BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jasko_ba
#4201 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nemoj mevludine 
- Sasvim_Obican
#4202 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Malo prije sam hodao po terenu i moram ti priznati da “noge propadaju”, kaže radnik na održavanju
Za razliku od sinoćnjeg treninga reprezentacije Portugala na Bilinom polju, kada su služba obezbjeđenja i policija slabo reagirali i brojnim navijačima bh. selekcije omogućili da laserima ometaju protivnika, današnje kontrole oko stadiona su rigorozno pooštrene.
“Kada sam došao na trening Portugalaca nosio sam torbu sa opremom od 10-tak kilograma. Niko se nije ni udostojio da pogleda šta je unutra. Novinar sam i naravno da ništa nedozvoljeno ne bih unio, ali nije uredu da niko ne vodi računa o tome. Zašto se onda čudimo kako su navijači unijeli lasere”, kaže kolega koji je sinoć prisustvovao treningu reprezentacije Portugala.
Od jutros je u Zenici druga priča. Jake policijske snage već su raspoređene po ulicama, a stadionu mogu prići samo tehničari BHT-a koji upravo sada postavljaju kamere i drugu opremu za prijenos večerašnje utakmice.
Policija, istovremeno, vrši KDZ pregled stadiona, a radnici na održavanju postavljaju reklamne panoe.
I pored nadljudskih napora radnika na održavanju stadiona, teren je ipak, u očajnom stanju. U to smo se mogli lično uvjeriti.
“Druže, malo prije sam hodao po terenu i moram ti priznati da “noge propadaju”. Mislim da nije trebalo slušati ove iz UEFA-e i posipati pijesak jer smo samo pogoršali situaciju. Ipak, uslovi će biti isti za obje ekipe, pa neka igraju”, kazao je za “Avaz” radnik na održavanju.
avaz.ba
I još malo o terenu
- neo7
#4203 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne znam da li je ko pisao prije, ali drug iz Zenice mi javi da su od jutros policajci oko stadiona i hapse tapkarose. Nisam imao neta da napisem prije
Ako je ovo istina
EDIT: Dzeko me ovim kupio, kako se najezi
Ako je ovo istina
EDIT: Dzeko me ovim kupio, kako se najezi
Last edited by neo7 on 11/11/2011 15:05, edited 1 time in total.
-
north
#4204 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Što ga je Mevla našiljio...
- Pitarrr82
#4205 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
P.S. Ima dosta veze i samopouzdanje a ako ga sad nemamo necemo ga nikada imati

- DaysleepeR
#4206 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
glupa vam je furka sa Mevlidom čimpanzom pravo...
svi pametni ljudi u državi govore da je ovo šansa da se svijetu prikažemo u drugačijem svijetlu, ovo sad već počinje da liči da je taj orangutan simpatičan ljudima ovdje
j**o vas više Mevlid retarder, mrak mi na oči padne kad vidim tog kromanjonca
svi pametni ljudi u državi govore da je ovo šansa da se svijetu prikažemo u drugačijem svijetlu, ovo sad već počinje da liči da je taj orangutan simpatičan ljudima ovdje
-
gonz0
#4207 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
http://www.reprezentacija.ba/top-vijest ... arata.html svaka čast
bilo je stvarno poštenog svijeta koji su htjeli kupiti karte za ovaj događaj ali ovi hašišari pokupili
bilo je stvarno poštenog svijeta koji su htjeli kupiti karte za ovaj događaj ali ovi hašišari pokupili
-
Mr. Brightside
#4208 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nismo krivi sto se ne znas saliti tj. sto si omrzo Mevlidovu raju
veceras 0-0, bez zutih kartona i povreda

