Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#4201 Re: Champions League 2011/12
Rooney: "Drogba, dobar si igrač, ali molim te ustani!"
Robbie Fowler: "Da li Drogba ima dobre kopačke... Mnogo se sapliće", našalio se Robbie Fowler.
Jan Åge Fjørtoft: "Postoji li ikakva šansa da Drogba prestane da radi ono što radi? Odličan je igrač - uzaludan glumac".
Gary Lineker: "Drogba nije samo dao gol, ostao je na nogama tokom cijelog intervjua poslije utakmice."
Robbie Fowler: "Da li Drogba ima dobre kopačke... Mnogo se sapliće", našalio se Robbie Fowler.
Jan Åge Fjørtoft: "Postoji li ikakva šansa da Drogba prestane da radi ono što radi? Odličan je igrač - uzaludan glumac".
Gary Lineker: "Drogba nije samo dao gol, ostao je na nogama tokom cijelog intervjua poslije utakmice."
- Edin H.
#4202 Re: Champions League 2011/12
Sorry, moramo se nekada malo i nasaliti.Plavih_11 wrote:Ti izgleda ne mozes normalno pisati ...Edin H. wrote:Nisi ga gledao u zadnje vrijeme, zvijer, istraumirao bi one kepece kojima je prije mjesto u cirkusu, nego na ozbiljnoj fudbalskoj utakmici
Ono sto sam mislio je da Barselona gaji tip fudbala sa mnogo kratkih dodavanja dok se ne otvori pozicija za sut i jak presing na sredini. To kao nesto u zadnje vrijeme pokusava i Manchini i ja taj tip fudbala ne volim, velim muski, jak fudbal, recimo uvijek navijam za Italiju protiv Brazila.
Chelsea ima vidljivo fizicki jace i vise igrace i to su donekle uspjeli iskoristiti, ali moraju probati bolje uspostaviti balans, jer ipak prebrzo gube loptu.
- veljaca
#4203 Re: Champions League 2011/12
Zaboli nas uvo - sto ti takav fudbal ne volis ...Edin H. wrote:Sorry, moramo se nekada malo i nasaliti.Plavih_11 wrote:Ti izgleda ne mozes normalno pisati ...Edin H. wrote:Nisi ga gledao u zadnje vrijeme, zvijer, istraumirao bi one kepece kojima je prije mjesto u cirkusu, nego na ozbiljnoj fudbalskoj utakmici
Ono sto sam mislio je da Barselona gaji tip fudbala sa mnogo kratkih dodavanja dok se ne otvori pozicija za sut i jak presing na sredini. To kao nesto u zadnje vrijeme pokusava i Manchini i ja taj tip fudbala ne volim, velim muski, jak fudbal, recimo uvijek navijam za Italiju protiv Brazila.
Chelsea ima vidljivo fizicki jace i vise igrace i to su donekle uspjeli iskoristiti, ali moraju probati bolje uspostaviti balans, jer ipak prebrzo gube loptu.
Ima puno vise onih, za razliku od tebe, koji vole taj fudbal ....
- Edin H.
#4204 Re: Champions League 2011/12
I to je tacno, ali morao sam pojasniti zasto me ta vrsta beskonacnog dodavanja i zongliranja mene podsjeca na cirkus. pa onda foliraj penal kada takvom taktikom ne mozes dati gol protiv cvrste i ozbiljnije odbrane.veljaca wrote:Zaboli nas uvo - sto ti takav fudbal ne volis ...Edin H. wrote:Sorry, moramo se nekada malo i nasaliti.
Chelsea ima vidljivo fizicki jace i vise igrace i to su donekle uspjeli iskoristiti, ali moraju probati bolje uspostaviti balans, jer ipak prebrzo gube loptu.![]()
-
5 0 5
#4205 Re: Champions League 2011/12
Edin H. wrote:I to je tacno, ali morao sam pojasniti zasto me ta vrsta beskonacnog dodavanja i zongliranja mene podsjeca na cirkus. pa onda foliraj penal kada takvom taktikom ne mozes dati gol protiv cvrste i ozbiljnije odbrane.veljaca wrote:Zaboli nas uvo - sto ti takav fudbal ne volis ...Edin H. wrote:Sorry, moramo se nekada malo i nasaliti.
