FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
karanana

#4201 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

kada se onaj profesor prava sa univerziteta illinois nudio da bude dio tima, fransis boyle mislim da se zove, odbili smo/su ga misleci da ce sake sakib to srediti. a kasnije kad smo vidjeli ko je sake i da ne zna dvije rijeci ni na bosanskom spojiti kako treba, bilo je kasno.
druga je sada ovo tema o kojoj se prije raspravljalo, ali mislim da vise nema nikakve sanse da se tuzba obnovi, ne sto nema dokaza, nego sto je sada nemoguce podnijeti bez saglasnosti predstavnika iz rs-a.
__Phoenix__

#4202 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by __Phoenix__ »

Da, postoji veliki problem u tome što BiH nema državnika, ili barem meni nijedan ne pada napamet trenutno.Također, ako ništa, građani mogu pojedinačno tužiti čak i državu, primjer srebreničana Nuhanovića koji je tužio Holandiju i dobio tužbu...

Ali da ne idemo mimo teme Face tv.
BHF_Manijak

#4203 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

KatarinaKosaca wrote:Prošli put je dobro bilo, imao je onog bivšeg boksera uz sebe..
A ti se inace razumijes u boks, pa mozes ocjeniti kvalitet prenosa te vrste sporta. :-)
__Phoenix__

#4204 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by __Phoenix__ »

Dobar komentator i jeste dobar zato što i potpuni laik može uživati u prenosu. Ni ja nisam imao nikakve zamjerke.
Havatar

#4205 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

__Phoenix__ wrote:Da, postoji veliki problem u tome što BiH nema državnika, ili barem meni nijedan ne pada napamet trenutno.Također, ako ništa, građani mogu pojedinačno tužiti čak i državu, primjer srebreničana Nuhanovića koji je tužio Holandiju i dobio tužbu...

Ali da ne idemo mimo teme Face tv.
Kako ce da imaju kad svakog popljuju i sto krene kampanja protiv nekog ko radi u njihovom interesu okrenu mu ledja.
Biene Maya

#4206 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Biene Maya »

Ja mislim da za obnovu tuzbe ne treba saglasnost rs-a, jer to nije nova tuzba, nego samo ponavljanje vec podnijete tuzbe. Ne treba nam nikakva dozvola rs-a nego samo nas agent koji se treba ponovo aktivirati i naravno pravi strucnjaci za obnavljanje postupka.
Havatar

#4207 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Lakat Jebić

#4208 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Lakat Jebić »

Biene Maya wrote:
karanana wrote:a izbjego je odgovoriti gdje je bio i sta je radio u bosni.

jebem ti sakiba softica i ko tog pijacara i neznalicu balijandera stavi da nas predstavlja za tuzbu protiv srbije. koliko se samo dokaza moglo naci da su bili ovdje.
Pa nije Karana jos kasno. Mi tuzbu mozemo ponoviti za deset godina ako nadjemo nove dokaze. A dokaza ima i previse, samo je problem sto mi nemamo bar jednog drzavnika koji stiti drzavu i narod i koji ce pokrenuti cijeli proces. Za obnovu tuzbe su nam potrebni svjetski strucnjaci za internacionalno pravo, a to nece SDA-a ponovo dozvoliti, nego ce ponovo tuzbu sabotirati. Ja necu nikada zaboraviti kada je Tihic u Banja Luci izjavio: "mi ne zelimo da nam srbijanska djeca placaju ratnu odstetu". Zar covjek moze na ovo imati komentar. A u ovoj masovnoj grobnici izmedju Zvornika i Visegrada su zrtve ubijene od 1992. do 1994. uglavnom su to zene, djeca i starci.
nemamo 10, nego jos 4
julisiz es grant

#4209 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by julisiz es grant »

Jutros na onom njihovom jutarnjem programu, otišli kod nekog Đorđeta koji ima neku školu pjevanja, i sve vrijeme ga kite epitetima a nigdje ne spominju gdje se Đorđe i njegova škola nalaze, već valjda trebamo zdravo za gotovo uzeti da se nalazi u "multietničkom" Sarajevu, a po ikonografiji oko njega i imenima pojedinih učenika, jasno je da to nije slučaj. Baš kao što je i Face "multietnička" i "bosanska" televizija. Čak toliko da po multietničnost moraju ići preko entitetske linije, i tu činjenicu nevješto zašuškati.
Srebrni

