Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:090 291 016- of topic, okrenite broj za pile malo, malog andjela hanu pasanbegovic rodj.2015te tesko bolesnu u tur je na lijecenju...
kazu nije mjesto,uvijek je mjesto za ovo, 2 marke su 2 pive danas..nama nista njoj zivot!
leškarenje wrote:Stoji to sve,podjebaji..to rade svi ali vlahov
Hajde ba, nisam te strpao u isti koš sa sumirom To su već defekti i patologije
Moram malo da zajebavam, al imaš naklon, držiš crtu, koliko možeš
mislim ne kontam fakat nit je zajebancija nit je primjerena podjebancija...
defekt bi znacio neki stupanj invalidnosti, pa i vrijedjanje osoba sa posebnim potrebama,sto je izuzetno nefer plej, i krajnje omalovazavajuce i sovinisticki, nema tu benigne zajebancije nit podjebancije.
ruzno pravo.. skontaj koga sve mozes s tim uvrijedit..ne ide druze fakat...
tu smo da se zezamo i potpucavamo, uvijek , al granica mora postojat.
Ona priča nakon utakmice na Grbavici je patologija, realno.
Sjooooo ofirne utakmice mati moja.....ekipa koja je istu ovu ekipu prije 20-tak dana ne pobjedila nego razvalila nije sansu napravila postenu jos uvijek. Ali nejse svakom svoje....da ne bude da pricam napamet gledam evo citavu utakmicu
hrasno38 wrote:Sjooooo ofirne utakmice mati moja.....ekipa koja je istu ovu ekipu prije 20-tak dana ne pobjedila nego razvalila nije sansu napravila postenu jos uvijek. Ali nejse svakom svoje....da ne bude da pricam napamet gledam evo citavu utakmicu
Kupili starisa samo ne znam odakle nam kad si ti to svom referatu o stanju kod nas napisao da nemamo za deterdženta kako?
hrasno38 wrote:Sjooooo ofirne utakmice mati moja.....ekipa koja je istu ovu ekipu prije 20-tak dana ne pobjedila nego razvalila nije sansu napravila postenu jos uvijek. Ali nejse svakom svoje....da ne bude da pricam napamet gledam evo citavu utakmicu
Kupili starisa samo ne znam odakle nam kad si ti to svom referatu o stanju kod nas napisao da nemamo za deterdženta kako?
ma ne kazem da je kupljeno jer nemam argumenata za to ali zaista preofirno od ekipe koja vas je prije 20 dana razavalila i odgirala jedno10x bolje protiv Zelje.
leškarenje wrote:Pa ako nije kupljeno onda po tvojoj logici dole FKS nikad ne smije pobijediti jer su nas dva puta nabusili
ama covjece Sloboda citavu utakmicu nije dosla posteno do kaznenog....naravno da je sarajevo moze dobiti ali ovo je preofirna igra Slobode ili su stvarno u kurcu
leškarenje wrote:Pa ako nije kupljeno onda po tvojoj logici dole FKS nikad ne smije pobijediti jer su nas dva puta nabusili
ama covjece Sloboda citavu utakmicu nije dosla posteno do kaznenog....naravno da je sarajevo moze dobiti ali ovo je preofirna igra Slobode ili su stvarno u kurcu
To je zato što smo mi malo zakocili da kontate da smo taraba sad slijedi karanje sviju redom