Chelsea ima vidljivo fizicki jace i vise igrace i to su donekle uspjeli iskoristiti, ali moraju probati bolje uspostaviti balans, jer ipak prebrzo gube loptu.![]()
- Bosanski_kralj
#4206 Re: Champions League 2011/12
Ništa ljepše nema nego vidjeti kako Iniesta doda xaviu loptu, koji je 2 m od njega, pa ovaj njemu opet vrati i tako u nedogled. Ako se slučajno pojavi makar i minimalna mogućnost da bi im ko tu loptu mogao oduzeti, automatski slijedi njeno vraćanje do Mascerana ili Puyola koji opet izmjene par pasova, te loptu proslijede do valdesa, kako bi akcija krenula iz početka. 
- jeza u ledja
#4207 Re: Champions League 2011/12
A Chelsea je sve svoje lopte nabijao u publiku?cindrlimindrli wrote:To znaci, ako spletom sretnih okolnosti pipnes loptu (posjed 21%) istog momenta je opauci u publiku. Eto taktike i qrca...puuu!!!jeza u ledja wrote:Meni nije ni ta jasna tacno fraza: "destruktivan fudbal".
Sta znaci to? Chelsea je sinoc unistavao igru Barcelone? Pa sta drugo treba da rade majku mu?
-
5 0 5
#4208 Re: Champions League 2011/12
da li je, po tebi, barcelona odigrala lose ili je chelsea odigrao izvrsno?jeza u ledja wrote: A Chelsea je sve svoje lopte nabijao u publiku?
- Šibicar
#4209 Re: Champions League 2011/12
Ma Chelsea je ustvari dobio Barsu na jedini mogući način,ogromnom borbenošću,trkom svih 90 minuta,dobro organizovanim bunkerom,srećom u jednoj od kontri i sadakom na svojoj strani prilikom 4-5 100% šansi za Barsu.Svaka ekipa koja uspije sastaviti sve ovo nabrojano što se Chelsea-ju poklopilo,ima dobre šanse da dobije Barselonu sa njihovom tika-taka igrom koja,ruku na srce,ponekad zna čovjeka uspavati ili iznervirati,ali daleko od toga da su ta beskonačna dodavanja beskorisna,iako tako izgleda,jer protivnički igrači dok se brane ne smiju ni jednog trena da popuste sa koncentracijom,u protivnom se to odmah pretvara u 100% šansu,a u većini slučajeva u pogodak.
- jeza u ledja
#4210 Re: Champions League 2011/12
Barcelona odigrala lose.505sCrtom wrote:da li je, po tebi, barcelona odigrala lose ili je chelsea odigrao izvrsno?jeza u ledja wrote: A Chelsea je sve svoje lopte nabijao u publiku?
- Koolin1
#4211 Re: Champions League 2011/12
Barselona je odigrala kao I obicno, stvarali su sanse I pored toga sto su se ovi branili sa 10 igraca... Da su iskoristili bar jednu od prilika sve bi bilo drugacije.
- Koolin1
#4212 Re: Champions League 2011/12
Neznam, ali meni je to sto puta bolje nego gledati nekog engleskog diva kako nabija loptu "bogu iza nogu" u nadi de ce nekako neko od njegovih naletiti I glavom je nekako smjestiti u gol... Taj fudbal mi se gadi, samo udaraj bez imalo kreativnosti pa gdje zavrsi...Bosanski_kralj wrote:Ništa ljepše nema nego vidjeti kako Iniesta doda xaviu loptu, koji je 2 m od njega, pa ovaj njemu opet vrati i tako u nedogled. Ako se slučajno pojavi makar i minimalna mogućnost da bi im ko tu loptu mogao oduzeti, automatski slijedi njeno vraćanje do Mascerana ili Puyola koji opet izmjene par pasova, te loptu proslijede do valdesa, kako bi akcija krenula iz početka.
- jeza u ledja
#4213 Re: Champions League 2011/12
Nije odigrala kao i obicno. Fulili su 3-4 sto-postotne sanse. Samim tim odigrali su lose.Koolin1 wrote:Barselona je odigrala kao I obicno, stvarali su sanse I pored toga sto su se ovi branili sa 10 igraca... Da su iskoristili bar jednu od prilika sve bi bilo drugacije.
