Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
andalib

#4201 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by andalib »

S4mpion wrote:MOŽDA, ali veliko MOŽDA.
Ona njemu nije dala do znanja "ne sviđaš mi se" nego "nisam izašla s tobom zbog moguće veze, jer meni ne treba momak."
To je njena greška 1/1.
Fino se kaže(ako već misliš nekome odmah reći kako stvari stoje) "mislim da veza neće uspjeti između nas zbog tog i tog i tog..." , a ne kategorično i uopšteno "meni ne treba momak" , pa logično je da ćeš se nakon ovoga zapitat "koji si đavo izašla sa mnom" :evil:
ama, meni ne ulazi u glavu gdje se to curi (ili bilo kome) placa pice, samo ako tu ima kakve racunice, a ne ako si je pozvao i ponudio?
andalib

#4202 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by andalib »

Matijevic_Vlado wrote:"jedi bona, pa sto neces, hajd jedan kolac, pojedi do kraja da se ne baca, polizi viljusku steta je ostavljati konobar da lize"
:lol:
Kinaski

#4203 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

lavorpunvode wrote:
jel tebi uredu da izadjes navecer s 5 ljudi (ne zena), narucis 3 ture, svima, i onda ostavis racun njima i ispalis se preko vrata? ispadas li seljacina, ili bi se ponosio svojim postupkom?
A da slazem se sa tim, da je kranje neukusan nacin na koji joj je zakacio racun. Ali dobro uvijek moze gore, sta da ju je odvezao negdje na neko brdo i natjerao da se vrati pjeske :D Svasta se desavalo

Mislim da je najrealnije da se na prvom dejtu racun podjeli.
S4mpion

#4204 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

andalib wrote:
S4mpion wrote:MOŽDA, ali veliko MOŽDA.
Ona njemu nije dala do znanja "ne sviđaš mi se" nego "nisam izašla s tobom zbog moguće veze, jer meni ne treba momak."
To je njena greška 1/1.
Fino se kaže(ako već misliš nekome odmah reći kako stvari stoje) "mislim da veza neće uspjeti između nas zbog tog i tog i tog..." , a ne kategorično i uopšteno "meni ne treba momak" , pa logično je da ćeš se nakon ovoga zapitat "koji si đavo izašla sa mnom" :evil:
ama, meni ne ulazi u glavu gdje se to curi (ili bilo kome) placa pice, samo ako tu ima kakve racunice, a ne ako si je pozvao i ponudio?
A gdje se to momku nabijaju rogovi na prvom sastanku :-?
Prema napisanom, cura reče da joj momak ne treba, dakle nije izašla na sastanak da bi našla momka, postavlja se prirodno pitanje zašto je izašla s njim?
sretjko

#4205 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sretjko »

moje najgore iskustvo je bilo nakon dopisivanja sa jednom zenskom koja me tek tako dodala na fb. dopisivali se mjesecima ali ona uvijek izbjegavala da se vidimo. na kraju pristala i kad smo se nasli kaze ona meni da je udata. i ja sta cu, odvedem je u hotel. i u hotelu udri, udri, drž', ne daj, tamo-vamo, gore-dole... cijeli dan i cijelu noc, sa povremenim pauzama. :-)
elem,
podjoh napisati da mi je to najgori dejt bio ali sad kako se prisjecam i nije bilo tako lose. :D jedino mi bilo krivo jer sam . .mislio ozbiljno sa njom a ona vec tad imala maksuma od 17. :D
andalib

#4206 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by andalib »

lavorpunvode wrote: nije to nikakva emancipacija, samo seljakluk. i s njene strane jer ne zna reci, ne, hvala, dosta je bilo. a s njegove strane narocito. ja jos nigdje nisam vidjela da postoji pravilo da nudis nekoga i narucujes bez mjere i onda fino ustupis racun toj osobi koju si galantno nudio sve vrijeme.
jos joj pritom privali i ono sto je on pojeo i popio, za kaznu sto nema prolaz kod nje :-)

razmisljala sam sinoc o tome. mislim, jel ta cura ikad cula za rijeci sugar shock ili dijeta :D. pojeli kolaca za 45 maraka, rofl. ali imam 2 teorije o njoj: jedan, mozda joj se u toku sastanka prikaz'o :mrgreen:. vidi se na forumu kakav je biser, mogu ga zamisliti uzivo u vecim dozama. :evil: i nije umjela elegantnije da se izvuce. dva, obzirom kakav je on, nije ni ona mogla biti bolja, snizimo ocekivanja. obje teorije se stapaju u jednu, u nesto tipa, svaka krpa nadje zakrpu. :P
Kinaski

#4207 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

A i ta slanja pica mi je krkanski nekako vala
Last edited by Kinaski on 16/03/2014 17:13, edited 1 time in total.
Lucazode

#4208 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lucazode »

andalib wrote:
lavorpunvode wrote: nije to nikakva emancipacija, samo seljakluk. i s njene strane jer ne zna reci, ne, hvala, dosta je bilo. a s njegove strane narocito. ja jos nigdje nisam vidjela da postoji pravilo da nudis nekoga i narucujes bez mjere i onda fino ustupis racun toj osobi koju si galantno nudio sve vrijeme.
jos joj pritom privali i ono sto je on pojeo i popio, za kaznu sto nema prolaz kod nje :-)

razmisljala sam sinoc o tome. mislim, jel ta cura ikad cula za rijeci sugar shock ili dijeta :D. pojeli kolaca za 45 maraka, rofl. ali imam 2 teorije o njoj: jedan, mozda joj se u toku sastanka prikaz'o :mrgreen:. vidi se na forumu kakav je biser, mogu ga zamisliti uzivo u vecim dozama. :evil: i nije umjela elegantnije da se izvuce. dva, obzirom kakav je on, nije ni ona mogla biti bolja, snizimo ocekivanja. obje teorije se stapaju u jednu, u nesto tipa, svaka krpa nadje zakrpu. :P
Idi bona reci muzu da te izvede gdje za vikend citav dan guzeljas na forumu :lol:
andalib

