se diskusija o NS odvija pod nazivom "Koalicija SDP.NS" . Ja cu, koliko to mogu fizicki, pokusati odgovoriti na vasa pitanja. Informacije o nasim ideoloskim i programskim principima i nasa saopstenja mozete naci na nasoj web stranici nasastranka.ba.

p.k.
Da li se GO Nase stranke Mostar osjeca izdano nakon posjete Forte Banja Luci i favoriziranja jednog grada u odnosu na drugi u borbi za EPK24?

k. k.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#42041 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» palermo

2 sedmice
asker

#42042 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by asker »

horkesh wrote: Kad se Forto bude rukovao i smijao s Dodikom, kao što se Bakir rukovao i smijao s Dodikom (a i Vučićem), kad mu bude isporučio mehanizam koordinacije, kao što je to potonji uradio, onda će ga se s pravom moći prozvati lažnim patriotom,potpuno si u pravu.

Ne može se, konkretno, Forti spočitavati sve ono što SDA radi decenijama, a SDA prati. Ne može, nikako. Ja mogu, ali ne i oni koji su voljni zaboraviti da je Berilo na SNSD-ovom mitingu agitovao da se glasa za SNSD-ovog kandidata.

Naravno da nam je pamćenje kao kod ribica. Kako inače objasniti glasanje za stranku koja je glasala (ne rukovala, ne podržala, nego - glasala) za, kao što spomenuh, Puzigaću, Majkićku, pa čak i Poplašena?

Uostalom, nemam nikakvih problema da se osude pogrešni potezi Naše stranke, Forte i Vlade KS-a. Glasao sam nekad i za neke druge pa se zeznuo i promijenio. To i jeste promjena dosadašnje paradigme. Vidjet ćemo da li je ovo bio jedan od njih, ali to sigurno neću zaključiti na osnovu saopštenja KO SDA KS, a na dio kojeg si ti replicirao Francuzu.

Kad i ako Forto i Fortina stranka osvoje glasove jos par ulica u nekim drugim sredinama i postanu bitan faktor u politickom zivotu cijele drzave, smijat ce se i rukovat/grlit/ljubit i sa Dodikom, i sa Covicem i sa kim god je potrebno. Glasat ce Forto za sve sto mu partner sa druge strane zatrazi, ukoliko ima osnova za to.

Politika je kurva, ubila je bomba sto bi rekli braca iz Dubioze. Samo je supacki predstavljat ove da hodaju po vodi, bezgresni, jedini ispravni, nebi oni bla bla.

I da, na temi smo NS, pa neke detalje o djelovanju u KS nit znam nit me interesuje posto ne zivim u KS. Ima tema za registre, ZOI/MOI/KOI itd.
_Scarlett_

#42043 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _Scarlett_ »

Ahahahahhahaha, Sarajevo koje nema vode i struje kako treba, ce finansijski podrzati kandidaturi BL za prijestolnici kulture :D :D :D :D :D

Ovakvi kiksovi ce kostati NS mooooore glasaca.

I ja cu se smijati i smijati i smijati kad potonu :D
_Scarlett_

#42044 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _Scarlett_ »

kmirsad wrote:Poznato je da NS intezivno radi na proširenju stranke na području RS, te da su neke razgovore na tu temu , sa nekim ljudima iz B.Luke. neki dan obavili u Sarajevu.
Danas je ovo uzvratna posjeta B. Luci.
Možda taj bratski zagrljaj Forete s Radijičićem povezan s tim razgovorom.
Danas na ovim protestima vidio i onog Stanivukoviča, koji je skoro s predstavnikom NS Tuzla, Omerom Berbičem imao zajednički TV nastup i dijalošku emisiju u Tuzli.
Ko zna šta se iza brda valja.
Zamisli Rodojičić član NS.
Stanivukuvić član NS.
Starta NS u RS sa gradonačelnim glavnog grada RS i poslanikom u Skupštini. A Ima tamo još nezadovoljnika politikom SNSD-a i drugih stranaka u RS koji bi sebe mogli prepoznati u NS politici. Mektić recimo.
A zna se da Kojović svoja obečanja ispunjava.
Hhahahahahah

Tacno se vidi da ljudi iz trokutistana nisu nikada zivjeli u RS-u, da ne poznaju ljude.

