Potpuno sam svjestan sta govorim, neka prvo SDA pokusa da rijesi probleme koje je napravila.MuaDib wrote:Jesi li ti svjestan šta govoriš.VjecitiStudent wrote:Nakon tabirenja situacije sa snabdjevanjem vode grada Sarajeva definitivno sam se odlucio:
Na sljedecim kantonalnim izborima glasam za SDA!
Jer pravda bi trebala biti ispunjena, na one koji su zakuhali ovo katastrofalno stanje sa infrastrukturom Kantona red je da se sruci sav gnjev gradjana Sarajeva.![]()
![]()
Pa upravo su SDA poltroni uništili Vodovod i kanalizaciju, pogledaj njihove gubitke!!!, SDA poltroni su dozvolili gradnju na Bjelašnici koja je direktno zagadila par izvorišta naVrelu Bosne i Bačevu, SDA poltroni su dozvolili divlje širenje grada koje je preopteretilo postojeće kapacitete vodovoda, SDA poltroni obećavaji bespravnu gradnju i uništavaju vodozaštitnu zonu i sada SDA vodospasitelj. Nije ona nikakav vodospasitelj veće je neodgovornom politikom ugrozila vodosnadbjevanje 600 - 700 hiljada ljudi. E moji ljudi gdje vi živite.
Pa javna je tajna da od svake marke koju platite vodovodu, pola marke direktno ide u SDA kasu, to svi znaju ko se ijole raspituje, ali ne SDA nas spašava. Nevjerovatno je koliko gluposti ima na ovim forumima. Pa zar mi nemama snage konačno glasati protiv sopstvene štete.
Jer rjesenja su vrlo, vrlo bolna i nimalo nece biti dobro primljena u vjernom birackom tijelu.