-
5 0 5
#4214 Re: Champions League 2011/12
e to je. chelsea je igrala 100% bunker nadajuci se upravo onome sto se desilo. da ce barcelona fulati. ali chelsea nije odigrala dobro. cech je dva puta gledao loptu kako mu prolazi iza ledja (stativa + precka), isto cecs, alexis, busq i cini mi se tiago su fulali otvorene golove. znaci, i pored tog "zavijeta" 100%nog bunkera ipak su mogli popiti 4-5 golova. znaci nisu dobro odigrali to sto su zeljeli odigrati. jedino sto jesu dobro uradili jeste konstantno prekidanje ritma, ali i to na jedan jako nesportski nacin (drogba). da mu je recimo sudija dao zuti za simuliranje, onda ni toga ne bi moglo biti u toj mjeri pa bi mogao samo svojoj majci plakati "disgrace disgrace..." a vala, ako uspiju ovo ponoviti jos jednom i to u barceloni, onda svaka im cast. ne samo da zasluzuju finale nego i pehar.jeza u ledja wrote:Nije odigrala kao i obicno. Fulili su 3-4 sto-postotne sanse. Samim tim odigrali su lose.Koolin1 wrote:Barselona je odigrala kao I obicno, stvarali su sanse I pored toga sto su se ovi branili sa 10 igraca... Da su iskoristili bar jednu od prilika sve bi bilo drugacije.
barcelona je ove sezone izgubila 3 utakmice. poslije prve izgubljene, dobili su 9 iducih utakmica, poslije druge, osam. (samo statistika).
-
todd_smith
#4215 Re: Champions League 2011/12
Nije ih Chelsea pobijedio, koliko je Barsa sama sebe porazila, kada ne iskoristis 1 100% sansu, to se u fudbalu u 9 od 10 puta kazni, a kamoli 3-4 100% sanse
Bilo proslo moze li kraj ove rasprave?
Od ove subote pa do slijedece odlicna sedmica za fudbal
Bilo proslo moze li kraj ove rasprave?
Od ove subote pa do slijedece odlicna sedmica za fudbal
- skenderija04
#4216 Re: Champions League 2011/12
Stvarno mi nije jasna ova rasprava oko fudbalskih stilova. Zasto omalovazavati bilo koji nacin igre? Opet se vracamo na utakmicu u Londonu: Chelsea je odradio ono sto su se dogovorili prije utakmice. Postigli su rezultat koji im daje sansu za plasman u finale. Znaci, oni su igrali odlicno jer su ispunili ono sto su zacrtali. Sacuvali su svoj gol,a postigli su jedan. Tu se nema sta dodati i oduzeti. Ja jedino sto mogu reci o toj igri je da mi se cini previse riskantna. Ako sve karte bacis na to da sacuvas gol, i postavio si dvije linije jedna na 20 a druga na 30 metara od tvog gola,ne smijes dozvoliti da ti pucaju 23 puta po golu. Ovaj put si prosao, ali ako isto ponovis i u revansu sanse da se to ne ponovi su velike. Da li ce Chelsea nesto mjenjati ne znam, ovako na prvu, cini mi se da nece. Sa druge strane, Barcelona je odigrala sasvim kvalitetnu utakmicu. Stvorili su sasvim dovoljan broj prilika za bolji rezultat ali nisu postigli gol.Ipak Barca zna da ce i u utorak stvoriti veliki broj prilika i da imaju dovoljno vremena da zabiju onoliko koliko im bude trebalo. Moje pitanje je sta ce uraditi Chelsea ako recimo, u 35-toj minuti bude 2-0? Dakle, Barcelona se u revansu uzdaje u svoj stil igre koji nekome moze biti dosadan a drugima ne, ali koji im je donio 13 od 16 titula u zadnje 3,5 godine. Sa druge strane Chelsea se uzdaje u taktiku za koju ne mozemo reci da je Chelsea-jev stil. To je taktika koja je napravljenja iskljucivo za ovaj mec, i koja je dala rezultat u 90 minuta igre. Isuvise malo da bi se mogli sa sigurnoscu na nju osloniti i u revansu. Zbog svega navedenog jos uvijek smatram Barcelonu kao favorita za prolaz.