Radojicic buduci clan NS :D :D :D

Znate li da, onog momenta kad se to desi (kad bi se desilo, sto nece), da ce izgubiti svu politicku i ljudsku podrsku koju ima u narodu? :D :D :D Znate li da ljudi u RS nece nikada glasati za bosnjacku stranku (DA, oni smatraju i NS bosnjackom strankom, idite pa provjerite :D) niti za IKOGA ko je clan bosnjacke stranke? :D

O cemu vi pricate :D :D :D :D :D :D

Sve sto imam u ovom zivotu dajem da ce ova divna podrska Forte i NS Banjaluci zavrsiti s "hvala lijepo, sada nazad u Teheran" :D :D :D :D Da doslovno NISTA, NIKAD, NIGDJE nece biti "uzvracanja" od strane Banja Luke, Sarajevu :D

Znate li vi uopste s kim zivite? Mislim, aj da se radi o SDAovcima, oni se makar ne prave da poznaju svoje zemljake. Vi se pravite da ste multivitaminci, a pojma nemate :D :D :D

Ja sam u fazi sada da otvoreno navijam za bracu Srbe :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Neka iscijede i svaki km, neka nas muze kao kravu i neka se na kraju otcijepe. Bice kako smo zasluzili :D :D :D
zippoo87

#42045 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

_Scarlett_ wrote:
kmirsad wrote:Poznato je da NS intezivno radi na proširenju stranke na području RS, te da su neke razgovore na tu temu , sa nekim ljudima iz B.Luke. neki dan obavili u Sarajevu.
Danas je ovo uzvratna posjeta B. Luci.
Možda taj bratski zagrljaj Forete s Radijičićem povezan s tim razgovorom.
Danas na ovim protestima vidio i onog Stanivukoviča, koji je skoro s predstavnikom NS Tuzla, Omerom Berbičem imao zajednički TV nastup i dijalošku emisiju u Tuzli.
Ko zna šta se iza brda valja.
Zamisli Rodojičić član NS.
Stanivukuvić član NS.
Starta NS u RS sa gradonačelnim glavnog grada RS i poslanikom u Skupštini. A Ima tamo još nezadovoljnika politikom SNSD-a i drugih stranaka u RS koji bi sebe mogli prepoznati u NS politici. Mektić recimo.
A zna se da Kojović svoja obečanja ispunjava.
Hhahahahahah

Tacno se vidi da ljudi iz trokutistana nisu nikada zivjeli u RS-u, da ne poznaju ljude.

Radojicic buduci clan NS :D :D :D

Znate li da, onog momenta kad se to desi (kad bi se desilo, sto nece), da ce izgubiti svu politicku i ljudsku podrsku koju ima u narodu? :D :D :D Znate li da ljudi u RS nece nikada glasati za bosnjacku stranku (DA, oni smatraju i NS bosnjackom strankom, idite pa provjerite :D) niti za IKOGA ko je clan bosnjacke stranke? :D

O cemu vi pricate :D :D :D :D :D :D

Sve sto imam u ovom zivotu dajem da ce ova divna podrska Forte i NS Banjaluci zavrsiti s "hvala lijepo, sada nazad u Teheran" :D :D :D :D Da doslovno NISTA, NIKAD, NIGDJE nece biti "uzvracanja" od strane Banja Luke, Sarajevu :D

Znate li vi uopste s kim zivite? Mislim, aj da se radi o SDAovcima, oni se makar ne prave da poznaju svoje zemljake. Vi se pravite da ste multivitaminci, a pojma nemate :D :D :D

Ja sam u fazi sada da otvoreno navijam za bracu Srbe :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Neka iscijede i svaki km, neka nas muze kao kravu i neka se na kraju otcijepe. Bice kako smo zasluzili :D :D :D
Samra ,jesi li to ti :?

