Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote: ↑07/08/2020 13:26
Kontam da bi eventualni LAL - POR duel bio pravo zanimljiv.
Jeste da ovi imaju Davisa i LBJ, al opet nekako nije ni Portland za baciti.
Juka bi se tukao sa Davisom, e sad oni nemaju adekvatnog čovjeka za Jamesa, a opet ovi imaju Lillarda, pa ako njega zatvore, tu je McCollum, a i ovaj Trent nije za baciti. Šuterski su možda i bolja ekipa, sad koliko bi šut išao...
Juka bi bio išamaran kao što je bio do sada mnogo puta od njega, jokara se ništa bolje nije proveo.
Ako dođe do duela za nadati se da ce drugi cuvati njega inace ga nema nigdje.
Juka bi se tukao sa Davisom, e sad oni nemaju adekvatnog čovjeka za Jamesa, a opet ovi imaju Lillarda, pa ako njega zatvore, tu je McCollum, a i ovaj Trent nije za baciti. Šuterski su možda i bolja ekipa, sad koliko bi šut išao...
Juka bi bio išamaran kao što je bio do sada mnogo puta od njega, jokara se ništa bolje nije proveo.
Misliš dok je ovaj bio u NO?
Jer u LAL nije bilo susreta.
Ne znam, vidjećemo.
Mislim da je Nurk sad puno bolji i da bi to bio ravnopravniji duel.
Misliš dok je ovaj bio u NO?
Jer u LAL nije bilo susreta.
Ne znam, vidjećemo.
Mislim da je Nurk sad puno bolji i da bi to bio ravnopravniji duel.
Da je puno bolji jeste, al' problem dolazi zbog toga što im je Davis najbolji igrac tima i sad zamisli konstantno ici ispod koša da Juka igra protiv njega..
Igrao je u prošlosti dosta puta i svaki put je izmaltretiran, Nikola ima traume od njega.
90minut wrote: ↑07/08/2020 13:38
Da je puno bolji jeste, al' problem dolazi zbog toga što im je Davis najbolji igrac tima i sad zamisli konstantno ici ispod koša da Juka igra protiv njega..
Igrao je u prošlosti dosta puta i svaki put je izmaltretiran, Nikola ima traume od njega.
Tako da matchup je užas.
Nikola svakako nema nikakve šanse s AD. Defanzivno mu ne može ništa.
Ne znam, volio bih vidjeti Nurk - AD da vidimo je li došlo do promjene odnosa snaga.
Jedino da čuva Jamesa a Hassan na AD
spree wrote: ↑09/08/2020 00:09
Sjo prepirke na Instagramu. George placipicka najveća ispade, kao u fazonu ja sam imao povrede bla bla, a prvo se rugao lillardu za promasena bacanja.
Pokušava se pička oprati se sve one godina karanja prvo Jamesa prošle godine Lillarda i to misli da je ovom pobjedom uspio nešto što je Lillard prošle.
Još piše kao da su ispali, a itekako i dalje u igri.
Golden State Warriors forward Draymond Green will be fined $50,000 for his comments regarding Phoenix Suns guard Devin Booker, sources tell Yahoo Sports.