- BHF_Manijak
#4217 Re: Champions League 2011/12
skenderija04 wrote:Stvarno mi nije jasna ova rasprava oko fudbalskih stilova. Zasto omalovazavati bilo koji nacin igre? Opet se vracamo na utakmicu u Londonu: Chelsea je odradio ono sto su se dogovorili prije utakmice. Postigli su rezultat koji im daje sansu za plasman u finale. Znaci, oni su igrali odlicno jer su ispunili ono sto su zacrtali. Sacuvali su svoj gol,a postigli su jedan. Tu se nema sta dodati i oduzeti. Ja jedino sto mogu reci o toj igri je da mi se cini previse riskantna. Ako sve karte bacis na to da sacuvas gol, i postavio si dvije linije jedna na 20 a druga na 30 metara od tvog gola,ne smijes dozvoliti da ti pucaju 23 puta po golu. Ovaj put si prosao, ali ako isto ponovis i u revansu sanse da se to ne ponovi su velike. Da li ce Chelsea nesto mjenjati ne znam, ovako na prvu, cini mi se da nece. Sa druge strane, Barcelona je odigrala sasvim kvalitetnu utakmicu. Stvorili su sasvim dovoljan broj prilika za bolji rezultat ali nisu postigli gol.Ipak Barca zna da ce i u utorak stvoriti veliki broj prilika i da imaju dovoljno vremena da zabiju onoliko koliko im bude trebalo. Moje pitanje je sta ce uraditi Chelsea ako recimo, u 35-toj minuti bude 2-0? Dakle, Barcelona se u revansu uzdaje u svoj stil igre koji nekome moze biti dosadan a drugima ne, ali koji im je donio 13 od 16 titula u zadnje 3,5 godine. Sa druge strane Chelsea se uzdaje u taktiku za koju ne mozemo reci da je Chelsea-jev stil. To je taktika koja je napravljenja iskljucivo za ovaj mec, i koja je dala rezultat u 90 minuta igre. Isuvise malo da bi se mogli sa sigurnoscu na nju osloniti i u revansu. Zbog svega navedenog jos uvijek smatram Barcelonu kao favorita za prolaz.
Ovo se zove objektivno!!
A sad protu pitanje, trebas biti realan i reci da Chelsea ako se otvori kojim slucaje ili zaigra ofanzivnije nego li u Londonu, i sam znas da im onda trica ne gine!
-
LSD
#4218 Re: Champions League 2011/12

Eto šta se ocekuje od Čelzija, slika sve govori...povuci se na svoju polovinu, udari dva reda ispred svog gola, cekaj da ti se lopta odbije i odmah direktni pas za sprintove napadaca....sasvim legitimna taktika, koja prolazi i oko toga nema spora ....ništa drugo se ne ocekuje ni na Nou Campu, kad su to i na svom terenu radili....na Barci je da skonta kako probijati taj bedem, a još bitnije kako da poprave realizaciju šansi (pošto stvaraju dosta istih uprkos i ovom bedemu)....ako budu pogađali mrežu umjesto precki, stativa ili Čeha - onda neka Čelzi vidi i razmisli koliko im se isplati parkiraiti buseve.
-
oridjidji
#4220 Re: Champions League 2011/12
El klasiko bi mogao izbaciti Reala i Barselonu iz lige prvaka.Zahtijevna utakmica u nezgodno vrijeme. Jos ako bude povreda nekog od kljucnih igraca oba tima u tome mecu, moglo bi biti svega u ligi prvaka. Bajern igra sa Verderom, mogli bi nastupati sa kombinovanim sastavom i traziti svoj nacin da dodju do pobjede jer Verder nije ni sjena od onoga staroga Verdera koji je bio konstanta u vrhu bundeslige i nastojati da nadoknade moguci zaostatak za Borusijom D koja igra sa Borusijom M. Celzi ima nezgodnu utakmicu protiv Arsenala. Kada bi ih pobjedili i narednu dobili Njukastla, mogli bi zacementirati svoje mjesto u kvalifikacijama za ligu prvaka.
Sto se tice utakmice Real- Bajern?
Bajern bi na noge trebao doci odmorniji Realu jer u mecu sa Verderom bi mogli odmoriti pojedini kljucni igraci, cime su mu uvecane sanse za remi i prolaz u finale. Nezahvalno je davati prognozu dali ce se to zaista desiti, ipak su obje ekipe mnogo jake i nepredvidljive.
Barsa - Celzi?