:-D
horkesh

#42046 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by horkesh »

asker wrote:
horkesh wrote: Kad se Forto bude rukovao i smijao s Dodikom, kao što se Bakir rukovao i smijao s Dodikom (a i Vučićem), kad mu bude isporučio mehanizam koordinacije, kao što je to potonji uradio, onda će ga se s pravom moći prozvati lažnim patriotom,potpuno si u pravu.

Kad i ako Forto i Fortina stranka osvoje glasove jos par ulica u nekim drugim sredinama i postanu bitan faktor u politickom zivotu cijele drzave, smijat ce se i rukovat/grlit/ljubit i sa Dodikom, i sa Covicem i sa kim god je potrebno. Glasat ce Forto za sve sto mu partner sa druge strane zatrazi, ukoliko ima osnova za to.

Politika je kurva, ubila je bomba sto bi rekli braca iz Dubioze. Samo je supacki predstavljat ove da hodaju po vodi, bezgresni, jedini ispravni, nebi oni bla bla.

I da, na temi smo NS, pa neke detalje o djelovanju u KS nit znam nit me interesuje posto ne zivim u KS. Ima tema za registre, ZOI/MOI/KOI itd.
Možda će nekad i dostići SDA-ovski nivo ulizivanja i izvlačenja strateških koalicionih partnera, ali dok ne dosegnu - a iskreno sumnjam da će ikada jer letvica je prilično visoka - ja prvi ću ih prozvati.

Malo je nepošteno govoriti da su svi isti. Za sada smo samo SDA vidjeli na djelu.

Ne sjećam se da je ijedan glasač NS na ovoj temi ustvrdio za njih da su bezgrješni. Dapače, prilično sam siguran da će upravo ti glasači na ovij temi osuti drvlje i kamenje na njih - kada to zasluže.

To gdje živiš je tvoja stvar, nismo ni pričali o dešavanjima u KS. S druge strane, ako o nečemu želiš diskutovati, red je da o tom nečemu imaš barem osnovno znanje. Na primjer, ako ne znaš ništa o KS-u, a želiš pričati o Našoj stranci, koja jedino u KS-u ima izvršnu vlast - kako misliš diskutovati? Kao da ja Banovićanima krenem pametovati o PDA i Kuki.
_Scarlett_

#42047 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _Scarlett_ »

zippoo87 wrote: Samra ,jesi li to ti :?

:-D
Pricekajte odgovor iz Banja Luke :D :D :D Samo je pitanje vremena prije nego sto ce se otcijepiti :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Pa cete moci pricati kako ste pomogli u ukrasavanju glavnog grada jedne drzave :D
thekupus

#42048 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by thekupus »

Samra, skontat će ti muž da koristiš kompjuter pa si onda nahebala, bolje ti je bježi
horkesh

#42049 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by horkesh »

_Scarlett_ wrote:

Ah, šta je tu novo? SDA je odavno svoje glasačko tijelo ubijedila da im neprijatelji nisu ni četnici, ni ustaše. Ne, ne, neprijatelji su ove jugobalije i komunjare. Ako tako kaže Stav, mora da je tako.

Otvoreno priželjkivanje otcjepljenja RS-a je neki novi element. Nije potpuno neočekivan, ipak, samo pokazuje koliko je nekima zaista stalo do države.

Što je najgore, ezdeaovci i dalje misle da su "naivni Bošnjaci", koje često spominju, neki drugi, a ne - QED - oni sami.

Moram ponoviti adekvatnu reakciju:

Image
_Scarlett_

#42050 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _Scarlett_ »

Najsmijesnije od svega sto neko misli da me pogadja kad vrijedja SDA :D :D Njima je SDA = Bosna :D

Pa upravo zbog SDA (i, ispostavi se, i NS :D) i imamo situaciju koju imamo :D Upravo zbog svih ovih debila je RS jaka koliko jeste a mi u rasulu :D

Nista nije slucajno.

Mi imamo SDA i NS, stranke koje su RSu omogucile sve. I da nas ponizavaju i da nas muze ko krave.

Neka se otcijepe. Jaci su. Bolji su. Treba to priznati.

Zakon jaceg jbg
Locked