#4210 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

julisiz es grant wrote:Jutros na onom njihovom jutarnjem programu, otišli kod nekog Đorđeta koji ima neku školu pjevanja, i sve vrijeme ga kite epitetima a nigdje ne spominju gdje se Đorđe i njegova škola nalaze, već valjda trebamo zdravo za gotovo uzeti da se nalazi u "multietničkom" Sarajevu, a po ikonografiji oko njega i imenima pojedinih učenika, jasno je da to nije slučaj. Baš kao što je i Face "multietnička" i "bosanska" televizija. Čak toliko da po multietničnost moraju ići preko entitetske linije, i tu činjenicu nevješto zašuškati.
Šta bolan pričaš?! Ako imalo pratiš, vidjećeš da tamo rade i Marjani, i Zorani, i Senadi i Zdravka i Alme, i Tvrtka i Tanje... Po sastavu i opusu jesu multietnični, i tu im se barem ne može ništa reći. Eh sad, kvalitet programa, tu bih imao štošta reći, iako imaju jako svijetlih trenutaka, i ne mislim samo na centralni dnevnik. Vidi se da tamo neke stvari nedostaju, ali kako su ih dosad zatvarali jedno desetak puta forumaši sa-x, još uvijek se dobro drže...
van helsing

#4211 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

Jel ima negdje pogledat dnevnik kada je Bakir H bio gost ?
Srebrni

#4212 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

van helsing wrote:Jel ima negdje pogledat dnevnik kada je Bakir H bio gost ?
www.facetv.ba
StupskaBitanga

#4213 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Senad i Bakir stari haveri ništa čudno
almir90

#4214 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by almir90 »

Malo o EP, Bosnalijek-u i kako budžetlije troše pare, bez pravdanja, i naravno bez sankcija!
Srebrni

#4215 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

Kad vidim zrijebanje na BHT sa M.K. i I.K. , pozelim da mi je FACE javni servis... eto toliko..
simonese

#4216 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by simonese »

cudi me sto fejs ne prenosi izvlacenje,pa vani se igra :izet:
Havatar

#4217 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Srebrni wrote:Kad vidim zrijebanje na BHT sa M.K. i I.K. , pozelim da mi je FACE javni servis... eto toliko..
:thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4218 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

simonese wrote:cudi me sto fejs ne prenosi izvlacenje,pa vani se igra :izet:
Zato sad imaju odličan prilog sa Pašićem i Mijalovićem, komentiranje cijelog žrijeba. BHT kao i uvijek ima privilegiju EBU sistema, bez ikakve svoje zasluge. Žao mi Osima što ga dovedoše na BHT, nema čovjeku ko postaviti smisleno pitanje.
Emilija Kovačev

#4219 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Emilija Kovačev »

Senad doveo gospodina Muhameda Filipovića u studio, i ubi ga upadanjem u riječ. Čovjek krene nešto kvalitetno, a on nameće svoje nešto. :roll:
Sabirni centar

#4220 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

:thumbup: :thumbup:
fidoremilienko

#4221 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by fidoremilienko »

Prenosi li FACE TV sutra box meč A. Ćatića?

Usput rečeno, web stranica im je jako loša, ažurni su da Bog sačuva :-)
Nero Histrion

#4222 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

Sabirni centar wrote:

:thumbup: :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Odlicna emisija o Mirzi Delibasicu, emitovali je nakon nakon CD-a. :bih: :thumbup:
Better Man

#4223 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Better Man »

Srebrni wrote:Kad vidim zrijebanje na BHT sa M.K. i I.K. , pozelim da mi je FACE javni servis... eto toliko..
Sreća pa sam žrijebanje mogao da gledam na HRT 2, a ne onu očajnu sliku i kontatore na BHT-u.
karanana

#4224 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

I ja sam izvlacenje gledo na hrt-u. Prvenstveno jer sam htio da mi one sise bljesnu u digitali. Mada me je i susec malo iznerviro. Da sam navijac cro, jebo bi mu mater. Kao nije moglo bolje ispasti od otvaranja prvenstva protiv brazila.
Romanista 101%

#4225 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Romanista 101% »

HRT zakon :thumbup: , a kako i nece koliko su prvenstava dosad ispratili tacno se vidi da rutinski posao obavljaju profesionalno
Locked