veceras 0-0, bez zutih kartona i povreda
- Comrad
#4209 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kome bola' da se mi prilagodjavamoDaysleepeR wrote:glupa vam je furka sa Mevlidom čimpanzom pravo...
chill out, malo zezancije
p.s. Mi smo divljaci kako god okrenes za pola svijeta. Ne moze tu nas nastup na EP nista promjeniti. Eno onaj amer na onom snimanju konto da je jos rat ovdje.
- DaysleepeR
#4210 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
boli i mene pravo da ti kažem, ali furka sa retardom je upravo takva - retardiranaComrad wrote:kome bola' da se mi prilagodjavamoDaysleepeR wrote:glupa vam je furka sa Mevlidom čimpanzom pravo...
j**o vas više Mevlid retarder, mrak mi na oči padne kad vidim tog kromanjonca![]()
chill out, malo zezancije![]()
p.s. Mi smo divljaci kako god okrenes za pola svijeta. Ne moze tu nas nastup na EP nista promjeniti. Eno onaj amer na onom snimanju konto da je jos rat ovdje.A kolko je takvih...pusti ba i zezaj se, zaboli me iskreno qarina sta neko misli o nama...
mogao bi za par godina na poštanskoj markici osvanuti, postaće ko vučko, simpa, djeca će ga voljeti i sl...
baš smo glup narod
namontiraj Batka sa Grbavice na koju fotku pa ćeš vidjet kako više nije smiješno...
- 1mala
#4211 Re: Fahro Fanaticos i Ronaldo Razmaženko
http://www.youtube.com/watch?v=Mfu9ugPbjxA zelim da poselamim,ovog sa slike,muzickom numerom " Ta to ti"dr.gog wrote:
Ronaldo: Fahro, Fuck off!! (Foto: J.Hadžić,Dnevni Avaz)
Autor Redakcija | Objavljeno 10.11.2011. u 08:08
Cristiano Ronaldo je veliki igrač, jedan od najvećih koji su ikada igrali fudbal. Međutim, zašto nikad neće postati najomiljeniji, potvrdio je na večerešnjem treningu reprezentacije Portugala na Bilinom polju.
Naime, nakon što su pojedini navijači BiH, koji su posmatrali trening Portugalaca na Bilinom polju, uperili lasere u igrača Reala, on se okrenuo i bez puno razmišljanja odgovorio podizanjem srednjeg prsta.
Razmaženko, koji se nikad nije upotpunosti udaljio od maminih skuta, večeras je djelovao neuobičajeno nervozno tokom cijelog treninga. O razlozima možemo samo nagađati.
Inače, večerašnji trening bio je posljednja priprema izabranika Paula Benta pred sutrašnji susret baraža BiH i Portugala.
![]()
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/6 ... -foto.html
-
Mr. Brightside
#4212 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
poređenja 

- Dr.Mr.Fr.
#4213 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ronaldina naša draga ...

-
gonz0
#4214 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kome mi da se prilagođavamo, ljudi smo za sebe, to nam je u krvi, a to što nas neki portugalci gledaju kao divljake, boli nas k.... i oni su za nas cigani pa koga briga.
- DaysleepeR
#4215 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jest vala đe ćeš vlaha i muslimana brata poredit...armin.i.am wrote:poređenja
i jedan i drugi su rafalali kalašem po gradu u miru i presjecali grad na pola.
da ne idem u offtopic, kome je poređene debilno, nije dovoljno ozbijlno shvatio onaj dan šta se desilo
-
Chuckie
#4216 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dr.Mr.Fr. wrote:Ronaldina naša draga ...
- dada-bis
#4218 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zmajevi, sretno veceras

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4219 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

HAAALOOOOOO....Komee.BA MI da se prilagodjavamo....dosta smo se MI prilagodjavali...nek se sad ONI nama prilagodeee.....
-
north
#4220 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Možda da večeras nakon što smo toliko omalovažani od portugalaca, da ih dočekamo aplauzom i ugostimo kitom cvijeća....možemo ih ugostiti, ali bez ovoga cvijeća, dakle samo prvom imenicom ili kako se to već gramatički kaže......
Dosta je bilo na koljena i glabanja " kulturnim evropljanima"....pokazati damu i dobiti večeras, boli me neka stvar hoće li se neki portugalac uvrijediti kao kakva mlada iz provincije....
Dosta je bilo na koljena i glabanja " kulturnim evropljanima"....pokazati damu i dobiti večeras, boli me neka stvar hoće li se neki portugalac uvrijediti kao kakva mlada iz provincije....
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- amrica
#4222 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
DaysleepeR wrote:glupa vam je furka sa Mevlidom čimpanzom pravo...
mevlid je visak i na ovoj slici i na planeti
zeza je zeza ali ovo bas bezze
- Sasvim_Obican
#4223 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo gledam slike dolaska naših u Zenicu... Opet ko sa Ćirom. Teferič pred hotelom. Još samo da su roštilj raspalili.
Ali valjda je i taj folklor neminovan.

Ali valjda je i taj folklor neminovan.
- Not My Idea
#4224 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
DaysleepeR wrote:glupa vam je furka sa Mevlidom čimpanzom pravo...