Barsa je blagi favorit, ali mislim da Celzi nece odigrati istu utakmicu kao na Stamford Bridgeu. Sigurno ce ici na rani go protiv Barse i zatvaranje, vjerovatno ce provocirati prekid kako bi dali taj go, te ce nastojati cuvati loptu u zadnjoj liniji duze nego u Londonu, jer u tome slucaju Barsa bi morala dati tri gola do kraja utakmice, sto znaci da ce Barsa morati zesce napasti nego u Londonu i sa vise srljanja prema naprijed.
Ako Barsa otvori utakmicu ranim golom, onda bi mogli gledati paklenu utakmicu sa mnostvom prilika i na jednoj i na drugoj strani. Mislim da Celzi nece doslovice preslikati igru iz Londona, jer onda su branili sebe od negativnog skora na svome terenu jer da je kojim slucajem Barsa dala go u Londonu, to jest odigrala 1-1 ili dobila sa 1-0, Barsine sanse da prodje u finale nebi bile 50%, vec 90% jer Celzi bi bio taj koji bi morao napasti zbog gola u gostima.
Ovo je izuzetno nezgodan rezultat za Barsu, ali svakako Barsa nebi bila Barsa kada bi je mogli otpisati nakon prvog meca sa Celzijem.
Sto se tice utakmice Real- Bajern?
Bajern bi na noge trebao doci odmorniji Realu jer u mecu sa Verderom bi mogli odmoriti pojedini kljucni igraci, cime su mu uvecane sanse za remi i prolaz u finale. Nezahvalno je davati prognozu dali ce se to zaista desiti, ipak su obje ekipe mnogo jake i nepredvidljive.
Barsa - Celzi?
Barsa je blagi favorit, ali mislim da Celzi nece odigrati istu utakmicu kao na Stamford Bridgeu. Sigurno ce ici na rani go protiv Barse i zatvaranje, vjerovatno ce provocirati prekid kako bi dali taj go, te ce nastojati cuvati loptu u zadnjoj liniji duze nego u Londonu, jer u tome slucaju Barsa bi morala dati tri gola do kraja utakmice, sto znaci da ce Barsa morati zesce napasti nego u Londonu i sa vise srljanja prema naprijed.
Ako Barsa otvori utakmicu ranim golom, onda bi mogli gledati paklenu utakmicu sa mnostvom prilika i na jednoj i na drugoj strani. Mislim da Celzi nece doslovice preslikati igru iz Londona, jer onda su branili sebe od negativnog skora na svome terenu jer da je kojim slucajem Barsa dala go u Londonu, to jest odigrala 1-1 ili dobila sa 1-0, Barsine sanse da prodje u finale nebi bile 50%, vec 90% jer Celzi bi bio taj koji bi morao napasti zbog gola u gostima.
Ovo je izuzetno nezgodan rezultat za Barsu, ali svakako Barsa nebi bila Barsa kada bi je mogli otpisati nakon prvog meca sa Celzijem.
- skenderija04
#4221 Re: Champions League 2011/12
Neeeee, nadigravanje nikako. Jedino sto sam htio reci je da zadrze loptu bar 10 sekundi i da pokuzaju organizovati kontranapad, dva tri dodavanja i trazi Drogbu u napadu a ne duga lopta pa sta bude. Imace prostora a i igraci Chelsea nisu lopate. Svima je jasno da neko nadigravanje nije moguce a i sta ce im. Mislim da mogu organizovati kontre i doci do Barcinog gola u povoljnijoj situaciji . Real Madrid igra na kontru ali to izgleda puno sredjenije.BHF_Manijak wrote:skenderija04 wrote:Stvarno mi nije jasna ova rasprava oko fudbalskih stilova. .........![]()
![]()
![]()
Ovo se zove objektivno!!![]()
A sad protu pitanje, trebas biti realan i reci da Chelsea ako se otvori kojim slucaje ili zaigra ofanzivnije nego li u Londonu, i sam znas da im onda trica ne gine!Ovako se bar uzdaju da ih sreca moze posluziti. Ja se ne sjecam ko se sa Barcom uspio nadigravati i ofanzivnom igrom im parirati, stoga i tako defanzivna taktika Chelsea.
