Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Finale AFC-a NE, Pitt i(ili) Kanzas. Zavisi ko bude imao prednost domaćeg terena. Po meni, iz AFC-a u SB Ide Pitsburg
NFC je zajeban, više ujednačenih ekipa. Fladelfija, Dalas, Sietl, Minesota, Nju Orleans, a šunjaju se i Karolina i Ramsi. Filadelfija izgleda zajebano, al play off je druga priča. Nju Orleans bi volio da vidim u SB ili Sietl.
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Finale AFC-a NE, Pitt i(ili) Kanzas. Zavisi ko bude imao prednost domaćeg terena. Po meni, iz AFC-a u SB Ide Pitsburg
NFC je zajeban, više ujednačenih ekipa. Fladelfija, Dalas, Sietl, Minesota, Nju Orleans, a šunjaju se i Karolina i Ramsi. Filadelfija izgleda zajebano, al play off je druga priča. Nju Orleans bi volio da vidim u SB ili Sietl.
New Orelans bi prije takvih snova morao imati obranu, bilokakvu, ono što gledao bio je propuh doduše zadnjih par kola ih nisam upratio nešto
Imam osjecaj da Wentz pa i Goff imaju vise talenta nego Dak...
Dobri su sva tri, dovoljno da ostaju tu gdje jesu narednih 5 godina, Houston je isto rješio pitanje QB budućnosti, tko ostaje još bez Qb ..Brownsi, Bearsi, Dolphinsi, Jetsi
Još prošle sezone govorim prvo u prva 3 kola da su Dak i Wentz strašni, al' je za Daka ekipa radila na celu s strasnim Elliotom i rezurtirala je ona sezona..
I dalje ja mislim da je on dobar QB, samo daleeeko od toga kakav je na papiru..
Frajer ima 2 trika u rukavu kad prebacuje na stranu pa trce ili kad urucuje elliotu loptu to je to..
Ima jaku ruku samo prosjek mrtvi..
Evo sad ustvari pokazuje realno stanje ko je bez elliota i glavnog igraca odbrane..
n;hill wrote:A gdje će Eli...kakva sudbina ga dočeka
Smijesno mi je kako govore gdje ce Ilaj, a poprilicno je jasno da ovaj što ga je zabetonirao na klupu leti iz NY na kraju sezone..
Ili sam ja skroz nesto pobrko mozda je lik neka legenda?
Kakav prekršaj nad Gronkom i sudije ostave intersepš lik je jednostavno prevelik za ostatak lige, sviraju mu svaki kontakt u napadu, kofa on prekršaje pravi, a u odbrani nikad na njemu prekršaj, a drže ga za dres, za kacigu