Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:
Jesi ti pravio video? Mogao si i koji Messijev tap-in ili penal ubaciti
Fino probrani Ronaldovi tap-in golovi i penali a publika
Da vidimo kako to zaista izgleda:
ma dobro, video je više parodija..meni je baš bilo komično kad zareda s ronaldovim penalima haha, oplakao sam. A znamo da nije doslovno tako.
A što se Messijevih tap-in golova tiče, bila su dva, obično je tad on započne igru, dupli pas- tap-in...a penali...pa nisu ga bzvz zvali Missi, ove sezone xd
Messijeva golcina pa penal
Ma nebitno, kad covjek da 40-50 golova u sezoni, normalno da ce biti tap-inova, penala, odbijanaca, kao i eurogolova, majstorija....nebitno kako se on zove.
Tomahawk11 wrote:
Ma nebitno, kad covjek da 40-50 golova u sezoni, normalno da ce biti tap-inova, penala, odbijanaca, kao i eurogolova, majstorija....nebitno kako se on zove.
Pa daj nam jedno 3 eurogola, kako ih zoveš, od tih 40-50 ove sezone. Recimo, da nije one touch gol. Neki za koji bi ti rekao, prava majstorija.
Tomahawk11 wrote:
Pa daj nam jedno 3 eurogola, kako ih zoveš, od tih 40-50 ove sezone. Recimo, da nije one touch gol. Neki za koji bi ti rekao, prava majstorija.
Kaže playback error. Probat ću kasnije opet. Samo mi reci je li ovo neka kompilacija još iz engleskih dana ili su golovi iz ove sezone? Koji je tebi najljepši, moje je bilo pitanje. Ili, izaberi 3 koji su (po tebi) eurogolovi.
Tomahawk11 wrote:
Jesi ti pravio video? Mogao si i koji Messijev tap-in ili penal ubaciti
Fino probrani Ronaldovi tap-in golovi i penali a publika
Da vidimo kako to zaista izgleda:
Kaže playback error. Probat ću kasnije opet. Samo mi reci je li ovo neka kompilacija još iz engleskih dana ili su golovi iz ove sezone? Koji je tebi najljepši, moje je bilo pitanje. Ili, izaberi 3 koji su (po tebi) eurogolovi.
Ovako pise: Cristiano Ronaldo Top 10 Goals 2014-2015 HD - YouTube imas i ranije sto sam na post @Zmijuge ostavio.
@Zmijuga, mogao si staviti napomenu nego gledam naslov, pa gledam golove, pa kontam
Sto se tice same razlike izmedju njih dvojice, tu bi trebalo krenuti od fudbalske filozofije Reala i Barce.
Ooooooooooooooooooooooooooo, gdje god da dodjes, na koju god temu, Messi, Ronaldo, Messi, Ronaldo, Messi...
Niti ce ko ubjediti mene, ili ostale culose (uz 2/3 planete ) da je Ronaldo i blizu Lea, a niti ce iko realovce ubjediti da se Ronaldo ne moze porediti s Leom
Boooring
suncica24 wrote:Ooooooooooooooooooooooooooo, gdje god da dodjes, na koju god temu, Messi, Ronaldo, Messi, Ronaldo, Messi...
Niti ce ko ubjediti mene, ili ostale culose (uz 2/3 planete ) da je Ronaldo i blizu Lea, a niti ce iko realovce ubjediti da se Ronaldo ne moze porediti s Leom
Boooring
Ma jok, samo smo komentarisali onaj video. Ne idemo s tom pricom. Rekoh i na temi LP, ne ulazim u te rasprave, to se svak drzi svog ko pjan plota.
A kad dajes vec ovu drugu konstataciju, samo da kazem da nije bas tako (ali necemo otvarati Pandorinu kutiju )
suncica24 wrote:Ooooooooooooooooooooooooooo, gdje god da dodjes, na koju god temu, Messi, Ronaldo, Messi, Ronaldo, Messi...
Boooring
Ma jok, samo smo komentarisali onaj video. Ne idemo s tom pricom. Rekoh i na temi LP, ne ulazim u te rasprave, to se svak drzi svog ko pjan plota.
A kad dajes vec ovu drugu konstataciju, samo da kazem da nije bas tako (ali necemo otvarati Pandorinu kutiju )
Nemoj svega ti, eno sam tamo kod vas u gostima pustila neke duhove iz boce, pa neka, dosta za danas
Boooring
kad hoces da vidis ko je bolji fudbaler samo uporedis broj postignutih golova na svjetskim prvenstima.
u ovom slucaju ronaldo ima 3 komada a messi 5, sto normalno znaci da je messi bolji.
jednostavna metoda a koja uvijek govori istinu
Boooring
kad hoces da vidis ko je bolji fudbaler samo uporedis broj postignutih golova na svjetskim prvenstima.
u ovom slucaju ronaldo ima 3 komada a messi 5, sto normalno znaci da je messi bolji.
jednostavna metoda a koja uvijek govori istinu