#4209 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by andalib »

ne samo od tad, nego oduvijek ni ne uzimam piće od svakog..ništa mi ne treba da se dovedem u situaciju da sam dužna ne znam šta, jer je on potražio upaljač, kamoli da mi piće pošalje
slazem se. nit sam izlazila sa svakim, nit sam prihvacala svako cascenje, a fakat sam i gledala da odrzim racun niskim na sastanku. jer nije covjek tu da se najede i napije, vec da provede vrijeme skupa. ali isto tako valjda su me posluzili sreca i moj filter, pa nisam nalijetala na ove likove koji se vode po motu, ja tebi palacinak, a ti meni obecanje.
andalib

#4210 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by andalib »

Lucazode wrote:Idi bona reci muzu da te izvede gdje za vikend citav dan guzeljas na forumu :lol:

buchi, buchi, ko dij'ooo...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4211 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Jes dobro nekad se ne cudit. :mrgreen:
sour cherry

#4212 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sour cherry »

Ma ja.Bolje na trećem. :mrgreen:
S4mpion

#4213 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

sour cherry wrote:
Ma ja.Bolje na trećem. :mrgreen:
Ma najbolje je nikako, al ako već cura ima potrebu da nekog vuče za nos, nek ima petobu u džepu :D
Lucazode

#4214 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lucazode »

andalib wrote:
Lucazode wrote:Idi bona reci muzu da te izvede gdje za vikend citav dan guzeljas na forumu :lol:

buchi, buchi, ko dij'ooo...
Oink oink :lol:
andalib

#4215 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by andalib »

Prema napisanom, cura reče da joj momak ne treba, dakle nije izašla na sastanak da bi našla momka, postavlja se prirodno pitanje zašto je izašla s njim?
zbog ludog provoda i da se najede palacinaka. sta's, takve smo ti mi, zene.
Amy82

#4216 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Amy82 »

andalib wrote:
:lol: :lol: :lol: :klopa: :krofna:
S4mpion

#4217 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

andalib wrote:
Ne znam kakve ste niti govorim o ženama uopšteno, ja govorim o jednoj ženi, a ako imaš potrebu da se poistovjetiš s istom, bujrum, ali te ja neću poistovjetiti 8-)
ćiribiribela

#4218 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ćiribiribela »

Pa objasnila vam je lavor zasto je izasla. :D

Otisla s ciljem da ga upozna, vjerovatno ga gledala k'o potencijalnog momka, nije joj se svidio za to vrijeme dok su jeli :D i da mu ne povrijedi osjecaje rekla da ne trazi momka. :D :D
S4mpion

#4219 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

Da priča k`o što misli, možda bi uštedila petobu :evil:
andalib

#4220 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by andalib »

S4mpion wrote:Da priča k`o što misli, možda bi uštedila petobu :evil:
ma, ona je tu tzv petobu investirala, samo vi to ne kuzite. ja da sam bila na njenom mjestu, onih 5 bih dala baksisa konobaru.
S4mpion

#4221 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

andalib wrote:
ma, ona je tu tzv petobu investirala, samo vi to ne kuzite. ja da sam bila na njenom mjestu, onih 5 bih dala baksisa konobaru.
Pa to jeste neka vrsta investicije, upravu si. Možda cura za samo 50KM nauči da se na sastanak sa momkom ne izlazi radi atomske fizike, već zbog mogućnosti veze i možda nauči baratati riječima.
dale cooper

#4222 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

Pa pričala je. Neće momka. To što ovaj nije shvatio poruku već nakon 2 kisele i nesa
i što je navalio da još proba i kolače :lol: je već njegov problem. Ja bih brzo shvatio da nemam
tu šta tražiti. Ali bi makar ispao laf (ne zbog nje, nego zbog sebe) pa bih prihvatio poraz i platio
ceh. Ustvari ja bih te kolače svakako mahnuo zbog sebe, jer mi je ćejf, tako da tu ne bi bilo
žala. Ali jebiga, neko je bos, a neko hadžija. 8-)
andalib

#4223 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by andalib »

Pa to jeste neka vrsta investicije, upravu si. Možda cura za samo 50KM nauči da se na sastanak sa momkom ne izlazi radi atomske fizike, već zbog mogućnosti veze i možda nauči baratati riječima.
za baratanje rijecima se slazem. ostalo je tesko nauciti, za to se moras roditi, taj prosti seljakluk i proracunatost ti vec moraju biti u krvi. ali ne brini se, naci ce se vec neka prikladna i za naseg jarana.
andalib

#4224 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by andalib »

dale cooper wrote:
Pa pričala je. Neće momka. To što ovaj nije shvatio poruku već nakon 2 kisele i nesa
i što je navalio da još proba i kolače :lol: je već njegov problem. Ja bih brzo shvatio da nemam
tu šta tražiti. Ali bi makar ispao laf (ne zbog nje, nego zbog sebe) pa bih prihvatio poraz i platio
ceh. Ustvari ja bih te kolače svakako mahnuo zbog sebe, jer mi je ćejf, tako da tu ne bi bilo
žala. Ali jebiga, neko je bos, a neko hadžija. 8-)
:thumbup:
sha_ba

#4225 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

dale :cmok:
Post Reply