-
oridjidji
#4222 Re: Champions League 2011/12
BHF_Manijak wrote:
![]()
![]()
![]()
A sad protu pitanje, trebas biti realan i reci da Chelsea ako se otvori kojim slucaje ili zaigra ofanzivnije nego li u Londonu, i sam znas da im onda trica ne gine!Ovako se bar uzdaju da ih sreca moze posluziti. Ja se ne sjecam ko se sa Barcom uspio nadigravati i ofanzivnom igrom im parirati, stoga i tako defanzivna taktika Chelsea.
A otkud ti znas da Celzi sa otvorenom igrom ne moze dati go ili dva? Barsi se mozda ne mogu nametnuti posjedom lopte, ali zaboravljas da i Celzi ima sjajne individualce i veoma brze i prodorne igrace u napadu, koji prakticno iz nicega znaju dati go. Mislim da ce sutra i Barsa morati igrati opreznije jer prakticno jedan go je Celzija moze eleminirati iz polufinala.
- skenderija04
#4223 Re: Champions League 2011/12
@ Oridjidji
E to je ono sto sam pitao , da li ce Chelsea napraviti pauzu u igri i pokusati da sa par dodavanja organizuje kontre ili ce kao u Londonu izlaziti na prvu loptu i gledati da izbunare nesto.
E to je ono sto sam pitao , da li ce Chelsea napraviti pauzu u igri i pokusati da sa par dodavanja organizuje kontre ili ce kao u Londonu izlaziti na prvu loptu i gledati da izbunare nesto.
-
oridjidji
#4224 Re: Champions League 2011/12
skenderija04 wrote:Neeeee, nadigravanje nikako. Jedino sto sam htio reci je da zadrze loptu bar 10 sekundi i da pokuzaju organizovati kontranapad, dva tri dodavanja i trazi Drogbu u napadu a ne duga lopta pa sta bude. Imace prostora a i igraci Chelsea nisu lopate. Svima je jasno da neko nadigravanje nije moguce a i sta ce im. Mislim da mogu organizovati kontre i doci do Barcinog gola u povoljnijoj situaciji . Real Madrid igra na kontru ali to izgleda puno sredjenije.BHF_Manijak wrote:skenderija04 wrote:Stvarno mi nije jasna ova rasprava oko fudbalskih stilova. .........![]()
![]()
![]()
nema celzi losu ekipu. nemoj misliti da je nadigravanje sa barsom nemoguce. barsa se brani posjedom, celzi sa 11 igraca u polju. medjutim i celzi ima kvalitetne individualce koji znaju cuvati loptu, nije to mlada neiskusna ekipa koja nebi protiv barse mogla cuvati loptu. e sad sto neko trazi da celzi ima posjed bara bara sa barsom to je previse. medjutim bitno je obratiti paznju na psihicki momenat koji vlada u ekipi koji se namece sa prvom domacom utakmicom na svome terenu, a to je sacuvati go protiv protivnika i traziti svoju sansu za go jer svaki drugi rezultat 1-1 ili 1-0 za barsu celziju bi oduzimalo sanse radi gola u gostima. zato se celzi tako ocajno branio na svome terenu.
barsa je odlicna ekipa.
ona izuzetan presing pravi na igrace kada izgubi loptu i ako je ne vrate unutar 10-tak sekundi, onda se povlaci. celzi tada moze zapoceti svoju igru i nametnuti svoj tempo. na nou kampu moze biti svega. moze celzi odigrati totalno drugaciju utakmice od one u londonu. mislim da ce celzi traziti rani go na nou kampu jer bi time natjerali barsu da napadne zesce, a time i na greske jer bi barsa morala dati 3 gola. sto je ipak previse za uraditi protiv ekipe koja se odlicno brani.
-
LSD
#4225 Re: Champions League 2011/12
Kad se vec kalkulišemo sa ŠBB KBB...e onda, šta ako Barca zabije 2 gola do poluvremena, a tražit ce te golove od prve minute sigurno.
Šta ako Čelzi dođe u nepovoljnu rezultatsku situaciju gdje se mora otvoriti i ici po gol ako misli u ici u finale
šta ako se otvore i krenu u to otvoreno nadigravanje sa Barcom?? jel mislite da nece tu biti prostora da ih Barca dotuce, kad ih manje ima na svojoj polovini.
Šta ako Čelzi dođe u nepovoljnu rezultatsku situaciju gdje se mora otvoriti i ici po gol ako misli u ici u finale